- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.961
cnm ya kızmada hakikaten saçma olmuş
sabah resmen sıvı tüketimin patlamış ,öğlen karışmış :) akşam yediğini keşke öğlen yeseymişsin cnm
anamm yine iyi dayanmışsın hopiş ben dayanamazdım
kızlar gelin birleşelim gidip hopişin kocasını dövelim nasıl fikir
yemedim murçum ..bu sefer çok kararlyım..yoksa boşu boşuna spora gitmiş olacam..Ahh hopıss ahh sanırım sen o evde bıraz zor zayıflarsın..Walla yemeden kalktıysan tebrıkler ben olsam dayanamazdım helekı kıymalı borek bayılırım su boregı bıterımmmm
ya ben her gün börek yapsam kızartma yapsam yerler..benim kızımda iştahlı..o yemesin diye yapmıyorum ..ama sağolsun adam alıp alıp getiriyo..benim gittiğim spor salonuna sende gel diyorum, saattleri müsait çünkü..ama kime söylüyosunhopiş sen eşinide al bir dr git diyetisyene bu böyle giderse kötü olur daha yaşı genç .hem ailece saglıklı beslenirsiniz .bizim evde börek anca ayda bir olur .kızartma ayda bir ikizler zayıf oldugu halde .bu ara çok badem yerler kızım sagolsun getiriyor bazen çikolata ama arada
dayandım nagiş dayandım..bu sefer dayanıcamanamm yine iyi dayanmışsın hopiş ben dayanamazdım
süpper ötesi..hatta murçun deyimiyle fiber ötesi:))kızlar gelin birleşelim gidip hopişin kocasını dövelim nasıl fikir
canım bu halimi seviyomusun diye hiç sormadım ama arada benim kollara bakıp "gel pazuları ölçelim, seninki benden büyük" demişliği var..hatta ölçtükte nitekim..benimki ona yakın çıktıvalla enişteye kızmak şart bide şöyle bir yorum yapabilirim demekki karısının bu halini seviyo yoksa ona destek olurdu köstek değil
bak benim kocam tombiş hanım sevmiyo olmalı ki oda diyete başladı( kiloları rahatsız ediyo sevgili eşimi) faceden görmüşsündür fadime abla ben eşimin yanında çıtırım dimi
hiii ne yaptın dedin ne yaptın???selam kızlarr
geç uyandım yine işsiz günlerimin tadını çıkrıyorum :)
kahvaltı yaptım hemde kendime kuymak yaptım
anneme telefonda söyledimdediki üşenmedinmi tek başına kuymak yapmayaaa sen böyle gidersen zayıflıcam deme dedi
bende ama anne daha bişe yemicem akşama kadar dedim :):):)
dünkü menüm kızlar
sabah kahvaltıda sucuklu yumurta
beyazpeynir
çay
1 dilim ekmek
ara yok
öğle anneme gittim giderken cigerdürüm aldım (çok sever,m )
hepsini yiyemedim yarısını yedimm
ara çay
akşam yemek yok
hiii ne yaptın dedin ne yaptın???bayılırım kuymağa ama biz ona muhlama deriz..yarım kilo tereyağla yapıyoruz biz onu kuşum inşallah sende öyle yapmamıştırsın..
yarım kilo olmasada bayağı bir miktar tereyağ gerekiyo kuymak için..yağ yukarıda yüzecek yani öyle söyleyeyim..off ağzım sulandı bakNeeee tereyagımı hemde yarım kılo edda naptın sen kızım
günaydın kızlar ya tartım kafayı yedi yada vücudum dün sabah 69,3 gelen ben bu sabah 70,3 geldim tamam reglim yakın ama bu kadar da olmaz ya2 gündür gram kaçamağım yok, eşimde 2 gündür yemiyo adam 1,2 kg vermiş soruyo bana ne kadar vermem gerekiyo normal mi bu diye
bu sabah 5 te beşe başladım yanlız 3 gün yapıcam bugün patates günü ,yarın et ,cuma meyve patateste zorlanmam diyodum ama yeşilliksiz yağsız ıyykkk yiyiemedim 1 patatesi anca yedim zorla umarım vücuda şok etkisi yaptırırda cuma biraz vermiş olurum
Günaydın kızlarr !
Herkese ÜberGüzel bir çarşamba olsun
Sabah;
2 bardak elmalı karısım
3 bardak molotof kokteylı
1 lıtre su
Öğle;
6 tane form mısır patlagı
1 tane lokma (Şerbetsız)
2 top dondurma (azdı)
2 yemek kasıgı mısır
Aksam;
tavuk gogusu
fırında sebze
1 kepce pılav
Ara;
1 ufak muz
1 ufak kurabıye
Aman allahım ne sacma salak bı menu bu boyle
9.TakıM SaLı Ara KiLo BiLdiriM TabLoSu
selam kızlarr
anneme telefonda söyledimdediki üşenmedinmi tek başına kuymak yapmayaaa sen böyle gidersen zayıflıcam deme dedi
dünkü menüm kızlar
sabh kahvaltıda sucuklu yumurta
beyazpeynir
çay
1 dilim ekmek
ara yok
ara çay
akam yemek yok
selam kızlarr
dünkü menüm kızlar
sabah kahvaltıda sucuklu yumurta
beyazpeynir
çay
1 dilim ekmek
ara yok
ara çay
akşam yemek yok
nagiş biz onu kaşarla değil özel bir peyniri var..onunla yaparız...telli peynir deriz ama istanbulda bulmak zor o peyniri..benim komşum var karslı..oradan getiriyolar, bende onlara sipariş ediyorum..herneyse..bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorumanammm kuymak mı dedin öğrencilik yıllarım geldi aklıma ne çok yerdik ee iki tarbzonluyla oturunca tereyağ+ kaşar+tarbzon ekmeği her daim boldu bizim evdecnm çekti beeee
bunuda hep birlikte okuyalım canlar.....Merhaba,
Bu hafta 3. takım olarak güzel bir sonuca imza attık
Takımımızı ziyaret edip, soran arkadaşlarımız da oldu, onlara da fikir vermesi açısından yazmak istedim.
Takımımız şu an itibari ile 13 kişi.Bu 13 kişinin neredeyse çoğu takım içinde ayrı grup oluşturdu.Mekik çekerek zayıflayanlar, dukan yapanlar, hedefi 48 kilo olanlar, oyun konsolu ile zayıflamaya çalışanlar, lapa kürü yapanlar Ve gruplar arası hergün büyük çekişme yaşadık, birbirimizi gaza getirdik, kah hırs yaptık kah grup içindeki grupları takdir ettik.Ve herkes bu gazla bu hafta güzel bir sonuç almamızı sağladı.
Bireysellerde ikinci oldum.Ne yaptım? 500-600 kaloriyi aşmayan bir diyet uyguluyorum.Karbonhidratı (ekmek, pilav, makarna..vs) hayatımdan çıkardım, tuz,şeker ve yağ yok, kaçamak yok, asitli ve katkı maddeli hiçbir içecek yok, kahve yok, çikolata yok, hamurişi yok, yok babam yok yani Bununla birlikte günde 200-500 mekik çekiyor, 200 ayakta esneyerek bel hareketi yapıyor, 100-200 twist aletiyle bel çalışıyor, yarım saat-1 saat arası eliptik bisikletle spor yapıyor, 3 litreye yakın su içmeye çalışıyor, 600 kaloriyi 2 kalori geçersem bile sinameki çayı ile bağırsaklarımı temizliyorum.Özetle açım, spora kendimi vurdum ve bu işi en kısa sürede sağlıklı bir biçimde halletmeye kararlıyım çünkü şişman olmaktan bunaldım artık
.
dukancılar dikkatle okuyun: Protein ağırlıklı beslenen arkadaşlarım için:
Kuzenim bir süredir protein ağırlıklı besleniyordu. Çarpıntı baş gösterip de tansiyon fırlayınca doktora gitti. Tansiyon düzenleyici ilaçlarla birlikte beslenme şeklini derhal değiştirmesi tavsiyesi aldı.
Gazete (HT) bir yazı okumuş ve ona iletmiştim ne yazık ki uyarımı dikkate almamıştı. Ben de zamanında o yazıyı kesip saklamıştım.
Bu olay yaşanınca yazıyı size de iletmek istedim.
Birebir yazıyorum:
Protein ağırlıklı bir diyette vücut proteinleri sindirmek için çok fazla enerji harcar ve zayıflama olur. Ancak proteinle birlikte çok fazla yağ da vücuda gireceği için, kan yağlarında artış gözlemlenir ve koroner kalp hastalığına yakalanma riski artar. Gut hastalığı gelişebilir. Ayrıca proteinler vücuttan atılmak için kemiklerden kalsiyum çeker, bu da kemik erimesine neden olabilir.
Merhaba kızlarrr
Sabah 7 de başladı bu günkü koşturmacam. Önce göz doktoruna gittim maaşallah çok şükür hiç bri sorun yokmuş. Korkuyorumdum pc yüzünden gözlerim bozulmuştur diye endişem vardı. Neyse ki sorun yok.
Ordan da cilt bakımına randevu almıştım oraya koşturdum 30 dk sürdü ama acaip kötü olmuştu yüzüm. Benim cildim aşırı kuru kızlar pul pul dökülüyor bilidğiniz kışın kağıt gibi kupkuru oluyorŞimdi çok rahatladığımı hissediyorum yüzüm yumuşacık ve temizlendi.
Şu aralar param olsa bi ton şey yapıcam mesela solarium la bronzlaşmak istiyorum. Bugüne dek bir kere girdim hiç bir değişiklik olmadı süt gibi çıktım yine :44: Hiç deneyen var mı sonuç alan var mı benim hiç bri fikrim yok da
bunuda hep birlikte okuyalım canlar.....Merhaba,
Bu hafta 3. takım olarak güzel bir sonuca imza attık
Takımımızı ziyaret edip, soran arkadaşlarımız da oldu, onlara da fikir vermesi açısından yazmak istedim.
Takımımız şu an itibari ile 13 kişi.Bu 13 kişinin neredeyse çoğu takım içinde ayrı grup oluşturdu.Mekik çekerek zayıflayanlar, dukan yapanlar, hedefi 48 kilo olanlar, oyun konsolu ile zayıflamaya çalışanlar, lapa kürü yapanlar Ve gruplar arası hergün büyük çekişme yaşadık, birbirimizi gaza getirdik, kah hırs yaptık kah grup içindeki grupları takdir ettik.Ve herkes bu gazla bu hafta güzel bir sonuç almamızı sağladı.
Bireysellerde ikinci oldum.Ne yaptım? 500-600 kaloriyi aşmayan bir diyet uyguluyorum.Karbonhidratı (ekmek, pilav, makarna..vs) hayatımdan çıkardım, tuz,şeker ve yağ yok, kaçamak yok, asitli ve katkı maddeli hiçbir içecek yok, kahve yok, çikolata yok, hamurişi yok, yok babam yok yani Bununla birlikte günde 200-500 mekik çekiyor, 200 ayakta esneyerek bel hareketi yapıyor, 100-200 twist aletiyle bel çalışıyor, yarım saat-1 saat arası eliptik bisikletle spor yapıyor, 3 litreye yakın su içmeye çalışıyor, 600 kaloriyi 2 kalori geçersem bile sinameki çayı ile bağırsaklarımı temizliyorum.Özetle açım, spora kendimi vurdum ve bu işi en kısa sürede sağlıklı bir biçimde halletmeye kararlıyım çünkü şişman olmaktan bunaldım artık
.
evet 600 kalori ile bende yaşayamam ama azmini takdir ettim doğrusu..hopiş okudum anladım ama bu bana hiçç uymaz baksana resmen tüm gün spor yapıyo ve aç geziyo açççççç 600 kl ne demek ya çok az benim gibi boğazına düşkün biri için
anammm kuymak mı dedin öğrencilik yıllarım geldi aklıma ne çok yerdik ee iki tarbzonluyla oturunca tereyağ+ kaşar+tarbzon ekmeği her daim boldu bizim evdecnm çekti beeee
Merhaba kızlarrr
Sabah 7 de başladı bu günkü koşturmacam. Önce göz doktoruna gittim maaşallah çok şükür hiç bri sorun yokmuş. Korkuyorumdum pc yüzünden gözlerim bozulmuştur diye endişem vardı. Neyse ki sorun yok.
Ordan da cilt bakımına randevu almıştım oraya koşturdum 30 dk sürdü ama acaip kötü olmuştu yüzüm. Benim cildim aşırı kuru kızlar pul pul dökülüyor bilidğiniz kışın kağıt gibi kupkuru oluyorŞimdi çok rahatladığımı hissediyorum yüzüm yumuşacık ve temizlendi.
Şu aralar param olsa bi ton şey yapıcam mesela solarium la bronzlaşmak istiyorum. Bugüne dek bir kere girdim hiç bir değişiklik olmadı süt gibi çıktım yine :44: Hiç deneyen var mı sonuç alan var mı benim hiç bri fikrim yok da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?