- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.701
Bende yeşilçay mısır püskülü tarcın demledım beklıyorum gelen yok gıden yok.Nagıscımmm su zaten tok tutugu ıcın az yedırıp zayıflamana yardımcı oluyor.Zaten ole bısey yok yanı ben karısımı yapayım ıceyım hoopp zayıflıyımama yardımcı bı etken gıbı geldı bana bıde dogal oldugu ıcın zararı olmaz dıe dusunuyorum.Sende kabızlık yaptımı ?Bide tek sorun bende sıkılabılırım
canım ikizler maça gidicekmiş onların eksiklerini tamamladım onlar gitti evde tek ben ve minoşum kaldık saat 4 de küçük kızım 5de büyük kızım gelene kadar burdayım
Bende yeşilçay mısır püskülü tarcın demledım beklıyorum gelen yok gıden yok.Nagıscımmm su zaten tok tutugu ıcın az yedırıp zayıflamana yardımcı oluyor.Zaten ole bısey yok yanı ben karısımı yapayım ıceyım hoopp zayıflıyımama yardımcı bı etken gıbı geldı bana bıde dogal oldugu ıcın zararı olmaz dıe dusunuyorum.Sende kabızlık yaptımı ?Bide tek sorun bende sıkılabılırım
denenmiş bişe söylicem ama bende baş agrısı yaptı ben funda yapragını suda bekletip içmiştim çok güzel kilo gitmişti 2 günde 3 kilo ama hepsi suydu tabiki
Teşekkür ederimHicran değil o FULYA
Evleri toparladım epey spor oldu hafiften... Şimdi gidip 1 kase sebze çorba yanınada havuç salata yapayım bol limonlu...
canım ikizler maça gidicekmiş onların eksiklerini tamamladım onlar gitti evde tek ben ve minoşum kaldık saat 4 de küçük kızım 5de büyük kızım gelene kadar burdayım
aferin sana siyamum. aramızda en azimli bir sen varsın bir de hicran yanlış hatırlamıyorsam =))
ay fadime abla korkutma beni :18: :18::18:
benim ki de bitmezse ne yani veridğimiz paralara yazık mı oldu şimdi parçalarım onları resmen servet kazanıyorlar üzerimizden
ahahaaha fulyaaa özür dilerim canım yaçok afedersin hayatım ben son günler için demiştim yani kaçırıyoruz ya bir kaç gündür yoksa sen epey kilo verdin benden de çok hemde alkışlarla
siyamum karıştırma ortalığı kızım sende ya =))
ay fadime abla sizin ev ne kadar kalablık öyle ya ne güzel maaşallah kaç çocuğun vardı ki senin ben bilmiyorum
ahahaaha fulyaaa özür dilerim canım yaçok afedersin hayatım ben son günler için demiştim yani kaçırıyoruz ya bir kaç gündür yoksa sen epey kilo verdin benden de çok hemde alkışlarla
siyamum karıştırma ortalığı kızım sende ya =))
ay fadime abla sizin ev ne kadar kalablık öyle ya ne güzel maaşallah kaç çocuğun vardı ki senin ben bilmiyorum
evet canım sadece protein yulaf kepegi serbest ama senin kilon az sen çok az atak yapsan yeter .yulafın kutusunu attım markasını bilmiyorum poşetin dibinde kalmış yeni alınca markasını yazarım
fadime ablaaaa kahvemi aldım geldim sen nerdesinnnn
Bende tarçınlı çayımı aldım geldiiiiiiiiiiiim....
Fadime abla ben dukan topiğinede baktım atak evresinde ne yenilir? et yumurta süt peynir yulaf tmm bunlar bunlar dışında yokmu hiç bir şey?
Bende tarçınlı çayımı aldım geldiiiiiiiiiiiim....
Fadime abla ben dukan topiğinede baktım atak evresinde ne yenilir? et yumurta süt peynir yulaf tmm bunlar bunlar dışında yokmu hiç bir şey?
kahve serbest yeşil çay serbest zero kola serbest
nagiş napıyorsun diyet hayat nasıl gidiyor oglun daha sana yemek yapıyormu ,fotoda görmüştüm bücürügü çok tatlı çıkmıştı
hangısı cnm
yesılcay tarcın mısır puskulumu yoksa elmalı lımonlu karısımmı ? :44:
atagı atlatırsan gerisi çok güze dukan sitesinde yaş pasta tarifi var ondan bile yaptık diyet puding yedik daha neler neler sen paradan haber ver parası olana güzel diyet ama parası olmayanada zor
4 tane çogugum var . 2 kız 2 oglan kedimide sayarsam 5 çocugum var ama sayalım o minoşum
kız benim 20 yaşında kızım var
kim demişki dukanda börek yasak dün ben ıspanaklı yulaflı börek yaptım nefis olmuştu
valla ablacım iş ev çocuk diyet arada frekanslar karışıyosana maşallah diyorum annemleride uğurlamış bulunuyorum o sebeple diyete son hız geri döndüm eşimde kilo almış spor salonuna gidicem diyince höyyttt diye atladım çünkü bana izin vermemişti sıcak bakmıyorum demişti bende gidemezsin yada bende gelirim dedim oda ok verdi beraber gidicez karı koca kiloluyuz biz zaten kocam zayıf olsa bende bu kadar olmazdım ikimizde yemeyi seviyoruz
bıdığıma gelince iyi teyzesi anneanne büyükbaba gitti diye içerledi cumartesi hem kendi delirdi hem beni delirtti yavaş yavaş toparlıcakbanada yemek yapar ama en çok kendi sevdiği için tatlı yapar pudingdir kekdir karıştırmaya bayılır ona yapılıyo ya genetik bu yeme işi tatlı konusunda da aynı babası
fadimecigim tarif isterimmmm bekliyorum
siz kaciriyorsunuz valla ben bu hafta sifir kacamakgurur duyuyorum kendimle. uzun suredir boyle disiplinli olamamistim su an harika gidiyor umarim hic bozmam.
cuma supppppper bir rakamla geliyorum (umarim)
birincilige oynuyorum benden soylemesi
hadi gaza gelin hirs yapin da cumaya kadara ac gezin belki yetisirsiniz
sinir ediyorum dimi hihih
Merhabalar tekrardan kahvaltım süper oldu... tam diyetisyen kahvaltısı
2 dilim kepek ekmek yağsız kızarttım
1 yumurta beyazı
8 dal maydanoz
1 üçgen light peynir
1 fincan yeşilçay bol limon sıktım
3 dal tere
2 cherry domates
45 dakika sporla taçlandırmak istiyorum. Bugün kursa gitmiyorum çayımı alıp buralarda olcam kilo vermek için ne gerekirse yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?