- 5 Aralık 2013
- 7.971
- 24.542
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #313.121
Cilt tipine göre değişiyor canım direk su iyi gelir diyememrahatım şuana kadar çok şükür. Öğle yemediğim için akşam yemeğine kadar bi sinir vardı
afiyet olsun
tansiyon şeker düşme problemi yoktur bende. Bünyem baya sağlamsinir oluyor okadar
bende öyleyimsenin burcun ne acaba
afiyet olsun
tşk ederim
afiyet olsun
afiyet olsun acıkma oldumu hiç?
tşk ederim
ne tür cilt bakımı iyi gelir? Ben cok tembelim ya o konudaalırım herşeyi yaparım bi kaç gün sonra durur öyle
afiyet olsun
iyi geceler
peki sağlıklımı bu hurma diyeti?
bendede oluyor bazen int ten sanırım
iyi geceler
afiyet olsun
tşkler
afiyet olsun
afiyet olsun. Okurken güldürüyorsun. Allah yuvanızı bozmasın tartışma her evde olur.
İnşallah sabırsızlıkla Cuma yı bekliyorum iyi geceler
Afiyet olsun dilegimmGeç saate kaldım gene ama elektrikler gitti teyzemlerdeen azından menumu erken yazmak istiyordum neyse artık ...
Kahvalti 12.00
1 dilim ekmek
Haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Biber
Arada 1 bardak ayran
1 dilim kavun
Akşam 20.00
Teyzemlerdeydim etli ekmek yaptı ama ben yemedim
Domates
Salatalik
Biber
Peynir zeytin 1parca bazlama ile
Bol su
Günaydın canımGunaydin kizlarrr bayrama son 2 gün az kaldi izin geliyorrr
Benim bebede 4 aylık 29 Mart doğumlu..
Benim bebe senin bebeyi döver
Burası da tatil mi bayram haftası, tartılmayacak mıyız ?Gunaydin kizlarrr bayrama son 2 gün az kaldi izin geliyorrr
Bayram temizliginden nefrer ettigimi daha once soylemismiydimGünayyyydınnnn kızlaaaar
Gece saat 3:30 du yattığım salon oturma odasi temizliği bitti bugün de mutfagi halledersem tamamdr yemek olayi yok zaten bayrama dolma yapcam her türlü 5 dakikalık is o bamyayi da birinci gun etle yaparım cuma pazar isini alınacaklar hallolur
Tartilicaz cuma günü canim yoksa etap birleşmesi icin oylama yapilirdiBurası da tatil mi bayram haftası, tartılmayacak mıyız ?
Yidiğin senin olsun canım yazıp yazıp dellendirme nefsimi valla alamanya dimem atlayıp gelirim bisikletimeGÜNAYDIN KIZLAR;
dün hamburger
nugget
pattes kizartmasi yedim öglen
ögleden sonra da koca bi cikolata parcacikli dondurma
aksam da patates kizartmasi pizza
ardindan da cips ve panna kota mi artik bilmiyorum karamelli bi tatli
beni komple kaybettik
sabah da neyime cesaretse tartiya cikip 61 li rakamlari gördüm
Bu sabaha yogurtlu yulaf ezmesiyle basladim ama bakalim toparlayabilecek miyim, sabit kalsam su 2 hafta ona da raziyim ya. Bu gidis iyi gidis degil cunku
Ya ben mutlu muyum sanıyosunYidiğin senin olsun canım yazıp yazıp dellendirme nefsimi valla alamanya dimem atlayıp gelirim bisikletime
Mefkurem Başganım gitsin bu taş popolu pis sıska burdan yiyip yiyip psikolocimizi bozuyor
valla canım ben içiminkini kullandım. Kahveliydi benim kullandığım içinde yapay şeker yokmuş ama tatlandırıcı var belli ki. Tadı güzeldi bence ama ben uzun zamandır şeker ve tatlandırıcı kullanmadığım için içeceklerde biraz tadı yoğun gibiydi. Şimdilik bu kadar söyleyebilirm
GÜNAYDIN KIZLAR;
dün hamburger
nugget
beni komple kaybettik
Bu sabaha yogurtlu yulaf ezmesiyle basladim ama bakalim toparlayabilecek miyim, sabit kalsam su 2 hafta ona da raziyim ya. Bu gidis iyi gidis degil cunku
O diyetin ruhuna mevlüt okutmuşun anacım senYa ben mutlu muyum sanıyosun
Toparlamaya çalışıyorum şuan, şimdi gidersem 70 kilo ile dönerim aranıza bikaç aya yaadüşene bi de sen vur hani diyet ruhu? Hani destek ?
Hey yavrumm bende yiyorum diyorum anasını aglatmisin vallaGÜNAYDIN KIZLAR;
dün hamburger
nugget
beni komple kaybettik
Gunaydin ponimGünaydın
Gunaydin ablagünaydınnn kızlar
dün komşulardan biri daha taşınıyordu biz de adet gibi bir şey oldu hanımlar gidenin eşyası taşınırken aşağı inip kameriyede oturuyoruz ben de gittim sonra yemek saati herkes evlere çoluk çocuğu doyurmaya çekildi akşam 9 buçuk gibi geri çıktım 1 den sonra eve girdim üşümüşüm hızlıca çöpü su damacanasını kapıya çıkarıp yattım güzel oldu gece muhabbeti :)
Gunaydin canımgunaydin hanimlarrr
valla toparlicam ablalar yaaHey yavrumm bende yiyorum diyorum anasını aglatmisin valla
Gunaydin ponim
Gunaydin abla
O kadar cok mu taşınan yahu sizin orda
Gunaydin canım
Ben boyle yaparak kendimizi kandirdigimizi düşünüyorum. Yok regliyim yemeliyim yok canim sıkkın yemeliyim. Bunlar bizim bahanelerimizden baska bisi degilvalla toparlicam ablalar yaaaz önce ovu testinde baktim ovulasyon gecmis suan insana dönucem sabahtan beri tükakak hicbisi yemedim, simdi de cevizli salata siparis edicem, umarim toparlayabilirim, ayrica sabah karnimin sisligi gidiverdi , bugun duzgun beslenip az bi detox bisiyleri icsem yarin sanki tekrar 60.5 i görürmüsüm gibi hissettim, ümit fakirin ekmegi tabii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?