Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

arkadaşlar bu gün hafta ortası kritik günüydü. durumlar nedir?

benim açıkçası spora başladığımdan beri vücudum sıkılaştı. daha diri duruyor etlerim =) bacağımda biraz incelme var. göbeğim olduğu gibi duruyor ama kendimi toparlamaya başladığımı hissediyorum..

afiyet olsun mursh hiç eksilme varmı günde 3 tane 2si birada iç çok güzel

benım cayla kahveyle pek aram yok abla yaa olsa ıcerım valla abla tartılmadım ama umarım gıtmıstır 1 2 kılo

bende goji beryy li kek yapmıştım neskafeyle yudumluyorum tok tutuyor beni .inanın hep yanımda çikolata börek aklına ne gelirse yiyorlar bizim çocuklar ama canım hiç çekmiyor

Sana vahı ındı zaten ıyı gıdıyorsun hadı bakalım hayırlısı

peki trulyScrumptious :26:

bence menü gayet güzel ama benimki gibi az olmuş =)

Evet cnm pogacaları yıyınce vıcdan azabı oluyor ...

Evt cnm bugun krıtık gunuydu ama duyuru yapmadıghımız ıcın bundan cogu uyenın hbr yok onumuzdekı hafta başlayalım diyorum ara bildirimlere...

Ayrıca ara bildirimler şu şekilde olsun diyorum nasıl olur sence ;

Kilo :

Gögüs:
Bel:
Basen:
Sağ Kol:
Sol Kol:

Ölçümleride alalım her hafta diyorum toplamca kac cm ıncelmısız ona bakarız ....

valla bana uyar. ama moralimiz iyice bozulabilir incelme olmazsa murş

Hala mezure almaya üşenen bi arkadaşınız var burda Bence olmasın böyle şimdi üşeniyorum tuhafiyeciyle dalaşmaya

Hala mezure almaya üşenen bi arkadaşınız var burda Bence olmasın böyle şimdi üşeniyorum tuhafiyeciyle dalaşmaya

Kılzar biliyorsunuz ki geçen hafta içinde topiğin genel kurallarıyla ilgili ufak değişiklikler yapmıştır.Ondan sonra menü paylaşımıyla ilgili sorun yaşamıyoruz takip ettiğim kadarıyla...Herkes menüsünü paylaşıyor birbirinin menüsüne yorum yapıyor.

Bu konu tartışılırken LİONESSE bir öneride bulundu...Hafta içi önlem olması açışından ARA TARTI GÜNÜ önerisinde bulundu...

Bana çok mantıklı geldi...Haftaya kadar konuyu oylama ve tartışmaya açıyorum...

Her ÇARŞAMBA aşağıdaki şekilde bildirim yapıp önlem alalım cumaya kadar diyorum.Bildim şu lekilde olmalı ;

Kilo :

Gögüs:
Bel:
Basen:

Konu oylamaya açılmıştır ;

Siyamum: Yapılsın / Yapılmasın
Lıonessa: Yapılsın / Yapılmasın
Fadime02: Yapılsın / Yapılmasın
Mursh: Yapılsın / Yapılmasın
BeyazBulut Yapılsın / Yapılmasın
Edda1985: Yapılsın / Yapılmasın
Hoppidicik: Yapılsın / Yapılmasın
Nagieymen: Yapılsın / Yapılmasın
Hicranöztürk: Yapılsın / Yapılmasın
TrulyScrumptious: Yapılsın / Yapılmasın
Okyanusada: Yapılsın / Yapılmasın
Doksanaltmısdoksan : Yapılsın / Yapılmasın
KaburgaDolması: Yapılsın / Yapılmasın

Son düzenleme:
kızlar evde bi dünya iş var ama dünkü yorgunluktan elimi kaldıracak halim yok halihazırdakendime nikotin molası verdim , sizede bir bakayım dedim ama bugün kimsecikler yok galiba

murçum bize bir faydası olacaksa yapalım derim ...ama birileri hatırlatsında unutmayalım, bendeki malum balık hafızası ..

murçum bize bir faydası olacaksa yapalım derim ...ama birileri hatırlatsında unutmayalım, bendeki malum balık hafızası ..

Yanı en azından çarşambadan durumu gorursek cuma sabahına kadar önlem alırız...Ayrıca olcum yaparsak kac cm ınceldıgımızı goruruz elımızde arsıv olur...Ben salı gununden hatırlatma yazarım cnm ...Zaten bı sure sonra yerlesır bılınc altına

Son düzenleme:
Menüm :

Sabah: yağsız kepekli tost
3yeşil zeytin
1 fincan y.çay

Öğle: 1 minik paket Doritos fritos (130 kcl)

Ara: 2 portakal

Akşam: Çorba
Salata
Yoğurt
2 kaşık sebze...

Kılzar biliyorsunuz ki geçen hafta içinde topiğin genel kurallarıyla ilgili ufak değişiklikler yapmıştır.Ondan sonra menü paylaşımıyla ilgili sorun yaşamıyoruz takip ettiğim kadarıyla...Herkes menüsünü paylaşıyor birbirinin menüsüne yorum yapıyor.

Bu konu tartışılırken LİONESSE bir öneride bulundu...Hafta içi önlem olması açışından ARA TARTI GÜNÜ önerisinde bulundu...

Bana çok mantıklı geldi...Haftaya kadar konuyu oylama ve tartışmaya açıyorum...

Her ÇARŞAMBA aşağıdaki şekilde bildirim yapıp önlem alalım cumaya kadar diyorum.Bildim şu lekilde olmalı ;

Kilo :

Gögüs:
Bel:
Basen:

Konu oylamaya açılmıştır ;

Siyamum: Yapılsın / Yapılmasın
Lıonessa: Yapılsın
Fadime02: Yapılsın / Yapılmasın
Mursh: Yapılsın
BeyazBulut Yapılsın / Yapılmasın
Edda1985: Yapılsın / Yapılmasın
Hoppidicik: Yapılsın / Yapılmasın
Nagieymen: Yapılsın / Yapılmasın
Hicranöztürk: Yapılsın / Yapılmasın
TrulyScrumptious: Yapılsın / Yapılmasın
Okyanusada: Yapılsın / Yapılmasın
Doksanaltmısdoksan : Yapılsın / Yapılmasın
KaburgaDolması: Yapılsın / Yapılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…