- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #313.321
Ederm abla zatn memlekete gidemicez araba bugün gidiyor. Evde olursak daha kontrollü olurumzor ama imkansız degil
işte cogu zaman vucudunmu ihtiyaci var nefsimiz mi istiyor bunu ayirt etmemiz lazim cnm
Normalde vucut hic bi zaman zararli tatli, hamurisiye ihtiyac duymaz :)) onlar bizim simarikligimiz oluyor
Vayyyy ponim gecen haftanin acisi cikmis :)) cok guzel tatlim tebrikler
Aman bayram haftasi dikkat et bak
Aaa sattinizmi hadi hayirli olsun cnmEderm abla zatn memlekete gidemicez araba bugün gidiyor. Evde olursak daha kontrollü olurum
tebrik ediyorum seni!!!
Hilalim sne ne yapacağını bliyosnIlk bildirim benden gelsin rezillik resmen bayram sonrasi dikkat edicem anlaşıldı
Cuma : 58
Bugun 58.9
Niye boyle oldu demicem bir fiil sürekli yiyorum az bile
Süpersin yavru kediGünaydın ablalarııımmmm
Bu sabah tartıda 69.4 ü gördüm -800 yani
Çok mutluyuummm
HelalllKilo bildireyim yeerabbim haftaya anamın evinde bayram sonrası 65 i görmeyi nasıp et yerabbüleminn
Geçen hafta: 67.8
Bu hafta: 66.7
Giden : 1.1
Yüzde: % 1.6
Eki Görüntüle 2297190
kilo bildirimimi unutmuşum yapmayı hemen yapayım
geçen haftaya göre sabitim ama hafta başına göre vermişim çok şükür
58,1
Vaaav
Teşekkür ederiimmmmHilalim sne ne yapacağını bliyosn
Süpersin yavru kedi
Helalll
Vaaav
Abla sen normal bi insan gibi kilo alıp vermiyosn ha
Aynen bnmde hiç gidesm yoktu zaten babamla yengemim suratını çekemiyorm artıkın annem gelir belki bize canm annemm çok özledim yaaAaa sattinizmi hadi hayirli olsun cnm
Bosver yaa o kadar yol stres, bayram yogunlugu
Yorulup gelecektin
Ne güzel artilar gitmis iste cnmkilo bildirimimi unutmuşum yapmayı hemen yapayım
geçen haftaya göre sabitim ama hafta başına göre vermişim çok şükür
58,1
Bende kilosu hiç değişmeyen oğlumla kontrol ediyorumaha fayans:) ben 13.5 kiloluk oglumla kontrol ediyorum genelde tartiyi 5 litrelik su da guzelmis ahhahaha:)
TebrklerCuma: 72,2
Güncel : 71.0
Fark:1.2
Yüzde :1,66
ablacım tebrikler şahanesin
günaydın kuzumGünaydın kızlar sabah sabah bdv de sinirleri mi bozup geldim resmen içime öküz oturdu
Hastalıktan kurtuldum bugün kuzenleri var kuzey beyin evde tam bir şenlik havası yarına kaldı benim temizlik işleri bugün kk günü
tebrikler tatlımCuma: 72,2
Güncel : 71.0
Fark:1.2
Yüzde :1,66
İyiymiş kız lokum bende cikilata dagitayimTebrklerbayramda cozutmazsn gene 6lar gelir. 6ları görünce lokum dağıtıcm bnde
evet ablacım fazla cozutmadan önünü alınca artıların devamı gelmedi şükürNe güzel artilar gitmis iste cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?