- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.421
afiyet olsun mursh hiç eksilme varmı günde 3 tane 2si birada iç çok güzel
bende goji beryy li kek yapmıştım neskafeyle yudumluyorum tok tutuyor beni .inanın hep yanımda çikolata börek aklına ne gelirse yiyorlar bizim çocuklar ama canım hiç çekmiyor
peki trulyScrumptious :26:
bence menü gayet güzel ama benimki gibi az olmuş =)
arkadaşlar bu gün hafta ortası kritik günüydü. durumlar nedir?
benim açıkçası spora başladığımdan beri vücudum sıkılaştı. daha diri duruyor etlerim =) bacağımda biraz incelme var. göbeğim olduğu gibi duruyor ama kendimi toparlamaya başladığımı hissediyorum..
Evt cnm bugun krıtık gunuydu ama duyuru yapmadıghımız ıcın bundan cogu uyenın hbr yok onumuzdekı hafta başlayalım diyorum ara bildirimlere...
Ayrıca ara bildirimler şu şekilde olsun diyorum nasıl olur sence ;
Kilo :
Gögüs:
Bel:
Basen:
Sağ Kol:
Sol Kol:
Ölçümleride alalım her hafta diyorum toplamca kac cm ıncelmısız ona bakarız ....
valla bana uyar. ama moralimiz iyice bozulabilir incelme olmazsa murş
Evt cnm bugun krıtık gunuydu ama duyuru yapmadıghımız ıcın bundan cogu uyenın hbr yok onumuzdekı hafta başlayalım diyorum ara bildirimlere...
Kilo :
Gögüs:
Bel:
Basen:
Sağ Kol:
Sol Kol:
Ölçümleride alalım her hafta diyorum toplamca kac cm ıncelmısız ona bakarız ....
Kilo :
Gögüs:
Bel:
Basen:
Sağ Kol:
Sol Kol:
bana söyle , bana söylegünaydın kızlar bu sabah tartıda çok güzel rakam gördüm çok mutluyum
murçum bize bir faydası olacaksa yapalım derim ...ama birileri hatırlatsında unutmayalım, bendeki malum balık hafızasıKılzar biliyorsunuz ki geçen hafta içinde topiğin genel kurallarıyla ilgili ufak değişiklikler yapmıştır.Ondan sonra menü paylaşımıyla ilgili sorun yaşamıyoruz takip ettiğim kadarıyla...Herkes menüsünü paylaşıyor birbirinin menüsüne yorum yapıyor.
Bu konu tartışılırken LİONESSE bir öneride bulundu...Hafta içi önlem olması açışından ARA TARTI GÜNÜ önerisinde bulundu...
Bana çok mantıklı geldi...Haftaya kadar konuyu oylama ve tartışmaya açıyorum...
Her ÇARŞAMBA aşağıdaki şekilde bildirim yapıp önlem alalım cumaya kadar diyorum.Bildim şu lekilde olmalı ;
Kilo :
Gögüs:
Bel:
Basen:
Konu oylamaya açılmıştır ;
]
ay bu pek güzel kabarmış..dukan ekmegimi yaptim kizlar ucundan azicik kirip baktim gayet guzelunsuz yagsiz bol lifli yani dukan diyeti yapmasak bile bence ekmek yerine bunu yiyebiliriz hem cok tok tutuyorMUS
Eki Görüntüle 352157 Eki Görüntüle 352158
murçum bize bir faydası olacaksa yapalım derim ...ama birileri hatırlatsında unutmayalım, bendeki malum balık hafızası..
35 gündür yapıyorum antideprasan kullandıgım halde spor yapmadıgım halde 3 300 grm verdim kızımla aynı başladık 6 kilo verdi aynı sürede
ay bu pek güzel kabarmış..hemen tarif istiyorum totoşum, henüz dukan topiğine gitmedim ama yinede yapıcam. .
Hala mezure almaya üşenen bi arkadaşınız var burdaBence olmasın böyle şimdi üşeniyorum tuhafiyeciyle dalaşmaya
Menüm :
Sabah: :128:
yağsız kepekli tost
3yeşil zeytin
1 fincan y.çay
Öğle:
1 minik paket Doritos fritos (130 kcl)
Ara: :128:
2 portakal
Akşam: :128:
Çorba
Salata
Yoğurt
2 kaşık sebze...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?