- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.821
murçum tartıldım.. 86.8..yalnız bende üç gündür bir wc sorunu var..ondanmı bilmiyorum, yoksa regl zamanım falanda değil yani..
[ben tartılmaya gidince aşkitom yollamış :))....
[ben tartılmaya gidince aşkitom yollamış :))....
murçum tartıldım.. 86.8..yalnız bende üç gündür bir wc sorunu var..ondanmı bilmiyorum, yoksa regl zamanım falanda değil yani..
normalde böyle değillim..geçen hafta diyet olayına girince oldu..(ne diyet ama..+800)..acı bende farklı etki yapıyo , yani tersi oluyorum..kız acı seviyorsan acı çigköfte ye yada yogurda pulbiber dök ye çok iyi geliyor .ben arnavut biberi yiyorum
slm cıtır kızlarrr
bugün salı tartılıyoruz dimi uyanır uyanmaz tartıldım
69.1
ama şişkinliğim yok sanki 66 kilo gibi görüyom kendimi
oooohhh masallah masallahhhh takım dokuluyor yahuuu ...Önlemlerınızı alın kızlar yoksa boyle yaparım sızee
Bu arada kızlarrr avonun kalem seklındekı eylınerını aldım nasıl memnunum nasıl memnunum anlatamam avondan aldıgım en ıyı sey dıyebılırım bı kadının cantasında kesınlıkle olması gerekekn bısey.Artık lıkıt cekemıyorum derdıne son
AVON Extra Lasting Likit Eyeliner Kalemi | Makyaj Örnekleri
Ahanda bu merak edenler kontrol edebılır ...
ay balım ben almıştım iğrenç çıkmıştı inan 2-3gün kullandım bitmişti..
kullanılmış gibiydi :)
ben pastelin diplinerini kullanıyorum
bende ondan memnunum
ben bide kalemi sürme gibi sürebiliyorum göstermiştim hatta sürmekalemi eyeliner gibi çekiyorum)
..dananın kuyruğunun kopma vaktiiiiiiiiiii:18::18:
senin adına sevindim canım...düğün gününüz belli o zaman:26:
dıdım guzeldır cennettır candır...Memleketım kusadası kadar olmasadasana sımdıden ıyı tatıller
EVET CANIM BELLİ 21 AGUSTOSTA BAYRAMIN 3 GÜNÜ
bEN DİDİME HİÇ GİRMEDİM CANIM dENİZİ DERİN OLMADIGI İÇİN TERCİH ETTİM BELEK TE COK GÜZEL OTELLER VAR AMA DENİZİ COK DERİN NİŞANLIMDA BEDE YÜZMEYİ BİLMİYORUZ
hadı bakalım hayırlısı olsun cnm...
Aman dıkkat edın dıdımı secmenız ıyı olmus gercekten buranın denızı ole derın deıldır.Dıdıme yakın sayılırım tanıdık felanda var orda bıseye ıhtıyacınız olursa tel vereyım yardımcı olmaya calısırım her turlu cnm hbr olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?