Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

banane kalmam kimsede banane

bu arada dikkat et kendine iyi çalışmalar dilerim fazla yüklenme sporda kendine

peki peki dizlerinin dibinden ayrilma o halde, hatta aksam da korkuyorum aranizda yatcam de
spora gittik 1 saat kaldik yuruyus yaptim, bisiklet, eliptik, biraz da karin&gogus calistik kocisle beraber komik oluyor ikimiz beraber yapinca cok egleniyoruz ozlemisim salonu da ya 2 haftadir gitmiyordum

ama minnoşummmm..napimm engel olamıyorum , iştahım çok..offf

ah minnosum ah, bende de o istah var iste. hem de kendimi bildim bileli. bu aralar biraz dizginleri elime alabildim cok sukur.. bakalim ne kadar surcek bu sefer

eşim kahve yapmış getirdi..yanında şimdi nikotin iyi giderdi ama kendisi ile papaz olmak istemiyorum..kendisi yeşilaycıdır

arada benim bile icesim geliyor ya normalde sigara icmem ama bazen ozeniyorum soyle kahvaltidan sonra kahvemin yaninda bi tane tuttureyim diyorum ama yok bizim ailede hic sigara icen yok. esimin ailesinde sifir, kimse icmiyor. benim ailem icmiyor, sadece dayilarimdan biri iciyor. baya bi yesilayciyiz sulalecek ama dedigim gibi ya bazen ozeniyorum bi tane iciverim diyorum :26:

ben de uzulunce yiyenlerdenim... cok mutluysam aklima pek yemek gelmez ama kafam birseye takilmissa midem kara delik gibi oluyor mubarek ne atsan aliyor yani sanki limit yok gibi.. doyma hissi falan olmuyor midem bulanana kadar yiyorum hayat boyu surekli gel git depresyon halinde oldugum icin bu durum bana pek yaramiyor tabi. donem donem hep kilo aldim boyle, sonra verdim vs. al ver al ver.
neyse ki bu aralar iyiyim

Ayyy kardeşimin aklına uydum Forum İstanbula gittim eve ztn 4 dakka... Pantolon alcaktı o benide gaza getirdi yanıma aldığım parayla tabi Neyse 38 beden dapdar bi pantolon denedim bacak kısmı tam yapıştı istediğim gibi ama bel Bol geldi 36sını da o sinirle denemedim. Sonra LCWe girdik ordada siyah bi pantolon beğendim 36 beden slimm oldu az bi dar geldi kapanma olayı :18: Sinirle tuttum kardeşimi kolundan yürüttürdüm Markete içerdeki. Yulaf ezmesi, 4lü light yoğurt light süt light peynir 3 paket yeşil çay 2 paket form mısır patlağı ve çikolata light doldurdum sepete çıktım İyi mi yaptım bilmiyorum ama hırs fena gaza getirdi Dolabın halini düşünmeyin sanırsın obez ailesi diyete girdi

Son düzenleme:
baban harika düşünmüş MAşallahh
takım ço kgüzel ama bide şöyle sexü bişey alaydın baban daha çok sevinirdi

Allah uzun mutlu ömür versin onlara hepimiz anne babalarına

ay edda seksü alıcaktım ama anneciğim sevimli şeyleri seviyor napim. sağol canım benim güzel dileklerin için amin teşekkürler bu arada geçmişe baktıysan ben de tebrik ettim seni yeni işin için çok sevindiğimi belirtmiştim ama cevap vermemişsin bana

kızlar benim bugünkü menüm

sabah kahvaltı yok

öğleden sonra sosis ve tavuk kızartmasıı
biraz alakasız ama öyle oldu :):)
1 bardak cappy kayısı

okdar dahada bişe yemedim

vauvv sevinçten senin iştahın kapandı kuzum

evet nerden bildin ben akşamları oda da yanlız yatamam yanlız yatıyorsam mutlaka gece lambası açık olucak yoksa korkudan güneşi beklerim =) senin anlıcaan karanlık fobim var
sporun keyifli geçmesine sevindim

siyamum sen bu gidişle boyunuda uzatır defilede manken olursun kızım ben söylüyorum

Son düzenleme:

siyamum sen bu gidişle boyunuda uzatır defilede manken olursun kızım ben söylüyorum

Yok cnm o genlerle alakalı bi sorun ben 1 kilo 400 gram doğmuşum 16 yaşıma kadar büyüme zorluğu çektim zayıflıktan ölüyordum önüne gelen doktor balık hapı demir hapı şu hapı bu hapı derken kilo aldım... sonrası malum iştah açıldıda açıldı üniversiteyi ist.da ailemin yanında okudum tabi rahatlık ne kalktığım yatağı toplardım ne başka bişey ye iç uyu kalk okuldada kahvaltıya derslerden yetişemez adana urfa kebap... Mantı...Pizza dürüm derken saldım çayıra mevlam kayıra Neyse ki yaklaşık 3 ay önce güzel bi karar aldım uyguladım... Ama bugüne kadar hiç boy takıntım olmadı çünkü benden daha kısa ve hastalıkla mücadele etmek zorunda olan 30 40 yaşlarında insanları 20 yaşında benle yaşıt o genç kızları gördükçe boyumu hiç ama hiç takmadım aksine dalga geçenle oturdum bide ben geçtim dalga... Hayat herşeye rağmen güzel...

Yaaa aynen dogru tahmın cnmm wcden cıkmadım dun sudanmı yoksa pıskolojıkmı bılemedım ama dun hıc acıkmadım yahuuu...Bende sıkılıcam dıe butun karısımları ofıse getırdım burda demlemelı yapıp ıcıcem...Evde kaynattımmı babam kızıyor

00hhhh sefam olsun mıs gıbı bı kutlama olmus ama pastayıda goturmussun mubarek Allah onlara uzun omur mutlu beraber nıce yıllar gostersın ıns...Hedıyenede bayıldım

Menunu begendım cnm.Kacamaqk gunun arkasından 2 gun hafıf gecıstırdınmı rahat oluyor ınsan

eşim kahve yapmış getirdi..yanında şimdi nikotin iyi giderdi ama kendisi ile papaz olmak istemiyorum..kendisi yeşilaycıdır

Kocana tbrıkler sunuyorum kızsın sana hatta bole yapsın ıcersen

cnm alkıslıyorum senı ben olsam oturur koca bı hamburger menu yerdım nasıl olsa olmadı dıe sen gıdıp dıyet alısverısı yapmıssın ınanamak basarmanın yarısı

Günaydınnn kızlarrr !

Herkese süper bir SALI olsun

Dün aksam eve gıttım bısey yemedım yazdıgım lısteye baglı kaldım hatta sıyamum dedı dıye capıcınoyu bıle cıkardım...Dun garıp bı ıstahsızlık vardı ustumde bugunde oyle ve hala devam etmekte olan kabızlık sorunum var ! onuda bugun cozmeyı planlıyorum bı ılacım var onu ıctım yatarken ama hala tık yok

Neyse geçmişi okudum cvpladım...eddacım bu senın gırdıgın sınava gırmek ıcın unıversıte mezunu olmak sartmı yoksa kpssde barajı gecmen yetıyormu ?

gösterim size de 97 liraydı ben %50 indirimden 50 tl ye aldım.

Eki Görüntüle 355685
ayy çok beğendim çok tam benlik banada al banada :)))

banane kalmam kimsede banane

bu arada dikkat et kendine iyi çalışmalar dilerim fazla yüklenme sporda kendine

kızımmm ne diye kalmıyon bıraksana insanları baş başa

aa bende aynıyım moral bozukluğunda kendimi buzdolabının karşısında bulanlardanım
murc ve siyamum menüleriniz güzel canlarım
fulyacım iyi olmana ve spora gidebilmene sevindim

bayılırım orhan hakalmaza...sesli dinliyorum ..valla sabah sabah iyi geldi.................yalan dünyayı sendemi seyrediyosun????ferihayla aynı saate geliyo , tekrarlarını izliyorum..orçunn favori adamım...

Orcun favorım selahattın adamım nurhayatta ıdolum hasatasıyım o kızın yaa Über sert hatta ıvana sert

Son düzenleme:
günaydın salının ilk bildirimi benden olsun 69,3 ve dünki menüm

sabah (08:00)
2 d.ekmek(çeşitini yazmıyorum artık yaklaşık 3 aydır beyaz ekmek yemiyorum )
1 domates
1 salatalık
light beyaz peynir

ara 10:30
2 minicik (1 lokmalık )kurabiye

öğle 12:10
1d.ekmek
1 kase tavuk suyu çorba
5 y.k yoğurtlu ıspanak

ara 15:00
1neskafe

akşam 18:15
1 porsiyon mantarlı tavuk sote ( 1y.k.yağ ile yapılmış)
1 dilim ekmek

ara 20:30
yarım elma
yarım portakal
yarım muz (meyveler çok oldu )

toplamda 2 lt su 1 bardak yeşil çay iş yerindeki filtre kahve bardağımı arkadaşlar kırdığı için iş yerinde içemiyorum eşimle yapınca daha kolay oldu en azından akşam yemeklerinde kolaylık oldu

Arkadaşlar ben sitresli günlerden sonra cok rahatladım pazar Çamaşır makinamı buz dolabımı tv aldi kayın pederim aldı
Birde süpriz yapmıs balayı otelimizide ödemiş Buna daha cok sevindim Didim Büyük Anadolu otel Eksigimiz baya azaldı Üzerimden sitres gitti
Cok rahatladım ben bende sitresten üzüntüden yemek yiyenlerdenim

minnoş benim eşimde içmez , ailesinde hiç kimsede içmez..eşim alkolde içmez şükür..tam iyi aile çocuğu yani:))dolayısıyla kendisi içmeyince içen bir eş istemiyor..yoksa çok sağlığımı düşündüğünü zannetmiyorum.....benim kendi ailem genel içici.:))halalarım ,babam , kardeşlerim fosur fosur...babam tekel de tır şöförüydü zaten ama o da alkol almaz.. küçüklükten genzime işlemiş bir anason kokusu var yani..tamamen psikolocik:))

kız 36 bedene giremedin diyemi sıkıntın....aaaaaaaa..mankenmi olacan bacım..gayet güzel hoşsun..fazla kafana takma bence..

Ara tartı günü bugün tartılmayı unutmayın kızlarr !
..dananın kuyruğunun kopma vaktiiiiiiiiiii:18::18:

senin adına sevindim canım...düğün gününüz belli o zaman:26:

dıdım guzeldır cennettır candır...Memleketım kusadası kadar olmasada sana sımdıden ıyı tatıller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…