Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hahayyy kim bayılmaz ki ver mı bayılmayan
bu arada lionesse yavrum sen ne güzel hatunsun beya yani vücut ölçülerini görmedim ama sanki pekte kilo belli değil gözler lens mi orjin mi

Yemın ederım sen benden cok yasıcaksın ... Bende bugun gelsınde soylıyım dıodum...Vucudu hıc gostermıyo ama yuzu aynı tuba buyukustune benzettım ben...Ne guzel hatunsun sen lıonesse

günaydın topiğimm...günaydın totoşlarrr...günaydın minnoşlar...

Günaydınnn Kuzummmm

dün ben de bunu düşündüm çalışmasam evde olsam daha kolay diyet yaparım. iş yerinde çok daha acıkıyorum. sabah erken uyanıyorum ya akşam da geç yatıyorum açlığım artıyor.

dukan ekmegimi yaptim kizlar ucundan azicik kirip baktim gayet guzel unsuz yagsiz bol lifli yani dukan diyeti yapmasak bile bence ekmek yerine bunu yiyebiliriz hem cok tok tutuyorMUS
Eki Görüntüle 352157 Eki Görüntüle 352158

vay vay vaaaaay trulyScrumptious hanımefendiye de bakın heleeee nelerde yaparmıııış
ellerine sağlık canım çok güzel gözüküyor.

Kızlar benim diyet bugunde gitti yaa :/

SABAH: 2 küçük dilim vişne reçelli kepek ekmeği

ÖĞLE: 1 Dilim Tiramisu :S

AKŞAM: Waffle :S

Bütün günü tatlıyla geçirdim (((((((((((((((((((

canım telafi edersin. spora dayan direk bence =)

biraz ağır menü olmuş sanki ama çok yememişsin bri yandan da ölçülü yemişsin eddacım öpüyorum şekerim. pizzanda gözümden kaçmadı.

seni böyle hevesli gördüğüme sevindim beni de heyecanlandırdın nagi =) ben de bu gün sırf sebze ile beslenmeyi düşünüyorum. bir de meyve.

günaydın anam. takipteyik.

günaydın arkadaşlar ogluşum birkaç gündür hasta gece gündüz birbirine karıştı bugünde işe geldim çok uykum var babası yanında oglumun o yüzden pek giremiyorum cuma kilo bildirimi yapıcam karatayın 6.günündeyim gayet iyi gidiyor hepimiz saglıklı mutlu huzurlu olalım inşallah saglık olmayınca hiç keyif almıyorum yaptıklarımdan şu yazda bi gelmedi gitti hepinizi seviyorum öptüm

cumaya iyi bir sonuç bekliyoruz spor boşuna gitmesin .artık agzına fermuar tak zararlı şeylere açma

dukan ekmegimi yaptim kizlar ucundan azicik kirip baktim gayet guzel unsuz yagsiz bol lifli yani dukan diyeti yapmasak bile bence ekmek yerine bunu yiyebiliriz hem cok tok tutuyorMUS
Eki Görüntüle 352157 Eki Görüntüle 352158

fulya ekmegin negüzel kabarmış neler koydun ben yaptım kızıma bırakıp gittim pişmeden fırın kapanmış üzeri tam kızarmamıştı .kızıma niye tam pişirmedin dedim fırında unuturum diye tekrar açmadım dedi

Günaydın cicişleeeeeeeer

Evet geçmişe olan cevapları bitirdikten sonra geliyorum kendime..

Dünkü menüm;

Sabah : 1 litre su. Poğaça ve açma

Öğlen: 1 bardak şekersiz kahve ile 1 paket fıstıklı çikolata.

Akşam: 1 bardak şekersiz çay ile 2 dilim kepek ekmeği biraz peynir zeytin ile yemek konsuu kapandı.

Yanlız akşam 15dk Tai chi, 30 dk da step yaptım. 1 litre daha su içtim.

Sabah: 500 ml su. 1 küçük elma. ( vuuuu)

Öğlen: 1 kase ezogelin çorbası. 1 porsiyon yeşil salata. (ohhohoo vaauuv)

Ara: bol su.

Akşam: spora gidiciim. bol su içiciim. yemek yemiciiiiim.
(yehaha vaaauuv)

Son düzenleme:

Cnmm cok gecmıs olsun ... Bebegınle ılgılen sen ıyı olunca gel gene.Arada bıze hbr cak ama karatayladfa ılgılı bılgı ver 6 gun cıddı bısey zor bır dıyet dıe duymustum cnm

cumaya iyi bir sonuç bekliyoruz spor boşuna gitmesin .artık agzına fermuar tak zararlı şeylere açma

Hadı bakalım ıns ..Cuma guzel olacak gıbı gorunuyor ...

Evt fulya tarıfını yazsana gercekten guzel gorunuyor...

cnm menulerın cok dengesız hadı dun anladık dıyetı bozmussunda bugunku planında cok az degılmı...Dusup bayılırsın valla mazallah Aksam corba felan barı ıc

cnm menulerın cok dengesız hadı dun anladık dıyetı bozmussunda bugunku planında cok az degılmı...Dusup bayılırsın valla mazallah Aksam corba felan barı ıc

açlıktan düşüp bayılmam için 1 ay aç kalmam lazım .bu bedende ki stok beni 1 ay idare eder rahatça =))) sen merak etme zaten ben aralarda yine ağzıma bir şeyler atarım kesin

gunaydin kizlar
dizim bugun acimiyor sonunda iyilesmeye basladi, hala biraz sizliyor hissediyorum ama o eski hali kalmadi sislik de indi. normal yuruyebiliyorum su an. doktor randevumu iptal ettim :26: cunku ozele gidecektik baya pahaliydi, bos zaman bulamayinca bugune vermislerdi randevuyu. ama gecen sali sakatlandim carsambaya bisey kalmadi tabi ben de sabah iptal ettim randevumu. dinlenince geciyor iste.. hem bahaneyle esime masaj yaptiriyorum her gun
haftaya spora da baslarim

tadi muhtesem olmus sabah tost makinesinde kizarttim daha da guzel oluyor kizarinca
canim 4 kisilik bu ekmek basta onu diyeyim, veya 4 gunluk yani.

6 yemek kasigi yulaf kepegi
2 tatli kasigi kuru maya
2 tatli kasigi misir unu
3 yumurta beyazi
4 yemek kasigi yagsiz fromage frais (veya yagsiz yogurt, veya yagsiz yumusak peynir (surulenlerden) )
bi cimdik tuz

bunlari mikserle 5 dk kadar cirptim sonra 200derecede isittigim firina attim 10 dakika sonra 180 dereceye kistim firini, 30 dakika daha pisirdim hazirdi ama benim firinim fanli olanlardan yani normal firinsa 45-50 dk olur.

fadimecim atak evresinde sanirim bunun ceyregini yiyebiliyorsun (1.5 kasik yulaf kepegiymis sanirim gunluk), 2. evrede de gunde yarisini yeme hakkin var

ben dukan yapmiyorum ama ceyregi yetti zaten acayip doyurucu resmen tikadi 1 dilim. bundan sonra ekmek almicam ben kendime hep bundan yapicam. esim de begendi tirtiklayip duruyor ucundan

günaydın topiğimm...günaydın totoşlarrr...günaydın minnoşlar...
gunaydin arim balim petegim sevgi kelebegim

fadime bittimm ben ...bugün kolumu kıpırdatamıyorum , dövülmüş gibiyim..e ne zamandan beri spor yapmazsam olacağı buydu

aliscaksin canim basta agri oluyor malesef dayan azicik

günaydın kızlar bu sabah tartıda çok güzel rakam gördüm çok mutluyum

kac gordun kulagima soyle

selam canim cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda iyilesir oglusun , karatayin 6. gunu demek alismissindir o zaman :) zaten kolay bir diyet ac kalinmiyor herkes oyle diyor, iyi yapmissin ona baslamakla.

açlıktan düşüp bayılmam için 1 ay aç kalmam lazım .bu bedende ki stok beni 1 ay idare eder rahatça =))) sen merak etme zaten ben aralarda yine ağzıma bir şeyler atarım kesin

yavrum gunde 300-400 kalori ile beslenirsen o is yas, sonra saldirirsin yemeklere gozun donunce acliktan. cok riskli yani :18: dikkatli ol derim. aksama hafif birseyler koy hem de spora gidecekmissin spordan sonra kaslarini nasil besleyeceksin birsey yemeden. yumurtali peynirli hafif bir yagsiz salata yap bari protein girsin azicik vucuduna.

fulyaaaa ağzım sulandı en kısa zamanda bende yapıyorum bu ekmekten
öğlen paydosuna geç çıktım mecburen
karışık tost
bir bardakta ayran içtim
bide ufak bir tane light çikolata yedim
şimdi eğitime gidiyorum byeee

Nerde bu topik ahalisi yahuuu

Ofiste temizlik var bugün ortalık dandını hiç sevmem :44: Bide temizlikci abla mercimekli pogaca getirmiş bayılırımm

Sabah ;

Yok

Öğle;

2 mercimekli pogaca (ufaktı)
1 bardak kapıcıno

Akşam;

Haslanmıs tavuk
Haslanmıs sebze

Şimdilik menü bu şekilde :26:

afiyet olsun mursh hiç eksilme varmı günde 3 tane 2si birada iç çok güzel

bende goji beryy li kek yapmıştım neskafeyle yudumluyorum tok tutuyor beni .inanın hep yanımda çikolata börek aklına ne gelirse yiyorlar bizim çocuklar ama canım hiç çekmiyor

peki trulyScrumptious :26:

bence menü gayet güzel ama benimki gibi az olmuş =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…