Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende öylesine bir bakıp işlerimi yapayım dedim baktım burdasınız bende katıldım aranıza bu hafta 1 kilo vermeyi hedefliyorum varmı artıran

kız sen kesin dukan yapsan kilo verirsin gel başla bu hafta

günaydın mursh nasılsın bu sabah

Gunaydın ablacımmm iyiyim hatta bomba gıbıyım

bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum bizim takımdan hepimiz 500 grm versek en az çok iyi olucak

Bencede bencede super olacak bu hafta emınım....

saol cnm benım buyuk goguslerım cok fazla secenek yok ama bu modellerde renkte var bedende var cok sevdım cok

Cnmm dunyanın omru deıl aslında endısem dedıgın gıbı mevsımlerın sasıp yazın ben zayıflamadan gelmesı offf ooff gene gec kaldık bu yıl ühühühühü

Cnmm menun guzel dengelemıssın ... tebrıkler ... Ne oldu kuzum sana yaa neden uzuldun sen bu ay bakıyımmm ?

günaydın topiiiikkkkkkkkk....

Günaydınnnn tatlımmmmm

kız sen kesin dukan yapsan kilo verirsin gel başla bu hafta

nasıl oluyor dukan diyeti ?

hem nişanlımla sürekli tartışıyoruz,2 dk dan fazla tartışmadan konuşamaz olduk aramız çok kötü =( hem de işler durgun bu ara ona da canım sıkılıyor.

Günaydın CAN'larımmmm

Herkese mutlu ve az kcl günler..

Sabah bı tartıldım kı ne goreyım tartı 80 ı gosterıyor Ahahhahaha Bomba gıbıyım bomba az az gıdıyor ıste bıde spora baslayınca tam olacak.Neyse sabah gıttık alısverıs yaptık guzel bır kahvaltı yaptım sımdı yesıl cayımı demledım onu ıcıyorum :126:

Dün 21:00 de eve gıttım 24:00 e kadar yemek yaptım...

Fırında sebze
Fırında tavuk gogusu mantarlı
Karnıbahar haslama
Kepeklı makarnalı Çorba

Stoklarımıda tammladım haftaya kadar rahatım oohh sefam olsunn

Dünkü Menüm ;

Sabah; 09:00

1 gozlemenın 4te 1 i

Öğlen; 12:00

1 bardak capıcıno
2 tane bıskolata pıa
4 tane bıskolata çikolatalı cıps
(Pişman deılım sahane bı 15 dkydı )

Akşam; 17:30

Çeyrek ekmek soguk sand
1 kupa lıght kola

Su:

2 lıtre...

hem nişanlımla sürekli tartışıyoruz,2 dk dan fazla tartışmadan konuşamaz olduk aramız çok kötü =( hem de işler durgun bu ara ona da canım sıkılıyor.

cnmm bu donemler hassas donemler alttan al azcık gecer gıder sıkma canını ıslere gelınce burdada pıyasa cok durgun ama havaların guzel gıtmesıyle acılır ıns uzulme

Merhabalar pc mi aldım çok güzel olmuş kendi nazarım değcek Artık aranızda olcamda dün misafir vardı neyse 100 gram farketmiş onuda veririm spor yapmadım 2 gün oda gider gider...

Dün: kepekli yağsız tost
1 zeytin yeşil
1 fincan tarçınlı yeşilçay

ara: 3 mısır patlağı

Öğle: 3 lahana dolma

Ara: 1 porsiyon meyve tabağı

Akşam: 2 kaşık nohut yemeği yağsız yerinden
1 kaşık pilav
1 sebzeli köfte
1 kase mercimek çorba
çeyrek çay bardağı kola

Ara : 1 bardak şekerli siyah çay
1 etimek tatlısı :18:
1 lokum fındıklı
3 -4 kaju...

gunaydin kizlar yani iyi aksamlar mi demeliyim kahvaltimi yeni yaptigim icin bana hala sabahmis gibi geliyor :44:
bu sabah yine tartildim ne oldugunu soylemeyeyim ama ilk kez cuma bildiriminden daha guzel bir rakamla karsilasiyorum bir cumartesi gunu
cunku cuma gunleri tartildiktan sonra hep cozuturdum ne de olsa diger cumaya cok var diye
dun ilk kez uslu durdum biraz daha vermisim. cok mutlu oldum. su regl siskinligi de gecince daha guzel bir rakam gorurum diye umuyorum.... gerci cok da sis hissetmiyorum bugun, yavastan geciyor sukurler olsun ki.
esim simitin kuculmus askim dedi bugun sabah ben giyinirken. inanilmaz mutlu oldum. cidden oradan gidiyor su an verdigim kilolar gobek ve simit bolgesi eriyor hissediyorum. popo da gitse biraz...
bugun alisverise cikacagiz esime birkac tshirt gomlek falan alicaz eh ben de bu arada birkac parca birsey bakarim tabi (soylememe gerek var mi bilmiyorum ama) esimin karti ile eh sonucta onun icin alisverise cikiyoruz hesabi o odeyecek ben araya bir iki parca ile kaynamayi dusunuyorum
yazik bir gun yine sehre gitmistik bir isimiz vardi, sonra bir spor magazasinin onunden gecerken dedi ki benim aslinda futbol ayakkabilarina ihtiyacim var. ben de dedim ki daha bu yil almistin onlari eskit once, bos yere harcama yapma dedim. zavallim ya kiyamam, peki dedi sadece bakalim diye o magazaya girdik. esime ayakkabi alma dedim ya kendime bir dunya kiyafet aldim spor yaparken giycem diye, hem de o odedi :26: canim benim gik demedi hic soylemedi yani benim ayakkabim alinmadi 2 kati parayi sana harcadik diye. dunyalar tatlisi kocam benim oiy
o zamanlar daha betermisim simdi daha dusunceliyim, butce olayini falan evlenince ogrendim harc borc vs olunca. hayatimda hic birikim yapmamis maasini hep son kurusuna kadar harcamis (hatta son haftayi hep fakir gecirmis) biri olarak ilk kez harcamalarimi falan kisitlamaya basladim paramiz biriksin diye. eskisi kadar har vurup harman savurmuyorum neyse ki.
ama ne cok konustum sabah sabah (aksam aksam? :44:)

simdi cikiyorum aksam gorusuruz optum hepinizi

Ayyy ne guzel bı yetısme tarzıymıs o oyle sen evlenınce cıkmıssın raydan...Yanı saglıksız seylerle beslenınce kılo ıster ıstemez gelıo burdan bu sonuc cıkıyor...

yok canim ya ben 18 yasinda universite icin evden ayrilinca ciktim raydan. aile yok tek basimayim param var yemek pisirmeyi de bilmiyorum.. bir dadandim yillardir ozendigim fast food olayina.... nutella kasiklamalar sabaha kadar tikinmalar yurtta arkadaslarla tam senlik gibiydi. acayip mutluydum. 58 kiloydum gittigimde, 10 kilo falan almisim ilk sene dusun artik. sonra da yavas yavas eklendi iste... once 60lara, sonra 70lere ciktim. 70lerde fixlendim senelerce 70 civariydim. evlenince de 90a firladim.......... oof of aptalligima doymayayim
neyse ki gidiyor kilolar "yavas yavas"...

oyy kiyamam ben sana canim ya aglama doverim bak seni aglatan kimse

sanirim nisanlilikta cogu iliskide sorunlar yasaniyor bizde de olmustu, sahsen ben nisanliligi cok uzatmamak lazim diye dusunuyorum. bilmiyorum, ben buna bagliyorum...

kızlar misafirliğe gittim , yine ne bulursam yedim yaadünkü o kadar spora rağmen yine yedim...offfffff psikoloğa falanmı gitsem ne yapsam bilmiyorum...manyakmıyım ben yaa

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar misafirliğe gittim , yine ne bulursam yedim yaadünkü o kadar spora rağmen yine yedim...offfffff psikoloğa falanmı gitsem ne yapsam bilmiyorum...manyakmıyım ben yaa

hopiş artık olmuyor okadar kendini öldürüyorsun 1 gram ver diye yiyip 10 gram geri alıyorsun biran önce benim gibi yap yemin et .ozaman elini hiçbirşeye süremiyorsun

dukan sitesine gir ordakiler sana yardım ederler eger gerçekten dukan yapıcaksan çok güzel inceltiyor .kendime bir etek almıştım küçük beden etegim oluyor bana .akşam eşim fark etti inceldigimi sabah market için 400 verdi git diyet malzemelerini al devam et dedi ilk defa destek oldu bana eskiden görmezdi inceldigimi

selam kizlar
dun carsida 4 saat gezince dizim yine fena oldu gece hic ustune basamadim tekrar sismis, keske gecti deyip umursamamazlik etmeseydim simdi yine aciyor. biktim artik bu sakatliktan, spora gitmek istiyorum

cok sevindim inan ki, harika gidiyorsun baya kilo verdin farkedilir tabi esinin destek vermesi de cok iyi olmus. benimki de inceldin diyor ama hala cikolata vs sabote etmeye calisiyor sen ye sismanla ben yemem diyorum. dun gece 12bucukta aciktim dedi kendine makarna yapti yagli yagli sos ve peynir ile yedi gecenin yarisi oyle yatti. ben de anca koklamakla yetindim

Valla son bir haftada yediklerim yüzünden tekrar bu sabah 71 kg çıktım çok mutsuzum((((( 1.3 kg aldım geri. Bugün dukan diyetine başladım bakalım verebilcekmiyim şu geri aldığım pis kiloları (((

SABAH: 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 kibrit kutusundan biraz küçük ezine beyaz peynir

cnmm bu donemler hassas donemler alttan al azcık gecer gıder sıkma canını ıslere gelınce burdada pıyasa cok durgun ama havaların guzel gıtmesıyle acılır ıns uzulme

inşallah murşum çok teşekkür ederim desteğin için. dediğin gibi bu dönemler böyle oluyor arayı uzattıkça biz olucak gibi gözüküyor. ama çok inatçı bir insan var karşımda. nişanlım balık burcu ve ben aslan burcuyum. ama çok sabırlı bir aslan burcuyum yoksa çıngar çıkarırdım yani.

aynen trulyScrumptious sorun bu. düğün olayı uzadıkça biz daha çok dert ediyoruz dert ettikçe birbiimize bulaşıyoruz ama bunu inan ben yapmıyorum. o sürekli üstüme geliyor kabalaşıyor. =( yorulmaya başladım böyle çabalamaktan anlayışsızlıkla karşılaşmaktan. zaten bir ton şeyle uğraşıyorum

bu arada eşinin alışverişini ödemesini neden bu kadar dert ediyorsun orada öyle bir durum mu var =) benimki bir çok alışverişimi ödüyor ama ben de yeri geldiğinde benim kartımı ona kullandırıyorum. sorun olmaz bence. evlilik paylaşım değil mi zaten tatlım. senin eşin de çok iyi bir insan anlattıklarından hissediyorum. simitinin küçüldüğüne de çok sevindim kıyamam sana ya =)))

lazere gıttım geldımmm cok sıddetlı agrım var coookkkk ....

tatlım ben de lazere gidiyorum ama hiç ağrım olmuyor. neden ağrın var dozunu çok mu arttırdılar acaba

Son düzenleme:
merhaba kızlar, cumartesi güzel geçti benim için mağazayı kapattıktan sonra biraz dolaştım
bu gün evdeyim. binamızın önüne yeni taş parke döşeniyor o yüzden sabah çalışanların gürültüsüyle uyandım
annemle kek börek kurabiye yapıyoruz nişanlımla babam yiceklerdeeee hem beni üzüyor hem de kıyamıyorum istediği zaman neler yapıyorum onun için
ben yemeyi düşünmüyorum ama kızlar yaptıklarımızdan sadece tadarım kenarlarından belki. bir yandan babam da bize türk sanat muskisinden unutulmaz eserler dinletisi yapıyor çok severim ama her zaman gitmiyor pskilojim bu gün musikiye müsait değil. birazdan bayılıcam :120:

5 gün atak yapıcam dukanda Umarım dayanabilirim...

SABAH: Yok

ÖĞLE: 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 kibrit kutusundan biraz daha küçük ezine beyaz peynir

ARA: 1 fincan cappucino (yağsız sütlü)

AKŞAM: Şimdi ocakta yağsız tuzsuz tavuk göğüs eti pişiriyorum, 1 tabak ondan yerim :)

Yarın tahminen en az 500 gr. gitmesi lazım, atağın ilk günü 1 kg.a kadar eksik çıkmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…