- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.001
az kabardi kizlar benden soylemesi, firinda yapicam haftasonu tatli versiyonunu. uzun suruyor ama daha guzel oluyor.
cig hali:
piserkenki hali:
pisince acliktan gozum dondugu icin hemen yemeye koyulunca foto cekmeyi unutmusum pazar gunu yaptigimda cekicem muffin halinin pismisini. yalniz mikrodalgadaki halinden goruluyor kabariyor ama cok degil.. tadi harika yalniz parmaklarinizi yiyebilirsiniz duz ekmek halinden bin kat daha guzel oldu.
Ellerine saglık cnmm cok guzel gorunuyor...Bıde bu sanırım bırz kek kıvamında sıvı oluyor demı ?
yaw bu mayanın üzerinde 1 saat bekleyin yazıyor...herneyse..bekliyciiz bakalım
evet sivi oluyor
yaw bu mayanın üzerinde 1 saat bekleyin yazıyor...herneyse..bekliyciiz bakalım
bizimki yalancı dukan fadime:))hopiş artık sendemi dukan ekmekten yapıcan .benim yulafım bitti bizim burda yok uzak markette var sogukta gidemem .
afferin sanaaa..hep böyle ol taammıbugün kızlar anneme toplanmış beni çagırdılar ben dün ugrayıp gelmiştim .yine gittim tek bir çay içtim herkes yedi içti ben yemedim
eve geldim tavuk yedim zero kolayla yanında yogurt saat 5 de yedim bugün çok acıkmıştım
bizimki yalancı dukan fadime:))
afferin sanaaa..hep böyle ol taammı
benimki ekmekten ziyade poğaça oldu sanırsambayağı bir peynir koydum içine..belki ondan koyu oldu..
Heh bende ne sorucam dıodum bıldıgım kadarıyla maya koydunmu mayalanmasını beklemek gerekıyor...Hopıste oldugu gıbı sen nasıl yapıyorsun fulyacım beklıyormusun ? Ayyy ne cok sey sorduk demı ekmekle ılgılı...
açlıktan o kuzum açlıktanama bişe itiraf edeyim dukana başladıktan sonra çok üşüyorum hemde sobanın yanındayken
yap bakalım..ben bugün tutturamazsam yarın tekrar yaparım..bende mısır unundan yapayım bari yulafım yok ama yulaf ezmem var onu degerlendirim belki olur
bu küçük dukancıklar benim damak tadıma pek uymadı yaw...yulaf kepeğim bozulmuş olabilirmi acaba???kötü bir kokusu var netekim
dukancıklar piştiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?