- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.941
Ben yeni üye oldum nasıl başlatıyorsunuz zayıflama zamanlarını merak ettim :)
Ben yeni üye oldum nasıl başlatıyorsunuz zayıflama zamanlarını merak ettim :)
sipariş verdim arzumun baskülünüalıcam
Simbo digital kullanıyorum çokta memnunum ama Arzumda iyi marka güle güle kullan az çık tartıda inş...
Elma sirkesi mi acaba bağırsak sorununu çözüyor 2 gündür içiyorum 2 gündür wc sorunum kalmadı kayısılarıma hiç dokunmadım sayesinde tokda tutuyor...
bugün ki menüm
ılık limonlu sirkeli su
sabah 8:30
2 d.ekmek
1domates
1salatalık
diyet beyaz peynir
ara
1elma
öğle
1 kase ezogelin çorba
1 lahmacun
ara
1neskafe
akşam 18:15
1 kase mantar çorbası
ara
meyve
günboyu 2,5 lt su halen içiyorum 3ü geçer inş 1 bardak yeşil çay (öğlen kar nedeniyle dişarı çıkamayınca mecburen siparişe lahmacun ekledim yoksa getirmezlerdi)
Kızlar sabah 69.7 kg çıktım ilginç71den 1 günde nasıl 69.7 ye indim anlamadım :S
Ama biraz önce yediğim pasta börek ile geri çıkarım heralde :/
"zayiflama zamanlarini baslatmak"... ??? o da nedir
günaydın kızlar ya tartım kafayı yedi yada vücudum dün sabah 69,3 gelen ben bu sabah 70,3 geldim tamam reglim yakın ama bu kadar da olmaz ya2 gündür gram kaçamağım yok, eşimde 2 gündür yemiyo adam 1,2 kg vermiş soruyo bana ne kadar vermem gerekiyo normal mi bu diye
bu sabah 5 te beşe başladım yanlız 3 gün yapıcam bugün patates günü ,yarın et ,cuma meyve patateste zorlanmam diyodum ama yeşilliksiz yağsız ıyykkk yiyiemedim 1 patatesi anca yedim zorla umarım vücuda şok etkisi yaptırırda cuma biraz vermiş olurum
günaydın mursh ellerine saglık .
kimse gelmemiş,sabah kalktım kahvaltımı yaptım evi topladım bulaşıkları makinaya dizdim ,çamaşırları topladım ,katladım yerleştirdim yenileri serdim .wc banyoları yıkadım .şimdi yeşil çay molası yarım saat sonra spor zamanı
selam topiğim.bugün moralim bozuk biraz ..sabah benim odunumsu yaratığım kahvaltıya gelmiş..elinde kıymalı börek, su böreği ve simitle..ya ben kendimi parçalıyorum zayıflıcam diye adam elinde börekle geliyo..abarttığımı falan düşünenler olabilir ama durum aynen böyle..ben zaten masadan kalkmak üzereydim , hiçbişeye dokunmadan kalkdım ama bu adamın düşüncesizliği beni öldürecek..sinirden kendi kendimi yiyorum..
Ohh bu ne hamaratlık valla fadıme abla ıyı spor olmus sana
Ahh hopıss ahh sanırım sen o evde bıraz zor zayıflarsın..Walla yemeden kalktıysan tebrıkler ben olsam dayanamazdım helekı kıymalı borek bayılırım su boregı bıterımmmm
selam topiğim.bugün moralim bozuk biraz ..sabah benim odunumsu yaratığım kahvaltıya gelmiş..elinde kıymalı börek, su böreği ve simitle..ya ben kendimi parçalıyorum zayıflıcam diye adam elinde börekle geliyo..abarttığımı falan düşünenler olabilir ama durum aynen böyle..ben zaten masadan kalkmak üzereydim , hiçbişeye dokunmadan kalkdım ama bu adamın düşüncesizliği beni öldürecek..sinirden kendi kendimi yiyorum..
Günaydın kızlarr !
Herkese ÜberGüzel bir çarşamba olsun
Nagıscımm uzulme erkekler daha cabuk zayıflıyor.Kuzenımınler geldı dun esı baya kıloluydu 40 gunde 15 kılo vermıs baya gobegı elan ınmıs.İş yerındekı şefte taktı 1 ayda 7 kılo verdı.Onların metebolızması daha hızlı calısıyor.Bizde yapıcaz ınan ınanmak basarmanın yarısıymıs
Bende Şu dünkü saçma sapan menüme geleyimmm
Sabah;
2 bardak elmalı karısım
3 bardak molotof kokteylı
1 lıtre su
Öğle;
6 tane form mısır patlagı
1 tane lokma (Şerbetsız)
2 top dondurma (azdı)
2 yemek kasıgı mısır
Aksam;
tavuk gogusu
fırında sebze
1 kepce pılav
Ara;
1 ufak muz
1 ufak kurabıye
Aman allahım ne sacma salak bı menu bu boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?