Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar gelin birleşelim gidip hopişin kocasını dövelim nasıl fikir

valla enişteye kızmak şart bide şöyle bir yorum yapabilirim demekki karısının bu halini seviyo yoksa ona destek olurdu köstek değil
bak benim kocam tombiş hanım sevmiyo olmalı ki oda diyete başladı ( kiloları rahatsız ediyo sevgili eşimi) faceden görmüşsündür fadime abla ben eşimin yanında çıtırım dimi

selam kızlarr
geç uyandım yine işsiz günlerimin tadını çıkrıyorum :)
kahvaltı yaptım hemde kendime kuymak yaptım
anneme telefonda söyledimdediki üşenmedinmi tek başına kuymak yapmayaaa sen böyle gidersen zayıflıcam deme dedi
bende ama anne daha bişe yemicem akşama kadar dedim :):):)

dünkü menüm kızlar

sabah kahvaltıda sucuklu yumurta
beyazpeynir
çay
1 dilim ekmek

ara yok

öğle anneme gittim giderken cigerdürüm aldım (çok sever,m )
hepsini yiyemedim yarısını yedimm

ara çay

akşam yemek yok

Ahh hopıss ahh sanırım sen o evde bıraz zor zayıflarsın.. Walla yemeden kalktıysan tebrıkler ben olsam dayanamazdım helekı kıymalı borek bayılırım su boregı bıterımmmm
yemedim murçum ..bu sefer çok kararlyım..yoksa boşu boşuna spora gitmiş olacam..

ya ben her gün börek yapsam kızartma yapsam yerler..benim kızımda iştahlı..o yemesin diye yapmıyorum ..ama sağolsun adam alıp alıp getiriyo..benim gittiğim spor salonuna sende gel diyorum, saattleri müsait çünkü..ama kime söylüyosun

anamm yine iyi dayanmışsın hopiş ben dayanamazdım
dayandım nagiş dayandım..bu sefer dayanıcam

kızlar gelin birleşelim gidip hopişin kocasını dövelim nasıl fikir
süpper ötesi..hatta murçun deyimiyle fiber ötesi:))

canım bu halimi seviyomusun diye hiç sormadım ama arada benim kollara bakıp "gel pazuları ölçelim, seninki benden büyük" demişliği var..hatta ölçtükte nitekim..benimki ona yakın çıktı...çok köstek olan bir insan değildir ama bu konuda bana destek vermediği aşikar..

hiii ne yaptın dedin ne yaptın???bayılırım kuymağa ama biz ona muhlama deriz..yarım kilo tereyağla yapıyoruz biz onu kuşum inşallah sende öyle yapmamıştırsın..

kızlar arada bahsediyorum , aycangülün topiği var hatırlarsınız..dün saç bakım ve cilt bakım günüydü..saçlarıma bakım kremi uyguladım , yüzümede kil maskesi yaptım..bir arkadaşımın kızkardeşi kuaför..saçlar için bir bakım formülü söyledi ki içinde yılan yağından tutunda badem yağına kadar türlü yağlar var..saçda 8 saat , sıcak havlu ile durması gerekiyomuş..arkadaşım 5 saat tutmuş ama saçları görmenizi isterdimsüpper olmuştu..o formülü alıp , içindeki yağları alıp saçıma uygulamak istiyorum..tabiiki saç bakım günlerinde..

günaydın bebeeğeeem =) menün de herşey var restoran menüsü gibi maşallah ahahaha kıyamam sana öptümmmm

9.TakıM SaLı Ara KiLo BiLdiriM TabLoSu

ahah benim perofrmans yerlerde çantayı yemişim kafama düzelticem inşallah.

edda günaydın tatlım kuymak ne ya
ben ciğer dürüm de hiç yemedim ama sen söyleyince şu anda canım ciğer çektii

dukancılar dikkatle okuyun: Protein ağırlıklı beslenen arkadaşlarım için:

Kuzenim bir süredir protein ağırlıklı besleniyordu. Çarpıntı baş gösterip de tansiyon fırlayınca doktora gitti. Tansiyon düzenleyici ilaçlarla birlikte beslenme şeklini derhal değiştirmesi tavsiyesi aldı.
Gazete (HT) bir yazı okumuş ve ona iletmiştim ne yazık ki uyarımı dikkate almamıştı. Ben de zamanında o yazıyı kesip saklamıştım.
Bu olay yaşanınca yazıyı size de iletmek istedim.

Birebir yazıyorum:
Protein ağırlıklı bir diyette vücut proteinleri sindirmek için çok fazla enerji harcar ve zayıflama olur. Ancak proteinle birlikte çok fazla yağ da vücuda gireceği için, kan yağlarında artış gözlemlenir ve koroner kalp hastalığına yakalanma riski artar. Gut hastalığı gelişebilir. Ayrıca proteinler vücuttan atılmak için kemiklerden kalsiyum çeker, bu da kemik erimesine neden olabilir.

anammm kuymak mı dedin öğrencilik yıllarım geldi aklıma ne çok yerdik ee iki tarbzonluyla oturunca tereyağ+ kaşar+tarbzon ekmeği her daim boldu bizim evde cnm çekti beeee

Merhaba kızlarrr

Sabah 7 de başladı bu günkü koşturmacam. Önce göz doktoruna gittim maaşallah çok şükür hiç bri sorun yokmuş. Korkuyorumdum pc yüzünden gözlerim bozulmuştur diye endişem vardı. Neyse ki sorun yok.

Ordan da cilt bakımına randevu almıştım oraya koşturdum 30 dk sürdü ama acaip kötü olmuştu yüzüm. Benim cildim aşırı kuru kızlar pul pul dökülüyor bilidğiniz kışın kağıt gibi kupkuru oluyor Şimdi çok rahatladığımı hissediyorum yüzüm yumuşacık ve temizlendi.

Şu aralar param olsa bi ton şey yapıcam mesela solarium la bronzlaşmak istiyorum. Bugüne dek bir kere girdim hiç bir değişiklik olmadı süt gibi çıktım yine :44: Hiç deneyen var mı sonuç alan var mı benim hiç bri fikrim yok da

Son düzenleme:
bunuda hep birlikte okuyalım canlar.....Merhaba,

Bu hafta 3. takım olarak güzel bir sonuca imza attık
Takımımızı ziyaret edip, soran arkadaşlarımız da oldu, onlara da fikir vermesi açısından yazmak istedim.

Takımımız şu an itibari ile 13 kişi.Bu 13 kişinin neredeyse çoğu takım içinde ayrı grup oluşturdu.Mekik çekerek zayıflayanlar, dukan yapanlar, hedefi 48 kilo olanlar, oyun konsolu ile zayıflamaya çalışanlar, lapa kürü yapanlar Ve gruplar arası hergün büyük çekişme yaşadık, birbirimizi gaza getirdik, kah hırs yaptık kah grup içindeki grupları takdir ettik.Ve herkes bu gazla bu hafta güzel bir sonuç almamızı sağladı.

Bireysellerde ikinci oldum.Ne yaptım? 500-600 kaloriyi aşmayan bir diyet uyguluyorum.Karbonhidratı (ekmek, pilav, makarna..vs) hayatımdan çıkardım, tuz,şeker ve yağ yok, kaçamak yok, asitli ve katkı maddeli hiçbir içecek yok, kahve yok, çikolata yok, hamurişi yok, yok babam yok yani Bununla birlikte günde 200-500 mekik çekiyor, 200 ayakta esneyerek bel hareketi yapıyor, 100-200 twist aletiyle bel çalışıyor, yarım saat-1 saat arası eliptik bisikletle spor yapıyor, 3 litreye yakın su içmeye çalışıyor, 600 kaloriyi 2 kalori geçersem bile sinameki çayı ile bağırsaklarımı temizliyorum.Özetle açım, spora kendimi vurdum ve bu işi en kısa sürede sağlıklı bir biçimde halletmeye kararlıyım çünkü şişman olmaktan bunaldım artık

.

anammm kuymak mı dedin öğrencilik yıllarım geldi aklıma ne çok yerdik ee iki tarbzonluyla oturunca tereyağ+ kaşar+tarbzon ekmeği her daim boldu bizim evde cnm çekti beeee
nagiş biz onu kaşarla değil özel bir peyniri var..onunla yaparız...telli peynir deriz ama istanbulda bulmak zor o peyniri..benim komşum var karslı..oradan getiriyolar, bende onlara sipariş ediyorum..herneyse..bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorumyoksa kendime hakim olamıycam..

hopiş okudum anladım ama bu bana hiçç uymaz baksana resmen tüm gün spor yapıyo ve aç geziyo açççççç 600 kl ne demek ya çok az benim gibi boğazına düşkün biri için

Bunu daha once okumustum cnm GUT hastlıgı kotu bı hastalık allah vermesın.Amcam yakalandı aylarca et yıyemedı etın gırdıgı yemegı dahı yıyemedı...

ahhh lıonesse ahh parm ols bende neler yapıcam nelerde malesef yok !Solaryum denemedım ben ten rengımden gayet memnunum ama soyle bı bakıma gırmek ısterdım ıhtıyacım var

Cnmm alıntı ıcın tesekkurler....

Ama nagıs gıbı bencede 400 600 kcl cok az...Spor eyvllah ama beslenmesı cok saglıksız yakında okuruz verdıgım kılolar ısık hızıyla dondu napıcam dıye ! Ama takım ıcı basarılarını tebrık ve taktır ettım

Keske yapabılsek !

inşallah yolun bi gün buralarad düşerse evimde seni ağırşar yaparım sana kuymak canım :))
kuymak yapmak kolay görünüyo ama tutmuyo
ben tutturan kadar kaç kere çöpe gitti
en sonunda tutturdum ve o gün bugün aynı kıvamda yapıyorum
kuymagın özelliği o tel peyniri zatren uazıp gitcek

canım ben 2 yaz boyunca gittim solaryuma
nişanımda ve düğünümde
normal de ona gideceğine güneşlen derim ben çünkü gerçekten zararlı sonuçta ışınla yapay karartı ..
ha görüntü olarak çok güzel bir görüntü ama güzel görünmek için ne oldugu belli olmayan bir şey her cihazada güvenmemek lazım.. iyi biryer iyi makineler kaliyeli olması önemli..

ama düğününde git bence ten esmer olunca gelinlik çok daha fazla yakışıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…