- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.281
kizlar sacimi kestircem asimetrik bir tarafi kisa olcak diger tarafi uzun.. neyse sac modellerine falan bakinirken cat kapandi firefox sayfasi. durup dururken virus gelmis ya.. system check virusu, sanki windowsun kendi programi gibi gorunuyor. bilgisayari tarayip duruyor. tum dosyalarimi saklamis bombos gosteriyor bilgisayari. esim saatlerce ugrasti temizlemek icin ama yok. en sonunda format attik.. simdi esimin bilgisayari kaptim oradan yaziyorumkendi de hala benim bilgisayarimla ugrasiyor. driverlari falan yukluyor. nedir bu basima gelenler yahu
neyse oyle iste minnoslarimpaylasmak istedim
Günaydın CAN'lar ...
Herkese iyi hafta sonları ....
Fena olmayan bi pazar sonrasında sabah kalkınca gördüm ki regl olmusum cıddı bı agrım var...Sıcak su torbamda evde kaldı ühühühü garip olan tatlı krızınede gırmedım umarım bugun asmam kendımı ...
Ben gıdıyım raporları yapayım geleyımmm ....
tesekkurler kizlar Fadime canim ya bu sogan suyunu duymustum da tadi nasil olur bilmedigimden pek yanasmamistim yapayim mi diyorsun yani.. denemekten zarar gelmez bi yapsam aslinda hatta bebis de olsun hazir sogani icmisken
Merhaba kızlar. Dün işten çıkınca spora gittim. Sonra kardeşimle alışverişe çıktık. Akşam da msafirimiz vardı öyle günüm dolu dolu geçti. Bu gün sabah erken kalkıp koşuya çıkıcaktım ama kısmet olmadı. Temizlik yaptım evde. Akşam üstü de step yaptım. Bugünkü menüm;
sabah: 1 bardak su. 2 bardak şekersiz çay. 2 dilim kepek ekmeği. kibrit kutusu kadar peynir. 3 zeytin.
ara: bir kapet form bisküvi. 2 bardak su.
öğlen:1 porsiyon makarna.
akşam: 1 kse çorba. 1 porsiyon yeşil salata.
bol su ve egzersizle günü bitirmeyi düşünüyorum. pazar günlerini de hiç sevmiyorum
Sabah yine 69.7 kg çıktımOley diyorummmmm
Bugünkü menüm biraz ilginç oldu
Sabah: yok
Öğle: 1 büyük bardak cappucino (kahve dünyası) ,sadece 1 çatal havuçlu tarçınlı kek
Ara: 1 bardak papatya çayı
Akşam: 3 tatlı kaşığı vişne reçeli + 1 tabak yağsız pişmiş dana eti + 1 bardak coca cola zero
günaydın kızlar nasılsınız. bugün sıkı başlayın diyete .ben bugün temizlik yapıcam tam 6 pencere silicem artık güneşi gördüm dip köşe girerim girebildigim yerlere
hahahaaaaaa...züğürt tesellisi senin o dediğin...inanma öyle şeylere, çok istisnai bir durum o dediğin..heleki bizim gibi iştahlı insanlara hiiç olmayacak bir durum:))bebis de simdi degil hoppiscigim korkma 70i gormeden bebis mebis yokilk 3-4 ay kilo veriliyormus zaten mide bulantisindan o biraz beni umitlendirdi aman su kilolar gitsin de bi an once valla hamile kalirsam yemeklere saldirmicam aklim basima geldi. onca kiloyu ne zahmetlerle verip de bide yeniden sisko olmak cok kotu olurdu. kilo kilo geliyor gram gram gidiyor malum..
minnoşum o model hergün fön istemezmi??fön olmazsada kendini göstermez..sen bilirsin , içinde kalmaktansa kestir..çocuk olana kadar fönlersin, sonra Allah kerimkizlar sacimi kestircem asimetrik bir tarafi kisa olcak diger tarafi uzun.. neyse sac modellerine falan bakinirken cat kapandi firefox sayfasi. durup dururken virus gelmis ya.. system check virusu, sanki windowsun kendi programi gibi gorunuyor. bilgisayari tarayip duruyor. tum dosyalarimi saklamis bombos gosteriyor bilgisayari. esim saatlerce ugrasti temizlemek icin ama yok. en sonunda format attik.. simdi esimin bilgisayari kaptim oradan yaziyorumkendi de hala benim bilgisayarimla ugrasiyor. driverlari falan yukluyor. nedir bu basima gelenler yahu
neyse oyle iste minnoslarimpaylasmak istedim
geçmiş olsun bebeemm..işyerinde regl hiç çekilmez değilmi..off regl için 2-3 gün izin verse nolur işyerleri..ben birgün kadından sorumlu devlet bakanı olursam hepinize regl dönemi 2 gün izin vericem kafadan..hemide kesintisizGünaydın CAN'lar ...
Fena olmayan bi pazar sonrasında sabah kalkınca gördüm ki regl olmusum cıddı bı agrım var...Sıcak su torbamda evde kaldı ühühühü garip olan tatlı krızınede gırmedım umarım bugun asmam kendımı ...
fadime sende bendensin canım..güneşi gördüm , ver elini temizlik:13:günaydın kızlar nasılsınız. bugün sıkı başlayın diyete .ben bugün temizlik yapıcam tam 6 pencere silicem artık güneşi gördüm dip köşe girerim girebildigim yerlere
fadime sende bendensin canım..güneşi gördüm , ver elini temizlik:13:
Günaydıııııııııın
Bügün diyete karşı bi isyan çıkartasım var nedir bu şişkinlikDiyetİsyan olma yolunda ilerliyorum
Kursisyanda olcam onada ramak kaldı hoca bi kez daha deneyerek görelim derse deneMek İstemiyorum sen dene olunca banada haber ver dicem
Günaydın CAN'lar ...
bir pazarı böyle bir menüyle atlatabileni kutluyorum
Günaydıııııııııın
Bügün diyete karşı bi isyan çıkartasım var nedir bu şişkinlikDiyetİsyan olma yolunda ilerliyorum
Kursisyanda olcam onada ramak kaldı hoca bi kez daha deneyerek görelim derse deneMek İstemiyorum sen dene olunca banada haber ver dicem
selam kızlarr
haftasonu cunmartesi vepazar sınavım vardı gelemedim
yogun çalıştımson 2 gün
sizleriyisiniz dimiii geçmişi okicam kahvaltı yaptıktan sonra
Kızlar dün gece o kadar çok içtimki, sabaha kadar mide bulantısından öldümSabah ancak çıkararak rahatladım biraz, malum bir şey yiyemedim...
Bugünkü menüm:
Sabah: YOK
Öğle: 1 dilim ekmek + 2 zeytin + 2 küçük parça ezine peynir :128:
Ara: 1 elma :128:
Akşam: Henüz yok
Kilom inmiş, sabah eve gelip tartıldığımda 69.7 kg çıktım çok mutluyum :)
bugünkü menüm;
sabah: 1 bardak su. 1 simitle ayran. :128:
ara: 1 bardak neskafe. 1 paket form bisküvi :128:
öğlen: yok.
akşam: 1 porsiyon peynrili mısırlı yeşillik salata. :128:
1.5 litre su. ve spor salonuna gidicem. 45 dk spor.:128::128:
bu arada kızlar dijital tartımın bozuk olduğundan dün akşam ailecek emin olduk. normal tartı doğru tartıyor.
Bilgisayarı yaptırmaya verdim en az 10gün yok... fiyatıda cabası... Neyseki masaüstünü yaptım girebildiğim kadar burda aranızda olucam...
Listeme geçeyim
sabah: :128:
kepek ekmeğe tost yağsız...
1 yumurta beyazı haşlama
1 salatalık
1 fincan yeşilçay
Ara: 1 bardak kayısılı su :128:
ara: 2 portakal :128:
İkindi: :128:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
Akşam:
6-7tane bisküvi çikolatalı:18:
1 portakal...
1saat yürüyüş...20 dakika ZUMBA...10 dakika plates...:128:
selam kizlar tum gun evdeydim ama icimden yazmak gelmedi moralim sifirin altinda dizimi fena sakatlamisim sol dizimin arka kismi davul gibi sismis bugun iyice kotuledi hic basamiyorum ustune, topalliyorum su an. pazartesi doktora gidiyoruz. umarim kisa zmanda iyilesir.. sporu biraktigimdan beri dengem sasti ya. evde kapali kalmak yaramiyor bana. spora gittigim gunler daha dikkatli yiyordum hem daha enerjik ve canli oluyordum. simdi butun gun pijamalarin icinde bir o koltuga yatiyorum bir bu koltuga.. stresten uzuntuden yiyip duruyorum. reglim de 2 gun gecikti. 2 aydir gecikiyor oof of... nedir bu reglden cektigim arkadashadi onu bosver su dizim iyi olsaydi baska bisey istemiyorum, odadan asagi inemiyorum ya yarim saatte indim merdivenleri.. tam topal oldum anlayacaginiz. nasil oldu bilmiyorum isin garibi. sporda oldu ama ne ara bu kadar zorladim bacagimi bilemiyorum. neyse bu kadar sikayet yeter hepinizi optum iyi geceler
Çok teşekkürler fadime abla... Sende dukanda epey azim yaptın senide tebrik etmek gerekir...
Sabah: :128:
çeyrek yağsız ıspanaklı börek
1 küçük parça simit
az peynir
3 yeşil zeytin
1 fincan limonlu yeşilçay
Ara: 1 portakal 1 elma :128:
Ara: 1 çaybardağı şekersiz sütsüz nescafe :128:
Akşam: :128:
1 kabak dolma az yağlı
2 kaşık yoğurt
1 porsiyon salata yağsız
Sabah 52.9 çıktım oyüzden az börekle ödüllendirdim onu bile abartmadım ödül diye ekmeğimi kestim
Merhaba kızlar. Dün işten çıkınca spora gittim. Sonra kardeşimle alışverişe çıktık. Akşam da msafirimiz vardı öyle günüm dolu dolu geçti. Bu gün sabah erken kalkıp koşuya çıkıcaktım ama kısmet olmadı. Temizlik yaptım evde. Akşam üstü de step yaptım. Bugünkü menüm;
sabah: 1 bardak su. 2 bardak şekersiz çay. 2 dilim kepek ekmeği. kibrit kutusu kadar peynir. 3 zeytin. :128:
ara: bir kapet form bisküvi. 2 bardak su. :128:
öğlen:1 porsiyon makarna.
akşam: 1 kse çorba. 1 porsiyon yeşil salata. :128:
bol su ve egzersizle günü bitirmeyi düşünüyorum. pazar günlerini de hiç sevmiyorum
Sabah yine 69.7 kg çıktımOley diyorummmmm
Bugünkü menüm biraz ilginç oldu
Sabah: yok
Öğle: 1 büyük bardak cappucino (kahve dünyası) ,sadece 1 çatal havuçlu tarçınlı kek
Ara: 1 bardak papatya çayı
Akşam: 3 tatlı kaşığı vişne reçeli + 1 tabak yağsız pişmiş dana eti + 1 bardak coca cola zero
mursh geçmiş olsun bir öneri benden su şişelerine sıcak su koy ayakların altına koy çok işe yarıyor
selam kızlarr
haftasonu cunmartesi vepazar sınavım vardı gelemedim
yogun çalıştımson 2 gün
sizleriyisiniz dimiii geçmişi okicam kahvaltı yaptıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?