- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.861
Bi çay yaptım MOLOYOF KOKTEYLİ gibi
Yeşil Çay
Mısır Püskülü
Tarçın
Kök Zencefil
Kiraz sapı
Top karabiber
Karanfil
Limon
bitkilerden kabuk tarçından nefret edimmmmmama mecburen içiyorum yeşil çay demledim akşam eşimle karşılıklı içtik bide meret bekleyince acımasa süper olacak tarçın kokusuna bile tahammülüm kalmadı yaa
ama tatlıların üstünde ımmmmmoda bana yasak işte
Canım bu karısım ne İşe yarıyormu nasıl yapıyorsun merak ettim:13:
Canım bu karısım ne İşe yarıyormu nasıl yapıyorsun merak ettim:13:
Cnmm bardagının ıcıne koy daha guzel oluyor ...Bide oyle dene!
Bide nağişcimmm sen ara tartı gunu ıcın bıldırım yaptınmı ? Benmı gormedım
Cnmm cekmecemde vardı koydum ozel bı etkısı oldugunu sanmıyorum
yaptım cnm gözden kaçmıştır 69,3
şimdi kızlar b-fiti atadım çünkü eşim yan çizdi benimle salona giderse ben onu hadi gidelim diye fişeklermişimde o canı istediğinde gidecekmişte falan filan neyse sadede geleyim soru
1- b-fiti öneriyomusunuz
2-55-89 tl arası değişiyo fiyatlar dedi sizce makul mü
3- gittiğime değer mi
b-fit zayıflamaktan daha zıyade sıkılastırmaya yonelık bı spor ama tabıkı dıyetle beraber faydası var...Hatta bızım topıkten Lıonesse gıdıyor cnm memnun.Ve KK da baska gıden bı kızın yorumunu okumustum dıyetle beraber 1 ayda 5 kılo vermıs ve beden olarak XL den L ye düşmüş...
Fiyatı çok ıyı burda 60 tl
bence deger hıc hareketsız oturmaktan cok cok ıyıdır ve duzenlı gıttıgınde ıncelıyorsun benım kusadasında bı arkadasım gıttı 55 kılo gayet zayıf bırı o bıle 1 ayda 19 cnm ıncelmıs kı bızım vucudumuzun daha cok ıhtıyacı var...
Bide ekstra bılgı sadece bayanların gıttıgı bı merkez oldugu ıcın gayet rahat edersın.Ayrıca spor toplamda 30 dk suruyor ısınma esneme hareketlerıyle 45 50 dk buluyormus evlı bırı oldugun ıcın uzun saatlerde harcamana gerek yok yanı ...
selam kizlar hemen gecmisi okumadan bildirimi yapayim da sonra okuyayim
bugun kilom 86.7
cumaya daha da guzel bir rakamla gelicem umarim
pastaların boreklerın mukafatı bu ısteyeme kızım yeme
Bi çay yaptım MOLOYOF KOKTEYLİ gibi
Yeşil Çay
Mısır Püskülü
Tarçın
Kök Zencefil
Kiraz sapı
Top karabiber
Karanfil
Limon
bugun kilom 86.7
bugun kilom 86.7
yaptım cnm gözden kaçmıştır 69,3
şimdi kızlar b-fiti atadım çünkü eşim yan çizdi benimle salona giderse ben onu hadi gidelim diye fişeklermişimde o canı istediğinde gidecekmişte falan filan neyse sadede geleyim soru
1- b-fiti öneriyomusunuz
2-55-89 tl arası değişiyo fiyatlar dedi sizce makul mü
3- gittiğime değer mi
hıh iyi yani napalım
ben 300 gr almışm cumadan beri
yürüyüşten sonra mekik çekmek için yere uzandım kedim bırakmadı .hep üstüme atladı sanki kediye kızım söylemiş .....onun gömlegini ondan alıcam ya belki ondandır :26: ama martın 23 de gömlegi giyicem
b-fit zayıflamaktan daha zıyade sıkılastırmaya yonelık bı spor ama tabıkı dıyetle beraber faydası var...Hatta bızım topıkten Lıonesse gıdıyor cnm memnun.Ve KK da baska gıden bı kızın yorumunu okumustum dıyetle beraber 1 ayda 5 kılo vermıs ve beden olarak XL den L ye düşmüş...
Fiyatı çok ıyı burda 60 tl
bence deger hıc hareketsız oturmaktan cok cok ıyıdır ve duzenlı gıttıgınde ıncelıyorsun benım kusadasında bı arkadasım gıttı 55 kılo gayet zayıf bırı o bıle 1 ayda 19 cnm ıncelmıs kı bızım vucudumuzun daha cok ıhtıyacı var...
Bide ekstra bılgı sadece bayanların gıttıgı bı merkez oldugu ıcın gayet rahat edersın.Ayrıca spor toplamda 30 dk suruyor ısınma esneme hareketlerıyle 45 50 dk buluyormus evlı bırı oldugun ıcın uzun saatlerde harcamana gerek yok yanı ...
nooldi rengin soldi
ay hoppisi gecmisim cidden oley
simdi sirada lionesse, ondan sonra da mursh
sonra da siyamum dermisimsaka saka o kadar da degil yani
gerisini henuz dusunmedim :44:
şimdi sıra lioneese de sen daha börekleri ye bakalım fulya senide geçsin sonra kaptanı geçsin
b-fiti öneriyorum bizm ordaki çok güzel.ben memnunum açıkçası. birebir ilgileniyorlar açıkçası nagicim. direk senle birebir çalışıyor hocakesinlikle kaytarmana izin vermiyor tempoyu düşürmene bile engel oluyor. ama bizim burada pahalı çok saçma bi fiyatı var 125 tl
ay hoppisi gecmisim cidden oley
simdi sirada lionesse, ondan sonra da mursh
sonra da siyamum dermisimsaka saka o kadar da degil yani
gerisini henuz dusunmedim :44:
linosse sendende acil cvp bekliyorum acilllllllllllll
sen ne seversin sen yaz ben sana tamam derimya fadime abla ben bu dukana baktım bana göre değil ben balık et yumurta falan sevmem süt sevmem =((
Bu arada kızlar bir sorunumuz var 14 mart nişanlımın doğum günü arkadaşlarıyla falan hep birlikte kutlayacağız muhtemeln. ve aralarında gıcık olduklarım var
mesela bi tanesi kilo takıntılı sürekli kilolu insanlarla ilglili eleştri yapıyor terbiyesiz resmen bana laf çarpıyor gibi hissediyorum :18:
aptal kıskanç çok sinrilendim yine ya canım sıkıldı bak şimdi
benim 15 günüm kaldı lütfen bi akıl verin 15 günde kaç kg verebilirim ne yapabilirm lütfen yardım edin
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?