- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.381
kızlar bugün kızlarla günümüz vardı gittim kardeşim döktürmüştü yine ama ben yemedim yanımda götürdüm .haşlanmış yumurtamı lor peynirimi ,yulaflı yaptıgım ufak keklerden .ordakiler merak etti onlarada verdim begendiler yaşasın dukan yaşasın kedim.... kedimi çooooook seviyorum .....iyiki onu sokakta bulup almışım
Kızlar benim diyet bugunde gitti yaa :/
SABAH: 2 küçük dilim vişne reçelli kepek ekmeği
ÖĞLE: 1 Dilim Tiramisu :S
AKŞAM: Waffle :S
Bütün günü tatlıyla geçirdim(((((((((((((((((((
selamkızlarrr
eşim şehirdışında ve ben annemdeyim
burda kalcam 1 hafta
bugünkü menüm
sabah tavuk sote
ara yok
öğle 2 dilim pizza
ara yeşil çay
akşam
1 kaşık pilav
1 kaşık nohut
sonrası çayy
fulyaa ekmegin harika görünüyoo
Öyle oldu valla annemde hep der 5 kurus ver konustur 10 kurus ver sustur bunu dıe
Bayadır senın gunlugunu okuyorum bızım takımdanda baya zıyaretcın olmusAkıcı ve pozıtıf bı uslubun var cok sevdım...Ama dıyet yaptıgına rastlamadım dıyet yapmadan nasıl kılo vermeyı dusunuyorsun ...Yoksa arada kacırdıgım bıseylermı oldu ?
Çünkü denklem basıttır.Az kc alır cok yakarsın kılo verırsın ...
dukan ekmegimi yaptim kizlar ucundan azicik kirip baktim gayet guzelunsuz yagsiz bol lifli yani dukan diyeti yapmasak bile bence ekmek yerine bunu yiyebiliriz hem cok tok tutuyorMUS
Eki Görüntüle 352157 Eki Görüntüle 352158
Kızlar benim diyet bugunde gitti yaa :/
SABAH: 2 küçük dilim vişne reçelli kepek ekmeği
ÖĞLE: 1 Dilim Tiramisu :S
AKŞAM: Waffle :S
Bütün günü tatlıyla geçirdim(((((((((((((((((((
ben zaten diyet yapmadım. sadece şişko geyikler...
yeni karar verdim diyet yapmaya. zayıflamak hep hayalim ama aksiyona geçemiyordum.
kilo veremez, takımı zora sokarsam çıkarırsın kaptan.
merhaba,
ben hopidick arkadaşımın daveti üzerine geldim. takıma 13. kişi olarak. 13 uğurlu sayımdır :)
kaptan kim acaba direk daldım okumadan da
hosgeldin
bizim takima gelmene cok sevindimzaten senin gunlugunu takip ediyordum hayranlarindan biriyim yani
Hala calısıyor olmanın verdıgı hüzünle 3 ısırık tadelleyı huplettım iyimi
Neeyse bugun fena degıldı sankı ...Dur bakalım menumu yazayım sız karar verın ;
Sabah ;
2 tane peynırlı yagsız teflon tostu
1 bardak taze sıkılmıs portakal suyu
5 6 tane yesıl zeytın
Öğle;
yarım elma
yarım armut
yarım muz
ufak bı kıvı
1 kase kfleks
200 ml cıleklı sutten yapılmıs meyve salatası
Ara;
6 tane form patlamıs mısır
Ara;
3 ısırık tadelle
Akşam ;
Yok
selamkızlarrr
eşim şehirdışında ve ben annemdeyim
burda kalcam 1 hafta
bugünkü menüm
sabah tavuk sote
ara yok
öğle 2 dilim pizza
ara yeşil çay
akşam
1 kaşık pilav
1 kaşık nohut
sonrası çayy
günaydınnn canlarım
4 günlük salınımdan sonra bu sabah diyet serüvenime tekrardan döndüm kendimi motive hissediyorum ama yinede cuma günü +2 çıkabilirim
sabah çantamın içi manav gibiydi
kahvaltım
1 domates
1 salatalık
1 k.k peynir
5 yeşil zeytin
yeşil çay
ara için elma getirdim ama toplantım var yemeye vaktim olmaya bilir,öğleden sonrada eğitime gidicem burda olmayacağım
sonra bide aynı eski düzen akşamları yemicem
dün akşam kıtlıktan çıkmış gibi yedim lavaşa salatayı sarıp dürüp yedimgaliba onun tokluğu beni diyete bağladı
Hoşgeldın cnmmm hadı bakalım hayırlısı olsun ...Lavasla salataya bende bayılırım valla
günaydınnn canlarım
4 günlük salınımdan sonra bu sabah diyet serüvenime tekrardan döndüm kendimi motive hissediyorum ama yinede cuma günü +2 çıkabilirim
sabah çantamın içi manav gibiydi
kahvaltım
1 domates
1 salatalık
1 k.k peynir
5 yeşil zeytin
yeşil çay
ara için elma getirdim ama toplantım var yemeye vaktim olmaya bilir,öğleden sonrada eğitime gidicem burda olmayacağım
sonra bide aynı eski düzen akşamları yemicem
dün akşam kıtlıktan çıkmış gibi yedim lavaşa salatayı sarıp dürüp yedimgaliba onun tokluğu beni diyete bağladı
Ohhhh Ohhhh ıns aynı tempoda devam et hopısss senı ıstıyorum tamm mı benle kal benle kal
sağol canım..darısı başına inşallahsonunda basladin spora demek eh hadi gozun aydin
aaaa geldin demek..hoşgeldin , sefalar getirdin..13 sana inşallah uğurlu gelecek..merhaba,
ben hopidick arkadaşımın daveti üzerine geldim. takıma 13. kişi olarak. 13 uğurlu sayımdır :)
kaptan kim acaba direk daldım okumadan da
fadime bittimm ben ...bugün kolumu kıpırdatamıyorum , dövülmüş gibiyim..e ne zamandan beri spor yapmazsam olacağı buyduhopiş ilk günler çok yorulursun sonra alışırsın birara bende spor salonuna gittim 3 ay artık okadar alıştımki bazı hareketleri yaptıgıma ben inanamıyordum .ama şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?