Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Öyle oldu valla annemde hep der 5 kurus ver konustur 10 kurus ver sustur bunu dıe

Bayadır senın gunlugunu okuyorum bızım takımdanda baya zıyaretcın olmus Akıcı ve pozıtıf bı uslubun var cok sevdım...Ama dıyet yaptıgına rastlamadım dıyet yapmadan nasıl kılo vermeyı dusunuyorsun ...Yoksa arada kacırdıgım bıseylermı oldu ?

Çünkü denklem basıttır.Az kc alır cok yakarsın kılo verırsın ...

Hala calısıyor olmanın verdıgı hüzünle 3 ısırık tadelleyı huplettım iyimi

Neeyse bugun fena degıldı sankı ...Dur bakalım menumu yazayım sız karar verın ;

Sabah ;

2 tane peynırlı yagsız teflon tostu
1 bardak taze sıkılmıs portakal suyu
5 6 tane yesıl zeytın

Öğle;

yarım elma
yarım armut
yarım muz
ufak bı kıvı
1 kase kfleks
200 ml cıleklı sutten yapılmıs meyve salatası

Ara;

6 tane form patlamıs mısır

Ara;

3 ısırık tadelle

Akşam ;

Yok

Sözde çaylar için aktara ugruycaktım...Bide corba yapıcaktım onun ıcınde markete gıtmem lazımdı gene saat 9 oldu sımdı eve gır ustunu degıs 2 lafın belını kır derken uykum gelıo...Offf hem calısıp hem dıyet yapmak ne zor yaaa ....

Kızlar benim diyet bugunde gitti yaa :/

SABAH: 2 küçük dilim vişne reçelli kepek ekmeği

ÖĞLE: 1 Dilim Tiramisu :S

AKŞAM: Waffle :S

Bütün günü tatlıyla geçirdim (((((((((((((((((((

selamkızlarrr
eşim şehirdışında ve ben annemdeyim
burda kalcam 1 hafta

bugünkü menüm

sabah tavuk sote

ara yok

öğle 2 dilim pizza

ara yeşil çay

akşam
1 kaşık pilav
1 kaşık nohut

sonrası çayy

fadime abka sen ilk defa bu kadar azimli görüyorummm
tebriklerrr

menun de gayet guzel canim basarilarinin devamini dilerim

fulyaa ekmegin harika görünüyoo

evett yarin olsun da yiyeyim diye sabirsizlaniyorum

ben zaten diyet yapmadım. sadece şişko geyikler...
yeni karar verdim diyet yapmaya. zayıflamak hep hayalim ama aksiyona geçemiyordum.
kilo veremez, takımı zora sokarsam çıkarırsın kaptan.

dukan ekmegimi yaptim kizlar ucundan azicik kirip baktim gayet guzel unsuz yagsiz bol lifli yani dukan diyeti yapmasak bile bence ekmek yerine bunu yiyebiliriz hem cok tok tutuyorMUS
Eki Görüntüle 352157 Eki Görüntüle 352158

Ohhh afıyet olsun bakalımmmm

Kızlar benim diyet bugunde gitti yaa :/

SABAH: 2 küçük dilim vişne reçelli kepek ekmeği

ÖĞLE: 1 Dilim Tiramisu :S

AKŞAM: Waffle :S

Bütün günü tatlıyla geçirdim (((((((((((((((((((

906090 kendıne gel kendıne donde bır bak halın e Valla facede vıdeona baktım ole tırmalıycı bı kılon yok az sıksan dısını cıtır hatun olucan hadı bakalım mısafırlerın gıtsın sahıp cık ıradene...

ben zaten diyet yapmadım. sadece şişko geyikler...
yeni karar verdim diyet yapmaya. zayıflamak hep hayalim ama aksiyona geçemiyordum.
kilo veremez, takımı zora sokarsam çıkarırsın kaptan.

Cnm bızım takımda ole bısey yok benım bıle yerı geldı 2 ay gr veremedıgım oldu...Burda onemlı olan bırbırımızı yanlız bırakmamamız.Bazen dıyet yapmakta ıstemıyceksın.Karbonhıdratada bogulacaksın...Bunlar dıyetın evrelerı onemlı olan ınancını kayb etmemen

merhaba,
ben hopidick arkadaşımın daveti üzerine geldim. takıma 13. kişi olarak. 13 uğurlu sayımdır :)
kaptan kim acaba direk daldım okumadan da

hoşgeldin bol paylaşımlı bol kilo kayıplı olursun inş

hosgeldin
bizim takima gelmene cok sevindim zaten senin gunlugunu takip ediyordum hayranlarindan biriyim yani

yaww ne kaçırdım ben meğer yeni üyemizin epey namı varmış

tam sabah 2 yerine 1 tost yeseydin dicektim ki menünün devamını masum buldum aferim kaptanım murcumm

sende benim gibi anne olunca yanında azıcık karbonhidratlı olmuş menü

günaydınnn canlarım
4 günlük salınımdan sonra bu sabah diyet serüvenime tekrardan döndüm kendimi motive hissediyorum ama yinede cuma günü +2 çıkabilirim
sabah çantamın içi manav gibiydi
kahvaltım
1 domates
1 salatalık
1 k.k peynir
5 yeşil zeytin
yeşil çay

ara için elma getirdim ama toplantım var yemeye vaktim olmaya bilir,öğleden sonrada eğitime gidicem burda olmayacağım
sonra bide aynı eski düzen akşamları yemicem
dün akşam kıtlıktan çıkmış gibi yedim lavaşa salatayı sarıp dürüp yedim galiba onun tokluğu beni diyete bağladı

Teşekkürler nagıscımmmm Gecen gun boguldugum karbonhıdrat bunalımından cabuk cıkma nın hafıflıgını yasıyorum

Bu arada herkeslere GÜNAYDINLARRRR

Bugün işlerimi erkenden bitirip araştırmalarıma kaldıgım yerden devam edıcem...Benı takıp edın anacımmm Gidiyorum raporlarımı yapmaya :126:

Hoşgeldın cnmmm hadı bakalım hayırlısı olsun ...Lavasla salataya bende bayılırım valla

Hoşgeldın cnmmm hadı bakalım hayırlısı olsun ...Lavasla salataya bende bayılırım valla

hahayyy kim bayılmaz ki ver mı bayılmayan
bu arada lionesse yavrum sen ne güzel hatunsun beya yani vücut ölçülerini görmedim ama sanki pekte kilo belli değil gözler lens mi orjin mi

Güzel başlangıç yeniden aramıza dönmene sevindim tatlım...

Günaydın bu sabah erken kalkasım geldi halbuki öğleye kadar hiç bişim yoktu Neyse kahvaltı yapayım bu arayı değerlendirip

Ohhhh Ohhhh ıns aynı tempoda devam et hopısss senı ıstıyorum tamm mı benle kal benle kal

sonunda basladin spora demek eh hadi gozun aydin
sağol canım..darısı başına inşallah

merhaba,
ben hopidick arkadaşımın daveti üzerine geldim. takıma 13. kişi olarak. 13 uğurlu sayımdır :)
kaptan kim acaba direk daldım okumadan da
aaaa geldin demek..hoşgeldin , sefalar getirdin..13 sana inşallah uğurlu gelecek..

hopiş ilk günler çok yorulursun sonra alışırsın birara bende spor salonuna gittim 3 ay artık okadar alıştımki bazı hareketleri yaptıgıma ben inanamıyordum .ama şimdi
fadime bittimm ben ...bugün kolumu kıpırdatamıyorum , dövülmüş gibiyim..e ne zamandan beri spor yapmazsam olacağı buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…