Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

az kabardi kizlar benden soylemesi, firinda yapicam haftasonu tatli versiyonunu. uzun suruyor ama daha guzel oluyor.

cig hali:

piserkenki hali:

pisince acliktan gozum dondugu icin hemen yemeye koyulunca foto cekmeyi unutmusum pazar gunu yaptigimda cekicem muffin halinin pismisini. yalniz mikrodalgadaki halinden goruluyor kabariyor ama cok degil.. tadi harika yalniz parmaklarinizi yiyebilirsiniz duz ekmek halinden bin kat daha guzel oldu.

Ellerine saglık cnmm cok guzel gorunuyor...Bıde bu sanırım bırz kek kıvamında sıvı oluyor demı ?

bugün kızlar anneme toplanmış beni çagırdılar ben dün ugrayıp gelmiştim .yine gittim tek bir çay içtim herkes yedi içti ben yemedim
eve geldim tavuk yedim zero kolayla yanında yogurt saat 5 de yedim bugün çok acıkmıştım

[işte pişmemiş hali ama pek bir koyu oldu bu fulya..kek gibi değil yani..kaşıkla doldurdum kalıplara:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
hopiş artık sendemi dukan ekmekten yapıcan .benim yulafım bitti bizim burda yok uzak markette var sogukta gidemem .
bizimki yalancı dukan fadime:))

afferin sanaaa..hep böyle ol taammı

benimki ekmekten ziyade poğaça oldu sanırsambayağı bir peynir koydum içine..belki ondan koyu oldu..

..Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

hoppidicik, fadime02+, mursh, lionesse ....yohsun sen yoooooooooohhhhhhhhh.
.

ben hic beklemiyorum canim benim mayada da bekleyin yaziyordu ama internetteki tarifte oyle birsey demiyordu ben beklemiyorum :26: beklemeden de kabardi ama biliyorsunuz resmini koymustum ekmegin

bu küçük dukancıklar benim damak tadıma pek uymadı yaw...yulaf kepeğim bozulmuş olabilirmi acaba???kötü bir kokusu var netekim

bu küçük dukancıklar benim damak tadıma pek uymadı yaw...yulaf kepeğim bozulmuş olabilirmi acaba???kötü bir kokusu var netekim

nasil yani canim? ne koydun tam olarak icine? bilmiyorum benimki mis gibi koktu ya acliktan mi acaba bana oyle geldi
tadi biraz degisik tabi normal pogaca/muffin gibi olamaz. daha yogurtlu kahvaltilik gevrek tadi oluyor ama alisinca o da guzel geliyor. ekmekten iyidir ya tam diyetlik pogaca iste daha ne istiyorsun peynir maydonoz koymus muydun bu arada? daha cok baharat koyup tadiyla biraz oynayabilirsin bidahaki sefere. veya yeni yulaf kepegi al belki dedigin gibi ondandir... :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…