Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkesi tebrik ederim, 9. Takıma bu sonuç yakışıyor
Kaptanım sen de ikinci olmuşsun, bravo Önümüzdeki haftalarda birinci olarak da görürüz inşallah.
Hayyy benim salak kafam
Kimsede demiyoki paylasimda bizim takimin alintisinin ne işi var
Hic farkinda bile degilim
Tam rezillik

Süre gecmis silemedimde
Olabilir öyle karışıklık, niye rezillik diyorsun. Ben fark ettiğimde de süre geçmişti, olan olmuş diye birşey demedim
Ah canım çok geçmiş olsun, Rabbim korusun bütün yavrucukları.

ayy gecmis olsun canim.allah daha buyuk kaza beladan sakinsin

afiyet olsun canim

Iyı geceler kızlar
10.00
1 yumurta
1 tb ekmek
Domates
Bıber
Cay
Peynır

14.00
2 tane sarma
1 kase yogurt

18.00
Tavuk doner
Salata
1 bardak ayran

Su 1.5 anca oldu
Yarım saat orta tempk yuruyus 60 puan Fit mutlu anne
Sabahtan ev işi cam falan sıldım oglen sonu 15.00 alısverıse cıktık yedı bucuk falandı eve geldıgım kac gundur yorulmusum heralde uyumuzım ıkı saat saat onda kalktım menuyu anca yazdım alıntıları cevaplıycam ıns 1. Olmusuz cokk sevındım bayanlarr herkesı tebrık ederım

afiyet olsun canim
tşk ederim
bende menumu yaziyim
sabah 10.00
1 lahmacun
bol yesillik

16.30
7 hurma
1 kase yogurt

su 3 lt
spor 40 dk kosu 15dk yuruyus 205 puan Fit mutlu anne
açıkmadın mı? Afiyet olsun
afiyet olsun

hayirdir kuzum bayram oncesi ne tartismasi
yahu abla gelmişim 26 yaşına çocuk muamelesi görüyorum. dışarı çıktım bugün çıkarken de normalde derim yani ama bugün spontene gelişti atladım. akşam saat 19.30 önden bi babam aradı ama sesi bi tuhaf geliyorum dolmuştayım dedim kapadım aradan 3 dk geçti annem aradı bi sövmediği kaldı telefonda söylendi söylendi suratıma kapadı. Meğer sebep babam eve gelmiş anahtarı unutmuş annem de komşudaymış bi kapıda bekleyince kızmış zaten üstüne de ben evde yokum nerde diye sormuş anneme annemde dışardadır gelir birazdan konuşmadım bilmiyorum demiş bunun üstüne babam senin çocuklardan haberin yok mu şu mu bu mu diye söylenmiş söylenmiş anamda bana giydirdi telefonda. Eve geldim ağzımdan köpükler saça saça sinirden kuduruyorum yani. Her şeyi geçtim dışardayım bir geleyim eve sonra söyleyin ne söylicekseniz. Babama açtım ağzımı yumdum gözümü ben dedim 10 yaşında mıyım evde yoksan muhattabın benim beni arayacaksın yeter artık ben kendimi bilmeyecek kadar dengesiz miyim abim benim yaşımdayken şehir şehir geziyordu neredeyse her ay bi arkadaşına diye be öyle değilim diye mi böyle yapıyorsun dedim anneme döndüm ona da biraz telefonda söyledikleri için söyledim çarptım kapıyı oturdum odaya. Abla belli bir yaştan sonra koyuyor insana artık yeter da

bende menumu yaziyim
sabah 10.00
1 lahmacun
bol yesillik

16.30
7 hurma
1 kase yogurt

su 3 lt
Afiyet olsun, cuma olduğu için lahmacun sorun değil bence. Zaten akşam da erken ve hafif olmuş.
Sarma olsa iki tanede frenleyemezdim kendimi, iraden karşısında saygıyla eğiliyorum
Bence haklısın kızmakta ama anne babaya karşı öfkeyi yutmak büyük bir erdem. Keşke kalplerini kırmasaydın. Benim onlara canım sıkılsa aklıma küçükken kimbilir benim için ne kadar fedakarlık yaptılar düşüncesi geliyor ce sabırlı olmaya çalışıyorum.

haklısın canım ama benim senelerimin birikimi bu kalp kırmak istemedim ama ben kırılmak istemiyorum artık yoruldum

Çok hoş bir tarif merak ettim tadı nasıl. Hemen denemem lazım. Maş fasulyesi markette görüyordum ama ne yapacağımı bilmediğimden almadım. Haftaya alırım.
Schweppes gibi asitli boş şekerli şeyleri hiç içmesek keşke. Aslında az şekerli bir limonata çok daha iyi olur aslında.
Brötchen ne bilmiyorum ama adından sanki çok kalorili birşey havası aldım

bröchen hangisiydi cnm
O kadar peynir yiyecegine 1 yumurta ekleseydin keske
Oncede söylemiştim peynirin fazlasi iyi degil
3 parca derken miktar nasil oluyor bilemedim
Aksamda tavugun yaninda salata daha iyi olurmuş, sabahta yememisin zaten
Herkesi tebrik ederim, 9. Takıma bu sonuç yakışıyor
Kaptanım sen de ikinci olmuşsun, bravo Önümüzdeki haftalarda birinci olarak da görürü
Teşekkür ederim bitanem inş hep birlikte guzel dereceler aliriz
Tabi buda guzel kilo kayıpları demek
bende menumu yaziyim
sabah 10.00
1 lahmacun
bol yesillik

16.30
7 hurma
1 kase yogurt

su 3 lt
kuzum aksamda normal yemegini yeseydin ya
Şu hurmayi ya tam yap yada hic yapma
Menü guzel olmus cnm ama suyu az icmek bana yaramiyor demistin
kuzucum bazen buyuklerde hata yapar
Hem sebep sadece babanin kapida kalmasida degildir eminim
Birden ortadan yok olunca merak etmislerdir bu kiz nerde diye, haber vermedigin icin
Bak benimde genc kizim var
29 yasinda
Ayni sey olsa bende merak ederdim
Kac yasinda olursan ol onlarin küçük kizisin
Sen evlatsin, ben anne gözüyle bakiyorum
Sebep ne olursa olsun Benim kizim bana oyle bagirsa cagirsa gercekten cok kirilirdim
Arife günü anne babayla küslük olmaz cnm
Yarin bi sekilde duzelt aranizi
Menüm
Sabah
2 yağda yumurta
1 tb ekmek
1 şeftali
6 çilek

Öğle
3 kaşık sütlü tatlı

Akşam
2 haşlanmış yumurta
1 tb ekmek
1 şeftali

Su malesef az, tam ne kadar bilmiyorum
Spor yok
bugun sanki az yemisin cnm
2 öğünde ayni nerdeyse :)
Niye salata yesillik vs. Eklemedin
hoş bir tarif merak ettim tadı nasıl. Hemen denemem lazım. Maş fasulyesi markette görüyordum ama ne yapacağımı bilmediğimden almadım. Haftaya alırım
dedigim gibi yapinca ben sevdim cnm
Belki mas fasulyesinin baska tarifleride vardir denemedim
Haslayip salatanada koyabilirsin
Mercimek kofte kivamina gelmesi icin ben biraz fazla hasladim
Brötchen ne bilmiyorum ama adından sanki çok kalorili birşey havası aldım
sandwich ekmegi cnm
Ama nazlininki beyazmiydi bilmiyorum :))

Millet menüler nerede? Zafer sarhoşluğu ile cozuttunuz diyeceğim ama yok yani 9. takım pek öyle rehavete düşmez. İkinci seçenek bayram hazırlıkları nedeniyle herkes yoğun.
Bencede 2.sidir :))
Ben bugun fazla iş yapanadim ya burda cok oyalandim
Bakliyat dolabini duzelttim
Aksam uzeri gidip cam şişe aldim
Onlari cam şişelere bosallttim

Menuyude yaziyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…