Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

o zaman iyi olmuş güzel olmuş kıyak olmuş

ben üniversitede kulağıma 3 delik açtırdım da hemen ''asi isyankar ergen'' yaptılar beni. emo dediler bana.
ahah o değilde kulağımı sünnetçi delmişti kızlar eczane de

kızlarrrrr
emeğimin karşılıgını aldım
kazandımmmm
memur oluyorum artık :)))

vaaaaaaaaaaaaaaaaaay edda bunu kutlamalıyız canım tebrik ederim çok güzel bir haber bu ya

Son düzenleme:
ben anlamam utanç falan merak ediyorum işte bana ne aaa hemen koy görelim yawww
hem bu tombiş halinde utanmadın şimdi niye utanıyon göğsünü gere gere çekilmelisin

Tmm tmm bu gün saçlarımı boyatayım uzadılar hem azcıkta olsa faceye atayım karşılaştırma yapalım Annem şey diyor bu halinle eski halin arasında 20 fark gösteririm sana aklın durur

1.55 cnm. Kilo saklamış şimdi kardeşimle yanyana geliyoruz onun kiloluyken omzundan aşağıda duruyordum şimdi 5 cm fark olduğu belli herkes boyun ortaya çıktı tıfıl duruyordun diyor gayette haklılar valla

tamamdir tesekkur ederim

ben 66 olsam daha ne isterim gerci benim boyum uzun ondan kaldiriyorum o kiloyu

harikasin yavrum yaaa valla ne diyeyim azmin zaferi bu iste ayakta alkisliyorum

Teşekkür ederim daha 5 kilom var... Yalnız sizi gaza getiriyim derken ben geldim Gidip sporumu yapayım yarın eksi 100gr. a razıyım öptüm görüşürüz...

1.55 cnm. Kilo saklamış şimdi kardeşimle yanyana geliyoruz onun kiloluyken omzundan aşağıda duruyordum şimdi 5 cm fark olduğu belli herkes boyun ortaya çıktı tıfıl duruyordun diyor gayette haklılar valla

ah kıyamam sana maşallah siyamum süpersin vallahi sen gerçekten azmetmişsin. keşke senin kadar kararlı olabilsem..

şaka bir yana laptopm sürekli arıza çıkarıyor berbat duruma geldi gerçi 4 sene oldu alalı. ama şu zamana kadar 10 kg verebilseydim benimki bana istediğim leptopu alıcaktı. bu teklifi hala geçerli ama ben de tık yok

Son düzenleme:

dukan yap diyorum sen halen bekle öyle

Son düzenleme:

dukan yaparsan cumaya kadar 3 kilon kesin gider

Çok teşekkür ederim valla foto makinalarından kaçar oldum çekene kızıyorum teyzeme çektirmedim gelinine göstercekti kız afyondan gelir gelmez bize geldi beni merak etmiş

Ne güzel canım ben bu ara ne sipor ne diyet yapıyorum gene yediklerime dikkat ediyorum ama boşladım bu sıra ama sana hayranım maşallah

Bende biara cok takmıştım Dövmeye ama artık vaz gectim bence kücük birsey yaptır cok büyük hos durmuyor

kızlarrrrr
emeğimin karşılıgını aldım
kazandımmmm
memur oluyorum artık :)))

Canım Tebrikler Cok sevindim Cooook:13: Maşallah arkadasımı Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…