- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.681
canım çok güzel bir ortamı var bir de diyetle birlikte gerçekten kilo verdiriyor. ama bence pahalı ya aylık 125 tl.. bilmiyorum indirim falan yapıyorlar mı. yani maddi sıkıntısı olan için pahalı. açıkçası bu ara işler durgun ben bile önümüzdeki ay devam etmicem 6 martta bitiyor üyeliğim. yani ben de mali bunalımdayım :18::18::18:
Ben yuzumle basladım zaten cnm sonra koltuk altı bacak kola basladım sımdı de genıtale baslamak ıstıyorum amaKorkuyorummmm ... Benım yuzum guzel sonu verdı az az boynumda kaldı sadece
:ulen sabah uğruyosun sonra araki fadime bulasın...küsermiş de gidermiş..git de sıkayım bacağınaa
bittimi sınavlar kuşummm..hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
canım ben bi ara içmeye çalıştım ama midem almadı yaa..faydalı bişey ya , ondan midem kabul etmedi sanırsam
kaç seans oldu senin yüz? benim yüzüme 10 seans oldu hala tam olarak bitmedi ama çok azaldı. aynen ben de yüzle başladım şimdi koltuk altına da başladım 3 seans oldu. sonra bacak sonra da genitale başlıcam. benim de canım çok tatlı bacaklardan bile korkuyorum acısından :18:
kaç seans oldu senin yüz? benim yüzüme 10 seans oldu hala tam olarak bitmedi ama çok azaldı. aynen ben de yüzle başladım şimdi koltuk altına da başladım 3 seans oldu. sonra bacak sonra da genitale başlıcam. benim de canım çok tatlı bacaklardan bile korkuyorum acısından :18:
benim yüzüm 16 seansda bitmedi sınırsız aldım 100 dolar ömür boyu gidebilirmişim
Merhabalar tekrardan kahvaltım süper oldu... tam diyetisyen kahvaltısı
2 dilim kepek ekmek yağsız kızarttım
1 yumurta beyazı
8 dal maydanoz
1 üçgen light peynir
1 fincan yeşilçay bol limon sıktım
3 dal tere
2 cherry domates
45 dakika sporla taçlandırmak istiyorum. Bugün kursa gitmiyorum çayımı alıp buralarda olcam kilo vermek için ne gerekirse yapcam
Güzelmıs gercekten tebrıkler cnm
Bu arada sabah kahvaltısı cok onemlıymus cunku metebolızma uyanınca deıl kahvaltı yapınca calısmaya baslarmıs.Dip Not
Merhabalar tekrardan kahvaltım süper oldu... tam diyetisyen kahvaltısı
2 dilim kepek ekmek yağsız kızarttım
1 yumurta beyazı
8 dal maydanoz
1 üçgen light peynir
1 fincan yeşilçay bol limon sıktım
3 dal tere
2 cherry domates
45 dakika sporla taçlandırmak istiyorum. Bugün kursa gitmiyorum çayımı alıp buralarda olcam kilo vermek için ne gerekirse yapcam
benim yüzüm 16 seansda bitmedi sınırsız aldım 100 dolar ömür boyu gidebilirmişim
günaydın topiğimmbol mamalı , bol kaçamaklı bir haftasonundan sonra yine , yeni, yenibaştan diyete merhaba..kaldığımız yerden devam inşallah...
fulyaaaaaaaaaaaaaa...takımla olan uyumsuzluğun içinnn
günaydın arkadaşlarrrrrr
canlar ciğerlerrr
sınavlarımı verdimgeldimmm
kaç gündürgelemedim ama inanın saat sabahın 4 lerine kadar çalıştım
çok emek verdim kızlarr
normaldebu sınavda bilgiden çok kendini ifade yeteneğine , diksiyone konuşmaya veriyolarmış puanı bende iyi beceririm konuşmayı :)))
inşallah olmuştur bakalım bugün yarın belli olacak olmazsa ev hanımı olmya devam
sizler napıyonuz okudugum kadarıyla haftasonu kaçamaklar yapılmış :26:
Fulyaya hediye vermek lazım şimdiIspanaklı börek gönderelim oda yapsın kaçamak
hahahaaaa...doğru söyledin..fulyaaaa sana elcağızımla ıspanaklı börek yapim mi????yermisin kuzummm
aferin sana siyamum. aramızda en azimli bir sen varsın bir de hicran yanlış hatırlamıyorsam =))
günaydın arkadaşlarrrrrr
canlar ciğerlerrr
sınavlarımı verdimgeldimmm
kaç gündürgelemedim ama inanın saat sabahın 4 lerine kadar çalıştım
çok emek verdim kızlarr
normaldebu sınavda bilgiden çok kendini ifade yeteneğine , diksiyone konuşmaya veriyolarmış puanı bende iyi beceririm konuşmayı :)))
inşallah olmuştur bakalım bugün yarın belli olacak olmazsa ev hanımı olmya devam
sizler napıyonuz okudugum kadarıyla haftasonu kaçamaklar yapılmış :26:
aferin sana siyamum. aramızda en azimli bir sen varsın bir de hicran yanlış hatırlamıyorsam =))
fadime ablaaaa kahvemi aldım geldim sen nerdesinnnn
kim demişki dukanda börek yasak dün ben ıspanaklı yulaflı börek yaptım nefis olmuştugunaydin kizlaraz once tartildim super bir rakam gordum cok mutluyum yarina daha da iyi olur umarim (veya en azindan koruyabilirim)
neler yedin yine hoppis
sen kacamak yapmaya devam et sana yetiscem yakinda
hadi gecmis olsun canim umarim emeginin karsiligini alirsin hayirlisi olsun
gonderin
yerim valla hic acimam
ispanakli borek yemeyeli 1 yil oldu onun icin bir istisna yaparim
Fadime abla dukandan biraz bahseder misin? Ben atak evresini anlayamadım ne yiyoruz? birde saf protein nedir? Yulaf kepeğini hangi marka kullanıyorsun? Biraz bilgilendirir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?