- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.881
ya fadime abla ben bu dukana baktım bana göre değil ben balık et yumurta falan sevmem süt sevmem =((
Bu arada kızlar bir sorunumuz var 14 mart nişanlımın doğum günü arkadaşlarıyla falan hep birlikte kutlayacağız muhtemeln. ve aralarında gıcık olduklarım var
mesela bi tanesi kilo takıntılı sürekli kilolu insanlarla ilglili eleştri yapıyor terbiyesiz resmen bana laf çarpıyor gibi hissediyorum :18:
aptal kıskanç çok sinrilendim yine ya canım sıkıldı bak şimdi
benim 15 günüm kaldı lütfen bi akıl verin 15 günde kaç kg verebilirim ne yapabilirm lütfen yardım edin
.
Pek hırslı gordum senı cıcegımmm
Ben yerımde sayıcam sen benı yakalayana kadar ben 70 lere ınmıs olutum sanırsam...
15 günde kaç kilo vermek istiyorsun cnm? Dukan banada uymadı gerçekten... Okdr et balık yesem obezliğe dönerimAç kalırsamda bayılırım başım döner...
o değilde ben tartıldıktan sonra çıktım wcye 200 gram fark etti ağlıycam :2:
ya fadime abla ben bu dukana baktım bana göre değil ben balık et yumurta falan sevmem süt sevmem =((
Bu arada kızlar bir sorunumuz var 14 mart nişanlımın doğum günü arkadaşlarıyla falan hep birlikte kutlayacağız muhtemeln. ve aralarında gıcık olduklarım var
mesela bi tanesi kilo takıntılı sürekli kilolu insanlarla ilglili eleştri yapıyor terbiyesiz resmen bana laf çarpıyor gibi hissediyorum :18:
benim 15 günüm kaldı lütfen bi akıl verin 15 günde kaç kg verebilirim ne yapabilirm lütfen yardım edin
.
o değilde ben tartıldıktan sonra çıktım wcye 200 gram fark etti ağlıycam :2:
murs bende bi öneride bulunmak istiyorum herkes spor yaptıgı saati yazsın haftada spor 1. seçilsin olarmı:26:
linosseden önce ben varım galiba
geç cnm geç hepimizi geç
.
murs bende bi öneride bulunmak istiyorum herkes spor yaptıgı saati yazsın haftada spor 1. seçilsin olarmı:26:
Cnmm dıkkat edersen en fazla 3 kılo verırsın sporla beraber ama bunun yanında korse ve senı daha uzun daha ınce gosterıcek kıyafetler secersen en azından daha az goze batarsın..
Facede kapıya yaslanmıs bı foton var orda kac kılosun tahmınen? O halın ıyımıs cok kılolu gorunmuyorsun yanı...Dıkat et sıkı spor yap ve kıyafetını boyunu uzun gosterecek bıseyler sec ıcınede korse gıy
aynı seyı bende yasadım sabah neyse en azından bılıyoruz...
valla siyamum en az 4-5 kg vermem lazım desteğinize ihtiyacım var. kendimi saldım. işin kötüsü o bahsettiğim insana gerçekten gıcık oluyorum çatlasın istiyorum o kadar sinsi ki. nasıl anlatiyim size hep böyle nişanlımın anlamayacağı ama benim rahatsız olacağım şekilde davranıyor. yani bizi ayırmak istiyor desem yeri var. ve bu bir erkek. kilolu kız görünce hemen çok fazla tepki gösteriyor =(((
mursh orda aynı kilodayım ama topuklu ayakkabı var. boy uzayınca daha zayıf gözüküyor insan ama benim sorun göbekte göbek 2 metre önden gidiyor şu anda. çok ilginç bacağım bileklerime doğru inceldi ama göbeğim büyüdü.. ne giycem o zaman ben? siyah gömleğim var dar ama altına göbeğimi saklıcak pantolonum yok hepsi düşük bel
olursun muhtemelen ama yine de ben bana en yakini hedef alacagim icin sen 70lerde ben 81 de olsam rakibim sen olcaksin yavrucugum
bu arada ciddi degilim kizlar ha ona gore, birilerini gecmeye cabalamiyorum o isin sakasi
rekabet duygusu pek gelismemis biriyim
benim tek hirsim turkiyeye gelene kadar verebildigim kadar vermek
tek korkum annem yani hicbiriniz degilsiniz
turkiyeye gelene kadar 84un altina inmek istiyorum tabi becerebilirsem... orada da korumak istiyorum cunku verebilecegimi sanmiyorum. gelince de tam gaz devam diyete, temmuza kadar 70 olsam dunyalar benim olur
valla siyamum en az 4-5 kg vermem lazım desteğinize ihtiyacım var. kendimi saldım. işin kötüsü o bahsettiğim insana gerçekten gıcık oluyorum çatlasın istiyorum o kadar sinsi ki. nasıl anlatiyim size hep böyle nişanlımın anlamayacağı ama benim rahatsız olacağım şekilde davranıyor. yani bizi ayırmak istiyor desem yeri var. ve bu bir erkek. kilolu kız görünce hemen çok fazla tepki gösteriyor =(((
dukana basliyorum pazartesi gunu canim haber vereyim dedim 6 gun atak yapicam
mursh orda aynı kilodayım ama topuklu ayakkabı var. boy uzayınca daha zayıf gözüküyor insan ama benim sorun göbekte göbek 2 metre önden gidiyor şu anda. çok ilginç bacağım bileklerime doğru inceldi ama göbeğim büyüdü.. ne giycem o zaman ben? siyah gömleğim var dar ama altına göbeğimi saklıcak pantolonum yok hepsi düşük bel
korse kesin giymen lazim o zaman canim
4-5 kilo da sok diyetle versen gobek biraz gider zaten
google'dan bi arastirsana mesela buyuk kalcayi gobegi vs saklamak icin degisik yontemler var orada ne tur birsey giymen gerektigini soyluyor renk desen model vs. gozu yaniltmak icin yani. bence onlara bir bak derim.
En iyi göbek eriten spor yürüyüş! bunu bizzat gördüm cnm 3 er gün 1er saat yürü bak ilk incelmen göbekten gidece fazlan sadece göbekse en kolay çözümü yürüyüş... Tavsiye ederim cidden..
ay hoppisi gecmisim cidden oley
simdi sirada lionesse, ondan sonra da mursh
sonra da siyamum dermisimsaka saka o kadar da degil yani
gerisini henuz dusunmedim :44:
korse kesin giymen lazim o zaman canim
4-5 kilo da sok diyetle versen gobek biraz gider zaten
google'dan bi arastirsana mesela buyuk kalcayi gobegi vs saklamak icin degisik yontemler var orada ne tur birsey giymen gerektigini soyluyor renk desen model vs. gozu yaniltmak icin yani. bence onlara bir bak derim.
15 günde 4-5 değilde 3 belki spora ağırlık verirsen 4 olur ama çokta fazlan yok gibi resimlerde o kişi halt etmiş kendi kilolu değilde başkasına laf ediyorsa bul bi açığını geç dalganı bak ozmn kilomu kalıyor aklında onun
cnmm burdakı amac zaten yarıs tabıkı gecmek ısteyeceksın cabalayacaksın bızde buna musade etmıycezzzsen ındıkce bız kacıcaz yanı asıl olması gerekekn buda bızım ısımıze gelmıyor...Cnmm sporunu aksatmazsan bence gorebılırsın ıstedıgın rakamı...
Lıonesse cım bılırım o tıp ınsanları hırs yap ve basar.Keske daha onceden alsaydın tetbırını
En iyi göbek eriten spor yürüyüş! bunu bizzat gördüm cnm 3 er gün 1er saat yürü bak ilk incelmen göbekten gidece fazlan sadece göbekse en kolay çözümü yürüyüş... Tavsiye ederim cidden..
yok canim lionesse 80lerde sen 69 sana daha coooook var
cok sinir bozucu bir durum.. ya isvec yapacaksin ya da 5 gunde 5 kilo diyetini 3 kere yapacaksin.
3. takimdan winstonlight adli arkadas sanirim 20 gunde 10 kilo verdi 5te 5 yaparak. hala da veriyor ama baska bir diyete gecti simdi. onun topigine bir bak istersen gunlugu var..
bence iyi fikir
Benim kiloma gelmen senin için sağlıksız olurAma eski kilom 66ydı onlada kemik torbası olursun Sen murshu takip et o güzel olur sana hedef...
süpersin sen atakta kesin 3 kilo verirsin
cnmm burdakı amac zaten yarıs tabıkı gecmek ısteyeceksın cabalayacaksın bızde buna musade etmıycezzzsen ındıkce bız kacıcaz yanı asıl olması gerekekn buda bızım ısımıze gelmıyor...Cnmm sporunu aksatmazsan bence gorebılırsın ıstedıgın rakamı...
Gel fulya gelll beklıoyorum senı 70lerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?