Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok tatlim dert falan ettigim yok hatta aramizda dert olacak son sey bu olurdu heralde o aramizda saka gibi birsey simdi.. yani hem topikte bir kere muhabbeti gecmisti ondan oyle yazdim zaten, hem de esimle aramizda bir saka kim ismarliyor falan. alisveriste bile kasiyer bizim muhabbete guluyordu. esim kartini verdi ben de cuzdanimi cantamdan cikarmaya calisiyormus gibi yapiyorum tuh ya ben odeyecektim neyse artik sen daha hizli cikarttin karti falan dedim gulustuk. bide esim hep dalga gecer alisveriskolik oldugum icin surekli takilir benim onun parasini nasil yedigime dair gecen gun mesela diyorum insan bi buket cicek verir biraz romantik olur. ben sana daha guzelini verdim karicigim diyor; banka kartimi

saka bir yana oyle benim param senin araban falan yok herseyimiz ortak esim zaten parada pulda hic gozu olan biri degildir kendisi de hic karismaz para olaylarina. evin muhasebecisi benim. ortak hesabimiz olmayinca benim kartim senin kartin mevzuu oluyor ister istemez ama zaten esimin gelen giden paradan da cok haberi yok hesap kitap islerini hep ben yaparim. 2 kart da benim diyebiliriz yani su an icin.

evet simitim kuculdu karnim da biraz indi. ciddiyim cok mutluyum su an. hala siskoyum ama su an daha mutlu bir siskoyum midem kuculdu gobegim indi simitim azaldi. esim diyor bana tutunacak yer kalmamis resmen (love handles) spora da gidebilseydim daha da iyi olacakti ya neyse artik iyilestigimde tam gaz devam.

ayy borek :18:
ben de turk marketinden yufka falan aldim, beyaz peynir aldim. sucuk ve sosis aldim. borek yapicam bir ara. bana yasak tabi :18: keki yemeden durabildim umarim borege de dayanabilirim

aman da aman nisanlisina kizarmis ama yine de kiyamazmis oyle oluyor iste...

az once annemle konustum geldigimde z.yagli biber dolmasi, peynirli pufidik pogaca ve mercimekli kofte yapcak onlari siparis verdim pogacadan 1 tane yiyebilirmisim yalniz o konuda da anlasma yaptik.... ay ne ozledm onlari da yaaa :18::18::18:
baska ozledigin ne var dedi bamya dedim :26: boyle saglikli bir sebzeyi ozleyecegim de hic aklima gelmezdi ama iste ne yapayim burada yok
off nasil diyet yapicam trde bilmiyorum umarim irademe hakim olabilirim :44:
veremesem de en azindan almayayim o da iyi

ay çok sevindim fadime abla. bir kaç ay önce sen baya üzülüyordun dert etmiştin yani kilo meselesini. bu kadar azim etmen beni sevindirdi senin adına. eşini takdir ettim gerçekten onun da destek olması çok önemli.

eheuheuehue aslında ben de alışveriş delisiydim ama son zamanalrda nasıl olduysa kendimi çok dizginliyorum. eskiden hem ben kendime dolu şey alırdım hem de nişanlım bana bi ton şey alırdı. şimdi durum aksi halde işliyor ben irademe sahip çıkıyorum benim adam hem onun karttan hem benim karttan aldı başını gidiyor =) ya inan eskiden süslü kokona beni bilirlerdi şimdi o kendine benden iki kat fazla bakıyor. hayır korkuyorum valla elimden gitcek kuşum uçacak diye kilosuna dikkat ediyor giydiğine saçına başına yok efendim sanatçı gözüyle düşünüyormuş o herşeyi de bilmem ne. geçenlerde kızdım ona sürekli bir şeyler alıyorsun diye. dalga geçiyor benle diyor ki ''bitanem senin artık bir şey almaya hakkın yok çünkü sen şişkosun o hakkını yemekle doldurdun sen istersen ekmek alalım sana ''diyor gülüyor ahaha sıpa ya.

ah bilsen neler yaptım gaza geldim. trulyScrumptious sayıyorum hazır ol (peynrili börek, ıslak kakaolu kek, tırtıl kurabiye, ayıcık ve zürafa şeklinde tuzlu kurabiye, patlıcan salatası) evet bunları yaptım bu akşam için

selam kızlar
bugün oğlumun doğumgünü partisi vardı. dün de hazırlık yapıyorum yazamadım. bugün neler neler yedim bilseniz

tatlım oğluşunun doğum gününü en içten güzel dileklerimle kutlarım. umarım eğlenceli geçmiştir.

menüde neler mi vardı saycam ama canınız çekerse ya da bana kızarsanız bozulurum heee

yaşpasta
profiterol
ısbanaklı börek
yaprak sarma
tavuklu salata
kumpir

oof of mahvettiniz beni gece gece ya agzimin suyu akti resmen :84::84::84:
gerci kendim kasindim

PEYNIRLI VE ISPANAKLI BOREK ISTIYORUM SIMDI AMA UHUHUHHUH kargoyla yollayin

neyse silkelenip kendime geleyim yoksa elimden bir kaza cikacak (kacamak kazasi)... yarini iple cekiyorum (yani kahvaltiyi demek istedim)
iyi geceler kizlar

Kızlar :2: +2 çıkıyorum tartıda :2::2::2: Yanlışlık yok valla hadi sabah olsunda tartılayım dicem oda en fazla 800 gram fark ettirir yani 1.2 kilo fazlam çıkıyor... Beni dövünnnnnn

Karar verdim 27.02.2012... En baştan sıkı bi diyet ve egzersiz Kaçamağın k si Tuzlu tatlı kurabiyeler :18: Yani yeni bir ben olana kadar ağzıma gereksiz hiç bir şey sürmüyorum!

Hafta sonu yediklerimi hiç yazmayayım kendimden utandım Bu ben değilim...

Tayt giydim bide siyah sporcu badi ne kadar fazla görünümüm berbat göbeğim vardı ıyyyy yok yok ben bu değilim yeni bir sayfaya 30 dakika sporla başladım terden ölyorum o derece ağır yaptım ki yediklerimin hesabı sorulsun diye... Neyse artık pc var bahanem kalmadı çokta büyük bi yemin verdim kendime... Sizdende motivasyon bekliyorum artık aranızdayım tüm kurallara uycam söz Öpüldünüz

günaydın kızlarrr geçmişşi okumaya vaktim yok size merhaba demek istedim bide haftasonu deli gibi yedim nasıl olsa pazartesi başlıyorum diye eşimde benimle diyete başladı bugün itibariyle göbeği çıkmışta :) yanlız garip olan deli gibi yememe rağmen cuma 69 kusur olan ben bu sabah 69,1 dim hem şaşırdım hem sevindim yani yedim hatta gece yatmadan koca bir parça yaş pasta yedim bu nası oluyo ki bilemedim :44:

günaydın topiğimmbol mamalı , bol kaçamaklı bir haftasonundan sonra yine , yeni, yenibaştan diyete merhaba..kaldığımız yerden devam inşallah...

selam kızlar
bugün oğlumun doğumgünü partisi vardı. dün de hazırlık yapıyorum yazamadım. bugün neler neler yedim bilseniz
biiirrrrr

menüde neler mi vardı saycam ama canınız çekerse ya da bana kızarsanız bozulurum heee

yaşpasta
profiterol
ısbanaklı börek
yaprak sarma
tavuklu salata
kumpir
ikiiiiiiiiii

..üüüüüüüççççççççççç

..döööööööööörrrtt....

günaydın topiğimmbol mamalı , bol kaçamaklı bir haftasonundan sonra yine , yeni, yenibaştan diyete merhaba..kaldığımız yerden devam inşallah...
ve beeeeşşşşşş...evet, yokmu artıran???....haftasonunu kaçamak yaptım diyen takım arkadaşlarım..seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiii...beni yalnız bırakmadığınız için

günaydın arkadaşlarrrrrr
canlar ciğerlerrr
sınavlarımı verdimgeldimmm
kaç gündürgelemedim ama inanın saat sabahın 4 lerine kadar çalıştım
çok emek verdim kızlarr
normaldebu sınavda bilgiden çok kendini ifade yeteneğine , diksiyone konuşmaya veriyolarmış puanı bende iyi beceririm konuşmayı :)))
inşallah olmuştur bakalım bugün yarın belli olacak olmazsa ev hanımı olmya devam

sizler napıyonuz okudugum kadarıyla haftasonu kaçamaklar yapılmış :26:

edacım sonuçlar nezaman açıklancak inşallah ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…