Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugünkü menü

Kahvalti 8.30

1 bardak süt
1 elma

Ögle yiyemedim koltuk yikamaci saatinden 1 saat erken geldi gider kadar zaman gecti

Aksam 16.30 artik dayanamadim acliga
2 tavuk but
1 tabak salata

17.00 Sade kahve

Su 2,5 olur
Bölgesel aksama yapicam
Esim erken gelirse yürüyüse cikicam

Sanirim Bende o yüzden uyuyamiyorum pazartesiden beri Cok zor uyuyorumac yattigim icin galiba

Ay kendimi iyice Eda daşpınar gibim hissettirdiniz valla sağolun varolun beni sizler varettiniz, 4 kilo fazlayken daha bi dombiliydim. Free takılsam menü yazmam gerekiyo mu? Yine küfredeceksiniz çünkü bana
Free olursan menü yazma mecburiyetin yok canım ama menü yazmayınca ipin ucunu kaçırırsın kendimden biliyom:)

Bende menü yazip yatiyorum kizlar

10.15
3 ceviz
1 ayran

15.30 eve gelince cok acikmistim attim agzima
3 ceviz

16.30
1 tb menemen
Peynir
3 zeytin
Boool roka

Iyi geceler kizlar

@Keseli kanguru
cok cok hafıf bır gun olmus abla sadece aksam yemıssın afıyet olsun
afıyet olsun benım komsud bahceden toplayıp toplayıp dolduruyo ama ben bıc doldurmadım cok narın gıbı ya hemen parcalanacak gıbı gelıyo bana

sagol canım
eşim bana eşlik etmiyor kiiii ben ona eşlik edeyim diye hadi kalk yürüyelim diye diye başımın etini yiyor sırf sussun diye yürüyorum :))
daha ne ıstıyorsun ablacım ıste ne guzek benımkını evden kazıyarak cıkarıyorum
anne olmak demek degısık taktıkler demek sende ne guzel bır yol bulmussun ıste zamanla daha rahat yapar alısır ıns
tamam abla yasak yok dıycem bende ters etkı etmez ınszaten bayramlarda tatlı gordukce fına gelıyor her mısafırlıkte var cunku bende pek yıyemıyorum ozel yerler harıc bı anamınkıne bı bacılarımınkıne dayanamam yanı gecen bayram oyleydı en azından bu bayramda tatlarına mınnak catal banarım
cok zayıflıkta kılolu olmak gıbı sorun bence onlarda bı dıyetısyenle gorusmelı asırı zayıflayınca guzelleşmıyor ınsan yuzu dedıgın gıbı yaslı gıbı oluyor
her devırde teknolonının baska versıyonları var demı bunu ılk defa duyuyorum omo kulubunu
Gunaydinn
Bu ara Gaz sancilariyla ugrasiyoruz bu gece dogru duzgun uyuyamadik basım catliyor
gaz sıkıntısı bızde pek cekmedık ama eltımın kızlar hazlıydı ayaklarının altına acı elma yagı surerdı oda alttan gaz cıkarttırıyor rahatlatıyor derdı ıns cok surmez gaz problemınız canım

Zuber nedir?

İyi akşamlar hanımlar

Menüm
8.00
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
6 zeytin
Domates salatalık

13.00
1 adet tavuk pirzola salata

16.30
1 armut 1 erik

19.00
3 yk hindi sote yoğurt
3 yk fırında pişmş biber badılcan yoğurtlu
Semizotu salatası
3 üçgen dilim karpuz

Su 2.5 olur

Kuzum az olmuş ama

Tam alintilari cevaplarken annecim geldi, kaldi yarim. Sonra Tam yine cevaplicakken kizim biseyler istedi Cok Basim agirdi ya Bugün acliktan
ins. Karsiligini alacaksin cnm
Sen izinkimisin ablam bugün
yok cnm erken geldim iş az di
Oooo bugun cok guzel cnm ama senin icin biraz az sanki
Cok erken kapatmisin
Istersen biraz yogurtla 1 meyve ye cok geç olmadan
ogleni atlayinca baş agrin ondan olmuş cnm
Ay kendimi iyice Eda daşpınar gibim hissettirdiniz valla sağolun varolun beni sizler varettiniz, 4 kilo fazlayken daha bi dombiliydim. Free takılsam menü yazmam gerekiyo mu? Yine küfredeceksiniz çünkü bana
sen bana niye cevap vermiyon
simdiden kacamaklarin yolunumu yapiyon tatlim
Gecen bayram burdamiydin sen
Biraz gevsek tutuldu da cogunluk hep arti geldi
aksam erken kapatmisin tatlim biraz geçiştirme gibi olmuş
Sicak yemek yesen daha doyurucu olurdu
sen bu zubere iyi taktin heralde :))

Varsa resmini atsana bi nasil bisey

Cok güzelde ececim aksam o karpuzu araya sikistirmasan daha iyi olurmus :)) ikindin zaten meyve var

ekleme Yapmışsın menune canım cikolata dışında güzel
Afiyet olsun canim
Yazacaksin tabikiii
Afiyet olsun baharimm
Afiyet olsun kuzum
Abla stajer filan lazimmi
Carsamba Menüm

11.15
2 h. Yumurta
1 kk peynir
Nane

16.15
1 kase kefir
Dereotu
3 ceviz

18.30
1 dolu tabak sebze corbasi
Afiyet olsun ablam

afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun baya meyveli olmus menü
insallah sonucu güzel olur Ben raziyim
Carsamba Menüm

11.15
2 h. Yumurta
1 kk peynir
Nane

16.15
1 kase kefir
Dereotu
3 ceviz

18.30
1 dolu tabak sebze corbasi
afiyet olsun
ekleme Yapmışsın menune canım cikolata dışında güzel

Afiyet olsun canim

Yazacaksin tabikiii

Afiyet olsun baharimm

Afiyet olsun kuzum

Abla stajer filan lazimmi

Afiyet olsun ablam
tsk ederim
Kizlar bayram öncesi baya bi yoğunuz girip tam bakamiyorumda gelmeye çalışıyorum ama
Is önceliklidir tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…