Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar benim bugünkü menüm

sabah kahvaltı yok

öğleden sonra sosis ve tavuk kızartmasıı
biraz alakasız ama öyle oldu :):)
1 bardak cappy kayısı

okdar dahada bişe yemedim

hopiş saat 2de kahvemi alıp bekliyorum gelen varsa topikteyim ikizler neti alırlarsa telden girerim
valla ben haftasonu çok gezip tozduğum için bugünü evde yayılarak geçirdim..uyudum uyandım..bilseydim bakardım buraya

simdiki hedefim HOPPiDiCiK gecicem seni sen borek ye
ama minnoşummmm..napimm engel olamıyorum , iştahım çok..offf
kızlarrrrr
emeğimin karşılıgını aldım
kazandımmmm
memur oluyorum artık :)))

.].çoooook sevindim eddam...her bitiş yeni bir başlangıçdır derler..seninkide öyle oldu..ne diyelim , devlete millete hayırlı olsun:))[.[/.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar benim bugünkü menüm

sabah kahvaltı yok

öğleden sonra sosis ve tavuk kızartmasıı
biraz alakasız ama öyle oldu :):)
1 bardak cappy kayısı

okdar dahada bişe yemedim

e bugün mutlu günün kuşum..ne yersen mübah sanakutlama falan yapmiycinmi???

hoppişimm çok saolll canım benim

babam aradı akşam yemeğe çıkalımkutlayalım dedi
bende o yemege götürmek bana düşer ilk maaşımla götürürüm dedim

eşim çok anlamaz o işlerden :))) geldi tebrik etti öptü okdar
tebrik etmiş işte adamceğiz daha ne yapsın..ay şimdi aklıma geldi ..şimdi sen tosunum deyip duruyosun ya kocişine..evlendiğinizde bayağı bir zayıf gözküyo eşin hakkaten..besleye besleye tosun yapmışsın adamı ayol

son günlerde dilimde ..burnu fındık , ağzı kahve fincanı.Orhan Hakalmaz Acem kizi 1 - YouTube.

şekermiii şerbetmiiiiiii bal acem kızııı gül acem kızııı

bende çok severim bu türküyü ama farkındamısın dinlediğin şarkıda bile tatlılar geçiyoo

hahaa dimiii
bakıyomda suratı tabak gibi olduuu
gıdıgı kocaman

göbek te çıktı ohhh yarasın yanında şişko kalmıyım

şekermiii şerbetmiiiiiii bal acem kızııı gül acem kızııı

bende çok severim bu türküyü ama farkındamısın dinlediğin şarkıda bile tatlılar geçiyoo

:
hahahaa..vallahi dinlediğim türkü bile ballı , şerbetli, fındıklı..bilinçaltımı okudun be eddam...

eşim kahve yapmış getirdi..yanında şimdi nikotin iyi giderdi ama kendisi ile papaz olmak istemiyorum..kendisi yeşilaycıdır

bu bizim suçumuz değilkii Allah bazısın iştahsız bazılarınıda iştah o biçim yaratmış
biz işte o iştahlı gruptanızzz

millet üzülünce sıkınca iştahı kapanır..yemek yemez..ben vururum kendimi tatlıya, çikilataya..bana kaderimin bir oyunumu bu eddaağğ...(bak yine arabeske bağladım)..napalım artık Allah başka dert tasa vermesin..tek derdimiz bu olsun

eşim kahve yapmış getirdi..yanında şimdi nikotin iyi giderdi ama kendisi ile papaz olmak istemiyorum..kendisi yeşilaycıdır

hahaha :):)
ben şimdi aldım nikotinimi
iyi geldi walla

eşin yokken alacaksın nikotini benimkide kızıyo

bize kaderimizin bir oyunu buğğğğ
aldı güzelliğimizi verdi kiloyuuuuuuu
nınınııı nınınııııı nıınınıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…