Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

murçum tartıldım.. 86.8..yalnız bende üç gündür bir wc sorunu var..ondanmı bilmiyorum, yoksa regl zamanım falanda değil yani..

walla bende bugun som care aksama kadar cıkmazsam acı cıgkofte yıycem aksam yemegınde ...Banada ıyı gelıyor

Afıyet olsun hopısss

slm cıtır kızlarrr
bugün salı tartılıyoruz dimi uyanır uyanmaz tartıldım
69.1

ama şişkinliğim yok sanki 66 kilo gibi görüyom kendimi

slm cıtır kızlarrr
bugün salı tartılıyoruz dimi uyanır uyanmaz tartıldım
69.1

ama şişkinliğim yok sanki 66 kilo gibi görüyom kendimi

oooohhh masallah masallahhhh takım dokuluyor yahuuu ...Önlemlerınızı alın kızlar yoksa boyle yaparım sızee

Bu arada kızlarrr avonun kalem seklındekı eylınerını aldım nasıl memnunum nasıl memnunum anlatamam avondan aldıgım en ıyı sey dıyebılırım bı kadının cantasında kesınlıkle olması gerekekn bısey.Artık lıkıt cekemıyorum derdıne son

AVON Extra Lasting Likit Eyeliner Kalemi | Makyaj Örnekleri

Ahanda bu merak edenler kontrol edebılır ...

herkese günaydın bende sabah 68.8 çıktım tuvalete cıkıcaktım olmadı sanırım ondan 68 in altına inmek istiyorum artık....saçlarıma brezilya fönü yaptırmak istiyorum ama kimileri memnun kimileri degil aranızda yaptıran varmı?

ay balım ben almıştım iğrenç çıkmıştı inan 2-3gün kullandım bitmişti..
kullanılmış gibiydi :)

ben pastelin diplinerini kullanıyorum
bende ondan memnunum

ben bide kalemi sürme gibi sürebiliyorum göstermiştim hatta sürmekalemi eyeliner gibi çekiyorum )

kızlarr
ben evraklarımı ayarlamaya gitcem teslim edeceğim o yüzden bugün olamicam kızlarr
size iyi muhabbetlerr
kızlar bu arada bu olayın sırrı gerçekten hep diyorlardıya
akşamyemek yememek

dün hadi heyecan ve sevinçten yemek yemedimyaa
bugün görseniz kendimi çok bi çıtır görüyorum

Son düzenleme:

alla alla ben bı haftadır kullanıyorum cok memnunumm.Pekı bu pastelın kullanımı nasıl memnunmusun?Ben eylıner cekme ozurluyumde

..dananın kuyruğunun kopma vaktiiiiiiiiiii:18::18:

senin adına sevindim canım...düğün gününüz belli o zaman:26:

EVET CANIM BELLİ 21 AGUSTOSTA BAYRAMIN 3 GÜNÜ

dıdım guzeldır cennettır candır...Memleketım kusadası kadar olmasada sana sımdıden ıyı tatıller

bEN DİDİME HİÇ GİRMEDİM CANIM dENİZİ DERİN OLMADIGI İÇİN TERCİH ETTİM BELEK TE COK GÜZEL OTELLER VAR AMA DENİZİ COK DERİN NİŞANLIMDA BEDE YÜZMEYİ BİLMİYORUZ

hadı bakalım hayırlısı olsun cnm...

Aman dıkkat edın dıdımı secmenız ıyı olmus gercekten buranın denızı ole derın deıldır.Dıdıme yakın sayılırım tanıdık felanda var orda bıseye ıhtıyacınız olursa tel vereyım yardımcı olmaya calısırım her turlu cnm hbr olsun

Çok teşekkürederim canım olur cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…