- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.621
ay murrrrşş güle güle kullan canım çok merak ettm nasıl bişe ben iç çamaşırı hastasıyımdır da nerdeyse koleksiyon yapıyorum sayılır
tatlım küresel ısınma falan hikaye emin ol. benim dedem anlattı çok seneler önce ağustosta kar yağmış o. yani böyle şeyler olacak tabiki kılıf uyduruyorlar. arada bir mevsim de şaşabiliyor. o kadar da olacak sanayi ve enerji atıkları gazları hava tabakasını etkiliyor. endişe etme sen dünyanın daha ömrü var.
doksanaltmışdoksan. senin nickini değiştiriyorum tatlım aburcuburcu yapıyorum
ah canım ben sana demiştim ama dışarıya çıkmaya ihtiyacın var diye. farklı ortam insanı kendine getiriyor silkeleniyorsun. arada bir lazım. kek için ellerine sağlık. senin adına da sevindim güzel geçtiği için.
evet fadime abla bu yüzden sıkı takip etmemiz lazım birbirimizi.
günaydın mursh nasılsın bu sabah
bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum bizim takımdan hepimiz 500 grm versek en az çok iyi olucak
ay murrrrşş güle güle kullan canım çok merak ettm nasıl bişe ben iç çamaşırı hastasıyımdır da nerdeyse koleksiyon yapıyorum sayılır
tatlım küresel ısınma falan hikaye emin ol. benim dedem anlattı çok seneler önce ağustosta kar yağmış o. yani böyle şeyler olacak tabiki kılıf uyduruyorlar. arada bir mevsim de şaşabiliyor. o kadar da olacak sanayi ve enerji atıkları gazları hava tabakasını etkiliyor. endişe etme sen dünyanın daha ömrü var.
günaydın cicişleeeeeeeeer
herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum.ama benim canım çok sıkkın dün akşam paso ağladımyüzümde sıkıntıdan kabarıklar çıktı. bu günlerde hiç iyi dğeilim şubat ayı bana berbat geçiyor inanılmaz...
neyse
bugünkü menüm
sabah: yarım ekmek arası çift kaşarlı tost. 2 bardk şekersiz çay.
öğlen: 1 paket form bisküvi. 1 bardak şekersiz kahve.
ara: 1.5 lt su.
akşam: 1 porsiyon salata.
günaydın topiiiikkkkkkkkk....
kız sen kesin dukan yapsan kilo verirsin gel başla bu hafta
Gunaydın ablacımmm iyiyim hatta bomba gıbıyım
saol cnm benım buyuk goguslerım cok fazla secenek yok ama bu modellerde renkte var bedende var cok sevdım cok
Cnmm dunyanın omru deıl aslında endısem dedıgın gıbı mevsımlerın sasıp yazın ben zayıflamadan gelmesıofff ooff gene gec kaldık bu yıl ühühühühü
Cnmm menun guzel dengelemıssın ...tebrıkler ... Ne oldu kuzum sana yaa neden uzuldun sen bu ay bakıyımmm ?
[/B]
nasıl oluyor dukan diyeti ?
hem nişanlımla sürekli tartışıyoruz,2 dk dan fazla tartışmadan konuşamaz olduk aramız çok kötü =( hem de işler durgun bu ara ona da canım sıkılıyor.
Ayyy ne guzel bı yetısme tarzıymıs o oyle sen evlenınce cıkmıssın raydan...Yanı saglıksız seylerle beslenınce kılo ıster ıstemez gelıo burdan bu sonuc cıkıyor...
günaydın cicişleeeeeeeeer
herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum.ama benim canım çok sıkkın dün akşam paso ağladımyüzümde sıkıntıdan kabarıklar çıktı. bu günlerde hiç iyi dğeilim şubat ayı bana berbat geçiyor inanılmaz...
neyse
bugünkü menüm
sabah: yarım ekmek arası çift kaşarlı tost. 2 bardk şekersiz çay.
öğlen: 1 paket form bisküvi. 1 bardak şekersiz kahve.
ara: 1.5 lt su.
akşam: 1 porsiyon salata.
kızlar misafirliğe gittim , yine ne bulursam yedim yaadünkü o kadar spora rağmen yine yedim...offfffff psikoloğa falanmı gitsem ne yapsam bilmiyorum...manyakmıyım ben yaa
nasıl oluyor dukan diyeti ?
hem nişanlımla sürekli tartışıyoruz,2 dk dan fazla tartışmadan konuşamaz olduk aramız çok kötü =( hem de işler durgun bu ara ona da canım sıkılıyor.
lazere gıttım geldımmm cok sıddetlı agrım var coookkkk ....
cok sevindim inan ki, harika gidiyorsun baya kilo verdin farkedilir tabidukan sitesine gir ordakiler sana yardım ederler eger gerçekten dukan yapıcaksan çok güzel inceltiyor .kendime bir etek almıştım küçük beden etegim oluyor bana .akşam eşim fark etti inceldigimi sabah market için 400 verdi git diyet malzemelerini al devam et dedi ilk defa destek oldu bana eskiden görmezdi inceldigimi
kızlar misafirliğe gittim , yine ne bulursam yedim yaadünkü o kadar spora rağmen yine yedim...offfffff psikoloğa falanmı gitsem ne yapsam bilmiyorum...manyakmıyım ben yaa
cnmm bu donemler hassas donemler alttan al azcık gecer gıder sıkma canını ıslere gelınce burdada pıyasa cok durgun ama havaların guzel gıtmesıyle acılır ıns uzulme
gunaydin kizlar yani iyi aksamlar mi demeliyimkahvaltimi yeni yaptigim icin bana hala sabahmis gibi geliyor :44:
bu sabah yine tartildim ne oldugunu soylemeyeyim ama ilk kez cuma bildiriminden daha guzel bir rakamla karsilasiyorum bir cumartesi gunu
cunku cuma gunleri tartildiktan sonra hep cozuturdum ne de olsa diger cumaya cok var diye
dun ilk kez uslu durdum biraz daha vermisim. cok mutlu oldum. su regl siskinligi de gecince daha guzel bir rakam gorurum diye umuyorum.... gerci cok da sis hissetmiyorum bugun, yavastan geciyor sukurler olsun ki.
esim simitin kuculmus askimdedi bugun sabah ben giyinirken. inanilmaz mutlu oldum. cidden oradan gidiyor su an verdigim kilolar gobek ve simit bolgesi eriyor hissediyorum. popo da gitse biraz...
bugun alisverise cikacagiz esime birkac tshirt gomlek falan alicaz eh ben de bu arada birkac parca birsey bakarimtabi (soylememe gerek var mi bilmiyorum ama) esimin karti ile eh sonucta onun icin alisverise cikiyoruz hesabi o odeyecek ben araya bir iki parca ile kaynamayi dusunuyorum
yazik bir gun yine sehre gitmistik bir isimiz vardi, sonra bir spor magazasinin onunden gecerken dedi ki benim aslinda futbol ayakkabilarina ihtiyacim var. ben de dedim ki daha bu yil almistin onlari eskit once, bos yere harcama yapma dedim. zavallim ya kiyamam, peki dedisadece bakalim diye o magazaya girdik. esime ayakkabi alma dedim ya kendime bir dunya kiyafet aldim spor yaparken giycem diye, hem de o odedi :26: canim benim gik demedi hic soylemedi yani benim ayakkabim alinmadi 2 kati parayi sana harcadik diye. dunyalar tatlisi kocam benim oiy
o zamanlar daha betermisimsimdi daha dusunceliyim, butce olayini falan evlenince ogrendim harc borc vs olunca. hayatimda hic birikim yapmamis maasini hep son kurusuna kadar harcamis (hatta son haftayi hep fakir gecirmis) biri olarak ilk kez harcamalarimi falan kisitlamaya basladim paramiz biriksin diye. eskisi kadar har vurup harman savurmuyorum neyse ki.
ama ne cok konustum sabah sabah (aksam aksam? :44:)
simdi cikiyorum aksam gorusuruz optum hepinizi
oyy kiyamam ben sana canim ya aglama doverim bak seni aglatan kimse
sanirim nisanlilikta cogu iliskide sorunlar yasaniyor bizde de olmustu, sahsen ben nisanliligi cok uzatmamak lazim diye dusunuyorum. bilmiyorum, ben buna bagliyorum...
lazere gıttım geldımmm cok sıddetlı agrım var coookkkk ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?