- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.921
çok salak bişey. çok aptal. kendime hemen dijital tartı alıcam. bunu da aleme ibret için balkondan aşağı sallandırıcam
bencede al benim o tartıdan var orda 94 çıkıyorum
sorma canım ya 3 kilo fazla tartıyo bizimki. acaba hangi marka alsam. şu yağı suyu ayrı tartanlardan mı alsam acep? sizin basküller ne marka?
[..fulya fulyaaaaaa bizimde elimiz armut toplamıyogörişiciiizz..
selam topiğim..hoppiş spordan geldi (öhhö öhhö)..gelir gelmez ne gördü..eşim olacak adam hani şu çakıla benzeyen çikolatalar var ya..almış eline bir kutu..bir kutuda sana aldım diyoay eceli benim elimden olacak bu adamın
sabah
bu sefer tostumu kaşarlı yedim
ara
çay gayfe
öğlen
pide
ara
2 lokma balık bol su
akşam
çorba
salata
bugün mümkün olduğunca çok yürücem işşala
ben annemlere gittim aklım sizdeydi şimdi bunlar çok şey yazar okuyamam diye hiçde korktugum gibi olmamış .saat 6 olunca yemek işim bitmiş oluyor sonra açıkırsam imdadıma kahve yada süt yetişiyor
kendime silikon kek kalıbı aldım dukan ekmek yapıcam
sorma canım ya 3 kilo fazla tartıyo bizimki. acaba hangi marka alsam. şu yağı suyu ayrı tartanlardan mı alsam acep? sizin basküller ne marka?
Elma sirkesi mi acaba bağırsak sorununu çözüyor 2 gündür içiyorum 2 gündür wc sorunum kalmadı kayısılarıma hiç dokunmadım sayesinde tokda tutuyor...
Fulya hopişi gaza getirebilirmi bakacaz górecez
bugün ki menüm
ılık limonlu sirkeli su
sabah 8:30
2 d.ekmek
1domates
1salatalık
diyet beyaz peynir
ara
1elma
öğle
1 kase ezogelin çorba
1 lahmacun
ara
1neskafe
akşam 18:15
1 kase mantar çorbası
ara
meyve
günboyu 2,5 lt su halen içiyorum 3ü geçer inş 1 bardak yeşil çay (öğlen kar nedeniyle dişarı çıkamayınca mecburen siparişe lahmacun ekledim yoksa getirmezlerdi)
valla bilmiyorumda büşracım bende de aynı etki var 2 haftadır haftasonu hariç limon elma sirkesi ve ılık su içip çıkıyorum evden sindirim sistemim tıkır tıkırama taylan kümeli derki elma sirkesi sadece 1 çay kaşığı fazla koyup midenizi delmeyin diyo aklında olsun
Havalar ısinsa ayda 5kilo veririm cuma pskyatıra gidicem ilacımı azaltarak bıraktırir .kendimi çok
İyi hissediyorum .ilacı bırakırsam daha gûzel kilo veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?