- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.341
murş! sen buna inandın mı şekerim? yani taylana değil de bizim 40 gün yemeyeceğimize inandın mı?
Bilgisayarım 80 liraya orjin hale gelebiliyormuş çok mutlu oldum bugün duyduğum en güzel haber bu olsa gerek yupppppppppiiiiiiii
Taylan kümeliye söyle önce sevgilisini diyete soksun mursh
wawww bu mudur budur murccummm
bunlar baban mı gelsin sana mı karar veremedim ben göndereyim sen karar ver
haha benim de halen yaklaşabiliyo
valla moral bozmayayım kızlar düğüne yakın verirsin demiş ama ben stresten yiyen tiplerden olunca kilo falan vermedim hatta aldım tombiş bir gelindim benden söylemesi :44:
şu yememe olayları birde bana uğrasa ne hoş olacak
Bencede cnm panıklemen bosuna ramazan dan sonra ıstedıgın kıloda olursun zaten daha bayada varmıs dugune...
Yok cnm benım kızarmıyım hıc daha hosuma gıdıyo...Okuyunca bı guldum bı guldum gormelıydın
Merhabalaarrrrrr Geçmişi yeni okuyabildim pc donuyor masaüstü...
Valla sinirdenmi strestenmi bilmiyorum şişkinlik var birde wc sorunum... Onu çözcem kayısı kürüyle bugün.
Dün doğuş çayın tarçın karabiberlisini aldım öneririm tatlı sorununuzu çözüyor hiç acıkmadımda içeli... Akşamları bişey kaçırmamak için birebir...
Nagiş:Valla artık yemek yemek için yiyorum oyüzden ne yersem çok gibi geliyor :44:
Mursh:Ozmn neden ben bugün 53.7 çıktım acebaaaa
Fadime abla:Kedi medi tıngır mıngır gidiyor diyetin süpersin...
Hicran:Kız sen neden kilo verme stresine girdin acep? Obez olmadığın kesinde takıntılarından kurtul yeavriiium
Lionesse:Sen neler yapıyorsun? Varmı tartıda kayıp?
oiy kedicik ya benimki de geceleri ben burada teksem gelip bacagima surtunup sirnasiyor eger pas vermezsem bi minik tirmik ativeriyor illa yanaklari kasinacak gobegi oksanacakgünaydın topik sabah sabah kedim rahat bırakmıyorki yazayım gelip klavyeyle oynuyor .çok yaramaz oldu.evke kimse kalmayınca bana sataşıp duruyor heryerimi tırnaklamış
canim benim ya valla dedigin gibi oldu sikintidan yemeklere saldirdim biskuviler pudingler havada ucustu 3 gun boyunca... pazartesi yeniden basladim dun resmen ac gezdim haftasonu +2 cikmistim simdi 1.400 gitmis, 600 daha giderse anca o kalorileri yakmis oluyorum. sonra da diyete devam belki cumaya kadar biraz eksilere dusebilirim...fulyacım çok geçmiş olsun inş önemli bişey yoktur nazarımız mı değdi ne güzel spor yapıyodun şimdi spora gidemeyince yemeğide salıyo insan inş sende olmaz
Cnmm annenler geldı dıe ben pek sıkıstırmak ıstemedımsenı ondan yoksa gözümden kacmıyor yanı....Hopıste yazmıyor onada dayak var dayaAnenler gıdınce gene bomba gıbı baslarsın sıkıntıya sokma kendını
Cnmm valla ben dun hastalandım malum durum tatlı ıhtıyacı ve karbonhıdrat kırızı sonucu dunku menum felaket...
HErkese tek tek yazmıssın cnm klavyene saglık opuyorum senıBu arada herkese GÜNAYDINNNNN
Dünkü Menüm ;
Sabah;
Yarım dılım brovnı kek
Öğle;
hamburger menu
ıce tea seftalı
Ara;
4 çay kasıgı fıstık ezmesı
Akşam ;
Yok
Su :
1 lt
Bugun topladım kendımı sımdı hemen bı kepeklı tost yaptım 1 bardak taze sıkılmıs portakal suyu onu yıycem oglende salata yıycem
babam sabah çörek börek doldurdu beni :18:
ya iki gün üst üste doğum günü kutluyorlar trulyScrumptious ben ne yapiyim tatlım. 10 kalorilik pasta vardı da biz mi almadık. :13:
ahaha babama gelsin çünkü bir şey daha yaptı. 3 tane milka büyük paket alana bir milka ineği peluşu hediyeymiş. hem çikolataları aldı hem de bana milka ineğinibu adam yüzünden evde kalcam. artık trenlere bakarım peluş milkamla
Şimdi taylan kümelinin bi videosunu izledim kızlar...Eger cikolatayı 40 gun yemezsenız beyın onun tadını unutuyormus ve bırdaha ıstemıyormus
Bu butun gıdalar ıcın aynıymısss
Malzeme ;
1 bardak sıcak suya
1 dilim limon
1 dilim elma
1 parca kabuk tarcın
1 çay kaşığı elma sirkesi
Uyanınca bunu ıcın dıyor dıyetısyenler...Agızdakı asıt ve bazık dengeyı saglıyormus ve tokluk hıssı verıyormus...Bunuda denıycem butun yemeklerden once ....:126::126:
ben burdayim kusum yeni geldim
markete gittim malzeme aldim dukan ekmegi yapicam birazdan
hem de baya guzel bi tarif buldum bakalim nasil olcak resimleri eklerim artik
gerci bugday kepegi de konuyormus onu bulamadim :26:
biseye benzer umarim.. acim aaaacc
valla bir an gozum karardi kahvalti yapmadan evden firlayip alisverise gidince yuru yuru sakat bacakla yoruldum neredeyse bayilcaktim
esimi aradim geldi aldi beni sagolsun ogle arasini da benimle heba etti yazik
yemegimi yedim mutluyumekmek yapim calismalarina basliyorum simdi
sirke kismi haric super elmali tarcinli limonlu bayilirim.. ama sirke nasil yapar o tadi bilemiyorum
selam topiğim....spordan geldim , öldüm bittim geberdim..yorgunluktan parmaklarım bile klavyeye gitmiyo, sonra ayrıntılı anlatırım..haydin sonra görüşürük..
Ahhahahha yanı ıanansak ıyı olur bılıyorsun ınanmak basarmanın yarısı
ne sandin ya ben babanla ortagim, tonla para verdim babana seni cumaya kadar beslesin diye. corek borekleri ben aldirttim, milkayi da ben buradan yolladim. yaaaa sayin lionesse... verir misin bize 100er mekik ceza. al bakalim cuma gorusuruz
:
Malzeme ;
1 bardak sıcak suya
1 dilim limon
1 dilim elma
1 parca kabuk tarcın
1 çay kaşığı elma sirkesi
Uyanınca bunu ıcın dıyor dıyetısyenler...Agızdakı asıt ve bazık dengeyı saglıyormus ve tokluk hıssı verıyormus...Bunuda denıycem butun yemeklerden once ....:126::126:
selam topiğim....spordan geldim , öldüm bittim geberdim..yorgunluktan parmaklarım bile klavyeye gitmiyo, sonra ayrıntılı anlatırım..haydin sonra görüşürük..
merhaba,
ben hopidick arkadaşımın daveti üzerine geldim. takıma 13. kişi olarak. 13 uğurlu sayımdır :)
kaptan kim acaba direk daldım okumadan da
merhaba,
ben hopidick arkadaşımın daveti üzerine geldim. takıma 13. kişi olarak. 13 uğurlu sayımdır :)
kaptan kim acaba direk daldım okumadan da
Merhabalar... Tekrardan...
Buralardaydım da yazamadım tasarım ödevim vardı logo yapmayla uraştım bitirdim sonunda
Menümü yazayım
Sabah: :128:
1 yağsız tost kepekli ekmek
3-4 dilim domates
2-3 çatal yumurta
1fincan yeşilçay(tarçınlı)
Ara: 2 portakal :128:
Öğle: :128:
3 kaşık çorba
1 köfte
3tane cips
Ara: 2 hurma (hacdan gelen) :128:
Akşam: :128:
Karnıbahar 3 tane
yoğurt 2 kaşık
2 kaşık salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?