Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Para problemim yok O konuda desteğim var çok şükür de yapabilirmiyim ben öyle şu tarifi yapayım diye mutfağa giren bi kız olmadım yemek yapamam beceriksizim

ya ben evlenmeden once oyleydim hatta 18 yasima kadar elimi hicbir ise surmemistim yatagimi bile annem toplardi hep. universite icin ankaraya tasininca el mahkum bir iki is yapmaya baslamistim temizlik gibi. yemekleri hep disaridan yiyordum ( kilolar oradan geldi zaten...
hayatta ev hanimi moduna giremem ben beceremem yemek vs derdim su an valla herkes beni cok hamarat bilio nereden nereye. annem de benim yemeklerle ovunuyor eee kimin kizi falan.. halbuki annemden hicbirsey ogrenmisligim yok
google'dan baka baka deneye deneye ogrendim valla hepsi geliyor su an elimden
sen de ogrenirsin cok basit ustelik zevkli de yemek yapmak, hele de tatli kek kurabiye kismi daha da zevkli

ahah tebrik ederim tatlım hiç sinir olmuyorum aksine seviniyorum ben de gaza geliyorum. o halde ben de 2.liğe oynamak istiyorum yok mu arttıran gençler

artilarda cikinca bana bir haller oluyor onceki hafta birkac yuz gram fazla cikmistim ya ondan 2 haftadir super gidiyorum
yani arada sirada tokezlemek iyi geliyor bana aslinda... hirs yapiyorum artilarda cikinca emegim bosa gitmis diye sinir oluyorum hemen toparlamaya calisiyorum. simdi de oyle oldu iste :)))

çalışan için spor yapmak zor olur inşallah başarırsınız .işin yorucumu:26:

işim yarı dışarda yarı masa başında iş yerlerini geziyorum bazen 25 metrekare bazen 25 bin
bedenen değil ama psikolojik olarak yorucu benim derdim yorulmak değildi pıtırcığımın olan vakti başka şeylere harcayınca vicdan azabı çekiyorum bu fikirden kurtulmazsam kendime bakmam imkansız etrafımda ne rahat anneler var ben neden yapamıyorum ki :44:8-5mecbur bırakıyorum onun dışında ben nereye o oraya olmalı gibi geliyo bu koşuşturmacada bazen yoruyo herşey mükemmel olsun istiyorum bu mükemmeliyetçilik beni çok yoruyo çokk

Maşallah canım ya nekdar azimlisin İncecik oldun yeni fotolarını eklede son halini görelim
Belki gaza gelirim:13:

Çok teşekkür ederim valla foto makinalarından kaçar oldum çekene kızıyorum teyzeme çektirmedim gelinine göstercekti kız afyondan gelir gelmez bize geldi beni merak etmiş

oohhh kaynatmıssınız kızlar sızıde 2 dk bos bırakmaya gelmıyor valla degmesın masallah

Bizde dovme arastırmasına gırdık ofıstekı sefle anka kusu yaptırıcam bacagıma yaza ıns masallah babam benı kesın evlatlıktan atacak yaww...

Ahhhh ahhh bunları benim anneme söyle hele bak neler diyor Ben seviyorum aslında yeni şeyleri bişeyleri katmayı kabartmayı Ama annem en başında yanlış yaptı ufakken meraklıydım unla yağla oynamaya oynatmadı belki ozmn alışır denerdim şimdide rahata alıştım anca evlenince bende senin gibi netten tarifle öğrenirim

biz seni evlatlik aliriz eger baban atarsa
bende dovme piercing ne ararsan var ama evlatliktan atilmadim cok sukur annemin cenesinden uzunca bir sure kurtulamamistim ya neyse simdi coktaan unutuldu o gunler

artik hersey cok basit canim en beceriksiz insan bile ziyafet gibi bir sofra hazirlayabilir goz karari bardak hesabi falan bazen tam tutmuyor ama simdi internetteki tariflerin cogu grami gramina soyluyor hepsini karistir karistir pisir al sana super yemekler tatlilar ay internet olmasa bizim halimiz nolurdu ya

Burun kızlar obez halim bu halimden eser kalmadı yanlarımda kalan az kısım hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…