- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.321
günaydın canım sabah bakıyorum kimseyi bulamayınca başka topiklere gidiyorum .çok sagol canım bu hafta hiç veremicem dün tartıldım aynıydım regl yaklaşınca veremiyorumgünaydın kızlar yazıyorum yazıyorum cvp veren yok ama ben yinede yazayım 3 gündür menülerim berbat olduğu için yazmıyorumve neden bu halde olduğumuda anladım resmen haftasonu kudurup hafta içi diyet yapınca vucütta ancak koruyo vermiyo kendimi toparlamazsam gidişatım felaket bu sabah tekrar 7li rakamları gördüm tartıda
906090 seninde gidişat bana benziyo resmen düzensiz besleniyosun
linosse sen nasılsın cnm bu ara bana cvp veren bir sen varsıngel cnm gel hem annemlere yeter hem bize yanlız itiraf edeyim annemlerin gelmesi beni resmen duman etti spor yapamıyorum yemesem bile akşam çayı,çayın yanına pasta ikramı,peşine çerezler falan derken oooo yani diyet ve misafir olmuyo olmuyo dün hava süperdi bir an evvel bahar gelse saatler ileri alınsa en çok bana yarayacak
edaacım başarılar diliyorum inş sözlüyüde geçersin
fulyacım çok geçmiş olsun inş önemli bişey yoktur nazarımız mı değdi ne güzel spor yapıyodun şimdi spora gidemeyince yemeğide salıyo insan inş sende olmaz
murcc senin menüleri takip ediyorum azimli gördüm maşallah bu kez olacak
siyamum senin abartmış halin benim normal yememden bile az mezuniyetin yakın
fadime dukan nasıl gidiyo 500 gr 1 kg derken şaka maka ericeksin
beyaz bulut nerelerdesin cnm uğramıyosun
hopiş sende benim gibi menü falan yazmıyon ne yapıyon yiyon mu şekerim
hicran gelmiyo galiba artık en son artık diyet yapmıcam diye bişey okumuştum :44:
unuttuğum yok sanırım varsada affola herkesi öpüyorum
Dayağımı şimdimi verceniz yoksa akaşmımı bekliyim
Neler götürdüm bugünnnn şişkoooo pisliiiiiiik oldum bugünNeyse bu halimlen bile güzelim huuh Daha doğrusu öyle olduğumu söyledi o
Menüme geçeyim tırsarak:18:
Sabah: Sebze şöleni(annem yaptı mükemmeldi 2 tabak olsun yerdim o derece tam diyetlik tarifini vercem isteyene) 2 kaşık
çeyrek yağsız light peynirli tost
1fincan yeşilçay
Ara: 3 baharatlı çubuk
yarım portakallı link
Öğle 1 kase çorba mantar
5 tel peynir (ohhhhaaaa diyin hiç bu kdr peynir yemedim)
1 dilim kepek ekmek
Akşam: 1 kase herhangi sebzeli yemek bende bilmiyorum
bugünkü menüm
sabah kahvaltıda
et kavurması
1 domates
3 ince yeşil biber
2 dilim ekmek
ara yok
öğle 1 mocha kahve
ara yok
akşam oldu bişe yemedim
bilmiyom ne yerim
yemem belkide
Bugünkü menüm vahim :/
SABAH: 1 starbucks cappucino (yağsız sütlü)
ÖĞLE: 1 bardak daha cappucino
ARA: 1 porsiyon beyti(((( (yurtdışından arkdşlar geldi onlara yedirirken bende yemiş oldum :/ + 4-5 kaşık dondurma + coca cola zero
AKŞAM: 1 kaşık makarna + yarım kase dana eti + 1 bardak coca cola zero + 1 dilim kepek ekmek üzerine sürülmüş vişne reçeli + elma ceviz kuru üzüm ve fındıktan yapılmış hoşaf tarzında bir şey ( 3 kaşık kadar)
feciiiiiii
Allahtan 40 dakika kadar buz pateni yapmıştım, en azından azcık kalori yakmışımdır....
günaydın kızlar yazıyorum yazıyorum cvp veren yok ama ben yinede yazayım 3 gündür menülerim berbat olduğu için yazmıyorumve neden bu halde olduğumuda anladım resmen haftasonu kudurup hafta içi diyet yapınca vucütta ancak koruyo vermiyo kendimi toparlamazsam gidişatım felaket bu sabah tekrar 7li rakamları gördüm tartıda
linosse sen nasılsın cnm bu ara bana cvp veren bir sen varsıngel cnm gel hem annemlere yeter hem bize yanlız itiraf edeyim annemlerin gelmesi beni resmen duman etti spor yapamıyorum yemesem bile akşam çayı,çayın yanına pasta ikramı,peşine çerezler falan derken oooo yani diyet ve misafir olmuyo olmuyo dün hava süperdi bir an evvel bahar gelse saatler ileri alınsa en çok bana yarayacak
fulyacım çok geçmiş olsun inş önemli bişey yoktur nazarımız mı değdi ne güzel spor yapıyodun şimdi spora gidemeyince yemeğide salıyo insan inş sende olmaz
hicran gelmiyo galiba artık en son artık diyet yapmıcam diye bişey okumuştum :44:
Sabah kahvaltımı yapıyorumm...
vay vay vaaaaayyy bak sen.. gizli gizli pasta yemeler muzlu cikolatali ohhh gotur gotur yarasin
ben de valla biskuviler pudingler abartmistim senden asagi kalir yanim yoktu ama neyse ki duruldum artik :18:
:
ahahahhaha yok dıyet arastırmaları ıcındeyım
günaydın kızlar yazıyorum yazıyorum cvp veren yok ama ben yinede yazayım 3 gündür menülerim berbat olduğu için yazmıyorumve neden bu halde olduğumuda anladım resmen haftasonu kudurup hafta içi diyet yapınca vucütta ancak koruyo vermiyo kendimi toparlamazsam gidişatım felaket bu sabah tekrar 7li rakamları gördüm tartıda
ooov! göbeğim biglisayara yaklaşabilen biri cevap verdi çok şükür.
Canım buralardayım Kilo veremiyorum kiloyu taktıkca daha cok acıkıyorum daha cok yiyorum 5 günde 5 kilo diyetinide yapamadım Ya ben napacagım böyle 2 hafta sonra provam var
Puhahahahha ıltıfatmı degılmı bılemedım
Cnmm bence fazla panık yapıyorsun zaten sen duun yaklastıkca kosustur stres derken 2 3 kılo daha verırsın zaten kılon cok ıyı ...Provada sorun olacagını dusunmuyorum...
Puhahahahha ıltıfatmı degılmı bılemedım...
Haklısın canım stres yapıyorum vermek istiyorum veremiyorum sürekli yemek yemek istiyorum
Kendimden nefret eder oldumTakmamaya calısacagım canım benim dügün ramazandan sonra olacak o avantajımda var ben ramazanda veririm 2-3 kilo kesin ama prova cok yakınya takıldım kaldım
canım sıkılıyor murşum takılıyorum öyle size napiyimkızmıyorsun değil mi?
Merhabalaarrrrrr Geçmişi yeni okuyabildim pc donuyor masaüstü...
Valla sinirdenmi strestenmi bilmiyorum şişkinlik var birde wc sorunum... Onu çözcem kayısı kürüyle bugün.
Dün doğuş çayın tarçın karabiberlisini aldım öneririm tatlı sorununuzu çözüyor hiç acıkmadımda içeli... Akşamları bişey kaçırmamak için birebir...
Lionesse:Sen neler yapıyorsun? Varmı tartıda kayıp?
Günaydın doğada ki güzel ağaçların kalın dalları.
çok su verilmiş nadide çiçeklerim benim
afiyet olsun şekerim. kepekli hoş bir diyet kahvaltısı görüyorum.babam sabah çörek börek doldurdu beni :18:
sorma nagi ya gündüzler uzasa süper olucak. ben de akşamları karanlık oluyor dışarısı tenha diye yürüyüşe çıkamıyorum babam izin vermiyor. pasta meselesine gelince geçen hafta ben pastanın dibine vurdum ama yine de kilo verdim düşünebiliomsun o kadar spor yapmışım ki demekki gitmiş =)8:
ya iki gün üst üste doğum günü kutluyorlar trulyScrumptious ben ne yapiyim tatlım. 10 kalorilik pasta vardı da biz mi almadık. :13:
ooov! göbeğim biglisayara yaklaşabilen biri cevap verdi çok şükür.
Canım buralardayım Kilo veremiyorum kiloyu taktıkca daha cok acıkıyorum daha cok yiyorum 5 günde 5 kilo diyetinide yapamadım Ya ben napacagım böyle 2 hafta sonra provam var
Merhabalaarrrrrr Geçmişi yeni okuyabildim pc donuyor masaüstü...
Valla sinirdenmi strestenmi bilmiyorum şişkinlik var birde wc sorunum... Onu çözcem kayısı kürüyle bugün.
Dün doğuş çayın tarçın karabiberlisini aldım öneririm tatlı sorununuzu çözüyor hiç acıkmadımda içeli... Akşamları bişey kaçırmamak için birebir...
Nagiş:Valla artık yemek yemek için yiyorum oyüzden ne yersem çok gibi geliyor :44:
Mursh:Ozmn neden ben bugün 53.7 çıktım acebaaaa
Fadime abla:Kedi medi tıngır mıngır gidiyor diyetin süpersin...
Hicran:Kız sen neden kilo verme stresine girdin acep? Obez olmadığın kesinde takıntılarından kurtul yeavriiium
Lionesse:Sen neler yapıyorsun? Varmı tartıda kayıp?
bunlar baban mı gelsin sana mı karar veremedim ben göndereyim sen karar ver
:
Şimdi taylan kümelinin bi videosunu izledim kızlar...Eger cikolatayı 40 gun yemezsenız beyın onun tadını unutuyormus ve bırdaha ıstemıyormus
Bu butun gıdalar ıcın aynıymısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?