- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.981
inşallah yolun bi gün buralarad düşerse evimde seni ağırşar yaparım sana kuymak canım :))
kuymak yapmak kolay görünüyo ama tutmuyo
ben tutturan kadar kaç kere çöpe gitti
en sonunda tutturdum ve o gün bugün aynı kıvamda yapıyorum
kuymagın özelliği o tel peyniri zatren uazıp gitcek
canım ben 2 yaz boyunca gittim solaryuma
nişanımda ve düğünümde
normal de ona gideceğine güneşlen derim ben çünkü gerçekten zararlı sonuçta ışınla yapay karartı ..
ha görüntü olarak çok güzel bir görüntü ama güzel görünmek için ne oldugu belli olmayan bir şey her cihazada güvenmemek lazım.. iyi biryer iyi makineler kaliyeli olması önemli..
ama düğününde git bence ten esmer olunca gelinlik çok daha fazla yakışıyo..
inş cnm oğlum biraz daha büyüsün bir karadeniz turu hayalimiz var grşmekte nasip olur umarım
inşallah canımm
trabzobna gelirsin 3 kilo almadan dönmezsin söyliyim
kıymalı peynirli kuymak akçabat köftsi ooo :):):)))
bende ona göre tura çıkmadan -5 yaparım(kolaydı da sanki lafıma bak )
iş çıkışı b-fit e grşmeye gidiyorum bakalım kısmet
günaydın kızlar ya tartım kafayı yedi yada vücudum dün sabah 69,3 gelen ben bu sabah 70,3 geldim tamam reglim yakın ama bu kadar da olmaz ya2 gündür gram kaçamağım yok, eşimde 2 gündür yemiyo adam 1,2 kg vermiş soruyo bana ne kadar vermem gerekiyo normal mi bu diye
bu sabah 5 te beşe başladım yanlız 3 gün yapıcam bugün patates günü ,yarın et ,cuma meyve patateste zorlanmam diyodum ama yeşilliksiz yağsız ıyykkk yiyiemedim 1 patatesi anca yedim zorla umarım vücuda şok etkisi yaptırırda cuma biraz vermiş olurum
9: cok tatlısın fulya yaa sıyamumcum acıklamıs arkadasımıza durumu ondan alıntı yapmadım bıdaha ama senın tepkın harıkaymıs
Yaptıgımız oylamaya saygı gösterip zaman ayıran herkese TEŞEKKÜRLER ...
selam topiğim.bugün moralim bozuk biraz ..sabah benim odunumsu yaratığım kahvaltıya gelmiş..elinde kıymalı börek, su böreği ve simitle..ya ben kendimi parçalıyorum zayıflıcam diye adam elinde börekle geliyo..abarttığımı falan düşünenler olabilir ama durum aynen böyle..ben zaten masadan kalkmak üzereydim , hiçbişeye dokunmadan kalkdım ama bu adamın düşüncesizliği beni öldürecek..sinirden kendi kendimi yiyorum..
kızlar gelin birleşelim gidip hopişin kocasını dövelim nasıl fikir
kızlar arada bahsediyorum , aycangülün topiği var hatırlarsınız..dün saç bakım ve cilt bakım günüydü..saçlarıma bakım kremi uyguladım , yüzümede kil maskesi yaptım..bir arkadaşımın kızkardeşi kuaför..saçlar için bir bakım formülü söyledi ki içinde yılan yağından tutunda badem yağına kadar türlü yağlar var..saçda 8 saat , sıcak havlu ile durması gerekiyomuş..arkadaşım 5 saat tutmuş ama saçları görmenizi isterdimsüpper olmuştu..o formülü alıp , içindeki yağları alıp saçıma uygulamak istiyorum..tabiiki saç bakım günlerinde..
dukancılar dikkatle okuyun: Protein ağırlıklı beslenen arkadaşlarım için:
Kuzenim bir süredir protein ağırlıklı besleniyordu. Çarpıntı baş gösterip de tansiyon fırlayınca doktora gitti. Tansiyon düzenleyici ilaçlarla birlikte beslenme şeklini derhal değiştirmesi tavsiyesi aldı.
Gazete (HT) bir yazı okumuş ve ona iletmiştim ne yazık ki uyarımı dikkate almamıştı. Ben de zamanında o yazıyı kesip saklamıştım.
Bu olay yaşanınca yazıyı size de iletmek istedim.
Birebir yazıyorum:
Protein ağırlıklı bir diyette vücut proteinleri sindirmek için çok fazla enerji harcar ve zayıflama olur. Ancak proteinle birlikte çok fazla yağ da vücuda gireceği için, kan yağlarında artış gözlemlenir ve koroner kalp hastalığına yakalanma riski artar. Gut hastalığı gelişebilir. Ayrıca proteinler vücuttan atılmak için kemiklerden kalsiyum çeker, bu da kemik erimesine neden olabilir.
Nagısss 8 mart kadınlar gunu ıcın ozel bı kamp yapcaklarmıs sor mutlaka ondan faydalandırsınlar bende baslıycamda bı turlu cesaret edemıyorum.ama cok arastırıyorummm cok faydasını goren var...
Bi de şey sor.30 dk spordan sonra hergun bı aktıvıte yapan salonlar var.Zumba step yer hareketlerı gobek erıtme hareketlerı kalca hareketlerı felan gun gun yaptırıyolarmıs...
fulyacımmm şu ekmegının tarıfını bı kere daha verırmısın ? Acayıp merak ettımdenemek ıstıyorum daha once ben dukan yaparken pogaca yapmıstım yulaf kepegınden ama cok sert olmustu sen nasıl yumsak yapıyorsun o ekmegı...
inşallah yolun bi gün buralarad düşerse evimde seni ağırşar yaparım sana kuymak canım :))
kuymak yapmak kolay görünüyo ama tutmuyo
ben tutturan kadar kaç kere çöpe gitti
en sonunda tutturdum ve o gün bugün aynı kıvamda yapıyorum
kuymagın özelliği o tel peyniri zatren uazıp gitcek
canım ben 2 yaz boyunca gittim solaryuma
nişanımda ve düğünümde
normal de ona gideceğine güneşlen derim ben çünkü gerçekten zararlı sonuçta ışınla yapay karartı ..
ha görüntü olarak çok güzel bir görüntü ama güzel görünmek için ne oldugu belli olmayan bir şey her cihazada güvenmemek lazım.. iyi biryer iyi makineler kaliyeli olması önemli..
ama düğününde git bence ten esmer olunca gelinlik çok daha fazla yakışıyo..
inşallah canımm
trabzobna gelirsin 3 kilo almadan dönmezsin söyliyim
kıymalı peynirli kuymak akçabat köftsi ooo :):):)))
kaptanım murccum gel beraber başlayalım ne dersin hem destek oluruz ara gaz lazım bana :) benim grşeceğim yerde ilave olarak Pilates, oryantal, modern dans, salsa, çocuklar için dans, yoga bunlar var akşama grşeyim bildiririm kadınlar günü kampanyasınıda sorarım iyi hatırlattın thanks :)
wall nagıscım benımde bı ortaga ıhtıyacım yok deıl yanı...Baslayalım beraber.Şu kadınlar gunu zımbırtısını ogren yarın hbr et bana varsa ole bısey ondan faydalanalım deılse bslayalım...
canim cok iyi anliyorum seni. benim evimdeki yiyecekleri gorsen.. her cesit biskuvi, cikolata (kv getirip duruyor bunlari), dolapta puding, en sevdigim pofuduk yuvarlak ekmekler (esim bayilir hep aliyoruz malesef), simdi de borek istediler gorumcem kv kp falan gelecek peynirli ve sosisli borek yapicam. daha once kek yaptim... iste bunlarin arasinda ben 2 kusur kilo verdim bu hafta dusun. inan canim cok istiyordu bir gun hirsimdan agladim hatta odama gidip. ama yemeyi birak elimi bile surmedim. malesef kilo vermek istiyorsak iradeyi terbiye etmek acayip disiplinli olmak gerekiyor cunku ondan bir parca bundan biraz sundan biraz deyince ipin ucu kaciyor. ben gul gibi 1200 kalorilik diyetimi yapip kilo veriyordum sonra o sebeple bozdum iste. biraz ondan biraz bundan, yarin dengelerim birsey olmaz diye diye diyeti bozdum.. su an pismanim. neyse ders aldim hatamdan oyle diyorum zararin neresinden donsek kar. senin de yememene cok sevindim canim. o da buyuk irade ister. insanin sinirleri bozuluyor evet ama sonrasinda (ozellikle ertesi sabah uyandiginda) kendini daha zayif daha motivasyonlu daha guclu hissediyorsun ve reddettigin her abur cubur icin kendinle gurur duyuyorsun iste o his yemek yerken yasadigin o kisa mutluluk hissinden cok daha guzel....
:
ben de cok ozeniyorum su yag kurlerine ama hala yapamadim burada yag mag yok bursadayken alip buraya tasimak istiyorum eger mumkun olursa. tarifi alabilir miisn arkadasindan??urum..
...
wall nagıscım benımde bı ortaga ıhtıyacım yok deıl yanı...Baslayalım beraber.Şu kadınlar gunu zımbırtısını ogren yarın hbr et bana varsa ole bısey ondan faydalanalım deılse bslayalım...
ay hoooop ne oluyor ya neye başlıyorsunuz arkadaşım
ben mayasız , kabartma tozu ile yapıyordum ama bu tarifte güzele benziyor..biraz sonra deniycem..foto eklerim..sert mi oldu hmm.. bilmem ki canim. benimkinin dis kabugu citir oldu harikaydi ici de normal yumusakti ama tabi normal ekmek gibi degil daha dolu dolu bir ekmek oluyor. sert degil ama.. tarifi vereyim;
6 yemek kasigi yulaf kepegi
4 yemek kasigi yagsiz yogurt (veya az yagli yogurt, veya fromage frais, veya labne)
2 tatli kasigi kuru maya
2 tatli kasigi misir unu
2 yumurta (veya 3 yumurta aki)
bir cimdik tuz
ustune ekmek icin susam olabilir (yagli olur tabi biraz) ama ben bu hashas tohumundan azicik doktum harika oldu...
normalde bunlari karistirip iste su metalik "kullan-at" kaba koydum firina attim 180 derecede 50 dk civari pisiyor.
bugun peynir ve maydonoz koydum daha guzel oldu tadi, beyaz peynirli otlu muffin hem 3 tane yeniyor 1 dilim ekmek niyetine iyi degil mi... yag yok tuz az, komple lif yani. ekmek yemeyeli 2 hafta oluyor artik kendi ekmegimi yapiyorum. mikrodalgaya da atabilirsin ben mikrodalgada yaptim bugun kisa sursun diye. yarim olcek yaparsan 5 dakikada hazir oluyor ama oyle puf puf kabarip nar gibi kizarmiyor mikrodalgada... sadece cabuk olmasi avantaj :)
sert mi oldu hmm.. bilmem ki canim. benimkinin dis kabugu citir oldu harikaydi ici de normal yumusakti ama tabi normal ekmek gibi degil daha dolu dolu bir ekmek oluyor. sert degil ama.. tarifi vereyim;
6 yemek kasigi yulaf kepegi
4 yemek kasigi yagsiz yogurt (veya az yagli yogurt, veya fromage frais, veya labne)
2 tatli kasigi kuru maya
2 tatli kasigi misir unu
2 yumurta (veya 3 yumurta aki)
bir cimdik tuz
ustune ekmek icin susam olabilir (yagli olur tabi biraz) ama ben bu hashas tohumundan azicik doktum harika oldu...
normalde bunlari karistirip iste su metalik "kullan-at" kaba koydum firina attim 180 derecede 50 dk civari pisiyor.
bugun peynir ve maydonoz koydum daha guzel oldu tadi, beyaz peynirli otlu muffin hem 3 tane yeniyor 1 dilim ekmek niyetine iyi degil mi... yag yok tuz az, komple lif yani. ekmek yemeyeli 2 hafta oluyor artik kendi ekmegimi yapiyorum. mikrodalgaya da atabilirsin ben mikrodalgada yaptim bugun kisa sursun diye. yarim olcek yaparsan 5 dakikada hazir oluyor ama oyle puf puf kabarip nar gibi kizarmiyor mikrodalgada... sadece cabuk olmasi avantaj :)
ay hoooop ne oluyor ya neye başlıyorsunuz arkadaşım
canım senin kv diyet yapmıyormu ??neden börek istiyor??artı sana neden büskivi falan taşıyorki??hmmm bayağı şüpheli bir durum:26:yoksa senin bu kv senin zayıflamanı istemiyrda ondanmı sana bu çikolatalarvalla ben bayağı bir işkillendim yani:))...kv milletine güven olmaz , gelin zayıflamasında güzelleşmesin diye düşünüyo olabilir yanii:))bilemiycimm........o formülü tam olarak sana yazıcam canım..tr geldiğinde aktardan alırsın yağları...
cnm sordum kadınlar gününde bir panayır varmış ama şuan için kampanya ile ilgili genel merkez bişey dememiş derse faydalandırırız dedi ben akşama grşüp sana döncem yüzyüze grşmeliyiz diyo abla
kilomu görecekmiş
hoppiş dukan ekmeği yapmaya gider
canım senin kv diyet yapmıyormu ??neden börek istiyor??artı sana neden büskivi falan taşıyorki??hmmm bayağı şüpheli bir durum:26:yoksa senin bu kv senin zayıflamanı istemiyrda ondanmı sana bu çikolatalarvalla ben bayağı bir işkillendim yani:))...kv milletine güven olmaz , gelin zayıflamasında güzelleşmesin diye düşünüyo olabilir yanii:))bilemiycimm........o formülü tam olarak sana yazıcam canım..tr geldiğinde aktardan alırsın yağları...
hoppiş dukan ekmeği yapmaya gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?