- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.781
valla ben haftasonu çok gezip tozduğum için bugünü evde yayılarak geçirdim..uyudum uyandım..bilseydim bakardım burayahopiş saat 2de kahvemi alıp bekliyorum gelen varsa topikteyim ikizler neti alırlarsa telden girerim
ama minnoşummmmsimdiki hedefim HOPPiDiCiKgecicem seni sen borek ye
.].kızlarrrrr
emeğimin karşılıgını aldım
kazandımmmm
memur oluyorum artık :)))
e bugün mutlu günün kuşum..ne yersen mübah sanakızlar benim bugünkü menüm
sabah kahvaltı yok
öğleden sonra sosis ve tavuk kızartmasıı
biraz alakasız ama öyle oldu :):)
1 bardak cappy kayısı
okdar dahada bişe yemedim
valla ben haftasonu çok gezip tozduğum için bugünü evde yayılarak geçirdim..uyudum uyandım..bilseydim bakardım buraya
ama minnoşummmm..napimm engel olamıyorum , iştahım çok..offf
.].çoooook sevindim eddam...her bitiş yeni bir başlangıçdır derler..seninkide öyle oldu..ne diyelim , devlete millete hayırlı olsun:)) [.[/.
e bugün mutlu günün kuşum..ne yersen mübah sanakutlama falan yapmiycinmi???
tebrik etmiş işte adamceğiz daha ne yapsın..ay şimdi aklıma geldi ..şimdi sen tosunum deyip duruyosun ya kocişine..evlendiğinizde bayağı bir zayıf gözküyo eşin hakkaten..besleye besleye tosun yapmışsın adamı ayol
babam aradı akşam yemeğe çıkalımkutlayalım dedi
bende o yemege götürmek bana düşer ilk maaşımla götürürüm dedim
eşim çok anlamaz o işlerden :))) geldi tebrik etti öptü okdar
son günlerde dilimde ..burnu fındık , ağzı kahve fincanı.Orhan Hakalmaz Acem kizi 1 - YouTube.
tebrik etmiş işte adamceğiz daha ne yapsın..ay şimdi aklıma geldi ..şimdi sen tosunum deyip duruyosun ya kocişine..evlendiğinizde bayağı bir zayıf gözküyo eşin hakkaten..besleye besleye tosun yapmışsın adamı ayol
evdeydim ..biraz dinlendim..burada bayağı muhabbet olmuş..bilseydim açardım laptopu..Hopiş telden grdim koca haber izliyo yaşasın teknoloji
Sen nerdeydin
hahahaa..vallahi dinlediğim türkü bile ballı , şerbetli, fındıklı..bilinçaltımı okudun be eddam..
şekermiii şerbetmiiiiiii bal acem kızııı gül acem kızııı
bende çok severim bu türküyü ama farkındamısın dinlediğin şarkıda bile tatlılar geçiyoo
:
hahahaa..vallahi dinlediğim türkü bile ballı , şerbetli, fındıklı..bilinçaltımı okudun be eddam...
bu bizim suçumuz değilkii Allah bazısın iştahsız bazılarınıda iştah o biçim yaratmış
biz işte o iştahlı gruptanızzz
yaw cevap verdim ya fadime..elindekini bırak ve pc aç lütfenHopiş telden grdim koca haber izliyo yaşasın teknoloji
Sen nerdeydin
eşim kahve yapmış getirdi..yanında şimdi nikotin iyi giderdi ama kendisi ile papaz olmak istemiyorum..kendisi yeşilaycıdır
millet üzülünce sıkınca iştahı kapanır..yemek yemez..ben vururum kendimi tatlıya, çikilataya..bana kaderimin bir oyunumu bu eddaağğ...(bak yine arabeske bağladım)..napalım artık Allah başka dert tasa vermesin..tek derdimiz bu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?