Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay nagiiii valla içimi okudun biliyormusun o çocuğa bende öle dedim içimden. inşallah o kız ilerde fil gibi olur da benim halime muhtaç kalırsın dedim ahahah

ay murş çok sağol canımsın çok teşekkür ederim.
ama olay şöyle bu çocuk bi gün dedi ki geçen sene dışarda geziyoruz. yolda bi kız geçio ama böle az kilolu benden de zayıf kız. bune ya dedi erkeğe benziyor resmen dedi. bak bak. millete nasıl laf sölüo. hiç düşünmüo utanmaz bide güzel sanatlar mezunu olucak ayı. kız dediğin narin olur dio zayıf olur dio utanmaz ya.neymiş yüz güzelliği o kadar önemli değilmiş herkes fiziğe bakıyormuş öle düşünüomuş kendisi. ay ağlıcam şimdi nasıl rahatsız oldum bu gün aklıma gelince bunlar.

Son düzenleme:

azimli dayanikli degilim deme o bilincaltina guzel mesajlar ver. daha once yapmistim yine yapicam de. ben de surekli kendi kendime telkin edip duruyorum canim vericem yapicam bu kez hedefime ulasicam vs deyip duruyorum. canim birsey yemek isteyince dusunuyorum bu keki mi yoksa incecik citir olmayi mi daha cok istiyorum, hangisi daha agir basiyorsa onu yapayim diyorum. hep de zayif olmak agir basiyor. oyle oyle 2 haftadir hic kacamak yapmadim kendime guvenim geldi, umarim da boyle devam edebilirim. sen de pozitif dusun yapicam de benim kayinvalidem su an 36 beden (ki baya bol bol giyiyor 36yi) biz nisanliyken tam duba gibiydi o yasta kadin bile manken gibi olduysa biz neden olamayalim...
gecen yaz kendisi mini sortlarla gezmisti incecik bacaklari var cok ozenmistim benim bacaklarim birbirine surtunmekten ben giyemiyorum oyle kisa ama bu yaz giycem iste azmettim.
sen de azicik gaza getir kendini hirs yap biraz, bak gorceksin nasil da kolay olacak ondan sonrasi

valla aynen murcuuma katılıyorum sen çok güzelsin boyun yüzün ve bence çokta kilolu göstermiyo vücudun o kalas içten içe sana hayrandır da ondan yapıyodur senin yanında hiçç moralini bozma inadına güzel vakit geçir sarıl nişanlına daha da üstüne giderse ver ağzının payını dicem ama adam direk sana bişey demediği için işin zor

gercek soyluyorum ama cnm ole laf olsun dıe deıl...Eger bu kadar rahatsız oluyorsan nısanlının yanında ac konuyu oda 1 2 laf soksun o salaga belkı anlar yaptıgının yanlıs oldugunu...Ne kadar gereksız ınsanlar var cevrede yaa

bende nagıse katılıyorum walla olabılır benımde aklıma geldıde soylemek ıstemedım...Dedıgı gıbı takma kafana bosver sen tavrını koy ona karsı cool ol

anammm kaptanım sen nasıl kaçırdın ya 5 günde 5 kilo diyet yöntemlerinde var epeyde uygulayan var 2 gün serbest gün

anammm su bı gun sırf elma bı gun sırf patates yenen dıyetmı ? Oyla kalsın beceremem hayatta...

Bu arada ben bugun gene dogru durust bısey yemedım ne oluyo bana yawww

tamam canım. 15 günüm var. inşallah başarırım. 3-4 kg versem bir de dediğiniz gibi koyu renkli giysiler korse falan düzgün gözükebilirm. inşallah iyi olur ya. şuraya bak 5 para etmez insanlar yüzünden canım sıkılıyor. ama elde değil bu tip insanlar seni rezil edebilyior. söyleyeceği bir kelime bütün günümü mahvedebilir. nişanlıma da bu şekilde söylemek istemiyorum ben hiç sevmem öyle arkadaşı hakkında yorum yapmayı. aksine dikkate almıyormuşum gibi hiç ilgilenmiyormuşum gibi davranıyorum. politik durumdayım yani. çünkü zaten benim ki takıntılı bu sefer onun da canı sıkılcak hem çocuğa tavır alcak hem bana kızıcak.

çok sağol nagi valla teşekkür ederim. aynen dediin gibi yapıyorum onun inadına böyle sürekli benimkiyle beraberken bağırarak böyle keyifli kahkahalar atıyorum. onunla vakit geçirmesine de engel oldum bir kaç kez zaten =)

murş o yine benim canımı sıkarsa ben de bi cinlik yaparım. ağlarım sızlarım benimkine durumu izah ederim. soğuturum o çocuktan valla yaparım. o yılansa bende akrep olurum valla cc

iyi yoldasın iyi değerlendir bu durumu :))
bu arada neden kimse benim menülerimi yorumlamıyo bacılar

Walla bu elmalı su heralde benım ıstahımı kesıyor yaa Neyse cnmm ben bu gun gormedım senın menunu ama sureklı yorum yapıyorum elımden geldıgınce...

Aynen lıonesse ben olsam coktan yapmıstımmm...Bu son sansı olsun eger gene bı dengesızlık yaparsa soyle nısanlına versın agzının payını

Menümü yazayım

Sabah: 2 dilim kepek ekmek yağsız kızarttım
1 yumurta beyazı
3-4dilim domates
1üçgen light peynir
1fincan yeşilçayın yarısı

Ara: yok
Öğle: 1 küçük sütaş light yoğurt
1buçuk kaşık yulaf ezmesi

Ara: 1 portakal 1 elma

Akşamada brokoli yerim 3 tane salatayla...

Güzellll menu tam gaz devammm

Bugunku menum ;

2 bardak elmalı karısım
6 tane mısır patlagı
1 tane lokma(Hayırmıs yedım bende)
2 yemek kasıgı mısır
3 kupa molotof kokteylı
2 top dondurma

Şimdi sizce bunlardan sonra aksam yemegı yemelımıyım ?

Bi çay yaptım MOLOYOF KOKTEYLİ gibi

Yeşil Çay
Mısır Püskülü
Tarçın
Kök Zencefil
Kiraz sapı
Top karabiber
Karanfil
Limon
moloyof???
..git canım giiiiittttt....100 olsada git..spor sana hem yağ yaktıracak hemde fazla yemeni engelleyecek..kesinlikle herkese tavsiye ediyorum..
[
ay hoppisi gecmisim cidden oley
simdi sirada lionesse, ondan sonra da mursh

sonra da siyamum dermisim saka saka o kadar da degil yani
gerisini henuz dusunmedim :44:
..fulya fulyaaaaaa bizimde elimiz armut toplamıyo görişiciiizz..

murç bu ne biçim menü yaw:26:miden hakkaten molotof gibi olmuş olmalı..çok karıştırmışsın bebeemm

selam topiğim..hoppiş spordan geldi (öhhö öhhö)..gelir gelmez ne gördü..eşim olacak adam hani şu çakıla benzeyen çikolatalar var ya..almış eline bir kutu..bir kutuda sana aldım diyoay eceli benim elimden olacak bu adamın

Anammm hıc farkında deılım molotofff olacadıı

Ne yanı hoppıısss yemıyımmı sımdı moralımı bozdun yaaww ama bak sabah saat 07:00 den berı bu saate kadar yedıgımm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…