Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben yeni üye oldum nasıl başlatıyorsunuz zayıflama zamanlarını merak ettim :)

Beyinde bitirdiğin an o zaman başlıyor he sorduğun soru nasıl grupta yer alıyoruzda başlıyor bu süreç ona şöyle cvp vereyim...
Gruplar için istek bölümüne yazıyorsun boş olan bi grup seni davet ediyor her grubun kendi kurallarıyla başlıyorsun motive olup kilo vermeye...

günaydın kızlar ya tartım kafayı yedi yada vücudum dün sabah 69,3 gelen ben bu sabah 70,3 geldim tamam reglim yakın ama bu kadar da olmaz ya 2 gündür gram kaçamağım yok, eşimde 2 gündür yemiyo adam 1,2 kg vermiş soruyo bana ne kadar vermem gerekiyo normal mi bu diye
bu sabah 5 te beşe başladım yanlız 3 gün yapıcam bugün patates günü ,yarın et ,cuma meyve patateste zorlanmam diyodum ama yeşilliksiz yağsız ıyykkk yiyiemedim 1 patatesi anca yedim zorla umarım vücuda şok etkisi yaptırırda cuma biraz vermiş olurum

Elma sirkesi mi acaba bağırsak sorununu çözüyor 2 gündür içiyorum 2 gündür wc sorunum kalmadı kayısılarıma hiç dokunmadım sayesinde tokda tutuyor...

Cnmm elma sırkes zaten cok faydalı butun ıc organları temızlıyormus..Ama genede dozunu cok yapma allah korusun...

Menun guzel cnmm fulyanın dedegı gıbı menude ekmek olmadıgı ıcın 1 lahmacun masum olabılır ama sadece 1 tanesı ben yedımmı 4 taneden asagı yemezdım uhuhuhu

Kızlar sabah 69.7 kg çıktım ilginç 71den 1 günde nasıl 69.7 ye indim anlamadım :S

Ama biraz önce yediğim pasta börek ile geri çıkarım heralde :/

906090 bak sana napıyorummm

"zayiflama zamanlarini baslatmak"... ??? o da nedir

9: cok tatlısın fulya yaa sıyamumcum acıklamıs arkadasımıza durumu ondan alıntı yapmadım bıdaha ama senın tepkın harıkaymıs

sipariş verdim arzumun baskülünüalıcam

Hadı hayırlısı olsun cnmm..Zaten zayıflamaya ınandıgın baskulunu degıstırmenden bellı olurmus.Sende ınanmıssın bellı

Cnmm bazen vucut sasıyor bıtkı cayı ıc odem sokturucu mısır puskulu ve kıraz sapı var...5 te 5 te hayırlı olsun bakalım

Günaydın kızlarr !

Herkese ÜberGüzel bir çarşamba olsun

Nagıscımm uzulme erkekler daha cabuk zayıflıyor.Kuzenımınler geldı dun esı baya kıloluydu 40 gunde 15 kılo vermıs baya gobegı elan ınmıs.İş yerındekı şefte taktı 1 ayda 7 kılo verdı.Onların metebolızması daha hızlı calısıyor.Bizde yapıcaz ınan ınanmak basarmanın yarısıymıs

Bende Şu dünkü saçma sapan menüme geleyimmm

Sabah;

2 bardak elmalı karısım
3 bardak molotof kokteylı
1 lıtre su

Öğle;

6 tane form mısır patlagı
1 tane lokma (Şerbetsız)
2 top dondurma (azdı)
2 yemek kasıgı mısır

Aksam;

tavuk gogusu
fırında sebze
1 kepce pılav

Ara;

1 ufak muz
1 ufak kurabıye

Aman allahım ne sacma salak bı menu bu boyle

9.TakıM SaLı Ara KiLo BiLdiriM TabLoSu

Edda1985: 68,8 / 69,1 / 0,3
Fadime02: 97 / 97,5 / 0,5
Hoppidicik 86,3 / 86,8 / 0,5
Mursh: 80,6 / 80 / -0,6 :128:
TrulyScrumptious 88,9 / 86,7 / -2,2 :128:
Siyamum 52,8 / 52,9 / 0,1
Nagieymen 69,7 69,3 -0,4
Hicranöztürk 54,4 / 54,9 / 0,5
BeyazBulut 66,4/ Ara tartı günü için bildirim yapmadı
Okyanusada 68,4 / 68,8 / -0,4
Doksnaltmısdoksan 70,6/ Ara tartı günü için bildirim yapmadı
Lıonessa 81,2 / 81,5 / 0,3
Kaburgadolması 87/
Ara tartı günü için bildirim yapmadı

TABLO AÇIKLAMASI

Tabloda yer alan rakamların açıklaması aşağıdaki örnekte verilmiştir.Bilginize

MursH : 80.6 (Cuma kilo bildirimi) / 80 (Salı ara tartı günü bildirimi) / -0,6 (Kaybettiği kilo)

Yaptıgımız oylamaya saygı gösterip zaman ayıran herkese TEŞEKKÜRLER ...

Son düzenleme:
günaydın mursh ellerine saglık .
kimse gelmemiş,sabah kalktım kahvaltımı yaptım evi topladım bulaşıkları makinaya dizdim ,çamaşırları topladım ,katladım yerleştirdim yenileri serdim .wc banyoları yıkadım .şimdi yeşil çay molası yarım saat sonra spor zamanı

selam topiğim.bugün moralim bozuk biraz ..sabah benim odunumsu yaratığım kahvaltıya gelmiş..elinde kıymalı börek, su böreği ve simitle..ya ben kendimi parçalıyorum zayıflıcam diye adam elinde börekle geliyo..abarttığımı falan düşünenler olabilir ama durum aynen böyle..ben zaten masadan kalkmak üzereydim , hiçbişeye dokunmadan kalkdım ama bu adamın düşüncesizliği beni öldürecek..sinirden kendi kendimi yiyorum..

Ohh bu ne hamaratlık valla fadıme abla ıyı spor olmus sana

Ahh hopıss ahh sanırım sen o evde bıraz zor zayıflarsın.. Walla yemeden kalktıysan tebrıkler ben olsam dayanamazdım helekı kıymalı borek bayılırım su boregı bıterımmmm

canım yürüyüşümüde yaptım 30 dakika sonra15 dakikada yerde göbek hareketleri yaptım şimdi 1 kase yogurt yiyip kalan işlerimi yapıcam

hopiş sen eşinide al bir dr git diyetisyene bu böyle giderse kötü olur daha yaşı genç .hem ailece saglıklı beslenirsiniz .bizim evde börek anca ayda bir olur .kızartma ayda bir ikizler zayıf oldugu halde .bu ara çok badem yerler kızım sagolsun getiriyor bazen çikolata ama arada

hopiş sen bu kocana büyük bir ceza ver daha börek çikolata getirmesin

cnm ya kızmada hakikaten saçma olmuş
sabah resmen sıvı tüketimin patlamış ,öğlen karışmış :) akşam yediğini keşke öğlen yeseymişsin cnm

anamm yine iyi dayanmışsın hopiş ben dayanamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…