- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.301
daha iyi işte bacım..spor niyetine temizlik yap iştehopiş bu sene evimi nasıl temizlicem bilemiyorum evin hepsi badana olucak halılar yıkancak anlıcagın bu inşaat beni mahvetti
bulmuşsunnhopıscımmm bahsettıgın lınkı atarmısın? Bulamadım
pek bir isyankar gördüm seniGünaydıııııııııın
Bügün diyete karşı bi isyan çıkartasım var nedir bu şişkinlikDiyetİsyan olma yolunda ilerliyorum
Kursisyanda olcam onada ramak kaldı hoca bi kez daha deneyerek görelim derse deneMek İstemiyorum sen dene olunca banada haber ver dicem
bekliyoruz kuşşselam kızlarr
haftasonu cunmartesi vepazar sınavım vardı gelemedim
yogun çalıştımson 2 gün
sizleriyisiniz dimiii geçmişi okicam kahvaltı yaptıktan sonra
tatlım senin yüzün oval olduğu için her türlü saç modeli yakışır.
bu pc işi sinir ediyor arıza çıkınca ya. neyse ki kız kardeşim profesyonel bir bilgisayarcı olduğundan ben de hep ona hallettiriyorum. sende şanslısn ki eşin üstesinden geliyor.
Günaydın CAN'lar ...
Herkese iyi hafta sonları ....
Fena olmayan bi pazar sonrasında sabah kalkınca gördüm ki regl olmusum cıddı bı agrım var...Sıcak su torbamda evde kaldı ühühühü garip olan tatlı krızınede gırmedım umarım bugun asmam kendımı ...
Ben gıdıyım raporları yapayım geleyımmm ....
tadı felaket kötü insanı kusturacak kadar
minnoşum o model hergün fön istemezmi??fön olmazsada kendini göstermez..sen bilirsin , içinde kalmaktansa kestir..çocuk olana kadar fönlersin, sonra Allah kerim
geçmiş olsun bebeemm..işyerinde regl hiç çekilmez değilmi..off regl için 2-3 gün izin verse nolur işyerleri..ben birgün kadından sorumlu devlet bakanı olursam hepinize regl dönemi 2 gün izin vericem kafadan..hemide kesintisiz
Cnm alca strazer dıe bı ılac var alkol aldıkan sonra yatmadan suda erıt ıc sabaha hıc bısey olmamıs gıbı uyanıyorsun...Şiddetle tavsıye ederımAyrıca vuct suyu atınca tarıta az cıkmıssın ne guzel bende kussammı napsam
Ahh cnm sana spor yapmalısın dıyen dılım kopsun benım yaaa çok çok gecmıs olsun bıran once ıgles tekrardan sahalara don tatlımmm
bu gün bütün şişkolar diyeti bozuyor mu yoksa:18:
neden kimse burada değil
15 dk içinde kimse gelmezse bu hafta 1 kg alırım. etap sonuncusu ederim sizi
bulmuşsunn
slm kızlar az önce diyetisyenimi aradım ve şokkkk nisan 18 den önce randevu yok
ben eski hastası olduğum için (kronik şişkooo )bişeyler yapmaya çalışacaklar geri dönecekler inş erken zamanda verirler yoksa benden bir cacık olmucak 3 ayı geçti eksi yok hep artılardayımhiç değilse mart ve nisanı değerlendireyim 4 yıl önce 3 ayda hiç yemediğim kadar yiyerek 10 kg vermiştim sonra ben bu işi çözdüm diyip bıraktım doğum vs derken verdiğim 10 kgden 6sı üstümde
ve inanın 64 kg ile fıstık gibiydim 38 beden giyiyodum o hallerimi istiyorummmm
selam kizlarmalesef doktora bugun gidemiyorum bugun ve yarin doluymus oof of... carsamba sabaha randevu alabildik
ben hala olamadim ama bugun olcak gibi hissediyorum agriyor gibi sankiii ayaklarim da buz kesti
olsam da bitse bi an once
mursh sen baya deneyimlisin anlasilan bu konularda bak strazer falan demek buna borclusun aksamdan kalmama olaylarini himmmmm
donecegim sahalara canimmm ama malesef haftalar alicak. cunku bugun 5. gun daha sisi bile inmedi. fena zedelenmis.. tamamen iyilesmeden yurumek bile istemiyorum cunku o zaman iyilesme surecini uzatmaktan baska bir ise yaramiyor. oof of ne dertli basim var yasaka gibi, tam sporu acayip sevmistim alismistim spora gitmedigim gun berbat hissediyordum simdi bu geldi basima. neyse napalim
neden kimse burada değil
neden kimse burada değil
Ahh fulyacım aahhh ne uzuldum senın ıcın anlatamam bugun gıdememende 2 kat kotu olmus...Hareket etme artık bol bol uzan dınlen...Benımde ayaklarım buz gıbı bu saat oldu ısınmadılar daha bakalım benım ılk gun agır gecer sonra toparlarım heralde...Bıde cumaya kadar bıtıcek hafta bası olmama super oldu
Ehh cnm ayıptır soylemesı aram ıyıdır alkolle...Özel gunlerde ıcerım 1 2 kadeh.Bazen cok abartıyorum gece deılde ertesı gun ıskence oluyor benım ıcın bende o ılactan ıcıyorum yatmadan sabah sankı hayat ctrl+Z olmuşbı gece oncesını sılıyor pamuk gıbı oluyorsun :26: İçki kullananlara şidetle tavsı edılır...
canlarım cigerlerimkuzucuklarımmm çıtır arkadaşlarım :)))
kıxlsr sizi ihmal ettim kaç gündür biliyoruımama nolur beni mnazur görün bu aralarrr
haftasonu girdiğim sınav sonuçları açıklanması hala
ama ben istihbarıtımı aldım ikisinide geçmişim
çok muylu oldum
sıra mülakkatta haftasonu mülakata gircem onun için çalışmalıyımmm
sizi seviyorumm ara ara gelirim
ama unutmayınki gelmediğim her an ders çalışıyorum tarih ezberliyorum
burdayiz minnosum sakin yeme
ben zaten simdiden 2 kilo fazla cikiyormum gecen cumadan. regl siskinligi olduguna inanmak istiyorum.. 3 gunde 2 kilo alacak kadar yemedim cunkuama acayip moral bozucu ya
:
Dur dur geldım geldım...Valla nerden bıldın ben bugun tatlı ıhtıyacımı gıdermelıydın kusuruma bakmıycaksınız artık ısık hızıyla toparlanıyorum....
nagi şişkosu bıraktıyemiyorum içmiyorum gitmiyo gitmiyo
bu akşam annemlere pideli köfte yapıcam hadi gelin bütün şişkolar yiyelim
Dayağımı şimdimi verceniz yoksa akaşmımı bekliyim
Neler götürdüm bugünnnn şişkoooo pisliiiiiiik oldum bugünNeyse bu halimlen bile güzelim huuh Daha doğrusu öyle olduğumu söyledi o
Menüme geçeyim tırsarak:18:
Sabah: Sebze şöleni(annem yaptı mükemmeldi 2 tabak olsun yerdim o derece tam diyetlik tarifini vercem isteyene) 2 kaşık
çeyrek yağsız light peynirli tost
1fincan yeşilçay
Ara: 3 baharatlı çubuk
yarım portakallı link
Öğle 1 kase çorba mantar
5 tel peynir (ohhhhaaaa diyin hiç bu kdr peynir yemedim)
1 dilim kepek ekmek
Akşam: 1 kase herhangi sebzeli yemek bende bilmiyorum
regli olanlar bu hafta kaçamaklarından dolayı cezalandırılmayacak.
geçen hafta ben de regl idim ve pasta yedim
ama size söylemedim
aslında ben iki kocca dilim pasta yemiştim. ama size söylememiştim. birini muzlu diğerini kakaolu parça çikolatalı yemiştim. ama size söylememiştim. ama aslında yemiştim.
tebrik ederim canim gecmene cok sevindim sen mulakata iyi calis biz buralardayiz, kolay gelsincanlarım cigerlerimkuzucuklarımmm çıtır arkadaşlarım :)))
kıxlsr sizi ihmal ettim kaç gündür biliyoruımama nolur beni mnazur görün bu aralarrr
haftasonu girdiğim sınav sonuçları açıklanması hala
ama ben istihbarıtımı aldım ikisinide geçmişim
çok muylu oldum
sıra mülakkatta haftasonu mülakata gircem onun için çalışmalıyımmm
sizi seviyorumm ara ara gelirim
ama unutmayınki gelmediğim her an ders çalışıyorum tarih ezberliyorum
bu muydu kacamak???? puuu ben de bisey sandim ya cikolatalar pastalar geliyor sandim listeye bi baktim PEYNIR5 tel peynirle sisko mu oldun sen yani daha neler kendine gel diyet senin basina vurmus
bende kaçamak o ama kaşar peyniri yağlı değilmi ya :44:
Yarım saatte annem adrenalin yaşattır yarım saat içinde 4 yemek başıma kaldı ama becerdim bu işide
Akşam sebze olmadı umduğum gibi yemeği ben yaptığım için az yağlı tuzsuz oldu
2 kaşık haşlama makarna
3 köfte
2-3 patates kızartma
Sporumu eklersem menüm nornmalleşicek
menun gayet normal tatlim spor da yaparsan muhtesem olcak
bu arada bacagim dune gore daha az aciyor en azindan normal yuruyebiliyorum topallamadandinlendirmek ise yaradi yuppi
yine de doktora gostericem belki gerdirme egzersizleri verir veya soguk/sicak konpres artik ne gerekiyorsa o ne derse yapicam yeter ki bir an once sahalara doneyimozledim spora gitmeyi...
Geçmiş olsun cnm ya k.bkma pc olmayınca konuları bölük pörçük okuyorum donuyor masaüstü... İyleşte dön spora inş. Bende çok alıştım spora kilo versemde devam edicem yapabildiğim kadarıyla bugün 36 beden pantolon denedim çok az dar geldi ama onada gircem kararlıyım
Bugünkü menüm vahim :/
SABAH: 1 starbucks cappucino (yağsız sütlü)
ÖĞLE: 1 bardak daha cappucino
ARA: 1 porsiyon beyti(((( (yurtdışından arkdşlar geldi onlara yedirirken bende yemiş oldum :/ + 4-5 kaşık dondurma + coca cola zero
AKŞAM: 1 kaşık makarna + yarım kase dana eti + 1 bardak coca cola zero + 1 dilim kepek ekmek üzerine sürülmüş vişne reçeli + elma ceviz kuru üzüm ve fındıktan yapılmış hoşaf tarzında bir şey ( 3 kaşık kadar)
feciiiiiii
Allahtan 40 dakika kadar buz pateni yapmıştım, en azından azcık kalori yakmışımdır....
evet bugun biraz cok olmus bak hazir 6lari gormusken tekrar 7lere cikma yarin bol su ic karbonhidrati kes dengelersin yaga donusmeden kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?