Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hadi geçmiş olsun canım insallah gecmişssindir

günaydın canım sabah bakıp gittin kimse olmayınca aynısını bende yapıyorum

Evet canım öyle hemen baktım cıktım geçmişide cok okuyamadım sabahtan işim cok oluyor
SEnin diyet nasıl gidiyor
Havalar Düzelmeye Basladı arkadaşlar dün eskişehirde bir bahar havası vardı bugünde yagmur var ama hava güzel bende böyle olunca kendimi cok mutlu hissediyorum
Artık sporada başlıyorum

Günaydın Topiğin kaçamak sever hatunları

Her ne kadar +2 dediysemde bu sabah 400 gram fark etmiş yani şuanda açkarna 53.2 oluvermişim abartıymış diğer rakam Rüyamda bile sadece salata yiyordum

Birşey sorcam : Elma sirkesi bal su kürünü kullanıp memnun kalan var mı aramızda?

kızlar misafirliğe gittim , yine ne bulursam yedim yaadünkü o kadar spora rağmen yine yedim...offfffff psikoloğa falanmı gitsem ne yapsam bilmiyorum...manyakmıyım ben yaa

HOPPIISSS ...

Senın adına cok sevındım abla hadı durmak yok yola devam (ııyykkk ööğğğğğ:120:)

bende lazere gidiyorum ama yüzüm için sonra başka yerleri yapmayı planlıyorum kızlardan bana sıra gelmiyor .

walla abla benım bu sefer gırdıgım senas maf ettı benı yaa hatta yaktı desem olur 1 aya kadar kıl felan kalmaz dedıler ama bakalım ıns...

Ne demek tatlım anlatmak ıstedıgın kadar dınlerız sıkıntı yok.Yoruldum felan nasıl laflar bunlar ayrıca her ılıskıde oluyo bunlar duzelır sıkma canını...

Evet cnm yaa bu sefer yuksek dereceden gırdıler hatta yandım bıle dıyebılırım ama 1 aya kadar kıl kalmaz dedıler ...Senın gırdıgın makınanın adı ne ?

Kıyamazlarr nısanlısına ellerıylen borekte acmısss Turk sanat muzıgı ruh halıme gore bende dınlerım fasıl felan bayılırım

Hadı bakalımmm hayırlısı olsun

selam kızlar
bugün oğlumun doğumgünü partisi vardı. dün de hazırlık yapıyorum yazamadım. bugün neler neler yedim bilseniz

menüde neler mi vardı saycam ama canınız çekerse ya da bana kızarsanız bozulurum heee

yaşpasta
profiterol
ısbanaklı börek
yaprak sarma
tavuklu salata
kumpir

Mutlu neselı nıce guzel yaslara ıns :) Allah nesenızı bozmasın menude saglammıs bu arada

Hadı bakalım sende hosgeldınnn

Gunaydın cnm bazen banada oluyor aynısı hadı bakalım sende hosgeldın hayırlısı olsun

günaydın topiğimmbol mamalı , bol kaçamaklı bir haftasonundan sonra yine , yeni, yenibaştan diyete merhaba..kaldığımız yerden devam inşallah...

Bennnnn aaaalllltttıııı

fulyaaaaaaaaaaaaaa...takımla olan uyumsuzluğun içinnn

Fulya sen dınlemeı onu aferım sana kuzum aferımmm

Hadı bakalım hakkında hayırlısı olsun cnmmm ...

Cnmm ben bı ara denedım ama duzenlı kullanamadım onun bı topıgı var kk da bı orayı oku bakalım faydasını goren olmustu...

günaydın kimsesiz topik artık topige sahip çıkalım kaçamak yapmayalım lütfen .bak ben küserim daha gelmem nerdesiniz kızlar
:ulen sabah uğruyosun sonra araki fadime bulasın...küsermiş de gidermiş..git de sıkayım bacağınaa
bittimi sınavlar kuşummm..hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım ben bi ara içmeye çalıştım ama midem almadı yaa..faydalı bişey ya , ondan midem kabul etmedi sanırsam

Günaydın kızlarrr...

Herkese mutlu ve sendromsuz bir pazartesi ve akabinde az kcl bol neşeli bir hafta olsun .... :118::118::118::118::118:

Gelelım cumartesıde pazara neler oldu neler...:44:

Cumartesı aksamı eve bı gırdım kı gözlerm ne gorsun kullaklarım ne duysun burnum ne koku alsın Annem kızartma yapmıs hemde patateslı...Neyse artık azcucukk yedım yanında tavuk gogusuyle beraber...

Pazar gunu kahvaltıya arkadasım geldı ona borek yaptım peynırlı oda gelırken kurabıye getırmıs bıde guzel yapmıs gıcık ...Kahvaltı guzeldı yanı 2 dılım borek 1 tane kurabıye yedım ama kahvaltılıklarda ekmek yemedım...Ondan sonra evden cıktık sınemaya gıttık ordada mısır la dıyet kola ıctım...Aksamda şehrıye çorbası az pılav tavuk salata yedım...
Yanı kacamamk olarak;

2 dılım borek
az kızartma
1 kurabıye
az pılav
bıraz mısır patlatması

Ayyy bazen hafta sonu hıc gelsın ıstemıyorum...

Bu arada yaptırdıgım lazer sonucu bacakalrımda nokta nokta ızler kaldı aradım sordum 1 aya gecıcek cok memnun kalacaksın bılınclı yapıldı dedıler..Guvendıgımde bır yer umarım yaza kadar gecer...Aklımada sey geldı dedım bıde ben zayıflıyomusum bacakalrımda leke kaldıgı ıcın sort felan gıyemıyomusum ne korkunc bı fıkırdı o oyle

Neyse cumartesı gunu çarsıya cıkmısken aktara ugradım su elmalı su ıcın gereklı malzemelerı aldım.Hatta kaynattım ıctım bıle ama kabız yaptı benı soylemesı ayıp.Ondanmı oldu gene emın deılım bugun sayfayı tekrardan okuycam ve sorucam...Etkısı varmı dersenız sanırım var tok tutuyor ınsanı.Ama calısan kadın ıcın hazırlaması bıraz zor.Kabızlık devam ederse kullanmıycam...

Ayy ne cok konustum demı ! Bugun karar verıp dıyete baslayan arkadaşlar hadı bakalım hepınızı allah utandırmasın :13:

merhaba edda özledik seni tatlım. umarım sınavların iyi geçmiştir. hadi hayırlısı şekerim =)

günaydın kimsesiz topik artık topige sahip çıkalım kaçamak yapmayalım lütfen .bak ben küserim daha gelmem nerdesiniz kızlar

günaydın fadime abla kimsesiz diyorsun topiğe ama hafta sonu da fulya ile ben kimsesizdik.

Günaydın Arkadaşlar

günaydın hicrancım =)

Murş canım benim gittiğim yerde Cynosure apogee 5500 elite lazer epilasyon kullanılıyor tatlım bazen bende seans sırasında yanma oluyor ama ondan sonra hiç ağrı acı olmuyor. belki de düşük tutuyorlardır seviyeyi. iz kalmaz merak etme
Bu arada hafta sonu menün gözümden kaçmadı ama sorun değil ben de pazar günü çok hamarattım ve hepsinden yedim gece midem bulandı ayıptır söylemesi o derece karıştırmışım
Bunun dışında moralim bozukken destek verdiğin için de teşekkür ederim canımsın.

KRİTİK GÜNÜ / ARA TARTI GÜNÜ HATIRLATMASI

Kızlar geçen hafta içinde yaptığımız oylama sonucu ara tartı günü olarak SALI günü belirlendi.Bu durumda ılk tartı günümüz yarın...Yarın herkes sabahtan ac karna wc ye cıktıktan sonra tartılsın ve gun ıcınde bıldırımını yapsın LÜTFEN.

Cuma günü bildirimi gibi bi saat koyup kımseyı germek ıstemedıgım ıcın salı gunu gün içinde bildirimlerinizi yapabilirsiniz.Saat vermemız gerekırse pazartesı gece yarıs 00:00 dan salı gece yarısı 24:00 kadar bıldırımlerınızı alıcam.Bilgi akısına gore salı gunu veya en gec carsamba sabahı lısteyı yayınlamıs olurum

Ayrıca oylamada bildirdiğimiz üzere vücüt olcumlerınıde üyenin isteğine baglı olarak bı ecxelde tutucam.Yanı yarın olcum yapıp bıldırım yapabılırsınız.(İsteğe bağlıdır.)Bu başlangıc olcumlerınden sonra uye ıstedıgı tarıhte SALI ve/veya CUMA günleri ölçülerini bildirebilir.(ister her hafta ister 15 gunde bir isterse ayda bır olmak üzere)

canım lazer hakkında bir fikrim yok fakat lazer yapılası bir vücuda sahibim..metrekareme düşen kıl miktarı bayağı fazla ama bi türlü sıra gelmiyo bu lazer işine..bende dün halama gittim , işkembe pişirmişti ama nefistiiiii..pişman değilimmmm...bugün olsa yine yerimm

Son düzenleyen: Moderatör:
Eveet günaydınlarrr, geçmişe olan cevapları verdim ağzınızın payını aldınız hepiniz =)

Dünkü menüm;

sabah: bol su içtim kahvaltı yok.

öğle : ton balıklı sandviç.

akşam: 2 dilim börek, 5 kurabiye, 1 dilim kek. :18:

gece : 1 mandalina, yarım muz.

hiç yürüyüş yapmadım ama mutfakta aşçılık yaptım

cnm bende senın gıbıyım.Hatta anneme dıyorum 3 gun daha dogurmasan maymun gıbı cıkacakmısım dıe...Gercı hata bendede var ben bu potansıyel kıllı vucudumu dahada kıllı hale getırmek ıcın butun dıs etkenlerı kullandım...Sımdı rahatım ama tamamen bıtmedı gene tek tuk cıkıyor.Yanı % 80 azalma var kesın...Yanı ıhmal etme bıran once basla derım.(ıyı arastır tabıkı )

Lıonessecım onlarda ız kalmaz dedı ıns oyle olur .Benım cnm cok tatlı nazlı cıcek dıolar bana lazerdekıler aslında gercekten cok acıyor cunku benım kıl koklerım cok kuvetlı oldugu ıcın ısıgı cekıyorlar ve felaket bı yanık hıssı olusuyor...Bırde adet sonrası gıtmıstım sanırım onunda hassaslıgı var...

Menun super lıonesse al sana al sana

aynı sorun bende de var canım. kıl köklerim kuvvetli olduğu için yavaş yavaş azalıyor benimkiler. çok çekiyorum valla bu işten ben ya. yüz bölgemde de tüylenme var benim boynumda falan

Menun super lıonesse al sana al sana

ahaha haklısın. vur vur ağlarsam namerdim

Son düzenleme:
Daha kahvaltı yapmadım kızlar...

Bırazdan ogle yemegı yıycem ...Elmalı su su acıktımıyor hakketten Bende bugun spora baslıycaktım ama kendım bıle ınanmadım kı yanında esofmanlarımı getırmedım Yaww korkuyorum param telef olacak dıe zaten malı bunalımdayım Offffff oofff Lonesse cnm nasıl gıdıo su b-fit memnunmusun ?

canım çok güzel bir ortamı var bir de diyetle birlikte gerçekten kilo verdiriyor. ama bence pahalı ya aylık 125 tl.. bilmiyorum indirim falan yapıyorlar mı. yani maddi sıkıntısı olan için pahalı. açıkçası bu ara işler durgun ben bile önümüzdeki ay devam etmicem 6 martta bitiyor üyeliğim. yani ben de mali bunalımdayım :18::18::18:

Ben yuzumle basladım zaten cnm sonra koltuk altı bacak kola basladım sımdı de genıtale baslamak ıstıyorum ama Korkuyorummmm ... Benım yuzum guzel sonu verdı az az boynumda kaldı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…