- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.641
bu arada eşinin alışverişini ödemesini neden bu kadar dert ediyorsun orada öyle bir durum mu var =) benimki bir çok alışverişimi ödüyor ama ben de yeri geldiğinde benim kartımı ona kullandırıyorum. sorun olmaz bence. evlilik paylaşım değil mi zaten tatlım. senin eşin de çok iyi bir insan anlattıklarından hissediyorum. simitinin küçüldüğüne de çok sevindim kıyamam sana ya =)))
merhaba kızlar, cumartesi güzel geçti benim için mağazayı kapattıktan sonra biraz dolaştım
bu gün evdeyim. binamızın önüne yeni taş parke döşeniyor o yüzden sabah çalışanların gürültüsüyle uyandım
annemle kek börek kurabiye yapıyoruz nişanlımla babam yiceklerdeeeehem beni üzüyor hem de kıyamıyorum istediği zaman neler yapıyorum onun için
ben yemeyi düşünmüyorum ama kızlar yaptıklarımızdan sadece tadarım kenarlarından belki. bir yandan babam da bize türk sanat muskisinden unutulmaz eserler dinletisi yapıyorçok severim ama her zaman gitmiyor pskilojim bu gün musikiye müsait değil. birazdan bayılıcam :120:
selam kızlar
bugün oğlumun doğumgünü partisi vardı. dün de hazırlık yapıyorum yazamadım. bugün neler neler yedim bilseniz
dukan sitesine gir ordakiler sana yardım ederler eger gerçekten dukan yapıcaksan çok güzel inceltiyor .kendime bir etek almıştım küçük beden etegim oluyor bana .akşam eşim fark etti inceldigimi sabah market için 400 verdi git diyet malzemelerini al devam et dedi ilk defa destek oldu bana eskiden görmezdi inceldigimi
yok tatlim dert falan ettigim yok hatta aramizda dert olacak son sey bu olurdu heraldeo aramizda saka gibi birsey simdi.. yani hem topikte bir kere muhabbeti gecmisti ondan oyle yazdim zaten, hem de esimle aramizda bir saka kim ismarliyor falan. alisveriste bile kasiyer bizim muhabbete guluyordu. esim kartini verdi ben de cuzdanimi cantamdan cikarmaya calisiyormus gibi yapiyorum tuh ya ben odeyecektim neyse artik sen daha hizli cikarttin karti falan dedim gulustuk. bide esim hep dalga gecer alisveriskolik oldugum icin surekli takilir benim onun parasini nasil yedigime dair gecen gun mesela diyorum insan bi buket cicek verir biraz romantik olur. ben sana daha guzelini verdim karicigim diyor; banka kartimi
saka bir yana oyle benim param senin araban falan yok herseyimiz ortak esim zaten parada pulda hic gozu olan biri degildir kendisi de hic karismaz para olaylarina. evin muhasebecisi benim. ortak hesabimiz olmayinca benim kartim senin kartin mevzuu oluyor ister istemez ama zaten esimin gelen giden paradan da cok haberi yok hesap kitap islerini hep ben yaparim. 2 kart da benim diyebiliriz yani su an icin.
evet simitim kuculdu karnim da biraz indi. ciddiyim cok mutluyum su an. hala siskoyum ama su an daha mutlu bir siskoyummidem kuculdu gobegim indi simitim azaldi. esim diyor bana tutunacak yer kalmamis resmen (love handles) spora da gidebilseydim daha da iyi olacakti ya neyse artik iyilestigimde tam gaz devam.
ayy borek :18:
ben de turk marketinden yufka falan aldim, beyaz peynir aldim. sucuk ve sosis aldim. borek yapicam bir ara. bana yasak tabi :18: keki yemeden durabildim umarim borege de dayanabilirim
aman da aman nisanlisina kizarmis ama yine de kiyamazmisoyle oluyor iste...
selam kızlar
bugün oğlumun doğumgünü partisi vardı. dün de hazırlık yapıyorum yazamadım. bugün neler neler yedim bilseniz
ne yedin
:18::18::18:
tatlım oğluşunun doğum gününü en içten güzel dileklerimle kutlarım. umarım eğlenceli geçmiştir.
ah bilsen neler yaptım gaza geldim. trulyScrumptious sayıyorum hazır ol (peynrili börek, ıslak kakaolu kek, tırtıl kurabiye, ayıcık ve zürafa şeklinde tuzlu kurabiye, patlıcan salatası) evet bunları yaptım bu akşam için
menüde neler mi vardı saycam ama canınız çekerse ya da bana kızarsanız bozulurum heee
yaşpasta
profiterol
ısbanaklı börek
yaprak sarma
tavuklu salata
kumpir
biiirrrrrselam kızlar
ikiiiiiiiiiimenüde neler mi vardı saycam ama canınız çekerse ya da bana kızarsanız bozulurum heee
yaşpasta
profiterol
ısbanaklı börek
yaprak sarma
tavuklu salata
kumpir
..üüüüüüüçççççççççççKızlar:2: +2 çıkıyorum tartıda :2::2::2: Yanlışlık yok valla hadi sabah olsunda tartılayım dicem oda en fazla 800 gram fark ettirir yani 1.2 kilo fazlam çıkıyor... Beni dövünnnnnn
Karar verdim 27.02.2012... En baştan sıkı bi diyet ve egzersizKaçamağın k si Tuzlu tatlı kurabiyeler :18: Yani yeni bir ben olana kadar ağzıma gereksiz hiç bir şey sürmüyorum!
Hafta sonu yediklerimi hiç yazmayayım kendimden utandımBu ben değilim...
Tayt giydim bide siyah sporcu badi ne kadar fazla görünümüm berbat göbeğim vardı ıyyyy yok yok ben bu değilim yeni bir sayfaya 30 dakika sporla başladım terden ölyorum o derece ağır yaptım ki yediklerimin hesabı sorulsun diye... Neyse artık pc var bahanem kalmadı çokta büyük bi yemin verdim kendime... Sizdende motivasyon bekliyorum artık aranızdayım tüm kurallara uycam sözÖpüldünüz
..döööööööööörrrtt....günaydın kızlarrr geçmişşi okumaya vaktim yok size merhaba demek istedim bide haftasonu deli gibi yedim nasıl olsa pazartesi başlıyorum diye eşimde benimle diyete başladı bugün itibariyle göbeği çıkmışta :) yanlız garip olan deli gibi yememe rağmen cuma 69 kusur olan ben bu sabah 69,1 dim hem şaşırdım hem sevindim yani yedim hatta gece yatmadan koca bir parça yaş pasta yedim bu nası oluyo ki bilemedim :44:
ve beeeeşşşşşş...evet, yokmu artıran???günaydın topiğimmbol mamalı , bol kaçamaklı bir haftasonundan sonra yine , yeni, yenibaştan diyete merhaba..kaldığımız yerden devam inşallah...
günaydın arkadaşlarrrrrr
canlar ciğerlerrr
sınavlarımı verdimgeldimmm
kaç gündürgelemedim ama inanın saat sabahın 4 lerine kadar çalıştım
çok emek verdim kızlarr
normaldebu sınavda bilgiden çok kendini ifade yeteneğine , diksiyone konuşmaya veriyolarmış puanı bende iyi beceririm konuşmayı :)))
inşallah olmuştur bakalım bugün yarın belli olacak olmazsa ev hanımı olmya devam
sizler napıyonuz okudugum kadarıyla haftasonu kaçamaklar yapılmış :26:
günaydın arkadaşlar
edacım sonuçlar nezaman açıklancak inşallah ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?