Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inş cnm oğlum biraz daha büyüsün bir karadeniz turu hayalimiz var grşmekte nasip olur umarım

bende ona göre tura çıkmadan -5 yaparım (kolaydı da sanki lafıma bak )
iş çıkışı b-fit e grşmeye gidiyorum bakalım kısmet

Nagısss 8 mart kadınlar gunu ıcın ozel bı kamp yapcaklarmıs sor mutlaka ondan faydalandırsınlar bende baslıycamda bı turlu cesaret edemıyorum.ama cok arastırıyorummm cok faydasını goren var...

Bi de şey sor.30 dk spordan sonra hergun bı aktıvıte yapan salonlar var.Zumba step yer hareketlerı gobek erıtme hareketlerı kalca hareketlerı felan gun gun yaptırıyolarmıs...

selam kizlar
sabah sabah dukan ekmegimi yapip geldim. bu sefer ayni malzemenin icine ufalanmis beyaz peynir ve kuru maydonoz koyup kagit muffin kaplarina doldurdum. oldu mu sana kocaman kocaman dusuk kalorili bol lifli muffinler.... 3 tanesi 1 dilim ekmege esdeger oluyor. neyse bir guzel luplettim karnim tok ve cok mutluyum
dun toplam 404 kalori almisim halsiz bile hissetmiyorum resmen acliga alisti bunyem. normalde ben de 500-600 arasi kalori aliyorum 10 gundur falan. 2bucuk kilo oyle gitti yani bir haftadan kisa surede. tabi boyle gitmicek verebildigim kadar verip sonra 1 hafta koruma programi, sonra da dukan yapicam. artik 70leri ucundan da olsa gormek istiyorum kacamak falan yapmiyorum.
eskiden light cikolatalar falan da alirdim simdi tamamen kestim onlari. kakaom var yulaf kepegim var bide sonunda toz Stevia buldum icinde kimyasal olmayan dogal tatlandirici... neredeyse sifir kalori, ve kesinlikle zararsiz. tatlandirici ben cok kullanmam normalde icindeki aspartame yuzunden ama Stevia diyorum baska da birsey demiyorum bitkisel tatlandirici hepinizin evinde olmasi gereken sey kizlar cok ciddiyim arastirin bulun alin olmadi ben size alayim getireyim canim tatli istedikce 20-30 kalorilik minik kekler yapicam kendime, icinde ne oldugunu bilcem en azindan. sifir yag...
bide simdi dolabimda saf bal var beyaz boyle sert... tatli krizim gelmisti 1 tatli kasigi bal yedim valla bidaha da tatli falan dusunmedim o gun.
neyse anlayacaginiz dogal seylerle beslenicem bir sure islenmis gida hic yememeye karar verdim ise de yariyor gibi.. esim toton kuculdu dedi pek mutlu gorunuyordu bu duruma ben kilo verdikce adamin libidosu artiyor tobe tobe........
neyse oyle kizlar turkiyeye gidene kadar 84 kilo olmak istiyorum nisan sonunda da 70leri ucundan gormek istiyorum. yaza da 60lari ucundan gormek istiyorum dukanla yavas yavas vericem. keske son 3-4 aydir boyle yerimde sayacagima disiplinli bir sekilde diyetime devam etseymisim simdi coktan 70lerde olacaktim oyle yapsaydim... al ver al ver ayni 4 kiloyu bir alip bir vermekten gina geldi. neyse ki kirildi o zincir simdi.

evet o diyete baslamadan ben de diyordum patates ne guzel iste falan, ama yenmiyor degil mi.. sahsen benim midem cok bulandi patates gununde toplam 2 kucuk patates yemistim. tuzsuz falan berbat oluyor....

9: cok tatlısın fulya yaa sıyamumcum acıklamıs arkadasımıza durumu ondan alıntı yapmadım bıdaha ama senın tepkın harıkaymıs

o senin tatliligin hayatim

Yaptıgımız oylamaya saygı gösterip zaman ayıran herkese TEŞEKKÜRLER ...

mursh bi sen bi ben variz kilo veren gerci fadime abla da adet olacak onu saymayalim o kilo almaz zaten dukan yapiyor. digerleri?

canim cok iyi anliyorum seni. benim evimdeki yiyecekleri gorsen.. her cesit biskuvi, cikolata (kv getirip duruyor bunlari), dolapta puding, en sevdigim pofuduk yuvarlak ekmekler (esim bayilir hep aliyoruz malesef), simdi de borek istediler gorumcem kv kp falan gelecek peynirli ve sosisli borek yapicam. daha once kek yaptim... iste bunlarin arasinda ben 2 kusur kilo verdim bu hafta dusun. inan canim cok istiyordu bir gun hirsimdan agladim hatta odama gidip. ama yemeyi birak elimi bile surmedim. malesef kilo vermek istiyorsak iradeyi terbiye etmek acayip disiplinli olmak gerekiyor cunku ondan bir parca bundan biraz sundan biraz deyince ipin ucu kaciyor. ben gul gibi 1200 kalorilik diyetimi yapip kilo veriyordum sonra o sebeple bozdum iste. biraz ondan biraz bundan, yarin dengelerim birsey olmaz diye diye diyeti bozdum.. su an pismanim. neyse ders aldim hatamdan oyle diyorum zararin neresinden donsek kar. senin de yememene cok sevindim canim. o da buyuk irade ister. insanin sinirleri bozuluyor evet ama sonrasinda (ozellikle ertesi sabah uyandiginda) kendini daha zayif daha motivasyonlu daha guclu hissediyorsun ve reddettigin her abur cubur icin kendinle gurur duyuyorsun iste o his yemek yerken yasadigin o kisa mutluluk hissinden cok daha guzel....

kızlar gelin birleşelim gidip hopişin kocasını dövelim nasıl fikir

ay fadime adam toplamaya baslamis bile dur, civili sopami alip geliyorum

ben de cok ozeniyorum su yag kurlerine ama hala yapamadim burada yag mag yok bursadayken alip buraya tasimak istiyorum eger mumkun olursa. tarifi alabilir miisn arkadasindan??

ondan dukanin atak evresi 7 gunden fazla yapilamiyor, 10 gun maksimum ama cok obezler icin o da doktor kontrolunde. atak evresinden sonra zaten karbonhidratlar giriyor araya ondan dengeler diye dusunuyorum.
yagi bilemicem ben vejeteryanim et yemiyorum yogurt peynir vs hep yagsiz aliyorum.. ben yagdan degil de iste fazla proteinden birazcik cekindim ama o kadar kisi yapiyor kimseye birsey olmamis bana da olmaz diye bir fikir olustu kafamda. bide vejeteryan olunca hersey bitkisel olunca hersey daha hafif oluyor kizlar o yediginiz ette ozellikle kirmizi olanda o kadar cok protein var ki insan vucudunun onu sindirecek bir sistemi yok. bizim cene ve dis yapimiz, mide salgilarimiz, sindirim sistemimiz ayni otoburlarinki gibi. et o yuzden aslinda protein agirlikli beslenmeyenler icin bile zor sindirilen bagirsaklarda 12 saat civari kalan bir besin. neyse ben simdi et karsiti konusmami yapmayayim uzun surer hem hepiniz vejeteryan olursunuz saka saka.. iste eger et yeseydim de dukan yapsaydim gunde 3 ogun et benim sistemimi zorlardi diye dusunmuyor degilim. bilemiyorum... :44:
hasta olani da hic duymadim ama yine de dukancilar sanirim belli araliklarla tahlil yaptiriyorlar ne olur ne olmaz ben de yaptiririm dukana baslarken ve de ileriki zamanlarda. sagligi tehlikeye atmamak lazim kilo vericez diye...

kaptanım murccum gel beraber başlayalım ne dersin hem destek oluruz ara gaz lazım bana :) benim grşeceğim yerde ilave olarak Pilates, oryantal, modern dans, salsa, çocuklar için dans, yoga bunlar var akşama grşeyim bildiririm kadınlar günü kampanyasınıda sorarım iyi hatırlattın thanks :)

fulyacımmm şu ekmegının tarıfını bı kere daha verırmısın ? Acayıp merak ettım denemek ıstıyorum daha once ben dukan yaparken pogaca yapmıstım yulaf kepegınden ama cok sert olmustu sen nasıl yumsak yapıyorsun o ekmegı...

sert mi oldu hmm.. bilmem ki canim. benimkinin dis kabugu citir oldu harikaydi ici de normal yumusakti ama tabi normal ekmek gibi degil daha dolu dolu bir ekmek oluyor. sert degil ama.. tarifi vereyim;

6 yemek kasigi yulaf kepegi
4 yemek kasigi yagsiz yogurt (veya az yagli yogurt, veya fromage frais, veya labne)
2 tatli kasigi kuru maya
2 tatli kasigi misir unu
2 yumurta (veya 3 yumurta aki)
bir cimdik tuz
ustune ekmek icin susam olabilir (yagli olur tabi biraz) ama ben bu hashas tohumundan azicik doktum harika oldu...

normalde bunlari karistirip iste su metalik "kullan-at" kaba koydum firina attim 180 derecede 50 dk civari pisiyor.

bugun peynir ve maydonoz koydum daha guzel oldu tadi, beyaz peynirli otlu muffin hem 3 tane yeniyor 1 dilim ekmek niyetine iyi degil mi... yag yok tuz az, komple lif yani. ekmek yemeyeli 2 hafta oluyor artik kendi ekmegimi yapiyorum. mikrodalgaya da atabilirsin ben mikrodalgada yaptim bugun kisa sursun diye. yarim olcek yaparsan 5 dakikada hazir oluyor ama oyle puf puf kabarip nar gibi kizarmiyor mikrodalgada... sadece cabuk olmasi avantaj :)

ay ben de çok merak ettim şu kuymağı neymiş ya bu kuymak ben de istiyorum :18:

valla ben de bronzluk istiyorum canım. ama nasıl anlıcam makinenin iyi olduğunu. bi de ücret araştırması yapmam lazım. aslında merter de var entay solarium diye bir yer oraya bir sorucam olmazsa. biraz para açısından rahatlarsam inş. istiyorum. zararlı olduğunu biliyorum evet ama bir kaç kere girip bronz olmayı denicem kendimi öyle merak ediyorum görmüş olurum enazından. sağol tatlım bilgi verdiğin için

Son düzenleme:

wall nagıscım benımde bı ortaga ıhtıyacım yok deıl yanı...Baslayalım beraber.Şu kadınlar gunu zımbırtısını ogren yarın hbr et bana varsa ole bısey ondan faydalanalım deılse bslayalım...

canım senin kv diyet yapmıyormu ??neden börek istiyor??artı sana neden büskivi falan taşıyorki??hmmm bayağı şüpheli bir durum:26:yoksa senin bu kv senin zayıflamanı istemiyrda ondanmı sana bu çikolatalarvalla ben bayağı bir işkillendim yani:))...kv milletine güven olmaz , gelin zayıflamasında güzelleşmesin diye düşünüyo olabilir yanii:))bilemiycimm........o formülü tam olarak sana yazıcam canım..tr geldiğinde aktardan alırsın yağları...

cnm sordum kadınlar gününde bir panayır varmış ama şuan için kampanya ile ilgili genel merkez bişey dememiş derse faydalandırırız dedi ben akşama grşüp sana döncem yüzyüze grşmeliyiz diyo abla
kilomu görecekmiş

ay hoooop ne oluyor ya neye başlıyorsunuz arkadaşım

b-fit bebem b-fit

[ ben mayasız , kabartma tozu ile yapıyordum ama bu tarifte güzele benziyor..biraz sonra deniycem..foto eklerim..

Cnmm ben maya koymuyodum ondan sanırım o sertlık neyse denıycem en kısa zmanda saol

ay hoooop ne oluyor ya neye başlıyorsunuz arkadaşım

B-Fitttt cıcısss

Hopısss sen delısın yaaa

tmm cnm hbr beklıyorum sendennn

boregi seviyorlar ne yapayim. kv degil borek olayini esim baslatti turk marketinin onunden geciyorduk hadi yufka alalim borek yap diye tutturdu annesine de soyledi sonra birden tum aile gelmeye karar verdi boregi duyunca... oyle iste.
cikolata biskuvi vs valla kv tonla aliyor her hafta. kp ve esimin 13 yasindaki erkek kardesi cilgin gibi abur cubur tuketiyorlar mesela kp her gece 2-3 paket cips ve peynir yer. yani yagli agir cheddar peyniri. kalp krizinden gidecek erken yasta... kv yeme dedikce adam yiyor o cipsleri eh kucuk ogullari cop gibi birsey ama yedigi donutlari cikolatalari falan gorseniz gozleriniz fal tasi gibi acilir bu minicik cocuk bu kadar yemegi nereye sigdiriyor diye. ama kv yemez onca seyin arasinda yasar da elini pek surmez birseye. bu ailede gelenek bu sanirim bayanlar hep diyette erkekler de cilginlar gibi yiyorlar.

neyse kisacasi komsuda pisiyor bize de dusuyor gibi bir durum oldu dipdibe oturunca... esim de cikolatasiz biskuvisiz yasayamayanlardan olunca....... sanirim kayinvalidem ben oglunu iyi beslemiyorum diye dusunuyor. cunku mesela esim benimle evlendiginden beri vejeteryan gibi yasiyor. et yerine benim etimsi protein urunlerimden yemeye basladi falan... onlari daha cok seviyorum diyor. bide ben simdi diyette olunca eve eskisi kadar alisveris yapmamaya basladik.. kv de sanirim oglunu ac biraktigimi dusunuyor gormuyor sanki o koca gobegi... habire birseyler getirip duruyor. ciddiyim gecen gun mutfak dolabini actim minik kitkat cikolatalar gordum oraya nasil girdiler haberim bile yok. esim tasiyor heralde bana caktirmadan

simdi guldugume bakma bu arada gecen hafta diyet basima vurmusken inanilmaz asabiydim esime baya trip attim, agladim falan.. ama bu hafta iyiyim ac hissetmiyorum motivasyonum da artti o yuzden esim karsimda yese bile oyle cok etkilenmemeye basladim. kv gibi oldum yani anlayacagin millet yiyor ben bakiyorum

bu arada kendisi de simdi dukan yapacakmis oyle dedi, gaza geldi. diyet yapmaya ihtiyaci yok onun zaten 36 beden ona bol bol oluyor dusun.. minicik kaldi kadin, bi gobegi var biraz ama o da gitmiyor heralde 3 dogumdan sonra. spor yapmaz zaten hic. benimle badminton oynuyordu bir aralar simdi ona da gitmiyoruz ne zamandir o torun baktigi icin. o yasta baya fit kadin ama ya :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…