- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #313.501
Bayramdan sonra bende size eşlik etmeye baslicam merak etmeyinTşk ederim
Yine diyorum kilolar gitsin herşeyi yicem
Tabi akşam 6 dan sonra değil
Ben yatiyom vallaKimsecikler yok bayram hazırlığı galibaben bişey yapmadım bi hamuru yoğurup buzdolabına attım yarına kadar dinlensin diye
Daha iyi o bende müzik dinliyorum eskiler ne güzelmişBayramdan sonra bende size eşlik etmeye baslicam merak etmeyin
Ben yatiyom valla
Herkesi tebrik ederim, 9. Takıma bu sonuç yakışıyorBirinciiiiiii
Olabilir öyle karışıklık, niye rezillik diyorsun. Ben fark ettiğimde de süre geçmişti, olan olmuş diye birşey demedimHayyy benim salak kafam
Kimsede demiyoki paylasimda bizim takimin alintisinin ne işi var
Hic farkinda bile degilim
Tam rezillik
Süre gecmis silemedimde
Ah canım çok geçmiş olsun, Rabbim korusun bütün yavrucukları.Kızlar alıntılarimi yaotim ama bi türlü yanitlayamadim ya k.b birinci olmususz snrm cok tebrik ederkm hepimizi simdi de avmye gidicez esim yeni geliyor isten grce halim kalirsa hemen cvplarimi ileticem size kızım dun skooter surerken düştü agzi burnu kan oldu korktum baya ama şükür bisey yok onemli bi kac siyrik ust dudagiyla disi arasindaki doku yırtılmış bugun sabah dudagi tekrar sismis geldi gözüme acile goturduk rontgen cektrdik onemli bisey yok şükür haberler böyle cok yorgunum sanki uykusuzluk beni cok etkiliyor ya bj de regl yaklaşıyor yine sisiyorum
ayy gecmis olsun canim.allah daha buyuk kaza beladan sakinsinKızlar alıntılarimi yaotim ama bi türlü yanitlayamadim ya k.b birinci olmususz snrm cok tebrik ederkm hepimizi simdi de avmye gidicez esim yeni geliyor isten grce halim kalirsa hemen cvplarimi ileticem size kızım dun skooter surerken düştü agzi burnu kan oldu korktum baya ama şükür bisey yok onemli bi kac siyrik ust dudagiyla disi arasindaki doku yırtılmış bugun sabah dudagi tekrar sismis geldi gözüme acile goturduk rontgen cektrdik onemli bisey yok şükür haberler böyle cok yorgunum sanki uykusuzluk beni cok etkiliyor ya bj de regl yaklaşıyor yine sisiyorum
afiyet olsun canimMenü paylaşmamışım ben daha
Kahvaltı 12.00 (istediğim gibi olmadı)
1 Brötchen (içinde yaprak peynir ve bir çay bardağı bal.)
3 parça beyaz peynir
3 zeytin
1 siyah çay
Öğle 13.00
Sütlü kahve
Yarım kase yoğurt
Akşam 17.30
1 kase mantarlı tavuk sote
1 kase yoğurt
19.00
Yeşil çay
2.5 litre su
Spor yok
tşk ederimafiyet olsun canim
açıkmadın mı? Afiyet olsunbende menumu yaziyim
sabah 10.00
1 lahmacun
bol yesillik
16.30
7 hurma
1 kase yogurt
su 3 lt
spor 40 dk kosu 15dk yuruyus 205 puanFit mutlu anne
afiyet olsunIyı geceler kızlar
10.00
1 yumurta
1 tb ekmek
Domates
Bıber
Cay
Peynır
14.00
2 tane sarma
1 kase yogurt
18.00
Tavuk doner
Salata
1 bardak ayran
Su 1.5 anca oldu
Yarım saat orta tempk yuruyus 60 puanFit mutlu anne
Sabahtan ev işi cam falan sıldım oglen sonu 15.00 alısverıse cıktık yedı bucuk falandı eve geldıgım kac gundur yorulmusum heralde uyumuzım ıkı saat saat onda kalktım menuyu anca yazdım alıntıları cevaplıycam ıns 1. Olmusuz cokk sevındım bayanlarr herkesı tebrık ederım
yahu abla gelmişim 26 yaşına çocuk muamelesi görüyorum. dışarı çıktım bugün çıkarken de normalde derim yani ama bugün spontene gelişti atladım. akşam saat 19.30 önden bi babam aradı ama sesi bi tuhaf geliyorum dolmuştayım dedim kapadım aradan 3 dk geçti annem aradı bi sövmediği kaldı telefonda söylendi söylendi suratıma kapadı. Meğer sebep babam eve gelmiş anahtarı unutmuş annem de komşudaymış bi kapıda bekleyince kızmış zaten üstüne de ben evde yokum nerde diye sormuş anneme annemde dışardadır gelir birazdan konuşmadım bilmiyorum demiş bunun üstüne babam senin çocuklardan haberin yok mu şu mu bu mu diye söylenmiş söylenmiş anamda bana giydirdi telefonda. Eve geldim ağzımdan köpükler saça saça sinirden kuduruyorum yani. Her şeyi geçtim dışardayım bir geleyim eve sonra söyleyin ne söylicekseniz. Babama açtım ağzımı yumdum gözümü ben dedim 10 yaşında mıyım evde yoksan muhattabın benim beni arayacaksın yeter artık ben kendimi bilmeyecek kadar dengesiz miyim abim benim yaşımdayken şehir şehir geziyordu neredeyse her ay bi arkadaşına diye be öyle değilim diye mi böyle yapıyorsun dedim anneme döndüm ona da biraz telefonda söyledikleri için söyledim çarptım kapıyı oturdum odaya. Abla belli bir yaştan sonra koyuyor insana artık yeter dahayirdir kuzum bayram oncesi ne tartismasi
Afiyet olsun, cuma olduğu için lahmacun sorun değil bence. Zaten akşam da erken ve hafif olmuş.bende menumu yaziyim
sabah 10.00
1 lahmacun
bol yesillik
16.30
7 hurma
1 kase yogurt
su 3 lt
Sarma olsa iki tanede frenleyemezdim kendimi, iraden karşısında saygıyla eğiliyorumIyı geceler kızlar
10.00
1 yumurta
1 tb ekmek
Domates
Bıber
Cay
Peynır
14.00
2 tane sarma
1 kase yogurt
18.00
Tavuk doner
Salata
1 bardak ayran
Su 1.5 anca oldu
Sabahtan ev işi cam falan sıldım oglen sonu 15.00 alısverıse cıktık yedı bucuk falandı eve geldıgım kac gundur yorulmusum heralde uyumuzım ıkı saat saat onda kalktım menuyu anca yazdım alıntıları cevaplıycam ıns 1. Olmusuz cokk sevındım bayanlarr herkesı tebrık ederım
Bence haklısın kızmakta ama anne babaya karşı öfkeyi yutmak büyük bir erdem. Keşke kalplerini kırmasaydın. Benim onlara canım sıkılsa aklıma küçükken kimbilir benim için ne kadar fedakarlık yaptılar düşüncesi geliyor ce sabırlı olmaya çalışıyorum.yahu abla gelmişim 26 yaşına çocuk muamelesi görüyorum. dışarı çıktım bugün çıkarken de normalde derim yani ama bugün spontene gelişti atladım. akşam saat 19.30 önden bi babam aradı ama sesi bi tuhaf geliyorum dolmuştayım dedim kapadım aradan 3 dk geçti annem aradı bi sövmediği kaldı telefonda söylendi söylendi suratıma kapadı. Meğer sebep babam eve gelmiş anahtarı unutmuş annem de komşudaymış bi kapıda bekleyince kızmış zaten üstüne de ben evde yokum nerde diye sormuş anneme annemde dışardadır gelir birazdan konuşmadım bilmiyorum demiş bunun üstüne babam senin çocuklardan haberin yok mu şu mu bu mu diye söylenmiş söylenmiş anamda bana giydirdi telefonda. Eve geldim ağzımdan köpükler saça saça sinirden kuduruyorum yani. Her şeyi geçtim dışardayım bir geleyim eve sonra söyleyin ne söylicekseniz. Babama açtım ağzımı yumdum gözümü ben dedim 10 yaşında mıyım evde yoksan muhattabın benim beni arayacaksın yeter artık ben kendimi bilmeyecek kadar dengesiz miyim abim benim yaşımdayken şehir şehir geziyordu neredeyse her ay bi arkadaşına diye be öyle değilim diye mi böyle yapıyorsun dedim anneme döndüm ona da biraz telefonda söyledikleri için söyledim çarptım kapıyı oturdum odaya. Abla belli bir yaştan sonra koyuyor insana artık yeter da
aciktimda artik gec oldu diye bisey yemek istemedimtşk ederim
açıkmadın mı? Afiyet olsun
afiyet olsun
haklısın canım ama benim senelerimin birikimi bu kalp kırmak istemedim ama ben kırılmak istemiyorum artık yoruldumBence haklısın kızmakta ama anne babaya karşı öfkeyi yutmak büyük bir erdem. Keşke kalplerini kırmasaydın. Benim onlara canım sıkılsa aklıma küçükken kimbilir benim için ne kadar fedakarlık yaptılar düşüncesi geliyor ce sabırlı olmaya çalışıyorum.
Çok hoş bir tarif merak ettim tadı nasıl. Hemen denemem lazım. Maş fasulyesi markette görüyordum ama ne yapacağımı bilmediğimden almadım. Haftaya alırım.Mercimek koftesi sisirir cnm :)) icinde bulgur da oldugu icin
Gecenlerde yesil mercimek kineoyla yapmistim
Bu sefer yarim cb mas fasulyesini biraz hasladim
Üstüne yarim cb kineo ekleyip devam hasladim
Iyice pisti, suyunuda cektirdim, dinlendi biraz
Tavada sogan biber salca kavurdum
Ikisini karıştırıp karabiber pul biber kimyon koydum elimle biraz yogurdum maydonoz, az yesil sogan ekleyip yine karistirdim
Sala ta ayranla yedim
Schweppes gibi asitli boş şekerli şeyleri hiç içmesek keşke. Aslında az şekerli bir limonata çok daha iyi olur aslında.Menümü yazayım
Sabah(11.00)
2 yumurtadan omlet
Domates-salatalık-biber
2 kk kadar peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen
1 bardak limonlu schweppes
Başka da bişey yok menümde sinirden bişey yiyemedim kızlar. Eve geldim az önce annem ve babamla da ayrı ayrı tartıştım. Bütün sinirlerim tepeme çıktı yemek yicek iştahım falan kalmadı. Babamla baya birbirimize girdik.
Brötchen ne bilmiyorum ama adından sanki çok kalorili birşey havası aldımMenü paylaşmamışım ben daha
3 parça beyaz peynir
3 zeytin
1 siyah çay
Öğle 13.00
Sütlü kahve
Yarım kase yoğurt
Akşam 17.30
1 kase yoğurt
19.00
Yeşil çay
2.5 litre su
Spor yok
bröchen hangisiydi cnmMenü paylaşmamışım ben daha
3 parça beyaz peynir
3 zeytin
1 siyah çay
Öğle 13.00
Sütlü kahve
Yarım kase yoğurt
Akşam 17.30
1 kase yoğurt
19.00
Yeşil çay
2.5 litre su
Spor yok
Teşekkür ederim bitanemHerkesi tebrik ederim, 9. Takıma bu sonuç yakışıyor
Kaptanım sen de ikinci olmuşsun, bravoÖnümüzdeki haftalarda birinci olarak da görürü
kuzum aksamda normal yemegini yeseydin yabende menumu yaziyim
sabah 10.00
1 lahmacun
bol yesillik
16.30
7 hurma
1 kase yogurt
su 3 lt
Menü guzel olmus cnm ama suyu az icmek bana yaramiyor demistinIyı geceler kızlar
10.00
1 yumurta
1 tb ekmek
Domates
Bıber
Cay
Peynır
14.00
2 tane sarma
1 kase yogurt
18.00
Tavuk doner
Salata
1 bardak ayran
Su 1.5 anca oldu
kuzucum bazen buyuklerde hata yaparyahu abla gelmişim 26 yaşına çocuk muamelesi görüyorum. dışarı çıktım bugün çıkarken de normalde derim yani ama bugün spontene gelişti atladım. akşam saat 19.30 önden bi babam aradı ama sesi bi tuhaf geliyorum dolmuştayım dedim kapadım aradan 3 dk geçti annem aradı bi sövmediği kaldı telefonda söylendi söylendi suratıma kapadı. Meğer sebep babam eve gelmiş anahtarı unutmuş annem de komşudaymış bi kapıda bekleyince kızmış zaten üstüne de ben evde yokum nerde diye sormuş anneme annemde dışardadır gelir birazdan konuşmadım bilmiyorum demiş bunun üstüne babam senin çocuklardan haberin yok mu şu mu bu mu diye söylenmiş söylenmiş anamda bana giydirdi telefonda. Eve geldim ağzımdan köpükler saça saça sinirden kuduruyorum yani. Her şeyi geçtim dışardayım bir geleyim eve sonra söyleyin ne söylicekseniz. Babama açtım ağzımı yumdum gözümü ben dedim 10 yaşında mıyım evde yoksan muhattabın benim beni arayacaksın yeter artık ben kendimi bilmeyecek kadar dengesiz miyim abim benim yaşımdayken şehir şehir geziyordu neredeyse her ay bi arkadaşına diye be öyle değilim diye mi böyle yapıyorsun dedim anneme döndüm ona da biraz telefonda söyledikleri için söyledim çarptım kapıyı oturdum odaya. Abla belli bir yaştan sonra koyuyor insana artık yeter da
bugun sanki az yemisin cnmMenüm
Sabah
2 yağda yumurta
1 tb ekmek
1 şeftali
6 çilek
Öğle
3 kaşık sütlü tatlı
Akşam
2 haşlanmış yumurta
1 tb ekmek
1 şeftali
Su malesef az, tam ne kadar bilmiyorum
Spor yok
dedigim gibi yapinca ben sevdim cnmhoş bir tarif merak ettim tadı nasıl. Hemen denemem lazım. Maş fasulyesi markette görüyordum ama ne yapacağımı bilmediğimden almadım. Haftaya alırım
sandwich ekmegi cnmBrötchen ne bilmiyorum ama adından sanki çok kalorili birşey havası aldım
Bencede 2.sidir :))Millet menüler nerede? Zafer sarhoşluğu ile cozuttunuz diyeceğim ama yok yani 9. takım pek öyle rehavete düşmez. İkinci seçenek bayram hazırlıkları nedeniyle herkes yoğun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?