Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cnm burda aylık 60 lıra uyelık bıde bır seferlık barkot sıstemı ıcın 20 tl alıyorlar bıde aylık 10 tlye dolap kıralıyorlarmıs.Ben ıs yerınden gıdıp gelecegım ıcın dolap kıralarım esyalarımı bırakırım dıodum... yanı 90 duz hesap 100 de sen ona ama bır ay boyle sadece sonra 60 60 vercen hep....Sızın ordakı pahalıymıs bıraz...

Ben yuzumle basladım zaten cnm sonra koltuk altı bacak kola basladım sımdı de genıtale baslamak ıstıyorum ama Korkuyorummmm ... Benım yuzum guzel sonu verdı az az boynumda kaldı sadece

kaç seans oldu senin yüz? benim yüzüme 10 seans oldu hala tam olarak bitmedi ama çok azaldı. aynen ben de yüzle başladım şimdi koltuk altına da başladım 3 seans oldu. sonra bacak sonra da genitale başlıcam. benim de canım çok tatlı bacaklardan bile korkuyorum acısından :18:

hopiş saat 2de kahvemi alıp bekliyorum gelen varsa topikteyim ikizler neti alırlarsa telden girerim

benim yüzüm 16 seansda bitmedi sınırsız aldım 100 dolar ömür boyu gidebilirmişim

Merhabalar tekrardan kahvaltım süper oldu... tam diyetisyen kahvaltısı

2 dilim kepek ekmek yağsız kızarttım
1 yumurta beyazı
8 dal maydanoz
1 üçgen light peynir
1 fincan yeşilçay bol limon sıktım
3 dal tere
2 cherry domates

45 dakika sporla taçlandırmak istiyorum. Bugün kursa gitmiyorum çayımı alıp buralarda olcam kilo vermek için ne gerekirse yapcam

Fadime abla dukandan biraz bahseder misin? Ben atak evresini anlayamadım ne yiyoruz? birde saf protein nedir? Yulaf kepeğini hangi marka kullanıyorsun? Biraz bilgilendirir misin?

Benımde hemen hemen 10 seans oldu cnm ama eskıye gore cokcok ıyı tamamen bıtmedı ama bunada sukur...

benim yüzüm 16 seansda bitmedi sınırsız aldım 100 dolar ömür boyu gidebilirmişim

Senınkı supermıs abla cunku her nekadar lazer yaptırsanda 3 4 yıl sonra tekrar cıkma rıskı varmıs sen cıktıkca gıdersın

Güzelmıs gercekten tebrıkler cnm

Bu arada sabah kahvaltısı cok onemlıymus cunku metebolızma uyanınca deıl kahvaltı yapınca calısmaya baslarmıs.Dip Not

Güzelmıs gercekten tebrıkler cnm

Bu arada sabah kahvaltısı cok onemlıymus cunku metebolızma uyanınca deıl kahvaltı yapınca calısmaya baslarmıs.Dip Not

Saol cnm gerçekten öyle bi zihinde olyosun kahvaltı sonrası enerji yüklemesi oluyor Şu tartı günü Salı çok iyi oldu çarşamba yakın cumaya Salı tam olmuş teşekkür ederim Yarın ki bildirim umarım 53.2 yi gördürmez bana

aferin sana siyamum. aramızda en azimli bir sen varsın bir de hicran yanlış hatırlamıyorsam =))

ay fadime abla korkutma beni :18: :18::18:
benim ki de bitmezse ne yani veridğimiz paralara yazık mı oldu şimdi parçalarım onları resmen servet kazanıyorlar üzerimizden

gunaydin kizlar az once tartildim super bir rakam gordum cok mutluyum yarina daha da iyi olur umarim (veya en azindan koruyabilirim)

günaydın topiğimmbol mamalı , bol kaçamaklı bir haftasonundan sonra yine , yeni, yenibaştan diyete merhaba..kaldığımız yerden devam inşallah...

neler yedin yine hoppis

fulyaaaaaaaaaaaaaa...takımla olan uyumsuzluğun içinnn

sen kacamak yapmaya devam et sana yetiscem yakinda

hadi gecmis olsun canim umarim emeginin karsiligini alirsin hayirlisi olsun

Fulyaya hediye vermek lazım şimdi Ispanaklı börek gönderelim oda yapsın kaçamak

gonderin

hahahaaaa...doğru söyledin..fulyaaaa sana elcağızımla ıspanaklı börek yapim mi????yermisin kuzummm

yerim valla hic acimam
ispanakli borek yemeyeli 1 yil oldu onun icin bir istisna yaparim

hadi hayırlısı cnm bende soracaktım sana haftasonu eşimin kuzenide girmiş hemen aklıma sen geldin acaba edda ne yaptı dedim
yoğunum kızlar tek tek alıntı yapamadım
siyamum azmine hayranım tebrik ederim linosse bu ara sende iyisin tabiki birde fulya ,birde murccum,fadime abla ve dukanda mis
gerisi dökülmüş
murccum o karışımı 15 gün içtim ve sıkıldım bıraktım kilo falan vermedim ama tok tuttuğu kesin
eşimle spora gitmeye karar verdik belediyenin kompleksi olduğu için hafta içi 3 gün 60 tl ikimizede ortak uzaklıkta ben işten çıkarım eşimde sporumuzu yapar döneriz yani inşşşşş

aferin sana siyamum. aramızda en azimli bir sen varsın bir de hicran yanlış hatırlamıyorsam =))

Teşekkür ederim Hicran değil o FULYA
Evleri toparladım epey spor oldu hafiften... Şimdi gidip 1 kase sebze çorba yanınada havuç salata yapayım bol limonlu...

kim demişki dukanda börek yasak dün ben ıspanaklı yulaflı börek yaptım nefis olmuştu

Bende yeşilçay mısır püskülü tarcın demledım beklıyorum gelen yok gıden yok.Nagıscımmm su zaten tok tutugu ıcın az yedırıp zayıflamana yardımcı oluyor.Zaten ole bısey yok yanı ben karısımı yapayım ıceyım hoopp zayıflıyım ama yardımcı bı etken gıbı geldı bana bıde dogal oldugu ıcın zararı olmaz dıe dusunuyorum.Sende kabızlık yaptımı ?Bide tek sorun bende sıkılabılırım

Fadime abla dukandan biraz bahseder misin? Ben atak evresini anlayamadım ne yiyoruz? birde saf protein nedir? Yulaf kepeğini hangi marka kullanıyorsun? Biraz bilgilendirir misin?

evet canım sadece protein yulaf kepegi serbest ama senin kilon az sen çok az atak yapsan yeter .yulafın kutusunu attım markasını bilmiyorum poşetin dibinde kalmış yeni alınca markasını yazarım

kızlar bizim evin hemen karşısında kiptaş 5.etap evleri yapıldı hemen yanına spor kompleksi yapılıyor yazın açılcakmış kesin giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…