- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.841
ben avonun hiçbir ürününden memnun kalmadığım için pek bir önyargılıyım avona karşı ..ama dediğin ürünü denemedim canım..+
Bu arada kızlarrr avonun kalem seklındekı eylınerını aldım nasıl memnunum nasıl memnunum anlatamam avondan aldıgım en ıyı sey dıyebılırım bı kadının cantasında kesınlıkle olması gerekekn bısey.Artık lıkıt cekemıyorum derdıne son
AVON Extra Lasting Likit Eyeliner Kalemi | Makyaj Örnekleri
Ahanda bu merak edenler kontrol edebılır ...
sevinçten kuzum o sevinçten..hadi bakalım hayırlısı olsun..kızlarr
ben evraklarımı ayarlamaya gitcem teslim edeceğim o yüzden bugün olamicam kızlarr
size iyi muhabbetlerr
kızlar bu arada bu olayın sırrı gerçekten hep diyorlardıya
akşamyemek yememek
dün hadi heyecan ve sevinçten yemek yemedimyaa
bugün görseniz kendimi çok bi çıtır görüyorum
oo bayağıda varmış yaw..çifte bayram yapacaksın o zamanEVET CANIM BELLİ 21 AGUSTOSTA BAYRAMIN 3 GÜNÜ
:
aRKADAŞLAR CARSAMBA TARTILMIYORMUYDUK BEN TARTILMADIM
sonunda wcye cıktım oohh beee acı yememe gerek kalmadı
bugün spor günü ve dışarıda kar var..totoyu nasıl kaldırıcam bilmiyorum
hemmen tartıl murç
kızlar 45 dakida sporumu yaptım duşumu aldım donuyorum .kendime yaptıgım dukan dolmasını ocaga koydum kurutulmuş biber beyaz lahana karışık .çok özledim dolma yemeyi .....kızlar inanırmısınız yürüme bandımı oturma odasına koltugun arkasına koydum eşim dediki bide bu odada dene belki yaparsın tv karşısında çok eglenceli
00hhhh sefam olsun mıs gıbı bı kutlama olmus ama pastayıda goturmussun mubarekAllah onlara uzun omur mutlu beraber nıce yıllar gostersın ıns...Hedıyenede bayıldım
ı
ayy çok beğendim çok tam benlik banada al banada :)))
kızımmm ne diye kalmıyon bıraksana insanları baş başa
günaydın kızlar ev bana ve minoşuma kaldı elimde çayım burdayım ama regl olucam artılardayım
97.5
Arkadaşlar ben sitresli günlerden sonra cok rahatladım pazar Çamaşır makinamı buz dolabımı tv aldi kayın pederim aldı
Birde süpriz yapmıs balayı otelimizide ödemiş Buna daha cok sevindim Didim Büyük Anadolu otelEksigimiz baya azaldı Üzerimden sitres gitti
Cok rahatladım ben bende sitresten üzüntüden yemek yiyenlerdenim
oooohhh masallah masallahhhh takım dokuluyor yahuuu ...Önlemlerınızı alın kızlar yoksa boyle yaparım sızee
Bu arada kızlarrr avonun kalem seklındekı eylınerını aldım nasıl memnunum nasıl memnunum anlatamam avondan aldıgım en ıyı sey dıyebılırım bı kadının cantasında kesınlıkle olması gerekekn bısey.Artık lıkıt cekemıyorum derdıne son
AVON Extra Lasting Likit Eyeliner Kalemi | Makyaj Örnekleri
Ahanda bu merak edenler kontrol edebılır ...
kızlarr
ben evraklarımı ayarlamaya gitcem teslim edeceğim o yüzden bugün olamicam kızlarr
size iyi muhabbetlerr
kızlar bu arada bu olayın sırrı gerçekten hep diyorlardıya
akşamyemek yememek
dün hadi heyecan ve sevinçten yemek yemedimyaa
bugün görseniz kendimi çok bi çıtır görüyorum
kız 36 bedene giremedin diyemi sıkıntın....aaaaaaaa..mankenmi olacan bacım..gayet güzel hoşsun..fazla kafana takma bence..
cnmalkıslıyorum senı ben olsam oturur koca bı hamburger menu yerdım nasıl olsa olmadı dıe sen gıdıp dıyet alısverısı yapmıssın ınanamak basarmanın yarısı
cnmm çarşambaydı ama çarşamba gec olur onlem alamyız dedı kızlar salıya cektık sonradan duzelttım oylamayı ama dıkkat etmedın heraldeneyse cumadan sonra tartıldıysan onu yaz deılse bos gecerıom sorun deıl cnmm
ben avonun hiçbir ürününden memnun kalmadığım için pek bir önyargılıyım avona karşı ..ama dediğin ürünü denemedim canım..+
sevinçten kuzum o sevinçten..hadi bakalım hayırlısı olsun..
oo bayağıda varmış yaw..çifte bayram yapacaksın o zaman
napim ama yedim bi ton şey =) çok sağol canım güzel dileklerin için hepimize güzel yıllar inşallah.
çok teşekkürler nagicim ben de çok beğendim vala kendime de alıcam inşallah. ya o kadar güzel yemek pasta varken başkasında kalınır mı
hem babam çocuklarım olmadan mutlu olmam dedi =) biz bu güne dek hep ailece kutladık evlilik yıldönümlerini
günaydın fadime abla regl döneminde ben 1 kg fazla çıkıyorum.
hicranım senin için çok sevindim ah canım ya güle güle kullan gözün aydın hayırlı olsun.
canım güle güle kullan. ben de eyeliner çok severim sürekli kullanıyorum.
canım kolay gelsin. öptüm kocaman.
Evet ya 38 bol 36 dar bi ortasını bulamadımManken olmak haddime değil
Onu yapsam bugüne kadar boşa uğraşmış olcam olmaz cnm... Emeğimin karşılığını çok şükür alıyorum
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydın 81.5 çıktım 300 gr almışım
Bi çay yaptım MOLOYOF KOKTEYLİ gibi
Yeşil Çay
Mısır Püskülü
Tarçın
Kök Zencefil
Kiraz sapı
Top karabiber
Karanfil
Limon
Tadı nasıl? Afiyet olsun...
Bi çay yaptım MOLOYOF KOKTEYLİ gibi
Yeşil Çay
Mısır Püskülü
Tarçın
Kök Zencefil
Kiraz sapı
Top karabiber
Karanfil
Limon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?