- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.661
günaydın arkadaşlarrrrrr
canlar ciğerlerrr
sınavlarımı verdimgeldimmm
kaç gündürgelemedim ama inanın saat sabahın 4 lerine kadar çalıştım
çok emek verdim kızlarr
normaldebu sınavda bilgiden çok kendini ifade yeteneğine , diksiyone konuşmaya veriyolarmış puanı bende iyi beceririm konuşmayı :)))
inşallah olmuştur bakalım bugün yarın belli olacak olmazsa ev hanımı olmya devam
sizler napıyonuz okudugum kadarıyla haftasonu kaçamaklar yapılmış :26:
günaydın canım sabah bakıp gittin kimse olmayınca aynısını bende yapıyorum
kızlar misafirliğe gittim , yine ne bulursam yedim yaadünkü o kadar spora rağmen yine yedim...offfffff psikoloğa falanmı gitsem ne yapsam bilmiyorum...manyakmıyım ben yaa
dukan sitesine gir ordakiler sana yardım ederler eger gerçekten dukan yapıcaksan çok güzel inceltiyor .kendime bir etek almıştım küçük beden etegim oluyor bana .akşam eşim fark etti inceldigimi sabah market için 400 verdi git diyet malzemelerini al devam et dedi ilk defa destek oldu bana eskiden görmezdi inceldigimi
bende lazere gidiyorum ama yüzüm için sonra başka yerleri yapmayı planlıyorum kızlardan bana sıra gelmiyor .
inşallah murşum çok teşekkür ederim desteğin için. dediğin gibi bu dönemler böyle oluyor arayı uzattıkça biz olucak gibi gözüküyor. ama çok inatçı bir insan var karşımda. nişanlım balık burcu ve ben aslan burcuyum. ama çok sabırlı bir aslan burcuyum yoksa çıngar çıkarırdım yani.
aynen trulyScrumptious sorun bu. düğün olayı uzadıkça biz daha çok dert ediyoruz dert ettikçe birbiimize bulaşıyoruz ama bunu inan ben yapmıyorum. o sürekli üstüme geliyor kabalaşıyor. =( yorulmaya başladım böyle çabalamaktan anlayışsızlıkla karşılaşmaktan.zaten bir ton şeyle uğraşıyorum
tatlım ben de lazere gidiyorum ama hiç ağrım olmuyor. neden ağrın var dozunu çok mu arttırdılar acaba
merhaba kızlar, cumartesi güzel geçti benim için mağazayı kapattıktan sonra biraz dolaştım
bu gün evdeyim. binamızın önüne yeni taş parke döşeniyor o yüzden sabah çalışanların gürültüsüyle uyandım
annemle kek börek kurabiye yapıyoruz nişanlımla babam yiceklerdeeeehem beni üzüyor hem de kıyamıyorum istediği zaman neler yapıyorum onun için
ben yemeyi düşünmüyorum ama kızlar yaptıklarımızdan sadece tadarım kenarlarından belki. bir yandan babam da bize türk sanat muskisinden unutulmaz eserler dinletisi yapıyorçok severim ama her zaman gitmiyor pskilojim bu gün musikiye müsait değil. birazdan bayılıcam :120:
5 gün atak yapıcam dukandaUmarım dayanabilirim...
SABAH: Yok
ÖĞLE: 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 kibrit kutusundan biraz daha küçük ezine beyaz peynir
ARA: 1 fincan cappucino (yağsız sütlü)
AKŞAM: Şimdi ocakta yağsız tuzsuz tavuk göğüs eti pişiriyorum, 1 tabak ondan yerim :)
Yarın tahminen en az 500 gr. gitmesi lazım, atağın ilk günü 1 kg.a kadar eksik çıkmak gerekiyor
selam kızlar
bugün oğlumun doğumgünü partisi vardı. dün de hazırlık yapıyorum yazamadım. bugün neler neler yedim bilseniz
menüde neler mi vardı saycam ama canınız çekerse ya da bana kızarsanız bozulurum heee
yaşpasta
profiterol
ısbanaklı börek
yaprak sarma
tavuklu salata
kumpir
Kızlar:2: +2 çıkıyorum tartıda :2::2::2: Yanlışlık yok valla hadi sabah olsunda tartılayım dicem oda en fazla 800 gram fark ettirir yani 1.2 kilo fazlam çıkıyor... Beni dövünnnnnn
Karar verdim 27.02.2012... En baştan sıkı bi diyet ve egzersizKaçamağın k si Tuzlu tatlı kurabiyeler :18: Yani yeni bir ben olana kadar ağzıma gereksiz hiç bir şey sürmüyorum!
Hafta sonu yediklerimi hiç yazmayayım kendimden utandımBu ben değilim...
Tayt giydim bide siyah sporcu badi ne kadar fazla görünümüm berbat göbeğim vardı ıyyyy yok yok ben bu değilim yeni bir sayfaya 30 dakika sporla başladım terden ölyorum o derece ağır yaptım ki yediklerimin hesabı sorulsun diye... Neyse artık pc var bahanem kalmadı çokta büyük bi yemin verdim kendime... Sizdende motivasyon bekliyorum artık aranızdayım tüm kurallara uycam sözÖpüldünüz
günaydın kızlarrr geçmişşi okumaya vaktim yok size merhaba demek istedim bide haftasonu deli gibi yedim nasıl olsa pazartesi başlıyorum diye eşimde benimle diyete başladı bugün itibariyle göbeği çıkmışta :) yanlız garip olan deli gibi yememe rağmen cuma 69 kusur olan ben bu sabah 69,1 dim hem şaşırdım hem sevindim yani yedim hatta gece yatmadan koca bir parça yaş pasta yedim bu nası oluyo ki bilemedim :44:
günaydın topiğimmbol mamalı , bol kaçamaklı bir haftasonundan sonra yine , yeni, yenibaştan diyete merhaba..kaldığımız yerden devam inşallah...
biiirrrrr
ikiiiiiiiiii
..üüüüüüüççççççççççç
..döööööööööörrrtt....
ve beeeeşşşşşş...evet, yokmu artıran???....haftasonunu kaçamak yaptım diyen takım arkadaşlarım..seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiii...beni yalnız bırakmadığınız için
fulyaaaaaaaaaaaaaa...takımla olan uyumsuzluğun içinnn
günaydın arkadaşlarrrrrr
canlar ciğerlerrr
çok emek verdim kızlarr
normaldebu sınavda bilgiden çok kendini ifade yeteneğine , diksiyone konuşmaya veriyolarmış puanı bende iyi beceririm konuşmayı :)))
inşallah olmuştur bakalım bugün yarın belli olacak olmazsa ev hanımı olmya devam
Günaydın Topiğin kaçamak sever hatunları
Her ne kadar +2 dediysemde bu sabah 400 gram fark etmiş yani şuanda açkarna 53.2 oluvermişim abartıymış diğer rakamRüyamda bile sadece salata yiyordum
Birşey sorcam : Elma sirkesi bal su kürünü kullanıp memnun kalan var mı aramızda?
:ulen sabah uğruyosun sonra araki fadime bulasın...küsermiş de gidermiş..git de sıkayım bacağınaagünaydın kimsesiz topik artık topige sahip çıkalım kaçamak yapmayalım lütfen .bak ben küserim daha gelmemnerdesiniz kızlar
bittimi sınavlar kuşummm..hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzgünaydın arkadaşlarrrrrr
canlar ciğerlerrr
çok emek verdim kızlarr
canım ben bi ara içmeye çalıştım ama midem almadı yaa..faydalı bişey ya , ondan midem kabul etmedi sanırsamGünaydın Topiğin kaçamak sever hatunları
Her ne kadar +2 dediysemde bu sabah 400 gram fark etmiş yani şuanda açkarna 53.2 oluvermişim abartıymış diğer rakamRüyamda bile sadece salata yiyordum :
Birşey sorcam : Elma sirkesi bal su kürünü kullanıp memnun kalan var mı aramızda?
heheh...evet altı olduk..7.arkadaşa sürpriz hediyem var..Bennnnn aaaalllltttıııı[/B]
...
günaydın arkadaşlarrrrrr
canlar ciğerlerrr
çok emek verdim kızlarr
günaydın kimsesiz topik artık topige sahip çıkalım kaçamak yapmayalım lütfen .bak ben küserim daha gelmemnerdesiniz kızlar
Günaydın Arkadaşlar
heheh...evet altı olduk..7.arkadaşa sürpriz hediyem var......murç murç imam böyle yaparsa cemaat ne yapsın murç .
hahahaaaa...doğru söyledin..fulyaaaa sana elcağızımla ıspanaklı börek yapim mi????yermisin kuzummmFulyaya hediye vermek lazım şimdiIspanaklı börek gönderelim oda yapsın kaçamak
Günaydın kızlarrr...
Herkese mutlu ve sendromsuz bir pazartesi ve akabinde az kcl bol neşeli bir hafta olsun .... :118::118::118::118::118:
Gelelım cumartesıde pazara neler oldu neler...:44:
Cumartesı aksamı eve bı gırdım kı gözlerm ne gorsun kullaklarım ne duysun burnum ne koku alsınAnnem kızartma yapmıs hemde patateslı... Neyse artık azcucukk yedım yanında tavuk gogusuyle beraber...
Pazar gunu kahvaltıya arkadasım geldı ona borek yaptım peynırlı oda gelırken kurabıye getırmıs bıde guzel yapmıs gıcık ...Kahvaltı guzeldı yanı 2 dılım borek 1 tane kurabıye yedım ama kahvaltılıklarda ekmek yemedım...Ondan sonra evden cıktık sınemaya gıttık ordada mısır la dıyet kola ıctım...Aksamda şehrıye çorbası az pılav tavuk salata yedım...
Yanı kacamamk olarak;
2 dılım borek
az kızartma
1 kurabıye
az pılav
bıraz mısır patlatması
Ayyy bazen hafta sonu hıc gelsın ıstemıyorum...
Bu arada yaptırdıgım lazer sonucu bacakalrımda nokta nokta ızler kaldı aradım sordum 1 aya gecıcek cok memnun kalacaksın bılınclı yapıldı dedıler..Guvendıgımde bır yer umarım yaza kadar gecer...Aklımada sey geldı dedım bıde ben zayıflıyomusum bacakalrımda leke kaldıgı ıcın sort felan gıyemıyomusum ne korkunc bı fıkırdı o oyle
Neyse cumartesı gunu çarsıya cıkmısken aktara ugradım su elmalı su ıcın gereklı malzemelerı aldım.Hatta kaynattım ıctım bıle ama kabız yaptı benı soylemesı ayıp.Ondanmı oldu gene emın deılım bugun sayfayı tekrardan okuycam ve sorucam...Etkısı varmı dersenız sanırım var tok tutuyor ınsanı.Ama calısan kadın ıcın hazırlaması bıraz zor.Kabızlık devam ederse kullanmıycam...
Ayy ne cok konustum demı ! Bugun karar verıp dıyete baslayan arkadaşlar hadı bakalım hepınızı allah utandırmasın :13:
canım lazer hakkında bir fikrim yok fakat lazer yapılası bir vücuda sahibim..metrekareme düşen kıl miktarı bayağı fazla ama bi türlü sıra gelmiyo bu lazer işineGünaydın kızlarrr...
Herkese mutlu ve sendromsuz bir pazartesi ve akabinde az kcl bol neşeli bir hafta olsun .... :118::118::118::118::118:
Gelelım cumartesıde pazara neler oldu neler...:44:
Cumartesı aksamı eve bı gırdım kı gözlerm ne gorsun kullaklarım ne duysun burnum ne koku alsınAnnem kızartma yapmıs hemde patateslı... Neyse artık azcucukk yedım yanında tavuk gogusuyle beraber...
Pazar gunu kahvaltıya arkadasım geldı ona borek yaptım peynırlı oda gelırken kurabıye getırmıs bıde guzel yapmıs gıcık ...Kahvaltı guzeldı yanı 2 dılım borek 1 tane kurabıye yedım ama kahvaltılıklarda ekmek yemedım...Ondan sonra evden cıktık sınemaya gıttık ordada mısır la dıyet kola ıctım...Aksamda şehrıye çorbası az pılav tavuk salata yedım...
Yanı kacamamk olarak;
2 dılım borek
az kızartma
1 kurabıye
az pılav
bıraz mısır patlatması
Ayyy bazen hafta sonu hıc gelsın ıstemıyorum...
Bu arada yaptırdıgım lazer sonucu bacakalrımda nokta nokta ızler kaldı aradım sordum 1 aya gecıcek cok memnun kalacaksın bılınclı yapıldı dedıler..Guvendıgımde bır yer umarım yaza kadar gecer...Aklımada sey geldı dedım bıde ben zayıflıyomusum bacakalrımda leke kaldıgı ıcın sort felan gıyemıyomusum ne korkunc bı fıkırdı o oyle
Neyse cumartesı gunu çarsıya cıkmısken aktara ugradım su elmalı su ıcın gereklı malzemelerı aldım.Hatta kaynattım ıctım bıle ama kabız yaptı benı soylemesı ayıp.Ondanmı oldu gene emın deılım bugun sayfayı tekrardan okuycam ve sorucam...Etkısı varmı dersenız sanırım var tok tutuyor ınsanı.Ama calısan kadın ıcın hazırlaması bıraz zor.Kabızlık devam ederse kullanmıycam...
Ayy ne cok konustum demı ! Bugun karar verıp dıyete baslayan arkadaşlar hadı bakalım hepınızı allah utandırmasın :13:
canım lazer hakkında bir fikrim yok fakat lazer yapılası bir vücuda sahibim..metrekareme düşen kıl miktarı bayağı fazla ama bi türlü sıra gelmiyo bu lazer işine..bende dün halama gittim , işkembe pişirmişti ama nefistiiiii ..pişman değilimmmm...bugün olsa yine yerimm
Eveet günaydınlarrr, geçmişe olan cevapları verdim ağzınızın payını aldınız hepiniz =)
Dünkü menüm;
sabah: bol su içtim kahvaltı yok.
öğle : ton balıklı sandviç.
akşam: 2 dilim börek, 5 kurabiye, 1 dilim kek. :18:
gece : 1 mandalina, yarım muz.
hiç yürüyüş yapmadım ama mutfakta aşçılık yaptım
Lıonessecım onlarda ız kalmaz dedı ıns oyle olur .Benım cnm cok tatlı nazlı cıcek dıolar bana lazerdekıler aslında gercekten cok acıyor cunku benım kıl koklerım cok kuvetlı oldugu ıcın ısıgı cekıyorlar ve felaket bı yanık hıssı olusuyor...Bırde adet sonrası gıtmıstım sanırım onunda hassaslıgı var...
Menun super lıonesse al sana al sana
Daha kahvaltı yapmadım kızlar...
Bırazdan ogle yemegı yıycem ...Elmalı su su acıktımıyor hakkettenBende bugun spora baslıycaktım ama kendım bıle ınanmadım kı yanında esofmanlarımı getırmedım Yaww korkuyorum param telef olacak dıe zaten malı bunalımdayım Offffff oofff Lonesse cnm nasıl gıdıo su b-fit memnunmusun ?
aynı sorun bende de var canım. kıl köklerim kuvvetli olduğu için yavaş yavaş azalıyor benimkiler. çok çekiyorum valla bu işten ben ya. yüz bölgemde de tüylenme var benim boynumda falan
ahaha haklısın. vur vur ağlarsam namerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?