- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.721
Para problemim yokO konuda desteğim var çok şükür de yapabilirmiyim ben öyle şu tarifi yapayım diye mutfağa giren bi kız olmadım yemek yapamam beceriksizim
ahah tebrik ederim tatlım hiç sinir olmuyorum aksine seviniyorum ben de gaza geliyorum. o halde ben de 2.liğe oynamak istiyorum yok mu arttıran gençler
çalışan için spor yapmak zor olur inşallah başarırsınız .işin yorucumu:26:
Maşallah canım ya nekdar azimlisin İncecik oldun yeni fotolarını eklede son halini görelim
Belki gaza gelirim:13:
ya ben evlenmeden once oyleydim hatta 18 yasima kadar elimi hicbir ise surmemistim yatagimi bile annem toplardi hep. universite icin ankaraya tasininca el mahkum bir iki is yapmaya baslamistim temizlik gibi. yemekleri hep disaridan yiyordum( kilolar oradan geldi zaten...
hayatta ev hanimi moduna giremem ben beceremem yemek vs derdim su an valla herkes beni cok hamarat bilionereden nereye. annem de benim yemeklerle ovunuyor eee kimin kizi falan.. halbuki annemden hicbirsey ogrenmisligim yok
google'dan baka baka deneye deneye ogrendim valla hepsi geliyor su an elimden
sen de ogrenirsin cok basit ustelik zevkli de yemek yapmak, hele de tatli kek kurabiye kismi daha da zevkli
oohhh kaynatmıssınız kızlar sızıde 2 dk bos bırakmaya gelmıyor valladegmesın masallah
Bizde dovme arastırmasına gırdık ofıstekı sefle anka kusu yaptırıcam bacagıma yaza ıns masallahbabam benı kesın evlatlıktan atacak yaww...
Ahhhh ahhh bunları benim anneme söyle hele bak neler diyorBen seviyorum aslında yeni şeyleri bişeyleri katmayı kabartmayı Ama annem en başında yanlış yaptı ufakken meraklıydım unla yağla oynamaya oynatmadı belki ozmn alışır denerdim şimdide rahata alıştım anca evlenince bende senin gibi netten tarifle öğrenirim
kızlarrrrr
emeğimin karşılıgını aldım
kazandımmmm
memur oluyorum artık :)))
kızlarrrrr
kazandımmmm
kızlarrrrr
kazandımmmm
Eki Görüntüle 355590
Burun kızlar obez halim bu halimden eser kalmadı yanlarımda kalan az kısım hariç
iyide cnm benim yeni halinide koysaydın da görseydik belki azimin bizede bulaşır
Yeni halimle hiç çektirmedim cnm ya bu halimle bile çektirmekten utanmıyordum şimdi utanıyorum
kızlarrrrr
kazandımmmm
Eki Görüntüle 355590
Burun kızlar obez halim bu halimden eser kalmadı yanlarımda kalan az kısım hariç
Cnnnmmm tebrıklerrr cok sevındım adınaHayırlısı olsun
ohaaaaa 61 kıloluk halınmı bu ınanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?