- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #313.301
Edibeciğim hiç olmamış diyet menüleriyle pek alakası yok cnmMenü
Sabah 9.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
Yarım elma
2 kaşık yoğurt
Öğle 14.00
1 tabak kısır
2 bardak ayran
Akşam 19.00
1 kase tarhana çorbası
Fırında patates oturma (2 kaşık patates, 3 kaşık kıyma kadar)
2 çeşit salata
1 kase cacık
Su 3 lt
Spor yok
Bi hafta anamın evindeyim eskişehirde, sonraki iki hafta da adana mersin dolaylarında olacauum Allah yoldan çıkartmasın da çok zorlanacam o kesinOoooooo tatlim masallahin varkiz sen otomatige bagladin artik
Eşine cok gecmis olsun cnm
Kuzum diyorum size gitmeyin şu bdv ye
Önüne gelen aklina eseni yaziyor
Herkes herseyi cok biliyor orda
Ordakilere laf anlatamazsin
Annesi güçlü olacakki, güçlü kizlar yetistirsin
yalniz bisi dicem hatun öncelikle tebrikler:) ama tarti sanirim halinin uzerinde duruyor, hali ve ince kilim uzerindeyken tartilar ortalama 1 ila 2 kilo arasinda az tartiyor biliyorsun degil mi? coplak ve düz mekana yerlestirmen lazim tartiyi.Kilo bildireyim yeerabbim haftaya anamın evinde bayram sonrası 65 i görmeyi nasıp et yerabbüleminn
Geçen hafta: 67.8
Bu hafta: 66.7
Giden : 1.1
Yüzde: % 1.6
Eki Görüntüle 2297190
ben de çok takılmıyorum orada yazılanlara umrumda olmaz ama yazdığı şey o kadar merhametsizce birşeydi ki, ben de çocuğumun engelli biriyle arkadaşlık yapıp gerilemesini istemem minvalinde bişeler yazmışOoooooo tatlim masallahin varkiz sen otomatige bagladin artik
Eşine cok gecmis olsun cnm
Kuzum diyorum size gitmeyin şu bdv ye
Önüne gelen aklina eseni yaziyor
Herkes herseyi cok biliyor orda
Ordakilere laf anlatamazsin
Annesi güçlü olacakki, güçlü kizlar yetistirsin
AminnGünaydın hanımlar bol eksili hayırlı cumalar olsun bayrama şurda ne kaldı neşe doluyor insan hele bebelerle yolculuk yapma fikri ahh deli bir heyecan sarıyor ruhumu. Allahım diyorum dostuma düşmanıma herkeşlere bu mikemmel hissi tattır, amin
ya vucut biseyi istiyosa kesinlikle bi bildigi vardir ben cok guveniyorum ona, ben lisedeyken kislari 56-57 yazlari 53-54 kiloydum hem, dogal olarak olurdu bu. karbonhidrat istiyorsam ki acaip az olur bana, o zaman da biraz kilo gerekli heralde diye dusunuorum,. tabii bu bahsettiklerim hep 55-65 kilosu arasindaysam, fazlaysam ciddiye almiyorum kan sekerim sapitmis diyorum:)Camdan atlamadim ama stress sikintidan 58 kiloyken 120 kilolara geldim :)))
Senelerdir de kiloyla ugrasiyom
Ben dikkat etmedigim dönemde oyle olurum cnm. Bazen ne yesem doymam
Karbonu yedikce yoksunluk hissin artiyor
Ama şöyle düşün canimiz herseyi cok isteyebilir
Bizim bi irademiz var, saglam olursa hic biseye yenilmeyiz
Geçmiş olsn cnm. Bdvde çok acımasız bi grup var. Evde eşlerindn alamadkları hırsı gelip bdvdekilerdn alan takma kafanagünaydın kızlar
dün gece eşim rahatsızlandı taş düşürüyor epey sancısı vardı hastaneye gitti abisiyle
şu an çok şükür iyi ama taşı düşürene kadar ara ara gelecek bu sancılar sanırım
sabah sabah da kk canımı ayrı sıktı
bdvde bir konu var otizmli bir çocukla ilgili
konu sahibi benim vicdanıma çok ters bişe yazmış ben de cevap verdim karşılığında başka bir üye şu engelli annelerinin diye başlayan inanılmaz vicdansızca bir cevap vermiş
çok üzüldüm kılarım böyle tiplerle hayatları boyunca muhatap olmak zorunda kalacak ne acı, umarım ki bütün bu insancıklara göğüs gerebilecek kadar güçlü ve kendine güvenli kızlar olurlar
içim çok acıdı sizinle de paylaşmak istedim
Hahahah çok hoşsun çikelata canavarım benim ama banyo orası tartı da fayansın üzerindeyalniz bisi dicem hatun öncelikle tebrikler:) ama tarti sanirim halinin uzerinde duruyor, hali ve ince kilim uzerindeyken tartilar ortalama 1 ila 2 kilo arasinda az tartiyor biliyorsun degil mi? coplak ve düz mekana yerlestirmen lazim tartiyi.
sağol canım ama yok ya bu bdvye has bişe değil bu saf merhametsizlik, belki reel hayatta bu kadar açık dile getiremez ama burda dan dan söyledi işteGeçmiş olsn cnm. Bdvde çok acımasız bi grup var. Evde eşlerindn alamadkları hırsı gelip bdvdekilerdn alan takma kafana
Gunaydin ablaaGunaydinnn hayirli bol eksili cunalar
Yatajtan sesleniyorum
Kendim yiyorum milleti durdurayim bari diyorum ablakuzum bi kendine gel yaaa ne oluyor sana. Yiyecekler kaçmıyor hep ordalar
Ölçülü yemeyi ogrenmemiz kazim
beterin beteri varmış demislerbenim 3 cocuk var
En kucuk dogdugunda ortanca 1
buyuk 2.5 yasindaydi bende 19
Onlarla da bikac sefer tr ye arabayla gittik
ben ekmek pek sevmiyorum sandwich ekmegi alirim o da 2 dil. Ekm. Degerinde
Kiz hial sende trafik polisi gibi Köse basina durmusun herkese yeme diyon
anlasildi sen simardin iyice
toparlaman lazim cnm farkinda olmadan yukari cikiyon
Biliyorum nasil olsa veririm rahatligi var
Ama yemeye devam ederek verilmiyor iste
Tebrikler tatlimmmm cok guzellGünaydın ablalarııımmmm
Bu sabah tartıda 69.4 ü gördüm -800 yani
Çok mutluyuummm
Tebrikler kuzummm cok guzellKilo bildireyim yeerabbim haftaya anamın evinde bayram sonrası 65 i görmeyi nasıp et yerabbüleminn
Geçen hafta: 67.8
Bu hafta: 66.7
Giden : 1.1
Yüzde: % 1.6
Eki Görüntüle 2297190
Gecmis olsun kuzumgünaydın kızlar
dün gece eşim rahatsızlandı taş düşürüyor epey sancısı vardı hastaneye gitti abisiyle
şu an çok şükür iyi ama taşı düşürene kadar ara ara gelecek bu sancılar sanırım
sabah sabah da kk canımı ayrı sıktı
bdvde bir konu var otizmli bir çocukla ilgili
konu sahibi benim vicdanıma çok ters bişe yazmış ben de cevap verdim karşılığında başka bir üye şu engelli annelerinin diye başlayan inanılmaz vicdansızca bir cevap vermiş
çok üzüldüm kılarım böyle tiplerle hayatları boyunca muhatap olmak zorunda kalacak ne acı, umarım ki bütün bu insancıklara göğüs gerebilecek kadar güçlü ve kendine güvenli kızlar olurlar
içim çok acıdı sizinle de paylaşmak istedim
Gunaydin ponimGünaydınn herkese
Vavvvv tebrikler beybiiiKilo bildirimim
Geçen hafta 89.3
Bugün 87.8
Fark 1.5
Yüzde 1.68
aha fayans:) ben 13.5 kiloluk oglumla kontrol ediyorum genelde tartiyi 5 litrelik su da guzelmis ahhahaha:)Hahahah çok hoşsun çikelata canavarım benim ama banyo orası tartı da fayansın üzerinde
5 lt lik suyla her seferinde kontrol ediyorum zaten
adimi cikileta canavari deil de burger king ayisi olarak degistirebilir miyiz? böyle sevimli durmasin baya hakaret gibi olsun belki alinir da akillanirim. cok öksürüyorum suan o sebeple caya bal kattim biraz, sabaha insan gibi basladim, bakalim,Hahahah çok hoşsun çikelata canavarım benim ama banyo orası tartı da fayansın üzerinde
5 lt lik suyla her seferinde kontrol ediyorum zaten
Ooo ponibon şekerinden mikemmmell bir atakKilo bildirimim
Geçen hafta 89.3
Bugün 87.8
Fark 1.5
Yüzde 1.68
Hormon canım hormon hepsi hormonun şeysiadimi cikileta canavari deil de burger king ayisi olarak degistirebilir miyiz? böyle sevimli durmasin baya hakaret gibi olsun belki alinir da akillanirim. cok öksürüyorum suan o sebeple caya bal kattim biraz, sabaha insan gibi basladim, bakalim,
sağol canımGunaydin ablaa
Kendim yiyorum milleti durdurayim bari diyorum abla
Su bayrami atlatayim bi dinleneyim bomba dönüş yapicimmmm abla2 hafta yeter bana sonrasinda
Tebrikler tatlimmmm cok guzell
Tebrikler kuzummm cok guzell
Gecmis olsun kuzum
Maalesef evet oyle insanlar var anlamiyorum bende yasemin
Gunaydin ponim
Vavvvv tebrikler beybiii
zor ama imkansız degilBi hafta anamın evindeyim eskişehirde, sonraki iki hafta da adana mersin dolaylarında olacauum Allah yoldan çıkartmasın da çok zorlanacam o kesin
işte cogu zaman vucudunmu ihtiyaci var nefsimiz mi istiyor bunu ayirt etmemiz lazim cnmya vucut biseyi istiyosa kesinlikle bi bildigi vardir ben cok guveniyorum ona, ben lisedeyken kislari 56-57 yazlari 53-54 kiloydum hem, dogal olarak olurdu bu. karbonhidrat istiyorsam ki acaip az olur bana, o zaman da biraz kilo gerekli heralde diye dusunuorum,. tabii bu bahsettiklerim hep 55-65 kilosu arasindaysam, fazlaysam ciddiye almiyorum kan sekerim sapitmis diyorum:)
baklagil cekince canim ya da et diyorum ki eksik kalmis ondan.
insallah en kisa sürede inersin 60 a canim ya, sende demek ki annem gibisin, sinirlendikce yerdi, 50 lerden 80 lere cikmisti, babam hep sinirlendirirdi hep babamin sucu olduguna inanirdik, babam 3 sene once vefat etti hala yiyor:) 85 oldu,:) yani aliskanlik olmus resmen.
ben karbonhidrattan nefret ediyorum emsela, direk yerken acikiyorum, makarna pilav ekmek normalde inan hic yemem aramam da.. ama oglan sürekli onlari yiyor ve agzima tikiyor bayiliyor beni beslemeye, amaaan zaten zayifim deyip sallamayip da cikmistim 64 e bende, oglan soktu ben yidim:) ama 64 -65 benim icin sinyal oluiyor
Vayyyy ponim gecen haftanin acisi cikmis :)) cok guzel tatlim tebriklerKilo bildirimim
Geçen hafta 89.3
Bugün 87.8
Fark 1.5
Yüzde 1.68
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?