- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.801
banane kalmam kimsede banane
bu arada dikkat et kendine iyi çalışmalar dilerim fazla yüklenme sporda kendine
ama minnoşummmm..napimm engel olamıyorum , iştahım çok..offf
eşim kahve yapmış getirdi..yanında şimdi nikotin iyi giderdi ama kendisi ile papaz olmak istemiyorum..kendisi yeşilaycıdır
millet üzülünce sıkınca iştahı kapanır..yemek yemez..ben vururum kendimi tatlıya, çikilataya..bana kaderimin bir oyunumu bu eddaağğ...(bak yine arabeske bağladım)..napalım artık Allah başka dert tasa vermesin..tek derdimiz bu olsun
baban harika düşünmüş MAşallahh
takım ço kgüzel ama bide şöyle sexü bişey alaydın baban daha çok sevinirdi
Allah uzun mutlu ömür versin onlara hepimiz anne babalarına
kızlar benim bugünkü menüm
sabah kahvaltı yok
öğleden sonra sosis ve tavuk kızartmasıı
biraz alakasız ama öyle oldu :):)
1 bardak cappy kayısı
okdar dahada bişe yemedim
peki peki dizlerinin dibinden ayrilma o halde, hatta aksam da korkuyorum aranizda yatcam de
spora gittik 1 saat kaldik yuruyus yaptim, bisiklet, eliptik, biraz da karin&gogus calistik kocisle beraberkomik oluyor ikimiz beraber yapinca cok egleniyoruz ozlemisim salonu da ya 2 haftadir gitmiyordum
Ayyy kardeşimin aklına uydum Forum İstanbula gittim eve ztn 4 dakka... Pantolon alcaktı o benide gaza getirdi yanıma aldığım parayla tabiNeyse 38 beden dapdar bi pantolon denedim bacak kısmı tam yapıştı istediğim gibi ama bel Bol geldi 36sını da o sinirle denemedim. Sonra LCWe girdik ordada siyah bi pantolon beğendim 36 beden slimm oldu az bi dar geldi kapanma olayı :18: Sinirle tuttum kardeşimi kolundan yürüttürdüm Markete içerdeki. Yulaf ezmesi, 4lü light yoğurt light süt light peynir 3 paket yeşil çay 2 paket form mısır patlağı ve çikolata light doldurdum sepete çıktım İyi mi yaptım bilmiyorum ama hırs fena gaza getirdi Dolabın halini düşünmeyin sanırsın obez ailesi diyete girdi
siyamum sen bu gidişle boyunuda uzatır defilede manken olursun kızım ben söylüyorum
yavrucum aksama kadar ac gezmissin suyla tikamissin kendini dikkatbir tek aksam yemegini begendim
bu arada tuvaletten cikamamissindir eminim o kadar elmali karisim yesil cay vs
ben 2 bardak icsem 3 kere tuvalete gidiyorum :26:
bir ara kaynatiyordum simdi useniyorum yapmayabir ara yeniden kaynaticam ama ne ara
Kızlarrr bu gün annemle babamın evlilik yıldönümü =)
Babam 100tl verdi git annene gecelik takımı al didi
aaaşk kokusu var hava da aaaaşk kokusu var ahaaha
eve giderken de pasta ve içecek meze falan alcakmışız..
romantik babam dediki annene de para veririm gider kendine altın alır bi ara dedi vuuu şenola alkışlaaarrr
gittim penye mood' dan süper bir gecelik takımı aldım anneme. o kadar güzel ki pijaması bluzu hatta çantasıyla fular takımı bile var =)
ben sevgilimden görmedim valla böyle şey ayol
neyse maaşallah.. allah onlara uzun güzel birliktelikler nasip etsin inşallah.
selam kızlar. 10-15 sayfa döktürmüşünüzoku oku bitiremedim. haftasonu kaçamaklarından sonra bugün midemi dinlendiriyorum
sabah
tost makinesinde unutulduğu için tüm kaşarı eriyip akmış tost umu aldım okula giderken kemireyim diye yolda. ama yenecek gibi değildi valla yarısını yedim bıraktım
ara
kuru erik (annem kendsi yapmıştı tadı mükemmel ve tokluk veriyor)
öğlen (3 gibi)
6-7 kaşık kıymalı kaşarlı yumurta (yağına ekmek banmadım) (ayrıca sabahki facianın intikamını aldım)
1 kase sebze çorbası
roka
ara
uyudum
akşam
pırasa yemeği
yoğurt
salata
fırsat bulursam yürücem bantta
eşim kahve yapmış getirdi..yanında şimdi nikotin iyi giderdi ama kendisi ile papaz olmak istemiyorum..kendisi yeşilaycıdır
Ayyy kardeşimin aklına uydum Forum İstanbula gittim eve ztn 4 dakka... Pantolon alcaktı o benide gaza getirdi yanıma aldığım parayla tabiNeyse 38 beden dapdar bi pantolon denedim bacak kısmı tam yapıştı istediğim gibi ama bel Bol geldi 36sını da o sinirle denemedim. Sonra LCWe girdik ordada siyah bi pantolon beğendim 36 beden slimm oldu az bi dar geldi kapanma olayı :18: Sinirle tuttum kardeşimi kolundan yürüttürdüm Markete içerdeki. Yulaf ezmesi, 4lü light yoğurt light süt light peynir 3 paket yeşil çay 2 paket form mısır patlağı ve çikolata light doldurdum sepete çıktım İyi mi yaptım bilmiyorum ama hırs fena gaza getirdi Dolabın halini düşünmeyin sanırsın obez ailesi diyete girdi
ayy çok beğendim çok tam benlik banada al banada :)))
banane kalmam kimsede banane
bu arada dikkat et kendine iyi çalışmalar dilerim fazla yüklenme sporda kendine
millet üzülünce sıkınca iştahı kapanır..yemek yemez..ben vururum kendimi tatlıya, çikilataya..bana kaderimin bir oyunumu bu eddaağğ...(bak yine arabeske bağladım)..napalım artık Allah başka dert tasa vermesin..tek derdimiz bu olsun
bayılırım orhan hakalmaza...sesli dinliyorum ..valla sabah sabah iyi geldi.................yalan dünyayı sendemi seyrediyosun????ferihayla aynı saate geliyo , tekrarlarını izliyorum..orçunn favori adamımHopıss bıde o sarkıdan alınmıs heralde yalan dunyada selattın dıyo fındık burunlum kahve fıncanı agızlım
Orhan hakalmaz - gnlm atalara yand gidiyor | zlesene.com Video bende buna takmıs durumdayımmm
bayılırım orhan hakalmaza...sesli dinliyorum ..valla sabah sabah iyi geldi.................yalan dünyayı sendemi seyrediyosun????ferihayla aynı saate geliyo , tekrarlarını izliyorum..orçunn favori adamım...
minnoş benim eşimde içmez , ailesinde hiç kimsede içmez..eşim alkolde içmez şükür..tam iyi aile çocuğu yani:))dolayısıyla kendisi içmeyince içen bir eş istemiyor..yoksa çok sağlığımı düşündüğünü zannetmiyorum.....benim kendi ailem genel içici.:))halalarım ,babam , kardeşlerim fosur fosur.arada benim bile icesim geliyor ya normalde sigara icmem ama bazen ozeniyorum soyle kahvaltidan sonra kahvemin yaninda bi tane tuttureyim diyorum ama yokbizim ailede hic sigara icen yok. esimin ailesinde sifir, kimse icmiyor. benim ailem icmiyor, sadece dayilarimdan biri iciyor. baya bi yesilayciyiz sulalecek ama dedigim gibi ya bazen ozeniyorum bi tane iciverim diyorum :26:
ben de uzulunce yiyenlerdenim... cok mutluysam aklima pek yemek gelmez ama kafam birseye takilmissa midem kara delik gibi oluyor mubarek ne atsan aliyor yani sanki limit yok gibi.. doyma hissi falan olmuyor midem bulanana kadar yiyorumhayat boyu surekli gel git depresyon halinde oldugum icin bu durum bana pek yaramiyor tabi. donem donem hep kilo aldim boyle, sonra verdim vs. al ver al ver.
neyse ki bu aralar iyiyim
kız 36 bedene giremedin diyemi sıkıntın..Ayyy kardeşimin aklına uydum Forum İstanbula gittim eve ztn 4 dakka... Pantolon alcaktı o benide gaza getirdi yanıma aldığım parayla tabiNeyse 38 beden dapdar bi pantolon denedim bacak kısmı tam yapıştı istediğim gibi ama bel Bol geldi 36sını da o sinirle denemedim. Sonra LCWe girdik ordada siyah bi pantolon beğendim 36 beden slimm oldu az bi dar geldi kapanma olayı :18: Sinirle tuttum kardeşimi kolundan yürüttürdüm Markete içerdeki. Yulaf ezmesi, 4lü light yoğurt light süt light peynir 3 paket yeşil çay 2 paket form mısır patlağı ve çikolata light doldurdum sepete çıktım İyi mi yaptım bilmiyorum ama hırs fena gaza getirdi Dolabın halini düşünmeyin sanırsın obez ailesi diyete girdi
..dananın kuyruğunun kopma vaktiiiiiiiiiii:18::18:Ara tartı günü bugün tartılmayı unutmayın kızlarr !
senin adına sevindim canım...düğün gününüz belli o zaman:26:Arkadaşlar ben sitresli günlerden sonra cok rahatladım pazar Çamaşır makinamı buz dolabımı tv aldi kayın pederim aldı
Birde süpriz yapmıs balayı otelimizide ödemiş Buna daha cok sevindim Didim Büyük Anadolu otelEksigimiz baya azaldı Üzerimden sitres gitti
Cok rahatladım ben bende sitresten üzüntüden yemek yiyenlerdenim
Arkadaşlar ben sitresli günlerden sonra cok rahatladım pazar Çamaşır makinamı buz dolabımı tv aldi kayın pederim aldı
Birde süpriz yapmıs balayı otelimizide ödemiş Buna daha cok sevindim Didim Büyük Anadolu otelEksigimiz baya azaldı Üzerimden sitres gitti
Cok rahatladım ben bende sitresten üzüntüden yemek yiyenlerdenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?