Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sabah

bu sefer tostumu kaşarlı yedim

ara

çay gayfe

öğlen

pide

ara
2 lokma balık bol su

akşam
çorba
salata

bugün mümkün olduğunca çok yürücem işşala

Son düzenleme:
ben annemlere gittim aklım sizdeydi şimdi bunlar çok şey yazar okuyamam diye hiçde korktugum gibi olmamış .saat 6 olunca yemek işim bitmiş oluyor sonra açıkırsam imdadıma kahve yada süt yetişiyor
kendime silikon kek kalıbı aldım dukan ekmek yapıcam

[..fulya fulyaaaaaa bizimde elimiz armut toplamıyo görişiciiizz..

elin elma armut degil bariz cikolata topluyor senin yavrum afiyet olsuuuuuunnn

sabah

bu sefer tostumu kaşarlı yedim

ara

çay gayfe

öğlen

pide

ara
2 lokma balık bol su

akşam
çorba
salata

bugün mümkün olduğunca çok yürücem işşala

iyi gidiyorsun canim yuruyus de yaparsan super olur

ben de ekmek yapicam yarin yine, cok guzel oldu ya.. ceyregini zaten kayinvalidem yedi bayila bayila. esim de begendi. simdi yine yapicam uzerine dokmeye su minik siyah seylerden aldim adini bilmiyorum susam yerine dokerim diye, gerci onlari dokmeden oyle bos da guzel olmustu gecen sefer

sorma canım ya 3 kilo fazla tartıyo bizimki. acaba hangi marka alsam. şu yağı suyu ayrı tartanlardan mı alsam acep? sizin basküller ne marka?

yagi olcenlerin olcumu malesef tutmuyor canim bosuna fazladan para odeme eger arada fiyat farki varsa normalleri ile.

Elma sirkesi mi acaba bağırsak sorununu çözüyor 2 gündür içiyorum 2 gündür wc sorunum kalmadı kayısılarıma hiç dokunmadım sayesinde tokda tutuyor...

Elma sirkesi mi acaba bağırsak sorununu çözüyor 2 gündür içiyorum 2 gündür wc sorunum kalmadı kayısılarıma hiç dokunmadım sayesinde tokda tutuyor...

valla bilmiyorumda büşracım bende de aynı etki var 2 haftadır haftasonu hariç limon elma sirkesi ve ılık su içip çıkıyorum evden sindirim sistemim tıkır tıkır ama taylan kümeli derki elma sirkesi sadece 1 çay kaşığı fazla koyup midenizi delmeyin diyo aklında olsun

bugün ki menüm
ılık limonlu sirkeli su

sabah 8:30
2 d.ekmek
1domates
1salatalık
diyet beyaz peynir

ara
1elma

öğle
1 kase ezogelin çorba
1 lahmacun

ara
1neskafe

akşam 18:15
1 kase mantar çorbası

ara
meyve

günboyu 2,5 lt su halen içiyorum 3ü geçer inş 1 bardak yeşil çay (öğlen kar nedeniyle dişarı çıkamayınca mecburen siparişe lahmacun ekledim yoksa getirmezlerdi )

Fulya hopişi gaza getirebilirmi bakacaz górecez

getirmisimdir heralde diye dusunuyorum :44:

gayet guzel menun canim tam guzel bir diyet menusu lahmacunu gormezsek tabi gerci ogle ve aksam ekmek olmadigi icin onun yerine sayabiliriz hamuru da ince zaten. hadi iyisin affettim

Havalar ısinsa ayda 5kilo veririm cuma pskyatıra gidicem ilacımı azaltarak bıraktırir .kendimi çok
İyi hissediyorum .ilacı bırakırsam daha gûzel kilo veririm

Hadi ya :44: Ben tok tutsun diye içiyordum sindirim sistemimide gerçekten çok iyi çalıştırıyor bundan sonra yarım bardak suya 1tatlı kaşığı koyarım ballada keskinliğini kırarım azda olsa... Saol cnm...

Havalar ısinsa ayda 5kilo veririm cuma pskyatıra gidicem ilacımı azaltarak bıraktırir .kendimi çok
İyi hissediyorum .ilacı bırakırsam daha gûzel kilo veririm

artik iyiyim dedikten sonra hmen kesmeyebiliyorlar azalta azalta 6 ayi bulabiliyor canim ama zaten doz azalinca bile fark etmeye baslar
ayrica zaten sen o ilaca ragmen super veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…