Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

15 günde kaç kilo vermek istiyorsun cnm? Dukan banada uymadı gerçekten... Okdr et balık yesem obezliğe dönerim Aç kalırsamda bayılırım başım döner...

o değilde ben tartıldıktan sonra çıktım wcye 200 gram fark etti ağlıycam :2:

Pek hırslı gordum senı cıcegımmm

Ben yerımde sayıcam sen benı yakalayana kadar ben 70 lere ınmıs olutum sanırsam...

olursun muhtemelen ama yine de ben bana en yakini hedef alacagim icin sen 70lerde ben 81 de olsam rakibim sen olcaksin yavrucugum
bu arada ciddi degilim kizlar ha ona gore, birilerini gecmeye cabalamiyorum o isin sakasi
rekabet duygusu pek gelismemis biriyim
benim tek hirsim turkiyeye gelene kadar verebildigim kadar vermek
tek korkum annem yani hicbiriniz degilsiniz
turkiyeye gelene kadar 84un altina inmek istiyorum tabi becerebilirsem... orada da korumak istiyorum cunku verebilecegimi sanmiyorum. gelince de tam gaz devam diyete, temmuza kadar 70 olsam dunyalar benim olur

15 günde kaç kilo vermek istiyorsun cnm? Dukan banada uymadı gerçekten... Okdr et balık yesem obezliğe dönerim Aç kalırsamda bayılırım başım döner...

valla siyamum en az 4-5 kg vermem lazım desteğinize ihtiyacım var. kendimi saldım. işin kötüsü o bahsettiğim insana gerçekten gıcık oluyorum çatlasın istiyorum o kadar sinsi ki. nasıl anlatiyim size hep böyle nişanlımın anlamayacağı ama benim rahatsız olacağım şekilde davranıyor. yani bizi ayırmak istiyor desem yeri var. ve bu bir erkek. kilolu kız görünce hemen çok fazla tepki gösteriyor =(((

Cnmm dıkkat edersen en fazla 3 kılo verırsın sporla beraber ama bunun yanında korse ve senı daha uzun daha ınce gosterıcek kıyafetler secersen en azından daha az goze batarsın..

Facede kapıya yaslanmıs bı foton var orda kac kılosun tahmınen? O halın ıyımıs cok kılolu gorunmuyorsun yanı...Dıkat et sıkı spor yap ve kıyafetını boyunu uzun gosterecek bıseyler sec ıcınede korse gıy

o değilde ben tartıldıktan sonra çıktım wcye 200 gram fark etti ağlıycam :2:

aynı seyı bende yasadım sabah neyse en azından bılıyoruz...

linosseden önce ben varım galiba
geç cnm geç hepimizi geç

yok canim lionesse 80lerde sen 69 sana daha coooook var

cok sinir bozucu bir durum.. ya isvec yapacaksin ya da 5 gunde 5 kilo diyetini 3 kere yapacaksin.
3. takimdan winstonlight adli arkadas sanirim 20 gunde 10 kilo verdi 5te 5 yaparak. hala da veriyor ama baska bir diyete gecti simdi. onun topigine bir bak istersen gunlugu var..

murs bende bi öneride bulunmak istiyorum herkes spor yaptıgı saati yazsın haftada spor 1. seçilsin olarmı:26:

bence iyi fikir

mursh orda aynı kilodayım ama topuklu ayakkabı var. boy uzayınca daha zayıf gözüküyor insan ama benim sorun göbekte göbek 2 metre önden gidiyor şu anda. çok ilginç bacağım bileklerime doğru inceldi ama göbeğim büyüdü.. ne giycem o zaman ben? siyah gömleğim var dar ama altına göbeğimi saklıcak pantolonum yok hepsi düşük bel

15 günde 4-5 değilde 3 belki spora ağırlık verirsen 4 olur ama çokta fazlan yok gibi resimlerde o kişi halt etmiş kendi kilolu değilde başkasına laf ediyorsa bul bi açığını geç dalganı bak ozmn kilomu kalıyor aklında onun

korse kesin giymen lazim o zaman canim
4-5 kilo da sok diyetle versen gobek biraz gider zaten
google'dan bi arastirsana mesela buyuk kalcayi gobegi vs saklamak icin degisik yontemler var orada ne tur birsey giymen gerektigini soyluyor renk desen model vs. gozu yaniltmak icin yani. bence onlara bir bak derim.

cnmm burdakı amac zaten yarıs tabıkı gecmek ısteyeceksın cabalayacaksın bızde buna musade etmıycezzz sen ındıkce bız kacıcaz yanı asıl olması gerekekn buda bızım ısımıze gelmıyor...Cnmm sporunu aksatmazsan bence gorebılırsın ıstedıgın rakamı...

Gel fulya gelll beklıoyorum senı 70lerde

Lıonesse cım bılırım o tıp ınsanları hırs yap ve basar.Keske daha onceden alsaydın tetbırını

En iyi göbek eriten spor yürüyüş! bunu bizzat gördüm cnm 3 er gün 1er saat yürü bak ilk incelmen göbekten gidece fazlan sadece göbekse en kolay çözümü yürüyüş... Tavsiye ederim cidden..

En iyi göbek eriten spor yürüyüş! bunu bizzat gördüm cnm 3 er gün 1er saat yürü bak ilk incelmen göbekten gidece fazlan sadece göbekse en kolay çözümü yürüyüş... Tavsiye ederim cidden..

cnm tarzını bılmıyorum d.gunun nerde yapılacagınıda ama bence etek gıy kısa bı kot etek olabılır bacak boyunu daha uzun gosterecektır...Yada sıyah bı elbıse kısa eteklı(Nısanlın karısıyormu bılemem ama)Sıyah opak corapla onu gıyebılırsın ve azda olsa topuklu ayakkabı tercıh et...

Eger gunduz olacak ole abartamam dersen kemerlı gomlekler var tunuk gıbı oyle bısey gıyebılırsın ustu hafıf bol oldugu ıcın senı cok kılolu gostermıyecektır...Altınada sıyah bı pant gıy kumas deılde dıger tarzda...

Ama bencede bı sok dıyetle kısa surede vucundakı odemden kurtulursun.Ve kesınlıkle korse tercıh et derım...Fulyayı ve benı dınle

Ve sıyamumun dedıgıne kulak ver yuru...

Ayrıca sımdı gene resımlerıne baktımm...Çok guzel hatunsun bence o cocuk senı cekemıyor bu bı gercek gozlerın yeter valla

Son düzenleme:
ay hoppisi gecmisim cidden oley
simdi sirada lionesse, ondan sonra da mursh

sonra da siyamum dermisim saka saka o kadar da degil yani
gerisini henuz dusunmedim :44:

Benim kiloma gelmen senin için sağlıksız olur Ama eski kilom 66ydı onlada kemik torbası olursun Sen murshu takip et o güzel olur sana hedef...

=(( dediğin günlüğe baktım okudum evet. şöyle bir karar verdim. yarın başlıyorum ölsemde sistem şu olucak daha önce denemiştim ve olmuştu;

sabah: bir elma, ya da 2 dilim kepek ekmeği ile kibrt kutusu kadar peynir.

öğlen. bir kase çorba 2 dlim kepek ekmeği.

akşam: bir kase yoğurt 2 dilim kepek ekmeği, ya da 1 porsiyon salata.

bol su + yürüyüş.

menüyü bu tarzı aşmadan dğeiştirebilirm. daha önce üniversitedeyken denedim olmuştu. sadece şimdi o zamanki kadar azimli değilim dayanıklı değilim..

aptal bir insan onunda uzun yıllardır süren bir ilişkisi var. ama kız dal gibi ve güzel de o yzüden kendi kendine havalara giriyor bence bu çcuk. nişanlıma da yapışık bir insan yani sürekli çevresinde onun.

ya geçen hafta saldım kendimi göbek yenden sarktı sorun bu. 77 kg falan olmalıyım. aklıma geldi size söylim dedim acil durum

siyamum çalışıyorum iş yerinde geçiyor günüm ama yarın sabah doktora gidicem gün içinde kaytarır yürürüm 1 saat.

şu 5te beşi bende denicem en kısa zaman da

o zaman murcun teklifini değerlendir korse iyi fikir bu erkeklerede gıcığım zamanında biriyle tanıştım çok iyisin çok güzelsin ama balık etlisin zayıflarsan devam edelim dedi cinlerim tepeme çıktı anında şutungen yaptım ve beddua ettim manken gibi diye evlenirsin doğumdan sonra deniz dubası gibi bir karın olur inş diye tabi içimden

Benim kiloma gelmen senin için sağlıksız olur Ama eski kilom 66ydı onlada kemik torbası olursun Sen murshu takip et o güzel olur sana hedef...

takiliyorum zaten canim ya benim senin kiloyu hedef almam mumkun degil

süpersin sen atakta kesin 3 kilo verirsin

umarimmmmm ay umarim veririm gerci son zamanlarda hep ac gezdim verilecek vucutta odem vs kalmadi 3 kilo yagdan gider mi bilemiyorum gorcez :44:

bekleyin beni anacigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…