- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.361
gene sahanesın gene mukemmelsın super sın hadı bakalım ....
Merhabalar... Tekrardan...
Buralardaydım da yazamadım tasarım ödevim vardı logo yapmayla uraştım bitirdim sonunda
Menümü yazayım
Sabah: 1 yağsız tost kepekli ekmek
3-4 dilim domates
2-3 çatal yumurta
1fincan yeşilçay(tarçınlı)
Ara: 2 portakal
Öğle: 3 kaşık çorba
1 köfte
3tane cips
Ara: 2 hurma (hacdan gelen)
Akşam: Karnıbahar 3 tane
yoğurt 2 kaşık
2 kaşık salata
merhaba,
ben hopidick arkadaşımın daveti üzerine geldim. takıma 13. kişi olarak. 13 uğurlu sayımdır :)
kaptan kim acaba direk daldım okumadan da
merhaba,
ben hopidick arkadaşımın daveti üzerine geldim. takıma 13. kişi olarak. 13 uğurlu sayımdır :)
merhaba,
selam topiğim....spordan geldim , öldüm bittim geberdim..yorgunluktan parmaklarım bile klavyeye gitmiyo, sonra ayrıntılı anlatırım..haydin sonra görüşürük..
hoş geldin aramıza inşallah kısa sürede kiloları verir yükünden kurtulursun
fadime canim ya dukan diyetini denesem mi diye dusunmeye basladim kitabini bi alip bakicam sen memnun musun zor mu, tatli durumlari nasil? var mi yani yapip yiyebilecegimiz bi tatli bu dukanda... yani aylarca tarcinli sut ile duramam da ben ondan soruyorum
Oooooo hoşgeldin kaburga dolması
Kendınden once namı gelen ılk uyemız olma yolundasın şeker .... (Aman bende pek samımı daldım olaya )Cnm 9. takımın görünüşte kaptanı benim...Ama gerçekte hepimiz kaptan hepimiz üye hepimiz aynı yolun yolcusuyuz
Neyse cnm genel kuralları yazarım sana ...Ama asıl olan SAYGI SEVGİ ve ANLAYIŞ en önemli kuralımız.Bide hergün ugrayıp paylasım yapıyoruz.Menulerımızı yazıp sohbetler edıp eglencelı paylasımlar yapıyoruz...
Sende bıraz kendınden bahsedermısın bize ?
ay ben ne güzel bir yere gelmişim. saygı sevgi pek severim
ama heyecanlandımşimdi kendinden bahset deyince
efendim,
ben 29 yaşında, 172 boyunda, 87 kg ağırlığında bir şişkoyum. amacım çıtır olmak, hem de 30uma girmeden. temmuza kadar zayıflamam lazım. ben de tavsiyelerinizi, tecrübelerinizi bekliyorum.
dün yaşpasta yapıp yedik okadar eglenceli 2 haftada 1 pastamı yiyorum ama dukana uygun malzemeyle
biri dukan mı dedi? merhaba canım, ben de bir dukan hayranıyım ama benimki sadece hayranlık boyutunda kaldı. birarkadaşım işyerinde bir hanımın dukan diyetiyle 2 ayda 35 kilo verdiğini, kadının adeta yarısının gittiğini ballandıra ballandıra anlatınca ben de hemen internetten kitabı aldım. aylarca okudum ama diyetim 1 gün sürdü
sen ne zamandır yapıyorsun?
ay ben ne güzel bir yere gelmişim. saygı sevgi pek severim
ama heyecanlandımşimdi kendinden bahset deyince
efendim,
ben 29 yaşında, 172 boyunda, 87 kg ağırlığında bir şişkoyum. amacım çıtır olmak, hem de 30uma girmeden. temmuza kadar zayıflamam lazım. ben de tavsiyelerinizi, tecrübelerinizi bekliyorum.
35 gündür yapıyorum antideprasan kullandıgım halde spor yapmadıgım halde 3 300 grm verdim kızımla aynı başladık 6 kilo verdi aynı sürede
biri dukan mı dedi? merhaba canım, ben de bir dukan hayranıyım ama benimki sadece hayranlık boyutunda kaldı. birarkadaşım işyerinde bir hanımın dukan diyetiyle 2 ayda 35 kilo verdiğini, kadının adeta yarısının gittiğini ballandıra ballandıra anlatınca ben de hemen internetten kitabı aldım. aylarca okudum ama diyetim 1 gün sürdü
sen ne zamandır yapıyorsun?
35 gündür yapıyorum antideprasan kullandıgım halde spor yapmadıgım halde 3 300 grm verdim kızımla aynı başladık 6 kilo verdi aynı sürede
cnm ben senın bulogunu okudum sanırsam yanlısım varsa duzeltırmısın ? Blogun var demı senın !
Benım basladıgım kılodasın cnm ıns kısa surede amacına ulasır kılolarını verırsın ...
ayy cnm bende bı heyecanla kıtabını aldım alısverısını yaptım ama zor bı dıyet 4 gun zazor goturdum sonra gummm dukan yalan olur
diyet günlüklerinde günlük yazıyorum ''şişkonun diyet günlüğü''
aslında orjinal adı şişko günlüğüydü. ben umutsuzca nasıl şişko olunur dersleri vermek isterken site beni teşvik için bunu günlüğe çevirmiş. silmeye kıyamamışlar sanırım. velhasılı kelam zayıflama olayların çok eskiye dayanıyor. sonra uzun uzun paylaşırım.
sen ne kadar zamanda verdin kaptan?
Anladım cnmmmm...Vaktın oldugunda anlat bız dınlemeye bayılırızzz
Benımkı aslında bıraz karısık soyle kı ;
87,7 ıle basladım dıyete o zamana kadar uzun sure tartıldıgımı hatırlamıyorum yıllarca kılomu bılmeden homını gırtlak yedım.Bide ustune lıseden mezun olur olmaz masa bası bı ıse baslayınca o yaglar vbucufumda sabıtlendı.Hıc bır zmana zayıf bı kız olamadım hep balık etı 5 kılo fazlası olan bırıydım...Takı parayı ve fast foodu kesfedene kadar...İşte bı gun sevgılım haınce gıdisatın kotu oldugunu bana hatırlatınca ben ılk dıyet macerama basladım...
Tartıya bı cıktım kı ne goreyım 87.7 ...Ex sevgılım askere gıdecek dedı bana gelene kadar zayıfla malum gelınce nısan felan var sıkıntı olmasın (Elbıse konusunda trıplı oldugum ıcın hazırlamamı ıstedı kendımı) Neyse arkadas 15 ay askerde kaldı ben gelmesıne son 4 ay kala bı depar ettım ve 10 kılo verdım 77 dustum...Sonra tabı onun kendını toparlaması bızım hazırlıklar derken 2 ay gectı nısana 1 hafta kala ne olsa begenırsın ? Güümm bombayı patlattık ve ayrıldık.
İşte ayrılalı 7 felan oldu ben 7 ayda 5 kılosunu gerı aldım.Aslında ılk zamanlar cıddı dıyet yapıp cıtır bı hatun olacaktım ama ıste evdekı hesap carsıya uymuyor.Bi turlu eskı azmımı kazanamamıstım takı 2 hafta oncesıne kadar...
Şimdi ilk hedef 75 sonra 65 sonrasını zaman gosterecek bakalım....
Bende durum bu hazın ve huzunlu bı hıkaye benımkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?