- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.401
hahayyy kim bayılmaz ki ver mı bayılmayan
bu arada lionesse yavrum sen ne güzel hatunsun beya yani vücut ölçülerini görmedim ama sanki pekte kilo belli değil gözler lens mi orjin mi
günaydın topiğimm...günaydın totoşlarrr...günaydın minnoşlar...
Sözde çaylar için aktara ugruycaktım...Bide corba yapıcaktım onun ıcınde markete gıtmem lazımdı gene saat 9 oldu sımdı eve gır ustunu degıs 2 lafın belını kır derken uykum gelıo...Offf hem calısıp hem dıyet yapmak ne zor yaaa ....
dukan ekmegimi yaptim kizlar ucundan azicik kirip baktim gayet guzelunsuz yagsiz bol lifli yani dukan diyeti yapmasak bile bence ekmek yerine bunu yiyebiliriz hem cok tok tutuyorMUS
Eki Görüntüle 352157 Eki Görüntüle 352158
Kızlar benim diyet bugunde gitti yaa :/
SABAH: 2 küçük dilim vişne reçelli kepek ekmeği
ÖĞLE: 1 Dilim Tiramisu :S
AKŞAM: Waffle :S
Bütün günü tatlıyla geçirdim(((((((((((((((((((
selamkızlarrr
eşim şehirdışında ve ben annemdeyim
burda kalcam 1 hafta
bugünkü menüm
sabah tavuk sote
ara yok
öğle 2 dilim pizza
ara yeşil çay
akşam
1 kaşık pilav
1 kaşık nohut
sonrası çayy
günaydınnn canlarım
4 günlük salınımdan sonra bu sabah diyet serüvenime tekrardan döndüm kendimi motive hissediyorum ama yinede cuma günü +2 çıkabilirim
sabah çantamın içi manav gibiydi
kahvaltım
1 domates
1 salatalık
1 k.k peynir
5 yeşil zeytin
yeşil çay
ara için elma getirdim ama toplantım var yemeye vaktim olmaya bilir,öğleden sonrada eğitime gidicem burda olmayacağım
sonra bide aynı eski düzen akşamları yemicem
dün akşam kıtlıktan çıkmış gibi yedim lavaşa salatayı sarıp dürüp yedimgaliba onun tokluğu beni diyete bağladı
Teşekkürler nagıscımmmmGecen gun boguldugum karbonhıdrat bunalımından cabuk cıkma nın hafıflıgını yasıyorum
Bu arada herkeslere GÜNAYDINLARRRR
Bugün işlerimi erkenden bitirip araştırmalarıma kaldıgım yerden devam edıcem...Benı takıp edın anacımmmGidiyorum raporlarımı yapmaya :126:
sağol canım..darısı başına inşallah
aaaa geldin demek..hoşgeldin , sefalar getirdin..13 sana inşallah uğurlu gelecek..
fadime bittimm ben ...bugün kolumu kıpırdatamıyorum , dövülmüş gibiyim..e ne zamandan beri spor yapmazsam olacağı buydu
dukan ekmegimi yaptim kizlar ucundan azicik kirip baktim gayet guzelunsuz yagsiz bol lifli yani dukan diyeti yapmasak bile bence ekmek yerine bunu yiyebiliriz hem cok tok tutuyorMUS
Eki Görüntüle 352157 Eki Görüntüle 352158
günaydın arkadaşlar ogluşum birkaç gündür hasta gece gündüz birbirine karıştı bugünde işe geldim çok uykum var babası yanında oglumun o yüzden pek giremiyorum cuma kilo bildirimi yapıcam karatayın 6.günündeyim gayet iyi gidiyor hepimiz saglıklı mutlu huzurlu olalım inşallah saglık olmayınca hiç keyif almıyorum yaptıklarımdan şu yazda bi gelmedi gitti hepinizi seviyorum öptüm
cumaya iyi bir sonuç bekliyoruz spor boşuna gitmesin .artık agzına fermuar tak zararlı şeylere açma
fulya ekmegin negüzel kabarmış neler koydun ben yaptım kızıma bırakıp gittim pişmeden fırın kapanmış üzeri tam kızarmamıştı .kızıma niye tam pişirmedin dedim fırında unuturum diye tekrar açmadım dedi
Günaydın cicişleeeeeeeer
Evet geçmişe olan cevapları bitirdikten sonra geliyorum kendime..
Dünkü menüm;
Sabah : 1 litre su. Poğaça ve açma
Öğlen: 1 bardak şekersiz kahve ile 1 paket fıstıklı çikolata.
Akşam: 1 bardak şekersiz çay ile 2 dilim kepek ekmeği biraz peynir zeytin ile yemek konsuu kapandı.
Yanlız akşam 15dk Tai chi, 30 dk da step yaptım. 1 litre daha su içtim.
Ara: bol su.
Akşam: spora gidiciim. bol su içiciim. yemek yemiciiiiim. (yehaha vaaauuv)
cnm menulerın cok dengesız hadı dun anladık dıyetı bozmussunda bugunku planında cok az degılmı...Dusup bayılırsın valla mazallahAksam corba felan barı ıc
fulya ekmegin negüzel kabarmış neler koydun ben yaptım kızıma bırakıp gittim pişmeden fırın kapanmış üzeri tam kızarmamıştı .kızıma niye tam pişirmedin dedim fırında unuturum diye tekrar açmadım dedi
gunaydin arim balim petegim sevgi kelebegimgünaydın topiğimm...günaydın totoşlarrr...günaydın minnoşlar...
fadime bittimm ben ...bugün kolumu kıpırdatamıyorum , dövülmüş gibiyim..e ne zamandan beri spor yapmazsam olacağı buydu
günaydın kızlar bu sabah tartıda çok güzel rakam gördüm çok mutluyum
günaydın arkadaşlar ogluşum birkaç gündür hasta gece gündüz birbirine karıştı bugünde işe geldim çok uykum var babası yanında oglumun o yüzden pek giremiyorum cuma kilo bildirimi yapıcam karatayın 6.günündeyim gayet iyi gidiyor hepimiz saglıklı mutlu huzurlu olalım inşallah saglık olmayınca hiç keyif almıyorum yaptıklarımdan şu yazda bi gelmedi gitti hepinizi seviyorum öptüm
açlıktan düşüp bayılmam için 1 ay aç kalmam lazım .bu bedende ki stok beni 1 ay idare eder rahatça =))) sen merak etme zaten ben aralarda yine ağzıma bir şeyler atarım kesin
fulyaaaa ağzım sulandı en kısa zamanda bende yapıyorum bu ekmekten
öğlen paydosuna geç çıktım mecburen
karışık tost
bir bardakta ayran içtim
bide ufak bir tane light çikolata yedim
şimdi eğitime gidiyorum byeee
afiyet olsun mursh hiç eksilme varmı günde 3 tane 2si birada iç çok güzelNerde bu topik ahalisi yahuuu
Ofiste temizlik var bugün ortalık dandını hiç sevmem :44: Bide temizlikci abla mercimekli pogaca getirmiş bayılırımm
Sabah ;
Yok
Öğle;
2 mercimekli pogaca (ufaktı)
1 bardak kapıcıno
Akşam;
Haslanmıs tavuk
Haslanmıs sebze
Şimdilik menü bu şekilde :26:
yavrum gunde 300-400 kalori ile beslenirsen o is yas, sonra saldirirsin yemeklere gozun donunce acliktan. cok riskli yani :18: dikkatli ol derim. aksama hafif birseyler koy hem de spora gidecekmissin spordan sonra kaslarini nasil besleyeceksin birsey yemeden. yumurtali peynirli hafif bir yagsiz salata yap bari protein girsin azicik vucuduna.
Nerde bu topik ahalisi yahuuu
Ofiste temizlik var bugün ortalık dandını hiç sevmem :44: Bide temizlikci abla mercimekli pogaca getirmiş bayılırımm
Sabah ;
Yok
Öğle;
2 mercimekli pogaca (ufaktı)
1 bardak kapıcıno
Akşam;
Haslanmıs tavuk
Haslanmıs sebze
Şimdilik menü bu şekilde :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?