Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bilgisayarım 80 liraya orjin hale gelebiliyormuş çok mutlu oldum bugün duyduğum en güzel haber bu olsa gerek yupppppppppiiiiiiii

Taylan kümeliye söyle önce sevgilisini diyete soksun mursh

murş! sen buna inandın mı şekerim? yani taylana değil de bizim 40 gün yemeyeceğimize inandın mı?

Ahhahahha yanı ıanansak ıyı olur bılıyorsun ınanmak basarmanın yarısı

Bilgisayarım 80 liraya orjin hale gelebiliyormuş çok mutlu oldum bugün duyduğum en güzel haber bu olsa gerek yupppppppppiiiiiiii

Taylan kümeliye söyle önce sevgilisini diyete soksun mursh

Ohhh cok sevındım cnm yırttın hadı ıyısın gene..

Walla bende bılmıyordum google amcaya sordum kapmıs yakısıklı delıkanlıyı suna bak....Kilosuda bı erkek ıcın cok saylanmaz cnmm

tek tesellim dügünümün ramazan sonuna denk gelmesi ramazanda sıcaktan tek yedigim karpuz salata birde cola
Bende stresliyken mutsuzsen yemege sarıyorum İnsallah veririm bu sekilde cok uzulüyorum yemege gelincede löp löp götürüyorum

selam millet ben de sonunda uyanabildim :26: 3 sayfa dokturmussunuz iyi iyi hep boyle devam edelim..
edda bu arada senin aksam menunu alayim bir ara canim cunku tum gun ac gezmistin aksam saldirdin mi onu kontrol etmemiz lazim

günaydın topik sabah sabah kedim rahat bırakmıyorki yazayım gelip klavyeyle oynuyor .çok yaramaz oldu.evke kimse kalmayınca bana sataşıp duruyor heryerimi tırnaklamış
oiy kedicik ya benimki de geceleri ben burada teksem gelip bacagima surtunup sirnasiyor eger pas vermezsem bi minik tirmik ativeriyor illa yanaklari kasinacak gobegi oksanacak

fulyacım çok geçmiş olsun inş önemli bişey yoktur nazarımız mı değdi ne güzel spor yapıyodun şimdi spora gidemeyince yemeğide salıyo insan inş sende olmaz
canim benim ya valla dedigin gibi oldu sikintidan yemeklere saldirdim biskuviler pudingler havada ucustu 3 gun boyunca... pazartesi yeniden basladim dun resmen ac gezdim haftasonu +2 cikmistim simdi 1.400 gitmis, 600 daha giderse anca o kalorileri yakmis oluyorum. sonra da diyete devam belki cumaya kadar biraz eksilere dusebilirim...

ahh menuye bak menuye neyse bugun toparlamissin ondan dayaktan kurtuldun son anda..
kahvaltina da bayildim cok guzel gorunuyor bizim buzdolabi resmen bos ya bugun markete gidip bisiler almam lazim ama cok halsizim diyet beni benden aldi su siralar

babam sabah çörek börek doldurdu beni :18:

ya iki gün üst üste doğum günü kutluyorlar trulyScrumptious ben ne yapiyim tatlım. 10 kalorilik pasta vardı da biz mi almadık. :13:

ne sandin ya ben babanla ortagim, tonla para verdim babana seni cumaya kadar beslesin diye. corek borekleri ben aldirttim, milkayi da ben buradan yolladim. yaaaa sayin lionesse... verir misin bize 100er mekik ceza. al bakalim cuma gorusuruz

Şimdi taylan kümelinin bi videosunu izledim kızlar...Eger cikolatayı 40 gun yemezsenız beyın onun tadını unutuyormus ve bırdaha ıstemıyormus

Bu butun gıdalar ıcın aynıymısss

ay kulliyen yalan ya ben tam 1 yildir bamya yemedim nasil canim istiyor anlatamam simdiden anneme siparis verdim bamya yap ben gelince diye
bence taylan kumeli bunu okuyup gaza gelip 40 gun cikolata yemeden duralim diye yapiyor bunlari
ayrica kolayi da birakmistim 2 ay kadar sonra tabi bagimliligim gecti ama canim yine arada istiyordu (nitekim tekrar basladim sonra):18:

ben burdayim kusum yeni geldim
markete gittim malzeme aldim dukan ekmegi yapicam birazdan
hem de baya guzel bi tarif buldum bakalim nasil olcak resimleri eklerim artik
gerci bugday kepegi de konuyormus onu bulamadim :26:
biseye benzer umarim.. acim aaaacc
valla bir an gozum karardi kahvalti yapmadan evden firlayip alisverise gidince yuru yuru sakat bacakla yoruldum neredeyse bayilcaktim
esimi aradim geldi aldi beni sagolsun ogle arasini da benimle heba etti yazik
yemegimi yedim mutluyum ekmek yapim calismalarina basliyorum simdi

Malzemeler ;

1 YK KIRMIZI ÇAY
1 YK MATE ÇAYI
1 YK YASEMİN ÇAYI
1 YK YEŞİL ÇAY
4-5 TANE TOP KARABİBER
1 ÇUBUK TARÇIN (İSTEĞE GÖRE ARTTIRILABİLİR)
PORTAKAL MANDELIN LIMON KABUGU

Bu malzemeler 1 lıtre su ıcın olan mıktarlar ıstege gore olcuyu degıstırebılırsınız...Bide narenciye kabukları kurutulmustu taze deıldı teze kabuklarla yapılırsa acı olurmu bılemıyorum...

Ben buna mısır puskulunude ekleyıp kullanmaya baslıycam bı aktara ugrayabılırsem bu ara Ben ınanıyorum bu bıtkı caylarının mucızesıne deneyın derım kızlar...

Malzeme ;

1 bardak sıcak suya
1 dilim limon
1 dilim elma
1 parca kabuk tarcın
1 çay kaşığı elma sirkesi

Uyanınca bunu ıcın dıyor dıyetısyenler...Agızdakı asıt ve bazık dengeyı saglıyormus ve tokluk hıssı verıyormus...Bunuda denıycem butun yemeklerden once ....:126::126:

sirke kismi haric super elmali tarcinli limonlu bayilirim.. ama sirke nasil yapar o tadi bilemiyorum

Malzemeler ;

5-6 domates
5 bardak su
1 tane bulyon
1 kabak
2 barmak kalınlıgında diyet çubuk makarna
Yarım demet maydanoz
Limon Karabiber tuz

Yapılışı ;

Domatesleri rendeleyin bulyonla az kavurun ...Kepeklı makarnaları kucuk kucuk kırın (Kepeklı sehrıye elde etmek ıcın ).Domateslerın ıcıne ılave edın .Küp küp dogranmıs kabakları ılave edın...Yarım demet maydanozu dograyın ve ılave edın...Üzerine 5 bardak suyu koyup kaynatın...Ve doyana kadar ıcebılecegınız dıyet sehrıye corbanız hazır

Limon ve karabıberle servis edin.Afiyet Olsun...

Ben akşam bu tarifi deniycem kızlar...Ben salcayla yapmayı dusunuyorum malum domatesler hormonlu...Bıde kepeklı unla kestırme yapılabılır bıraz youn olması ıcın...Yarın bılgı verırım...

selam topiğim....spordan geldim , öldüm bittim geberdim..yorgunluktan parmaklarım bile klavyeye gitmiyo, sonra ayrıntılı anlatırım..haydin sonra görüşürük..

Hadı bakalım gelısmelerı bıldır bıze cnm guzel olur ıns

sirke kismi haric super elmali tarcinli limonlu bayilirim.. ama sirke nasil yapar o tadi bilemiyorum

Cnmm sırke 1 çay kasıgı okadar tadını degıstırmezzz...

selam topiğim....spordan geldim , öldüm bittim geberdim..yorgunluktan parmaklarım bile klavyeye gitmiyo, sonra ayrıntılı anlatırım..haydin sonra görüşürük..

Ohhhh Ohhhh ıns aynı tempoda devam et hopısss senı ıstıyorum tamm mı benle kal benle kal

Ahhahahha yanı ıanansak ıyı olur bılıyorsun ınanmak basarmanın yarısı

murş

ne sandin ya ben babanla ortagim, tonla para verdim babana seni cumaya kadar beslesin diye. corek borekleri ben aldirttim, milkayi da ben buradan yolladim. yaaaa sayin lionesse... verir misin bize 100er mekik ceza. al bakalim cuma gorusuruz
:

ben her akşam çekiyorum o 100 mekiği tatlım bana işlemez. bana bunlarlan gelmeyin trulyscrumptious hanımcıııım, bana bunlarlan gelmeyiiin.

o değul da haçiçaten bu datli grizlerini ne yapacağuz kizlar yaa

teşekkür ederiz tatlım

Merhabalar... Tekrardan...

Buralardaydım da yazamadım tasarım ödevim vardı logo yapmayla uraştım bitirdim sonunda

Menümü yazayım

Sabah: 1 yağsız tost kepekli ekmek
3-4 dilim domates
2-3 çatal yumurta
1fincan yeşilçay(tarçınlı)

Ara: 2 portakal

Öğle: 3 kaşık çorba
1 köfte
3tane cips

Ara: 2 hurma (hacdan gelen)

Akşam: Karnıbahar 3 tane
yoğurt 2 kaşık
2 kaşık salata

merhaba,
ben hopidick arkadaşımın daveti üzerine geldim. takıma 13. kişi olarak. 13 uğurlu sayımdır :)
kaptan kim acaba direk daldım okumadan da

Oooooo hoşgeldin kaburga dolması

Kendınden once namı gelen ılk uyemız olma yolundasın şeker .... (Aman bende pek samımı daldım olaya )Cnm 9. takımın görünüşte kaptanı benim...Ama gerçekte hepimiz kaptan hepimiz üye hepimiz aynı yolun yolcusuyuz

Neyse cnm genel kuralları yazarım sana ...Ama asıl olan SAYGI SEVGİ ve ANLAYIŞ en önemli kuralımız.Bide hergün ugrayıp paylasım yapıyoruz.Menulerımızı yazıp sohbetler edıp eglencelı paylasımlar yapıyoruz...

Sende bıraz kendınden bahsedermısın bize ?

Son düzenleme:

gene sahanesın gene mukemmelsın super sın hadı bakalım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…