Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok güzel dengelemişsin canım sabah ekmek aksam ekmeksiz bide cuma günü süper menu

Kimsecikler yok bayram hazırlığı galiba ben bişey yapmadım bi hamuru yoğurup buzdolabına attım yarına kadar dinlensin diye
Ustu kurumazmi canım bende bisey yapmadım daha :)

Afiyet olsun güzel menu

Tamam teşekkürler

Hoş bulduk teşekkür ederim. Formu doldurup buraya mı atacağım? Bir de ismimin altına boy kilo bilgilerini nasıl eklerim?

selam fıstıklar dün bizim buranın pazarı vardı benimkiler pazardan bir geldi domates fasulye barbunya poşet poşet
dün 3 kilo barbunya ayıkladım 4.5 kilo fasulyeyi ayıkla yıka küçük küçük doğrayıp yarısı 2 tavada kavurdum ocağa anca sığdı biber domates az salçayla susuz pişirip soğutup paketleyip dondurucuya attım 2.5 kilo da dolmalık biberi yıkayıp çeri çöpünü çıkarıp buzluğa attım sabahın 4 üne kadar onlarla uğraştım kapıya çöpü çıkardığım da 2 koca poşet kapının önünü kapattı yarın bayram çöp almazlar su da gelmeyecek diye 2 damacanasuyu kap kacağa boşaltıp onları da çıkardım kapıya ki bu gün 2 su birden alayım böyle yazınca azıcık işmiş gibi göründü ama dün elim 5 dk boş kalmadı yavff şimdide ayıklanıp doğranmış fasulyenin kalanını kavuruyorum arkam da 2 leğen 1 tepsi dolusu 30 kilo domates bana bakıyor pişip kavanozlanmak için hiiiç oralı olmuyorum yüz vermiyorum totomeslereeee

siz ne yapıyorsunuz bayram hazırlığı mı

Oooo masallah

Kış a hazirlikmi yaptin masallah canim

hoş geldin gülüm
öncelikle başın sağ olsun rabbim de seninle eşini böyle sınamış bundan sonra beteriyle sınamasın mutluluk güzellikle sınasın inşallah
sürekli yeme isteğin içinde ki psikolojik boşluğu doldurmaya çalışmandandır büyük ihtimal, burada biraz zaman geçirince sen de gurubun muhteşem havasından etkilenip kendini çok daha iyi ve mutlu hissetmeye başlarsın böylece duygusal yemenin önüne geçersin rahatça hedefine ulaşırsın bence , övünmek gibi olacak ama olsuuunnn kız biz insana çok iyi geliyoruz vallaha
hadi gazan mübarek olsun sağlıkla bol bol zayıflamalar

Cok teşekkür ederim bu gaza ihtiyacım vardı iste

Cok teşekkür ederim bu gaza ihtiyacım vardı iste
tatlışım biz de gaz motivasyon ne ararsan bol bol maşallahımız var takım olarak arada 1 tane bile çıkıntı yok herkes birbirini öyle çok önemseyip sevip ilgileniyor ki böyle destek aile de bile olmayabiliyor sıcağız samimiyiz senin de aradığın böyle bir şeydi büyük ihtimal çekim yasası seni bize getirdi o yüzden iyi ki de getirdi :))

Pattis gibi olmicam tabiii
Niyetim o değil ama pattis yemeden alıkoyamıyom kendimi bir de kandırıyorum ekmek yemiyorum diye

Ruhum da aynen böyle bir var bir yok

Sabah alintilari yaptim cevaplayamadim

Daha iyi o bende müzik dinliyorum eskiler ne güzelmiş ☹ Yaşlandığımı hatırlatıyorlar
Bu ara bizde full 70 80 ler dinliyoruz daha bi güzel ya
bende menumu yaziyim
sabah 10.00
1 lahmacun
bol yesillik

16.30
7 hurma
1 kase yogurt

su 3 lt
spor 40 dk kosu 15dk yuruyus 205 puan @bi prenses annesi
Ay sabahin korunde nasil yedin
Afiyet olsun canim
Kuzum haklısın ama anne babalar boyle
Benim annemdede var bu maalesef

Menüm
Sabah
2 yağda yumurta
1 tb ekmek
1 şeftali
6 çilek

Öğle
3 kaşık sütlü tatlı

Akşam
2 haşlanmış yumurta
1 tb ekmek
1 şeftali

Su malesef az, tam ne kadar bilmiyorum
Spor yok
Afiyet olsun canim cuma kacamagida yapmissin
Cuma Menüm

10.30
1 tb sandwich ekm.
1.5 tavada yumurta
Peynir, ceddar 1 er dil.
5 zeytin
2-3biber

17.30
Yarim cb maş fasulyesi+
Yarim cb kineoyla çakma köfte
Salata
Ayran
Afiyet olsun ablam
Ablammm supersin valla tebrik ederim
Anam niye alintiladim unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…