- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.741
artilarda cikinca bana bir haller oluyor onceki hafta birkac yuz gram fazla cikmistim ya ondan 2 haftadir super gidiyorum
yani arada sirada tokezlemek iyi geliyor bana aslinda... hirs yapiyorum artilarda cikinca emegim bosa gitmis diye sinir oluyorum hemen toparlamaya calisiyorum. simdi de oyle oldu iste :)))
oohhh kaynatmıssınız kızlar sızıde 2 dk bos bırakmaya gelmıyor valladegmesın masallah
Bizde dovme arastırmasına gırdık ofıstekı sefle anka kusu yaptırıcam bacagıma yaza ıns masallahbabam benı kesın evlatlıktan atacak yaww...
kızlarrrrr
emeğimin karşılıgını aldım
kazandımmmm
memur oluyorum artık :)))
ben anlamam utanç falan merak ediyorum işte bana ne aaa hemen koy görelim yawww
hem bu tombiş halinde utanmadın şimdi niye utanıyon göğsünü gere gere çekilmelisin
Yok cnm orda 66ydım 4 kilo verdim sonra sizleydim işte...
canimmmmm cok sevindim senin adina cok mutlu oldum tebrik ederim
:129::128::124::122::118:
hayırlı olsun cnm
tebrikler cnm
Artık rahat rahat bebişte yapabilirsin
Görev yerisi istanbul mu şimdi
Cnm bundanda inceldi bacak ve bel çevrem bu bile eski oldu artık
Cnm bundanda inceldi bacak ve bel çevrem bu bile eski oldu artık
fulya tarif defterimi bulamadım bulunca sana yazarım söz
Yok cnm orda 66ydım 4 kilo verdim sonra sizleydim işte...
tamamdir tesekkur ederim
ben 66 olsam daha ne isterimgerci benim boyum uzun ondan kaldiriyorum o kiloyu
harikasin yavrum yaaa valla ne diyeyim azmin zaferi bu iste ayakta alkisliyorum
:
yeter kız daha verme ericeksin
1.55 cnm. Kilo saklamış şimdi kardeşimle yanyana geliyoruz onun kiloluyken omzundan aşağıda duruyordum şimdi 5 cm fark olduğu belli herkes boyun ortaya çıktı tıfıl duruyordun diyor gayette haklılar valla
ah kıyamam sana maşallah siyamum süpersin vallahi sen gerçekten azmetmişsin. keşke senin kadar kararlı olabilsem..
şaka bir yana laptopm sürekli arıza çıkarıyor berbat duruma geldi gerçi 4 sene oldu alalı. ama şu zamana kadar 10 kg verebilseydim benimki bana istediğim leptopu alıcaktı. bu teklifi hala geçerli ama ben de tık yok
ah kıyamam sana maşallah siyamum süpersin vallahi sen gerçekten azmetmişsin. keşke senin kadar kararlı olabilsem..
şaka bir yana laptopm sürekli arıza çıkarıyor berbat duruma geldi gerçi 4 sene oldu alalı. ama şu zamana kadar 10 kg verebilseydim benimki bana istediğim leptopu alıcaktı. bu teklifi hala geçerli ama ben de tık yok
Çok teşekkür ederim valla foto makinalarından kaçar oldum çekene kızıyorum teyzeme çektirmedim gelinine göstercekti kız afyondan gelir gelmez bize geldi beni merak etmiş
oohhh kaynatmıssınız kızlar sızıde 2 dk bos bırakmaya gelmıyor valladegmesın masallah
Bizde dovme arastırmasına gırdık ofıstekı sefle anka kusu yaptırıcam bacagıma yaza ıns masallahbabam benı kesın evlatlıktan atacak yaww...
kızlarrrrr
emeğimin karşılıgını aldım
kazandımmmm
memur oluyorum artık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?