Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben avonun hiçbir ürününden memnun kalmadığım için pek bir önyargılıyım avona karşı ..ama dediğin ürünü denemedim canım..+

sevinçten kuzum o sevinçten..hadi bakalım hayırlısı olsun..

EVET CANIM BELLİ 21 AGUSTOSTA BAYRAMIN 3 GÜNÜ

:
oo bayağıda varmış yaw..çifte bayram yapacaksın o zaman

kızlar 45 dakida sporumu yaptım duşumu aldım donuyorum .kendime yaptıgım dukan dolmasını ocaga koydum kurutulmuş biber beyaz lahana karışık .çok özledim dolma yemeyi .....kızlar inanırmısınız yürüme bandımı oturma odasına koltugun arkasına koydum eşim dediki bide bu odada dene belki yaparsın tv karşısında çok eglenceli

hemmen tartıl murç

Ofısteyım cnm ama bu ıyı hbr sabah 80 dım demek cumaya kadar 7lı bısıler gorucem

oohh yarasın bende spora baslıycam artık bu hafta

yürüyüşten sonra mekik çekmek için yere uzandım kedim bırakmadı .hep üstüme atladı sanki kediye kızım söylemiş .....onun gömlegini ondan alıcam ya belki ondandır :26: ama martın 23 de gömlegi giyicem

00hhhh sefam olsun mıs gıbı bı kutlama olmus ama pastayıda goturmussun mubarek Allah onlara uzun omur mutlu beraber nıce yıllar gostersın ıns...Hedıyenede bayıldım

ı

napim ama yedim bi ton şey =) çok sağol canım güzel dileklerin için hepimize güzel yıllar inşallah.

ayy çok beğendim çok tam benlik banada al banada :)))

kızımmm ne diye kalmıyon bıraksana insanları baş başa

çok teşekkürler nagicim ben de çok beğendim vala kendime de alıcam inşallah. ya o kadar güzel yemek pasta varken başkasında kalınır mı
hem babam çocuklarım olmadan mutlu olmam dedi =) biz bu güne dek hep ailece kutladık evlilik yıldönümlerini

günaydın kızlar ev bana ve minoşuma kaldı elimde çayım burdayım ama regl olucam artılardayım
97.5

günaydın fadime abla regl döneminde ben 1 kg fazla çıkıyorum.

hicranım senin için çok sevindim ah canım ya güle güle kullan gözün aydın hayırlı olsun.

canım güle güle kullan. ben de eyeliner çok severim sürekli kullanıyorum.

canım kolay gelsin. öptüm kocaman.

Son düzenleme:
kız 36 bedene giremedin diyemi sıkıntın....aaaaaaaa..mankenmi olacan bacım..gayet güzel hoşsun..fazla kafana takma bence..

Evet ya 38 bol 36 dar bi ortasını bulamadım Manken olmak haddime değil

cnm alkıslıyorum senı ben olsam oturur koca bı hamburger menu yerdım nasıl olsa olmadı dıe sen gıdıp dıyet alısverısı yapmıssın ınanamak basarmanın yarısı

Onu yapsam bugüne kadar boşa uğraşmış olcam olmaz cnm... Emeğimin karşılığını çok şükür alıyorum

Canım dün 54:900 cıktım

Baya var canım ama yavas yavas ancak oluyor herseyi sona burakırsam sonra cok sıkısırım Gerçekten Çifte bayram olacan Hayırlısıyla bi gecse

Sağol canım cok teşekkürederim

Bi çay yaptım MOLOYOF KOKTEYLİ gibi

Yeşil Çay
Mısır Püskülü
Tarçın
Kök Zencefil
Kiraz sapı
Top karabiber
Karanfil
Limon

Bi çay yaptım MOLOYOF KOKTEYLİ gibi

Yeşil Çay
Mısır Püskülü
Tarçın
Kök Zencefil
Kiraz sapı
Top karabiber
Karanfil
Limon

bitkilerden kabuk tarçından nefret edimmmmm ama mecburen içiyorum yeşil çay demledim akşam eşimle karşılıklı içtik bide meret bekleyince acımasa süper olacak tarçın kokusuna bile tahammülüm kalmadı yaa
ama tatlıların üstünde ımmmmm oda bana yasak işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…