- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #312.961
Araya bayram girmesi çok fena oldu ..iyi dikkat etmem lazım ablamkuruyemisi abartmazsan sorun olmaz cnm
Normalde bende oyleyim de iş de olduğum zaman uzun uzun bisey yemeye vaktim olmuyor o yüzden goturmuyorum
ona neymiş acaba ister yersin ister yemezsin :))
Bak ilk haftadan baya toparladin cnm
Haftaya küçük kacamaklarda kalkar ortadan
hadi inşallah cnm
Sen yürüyüşe basladiysan eminim eksi gelir
2 gün mü yapican tatlim
bizde onlarin psikolojisini anliyamayiz
Zorla yemek nasil bisey bilmiyoruzki
ohhh nihayet cevap verebilmişin
oglan cocuklarinda gaz problemi daha fazla oluyormus heralde tatlim
uygulamaya basla bakalim cnm belki faydasi olur
onceden denemismiydin cnm hurma yogurdu
begenmiyosan kendin yap diyemedinmi
tekrar gecmis olsun cnm şükür onemli bisey degilmis
2 haftaya sıkarsan en az 3 kilo gider dilegim
Birazda spor yaparsan incelirsin
ben hic kaş bıyık almam
yok cnm 12 temmuzaynen canım
evet abla ya
masAllah millet cayır cayır temizlik yapio güle güle kirlen canım bence de sayilsa spor olur
22 temmuz muydu başlangıç
cumaya verek yok benceevet abla bugunle yarin yapiyim yeter dayana bilirsem cumada yaparim .
böyle diyecegini biliyordumatarım ablam .atiyosan vardır bı bildiğin derim
önce 1 ayin sonuclarini alalim bakalimNekadannn çabuk geçmiş 1 aybiz onu iki aymi yapsak
İnşallah canım çok şükür daha rahat diyet yapıyorum şu sıralartekrar geçmiş olsun canım oglen ve aksam miktar belirtmemissin afiyet olsun
hadi hayrlisi olsun cnm görürsün bence sen gayret edersen
Onceki yediklerine say cnmAraya bayram girmesi çok fena oldu ..iyi dikkat etmem lazım ablam
Tamam varmisin iddiayayok cnm 12 temmuz
cumaya verek yok bence
Sadece bayramda kacamak yapma :))
böyle diyecegini biliyordumiş ciddiye dönerse hiç sanmiyorum :))
önce 1 ayin sonuclarini alalim bakalim
Kaçamağı cuma yaptim abla çok arti yoktu ama bendede kabızlık sorunu var ondan arti gitmedi galibayuzdeye göre hesap edecez :)))
halbuki kacamak yapmadan normal beslensen baslangicta zaten gider cnm
daha pazartesi den cok guzel eksin vardi cnm
Beni, bende merak ediyorumbugun tarti oynamamis
herkesde etkisi farkli olur cnm
Böyle diyetlerde en fazla 1.2. Gün gider sonra gr lara duser, o da aç kalmaya degmez
Tabi bide sonrasi aclik krizlerine girersen verdiginin 2 katini geri alirsin
Yapabilirsen bugun yarin yap yeter bence
Ben atsamda bisey olmazTamam varmisin iddiaya(şaka yapıyorum ha atiyim felan deme gaza gelip ablam gelemem arkandan bebek var ama KV yollarım söz )
Kabak iyi gelir belki :))Kaçamağı cuma yaptim abla çok arti yoktu ama bendede kabızlık sorunu var ondan arti gitmedi galiba
inşallah abla :)Kabak iyi gelir belki :))
Herşeye rağmen hayat güzel diyip yaşayalım biz ablam en iyisiBen atsamda bisey olmaz
Giriş kat da oturuyom
Hem rahat hemde emzirmem için rahat olacak bı kıyafet istiyorum aslında..abiye,elbise giyecek havada değilimallah hayırlı etsin tamamına erdirsin gülüm
kıyafete acele etme model bak ama alma daha 15 gün var
Afiyet olsun ablam
Bozmadan devam edersen cok guzel eksiler seni bekliyor canim
Afiyet olsun canim ama tartiya yakin pilav olmamis ayrica tv nedir ?
Izleyecegin yolu bulmus oldun
Simdikilerin hepsi inat yahu yapma dersin illa yapar
Ayni dusuncelerdeyiz ablaa
Gunaydin pinarim valla ne iyi gelir bilmiyorum gaz sancisina bizimkinde hic yasamadim benins kisa surede atlatirsiniz
Günaydın canım gaz sancisina bizim burda uzerlik derler ondan kaynatip iciriyorlar faydasi oluyor dene istersen
gunaydin hanimlar:)
bugun yogurt hurma dietine basliyorum.tartiya kadar yapicam insallah.cuma gunu evimize donucez insallah.hersey duzene girer..bu hafta artilarimi indirmek hedefim.haftayada insallah eksiye gecerim
daha ne istiyosun abla esinle yuruyosun.keske benim esimde boyle israr etse yurumek icin.
iyi bari boyle boyle alisir..benim kizimda inat..yukari kayinvalidemde oldugumuzda hadi kizim evimize gidelim diyorum gelmiyo...tmm sen gelme sakin ben yalniz gidiyorum dedimmi hemen pesime dusuyo:)))sakin yapma dediklerimi inadima yapiyo sanki
yazik yaa o kadar zayiflikta iyi degil...hem yasli gosteriyo hemde guzelligi kalmiyo..ne demisler 1 dilhem et bin ayibi kapatir diye:)
uff evet abla yaa..daha dun kofte yedi ev yapimi sen boyle yapmiyosun bak sen kofte yapmasini bilmiyosun internetten tariflerine bak ta yap dedi.
uzun zamandir bdv ye hic girmiyorum.bazen cok sacma sapan konu aciyolar
gunaydin canim.anason lu cay felan icsen..yada eczanede anason ilaci veriyorlar karin agrisi icin bebeklere.bi dene
kuruyemisi abartmazsan sorun olmaz cnm
Normalde bende oyleyim de iş de olduğum zaman uzun uzun bisey yemeye vaktim olmuyor o yüzden goturmuyorum
ona neymiş acaba ister yersin ister yemezsin :))
Bak ilk haftadan baya toparladin cnm
Haftaya küçük kacamaklarda kalkar ortadan
hadi inşallah cnm
Sen yürüyüşe basladiysan eminim eksi gelir
2 gün mü yapican tatlim
bizde onlarin psikolojisini anliyamayiz
Zorla yemek nasil bisey bilmiyoruzki
ohhh nihayet cevap verebilmişin
oglan cocuklarinda gaz problemi daha fazla oluyormus heralde tatlim
uygulamaya basla bakalim cnm belki faydasi olur
onceden denemismiydin cnm hurma yogurdu
begenmiyosan kendin yap diyemedinmi
tekrar gecmis olsun cnm şükür onemli bisey degilmis
2 haftaya sıkarsan en az 3 kilo gider dilegim
Birazda spor yaparsan incelirsin
ben hic kaş bıyık almam
Sagol canim insallah daha erken girse iyi olur ya cok zorluyor bazi gunlerKolay gelsin tatlım. Bir yaşına kadar bebişler biraz zorluyor ama sonra düzene girer inşallah.
ah ah benim de problemim duygusal açlık. Yalnız bana 10 dk yetmez, en az yarım saat lazım
Fırın patates sorun değil canım, baya yağda kızarmış patates zannettim
Valla erkene çeke çeke saat 8’e çektim. Daha önce ne kadar geç yiyorsam demek ki üç gecedir açlıktan uyuyamıyorum. Tam doyana kadar sıkı kahvaltı yaptığım gibi bugün çok sıkı akşam yemeği yemeği düşünüyorum. Gece gece uyuyamayınca afakanlar basıyor bir de. Geçen gün kızım salıncaktan düştü, biraz da benim hatam. Gece gece kendime kızıyordum
Hurmayı sabah üçle sınırladım iyi oldu. Kuruyemişi de çay bardağı ile ölçsem iyi olur. Günde üç çay bardağı çok mu ki, ekmek yemezsem?
afiyet olsunBende menü yazip yatiyorum kizlar
10.15
3 ceviz
1 ayran
15.30 eve gelince cok acikmistim attim agzima
3 ceviz
16.30
1 tb menemen
Peynir
3 zeytin
Boool roka
Iyi geceler kizlar
Fitt_anne
tsklerÇook çok gecmişe oldun canım. Sıcak Bi çorba içebilsetdin keşke. İnş bi an önce toparlanırlanırsınız ya
Süperrrrrdaha ne olsun:)
Canım herkes de söylemiş ama ekmkmiktarı cok cnm. Beyaz ekmeği tamamıyla cıkarmalsn bnce. Kızarmış ürünlerde biliyorsun olmaazzz(amagğnden güne toparlarsın eminim canımmm
Müü kem mmell:)
Ayyh... O öğle menüsü nedirrrrr öle kızz.. Senn o incecik nedenin nasıl kabül etti o kadar şeyi:) ayyy ama ofiziğin nedir öle yaa.. Tam bir taşsın.... Bnce cok güzel bi fiziğin varrrrr.. MAŞALLAH
Olsun sevindim canm
Olsun ablam o da kardır:)
Kaçamaksız harika menülerrrr
Gayet ii canımmm
Akşam daha hafif olabilirmiş ama genel olrk gayet iyi gözüküyor tatlımm
afiyet olsunHayirli aksamlar kizlar
Bugunki menüm
Sabah 1 dilim ekmek peynir 1b kahve
Öğlen 13.30
1 tv etli yeşil fasulye 4 kaşık pilav salata
Akşam 17.30
1 tb etli patates 1 b ayran
2 lt su
bencede hep bi tokluk hissi olurbana göre çok zor bir yöntem işim gücüm yok ikide bir ağzıma bir şeyler tepme fikri bile bana stres yapıyor bu gün acıkmam 8 saati buldu acıkmadan da yenmiyor ki yemeğin tadına tuzuna bile bakamayan(sofrada anca anlıyoruz tadını tuzunu) midesi hoplayan benim gibilere çok zor
cok sevindim Insallah öyle iyi olacakbugun kizim cis yaparken aman kaka yapma sakin pis kokar dedim burnumu kapattim kizim biraz inat oldugu icin hayir yapacam dedi :) ikini ikini yapti burnumu kapattim iyy koktu dedim hosuna gitti guldu
hayir yapacam dedi yapti :) demekki cocuklara dedigini yaptirmak icin tersini soylemek gerekiyor bide boyle yapiyim dedim :) tuvalet egitiminde bir sorun yokta kuzum biraz korkuyor korkusunu yenmeside zaman alir gibime geliyo kalkarken biraz mizmizlanarak lalkti agridimi acaba yada daha fazla yapamadimi diye düşündüm artik ustune gitmicem oyunla yaptirmaya calisacam
4-5 aya kadar malesef oluyor gaz sancisi masaj lari var netten bakabilirsin Cok rahat eder.Gunaydinn
Bu ara Gaz sancilariyla ugrasiyoruz bu gece dogru duzgun uyuyamadik basım catliyor
en güzeli Su bakimlar, Ben böyle olunca simdi ölebilirim icim rahat diyorumGünayyyydınnnn kızlaaaar
Bugün biraz daha iyi uyandim sukur burun akıntım devam hala bugun kişisel bakım günü ağda vaktionce kendim sonra ev temizliği gun icinde tekrar burda olurum gsrzz
cok sükürMerhaba kızlar.dun yazamadım bi yine Antalya hastaneye gitmiştik.kizimin kolundaki dogum lekesinin ayrıntılı taramasi yapıldı.cocuk hemotoloji ve onkolojisi doktoru ilgileniyor.kapida onkolojisi görünce çok kötü oldum yine.bizim durum zararsız biliyordum zaten ama içim burkuldu.gercekten öyle bir durum icin tedavi olduğumuzu,tedavi olanları düşündüm.Allahim çok zor gerçekten.cok sukurbisey cikmadi.neyse dr lekenin kirmizligini siliklrsttirmek icin losyon verdi gonderdi.2 ay sonra tekrar gelin dedi.
Bu arada dünkü menüm
Sabah
2 dilim peynir
5 zeytin
1 yk pekmez
2 dilim tam buğday ekmeği
Oglen
Patlıcan yemeği
Bulgur pilavı
Yogurt(neyseki güzel ev yemeği yapan bir yer bulduk)
Akşam
Korili tavuk
Salatalık.
Ayran
Su az
Spor saatlerce gezdik hastaneden sonra.
görürsün sen o kiloyu dügün gelmedenGünaydın kızlar ayın 22 kuzenim evleniyor bugün çeyiz gidecek oraya gidicem ..
Kıyafette almam lazım lakin bı 85 felan goruyum en azından
evetKizlaaaaaaarrrrrrr napionz ben geldim kaş bıyık bacak derken banyomu da yaptım mis gibi insanin kendiylr meşgul olması acayip iyi geliyor ya
cok heycanliTunaydinnn guzellerrrr
Bugun 10.30 gibi geldim
Buraya girecekken yine kk acilmadi
Bu arada kahvalti yaptık eşimle, o işe gitti
Gozlerimi acamiyorum, biraz yatarim heralde
Tartiya son ikiiiiiiiiii unutmayinnnn
Artik karbonlari sifirlamaya başlayın
Aksamlarda erkene çekilsin
zaten Cok güzel kilo veriyorsun, regl zamani gelene kadar dikkat edersen Zaten hedefine ulasmis olursunarkadaslar ben maalesef izne ayriliyorum belli ki kafayi yedim ve budurum düzelene kadar bana sadece kizacaksiniz, ama elden care gelmiyor, 16 gun ne kadar düzenli beslendigimi ne kadar guzel kilo verdigimi gördünüz, elimde olsa inanain öyle devam ederdim ama hormonel bazi yogunluklar sebebiyle toparlayamiyorum bariz.
Mefkurem kaptanim beni 2 hafta izne ayirir misin? ondan sonra hem tatilbitmis olacak hem adet olmus olucam. belki 62 ile falan dönerim bilemiyorum. Burda suan hem ben yipranicam hem bana söveceksiniz sizin motivasyonunuzu düsürücem. olur mu Kaptanim güzel kaptanim? bu hafta dagilmasam listeye girecektim ne güzel
afiyet olsunDün ki yediklerimi yazayım da geçmişe göz atayım
Saat 9.30
Türk kahvesi
Saat 10
2 has. yum.
Peynir zeytin domates üçlüsü
Ayran
Saat 17
4 yağsız köfte
Tavada domatesli patlıcan kavurma
Saat 21
1 bardak layt süt
100 bölgesel egzersiz
1 saat yürüyüş
3 cay bardagi Cok degilmiKolay gelsin tatlım. Bir yaşına kadar bebişler biraz zorluyor ama sonra düzene girer inşallah.
ah ah benim de problemim duygusal açlık. Yalnız bana 10 dk yetmez, en az yarım saat lazım
Fırın patates sorun değil canım, baya yağda kızarmış patates zannettim
Valla erkene çeke çeke saat 8’e çektim. Daha önce ne kadar geç yiyorsam demek ki üç gecedir açlıktan uyuyamıyorum. Tam doyana kadar sıkı kahvaltı yaptığım gibi bugün çok sıkı akşam yemeği yemeği düşünüyorum. Gece gece uyuyamayınca afakanlar basıyor bir de. Geçen gün kızım salıncaktan düştü, biraz da benim hatam. Gece gece kendime kızıyordum
Hurmayı sabah üçle sınırladım iyi oldu. Kuruyemişi de çay bardağı ile ölçsem iyi olur. Günde üç çay bardağı çok mu ki, ekmek yemezsem?
Ay sevindim kuzum ise yaramasinadi miiii :)
dünden beri yapıyorum işe yarıyor gibi
gözümün önünden çikolatalar geçiyor resmen ki bizim evde hiç eksik olmaz neyse yaa sonra yerim deyip bırakıyorum sonra da unutuyorum cidden
Kiz agdadan hemen sonra banyo yaoma en azindan ustunden biraz zaman gecsin tahriş olur cildinKizlaaaaaaarrrrrrr napionz ben geldim kaş bıyık bacak derken banyomu da yaptım mis gibi insanin kendiylr meşgul olması acayip iyi geliyor ya
Sen izinkimisin ablam bugünTunaydinnn guzellerrrr
Bugun 10.30 gibi geldim
Buraya girecekken yine kk acilmadi
Bu arada kahvalti yaptık eşimle, o işe gitti
Gozlerimi acamiyorum, biraz yatarim heralde
Tartiya son ikiiiiiiiiii unutmayinnnn
Artik karbonlari sifirlamaya başlayın
Aksamlarda erkene çekilsin
En azindan zuhal ablanin dedigi gibi free takil bence canımarkadaslar ben maalesef izne ayriliyorum belli ki kafayi yedim ve budurum düzelene kadar bana sadece kizacaksiniz, ama elden care gelmiyor, 16 gun ne kadar düzenli beslendigimi ne kadar guzel kilo verdigimi gördünüz, elimde olsa inanain öyle devam ederdim ama hormonel bazi yogunluklar sebebiyle toparlayamiyorum bariz.
Mefkurem kaptanim beni 2 hafta izne ayirir misin? ondan sonra hem tatilbitmis olacak hem adet olmus olucam. belki 62 ile falan dönerim bilemiyorum. Burda suan hem ben yipranicam hem bana söveceksiniz sizin motivasyonunuzu düsürücem. olur mu Kaptanim güzel kaptanim? bu hafta dagilmasam listeye girecektim ne güzel
Selamlar kızlar akşam Yoktum epey bi muhabbet edilmiş Amanın kaçırdım hepsini seksülü meksülü fotolar atılmışguzelgunler2019 maaşallah bacım
Herif dışarı çıkınca kaldı bebeler bana bi oğlanın odasında sızdım kız ağlayınca gittim orda sızmışım oğlan kalktı anne anne bi gidip oraya sızmışım baktım saat olmuş 3 herif hala yok zalımın kocası bebeler büyüsün ödeyeceksin hepsini
Afiyet olsun canimDün ki yediklerimi yazayım da geçmişe göz atayım
Saat 9.30
Türk kahvesi
Saat 10
2 has. yum.
Peynir zeytin domates üçlüsü
Ayran
Saat 17
4 yağsız köfte
Tavada domatesli patlıcan kavurma
Saat 21
1 bardak layt süt
100 bölgesel egzersiz
1 saat yürüyüş
Kisir tartiya yakin yeme bence canımGece uyuyamayınca sabah 6.30’da kahvaltı yaptım bugün. şimdi saat 12 ve çok acıktım, öğle yemeği yiyeceğim. Bugün 4 gibi misafir var, az da olsa eşlik edip kereviz salatası ve kısır yerim. Akşam da iyi yemek istiyorum. Galiba dört öğün yiyeceğimUmarım bu gece uyurum artık
Kiz surme zaten napcan cikoyu aaaReglim yaklaştı bi kaç güne sökülür ama tatlı bişiler istiyorum ağzıma çikolata sürmedim aylardır allahıımm göbeeeem de iyice çıktı
Abla valla hızını alamiyosun yaaaaspratörün olduğu yerin üst ve yanlar yağlanmış bir bez sürünce belli oldu, tabi ben de duramadım oradan başlayıp bardak dolaplarını da boşaltıp temizledim sil sil bitmiyor yaavf yemeğe girişmeden bir bakayım dedim kk ye ,
kaç kere sandalyeye in çık yaptım keşkeeee spordan sayılsa :)))))))
her cocugun farkli zorluğu var canimAh ne guzel ya sansliymissin cnm
Kim iciyor onu cnm benmi bebekmi
Aslinda bebege ilac vermek istemiyorm doktor da dedi gaz sancisi cok olursa ilac yazarm diye som care olark dusunuyorm.
Olabillit abla baya gazimiz var cnku :)
Sagol canim insallah daha erken girse iyi olur ya cok zorluyor bazi gunler
Ay zaten dağıttım gittim hiç sorma yaCanım sıkıldı bile
Tu tu tu maşallah kız daha ne zayıfliyon yediğin hamburgerde peynirli nugette helâl olsun
guzelgunler2019
3 bardak çok aslında biliyorum ama Karatay doyana kadar yiyin diyor, başka türlü doyamıyorum. Baksana üç gündür açlıktan uyuyamıyorum, halbuki yediklerimi kilo almak isteyenler gruplarındakiler örnek menü olarak kullanabilirlerafiyet olsun
tskler
afiyet olsun
bencede hep bi tokluk hissi olurböyle daha iyi
cok sevindim Insallah öyle iyi olacak
4-5 aya kadar malesef oluyor gaz sancisi masaj lari var netten bakabilirsin Cok rahat eder.
en güzeli Su bakimlar, Ben böyle olunca simdi ölebilirim icim rahat diyorumayri bin cinsim
cok sükürAfiyet olsun
görürsün sen o kiloyu dügün gelmeden
evet
cok heycanli
zaten Cok güzel kilo veriyorsun, regl zamani gelene kadar dikkat edersen Zaten hedefine ulasmis olursun
afiyet olsun
3 cay bardagi Cok degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?