- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.021
yeni yulaf kepeği ile tekrar denemem lazım..tadıda hoşuma gitmedi..nasil yani canim? ne koydun tam olarak icine? bilmiyorum benimki mis gibi koktu ya acliktan mi acaba bana oyle geldi
tadi biraz degisik tabi normal pogaca/muffin gibi olamaz. daha yogurtlu kahvaltilik gevrek tadi oluyorama alisinca o da guzel geliyor. ekmekten iyidir ya tam diyetlik pogaca iste daha ne istiyorsun peynir maydonoz koymus muydun bu arada? daha cok baharat koyup tadiyla biraz oynayabilirsin bidahaki sefere. veya yeni yulaf kepegi al belki dedigin gibi ondandir... :44:
yeni yulaf kepeği ile tekrar denemem lazım..tadıda hoşuma gitmedi..ssenin malzemelerin aynısını koydum canım..farklı olarak maydonoz değil dereotu ekledim..
1 seneye yakın oldu alalı ama bütün yazı sıcakta geçirdi..yani buzdolabında değildi..kutusunu attım , son kullanma tarihini bilmiyorum ..aldığımda dukan poğaçası yapmıştım , böyle kötü kokmamıştı, koku kesinlikle yulaf kepeğinden kaynaklanıyo eminim..evet canim o zaman yulaf kepegindendir tadi kokusu kotu olmuyor cunku normalde biraz degisik oluyor ama kotu olmuyor.. cok mu eskiydi ki sendeki yulaf kepegi? ne kadar zamanda bozuluyor acaba ben hic bakmadim tarihine falan.
bugünkü menüm
sabah kahvaltıda
kuymak
çay
1 domates + 1 yeşil biber
ara yok
öğle 1 kase şehriye çorba
ara 1 capuccino
akşam beyaz peynir
yarım dilim ekmek
1 bardak kola
bukadar bugünkü menüğm
napıyonuz kızlarr
ben kuzey güneyi izliyom
bugün 1 kitaba başladım dünya klasiklerinden şimdi bitirdim :)
yeni bir kitaba başlıcam da neye başlasam düşünüyom
Menüm:
Sabah: 1 tost kepek ekmeğe yağsız...
Öğle: 1 paket form mısır patlağı
1 bardak şekersiz sütsüz nescafe
Ara: 1 kase çorba
1 sütaş light yoğurt
Akşam: 2 kaşık mercimek çorba
2buçuk karnıbahar
1 kaşık yoğurt
Ara: 2 fincan tarçınlı yeşilçay...
Spor yok... Heryerim tutulmuş ama duşta basenlerimde incelme farkettim
murccum sana söz verdim diye hemen yazayım kaçıyorum :)
b-fite gittim toplasan 60 metrekare yer aletler hep manuel oyuncak gibi 90 tl para istedi 45 dk git 45 gel 1,5 saat 1 saatte spor günlük 2,5 saat kayıp ayrıca ordakiler eğitimli hoca falan değil anlatmasından falan öyle anladım açıkçası beğenmedim eşime 90 tl versemgünde 1 saat oğluma baksa zaten evde bisiklet var esneme germeyide yaparım hiç değilse hem evimde olurum hem paşamdan 1 saat ayrı kalırım
bide 90 tlye çok daha süper adı sanı belli meşhur bir yer var kardiyo falan çalıştırıyo oraya giderim daha iyi
bugünkü menüm
sabah kahvaltıda
kuymak
çay
1 domates + 1 yeşil biber
ara yok
öğle 1 kase şehriye çorba
ara 1 capuccino
akşam beyaz peynir
yarım dilim ekmek
1 bardak kola
bukadar bugünkü menüğm
menün azıcıkmış güzelmiş :)
bende sadece 4 patates,
2 neskafe
1 dilim ekmek
1 bardak ıhlamur
3lt su
bende kuzey güney izliyorum edda sonda ne oldu bu hafta :44:
ohh yarasın bebeemmKızlar gunaydınnnn ...
Herkese süper bir Perşembe...Sert çok sert hatta ıvana sert bır MART ayı diliyorum(Sert gecsınkı bol bol zyıuflayalım kcl yakalım )
Dün ısten cıktık çig kofte yemege gıttık...Güzeldı hatta uber guzeldı
Dünkü Menum ;
Sabah;
2 bardak elmalı karısım
1 lt su
Öğle;
1 kase k-fleks
yarım elma
yarım armut
kucuk kıvı
200 ml kakolu sut
(Meyve salatası)
Akşam;
1 durum cıg kofte (Durum cok cok ınce lavas gıbı degıldı)
1 ayran
3 yk fasulye pıyzı
ohh yarasın bebeemmmenün güzel , bende menü yazmak istiyorum ama üşeniyorum off mart sert geçmesin murç yaa..güneş görmek istiyorum artık..güneş olunca benim konsantrasyonum tavan yapıyo..karda kışda kek moduna giriyorum hemen
geçemesin değil geçti bileegünaydın hopişim artık uyuma şu fulya artık senide geçmesin .ben dün 97.5 çıktım bu sabah regl oldum şimdi 96.9 çıktım
regl oldun diye dukanı bırakma sakın fadime..durmak yok yola devam..(murçun hayat felsefesi:))yarına kadar şu 900 gidermi acaba ama su oldugunun farkındayım akşam ellerimi kapatamıyordum şişmişti
Cnmm menun cok guzel tebrıkler
Cnmm çok sagol bılgı ıcın...Sana baya uzakmıs ondan sorun olabılır haklısın ama benım bır alt sokagımda...Evet aletler az ama zaten ısı goren yer hareketlerı ben kılomun cogunu leslıyle verdım.Onlarında çogu hareketı leslıe gıbıymıs...Aslında yakın olsa sana mutlaka gıt derdım.Ama gercekten uzakmıs o kadar zman harcamana degmez yakın bıyere gıt bencede...
Menun azmıs ama kuymak zaten dengelemıstır cnm...
Senınde cnm menun azcık ama fazla azcık
günaydın totoşlarım, günaydın canlarım ballarım...yine sabbehin köründe topikteyim..aşkitom kendi uyumadığı gibi benide uyutmuyo artık..
murrçum günaydın canım bugün herkes bol proteinli beslensin yarın tartıda eksileri görürsünüz
geçemesin değil geçti bileeonun için hain planlarım var, börek yollayamıyorum ama börek tarifi vericem ona.. hem kendi yesin hem eşine yedirsin
regl oldun diye dukanı bırakma sakın fadime..durmak yok yola devam..(murçun hayat felsefesi:))
günaydınnn menün güzelmiş cnm zaten gün boyu bişey yememişsin çiğ köftede o kadar zararlı olmaz sanırım :)
benim az ama ben şu 5te beşi yapıyorum bugünde et günü yapıyorum, çarşamba perşembe 2 gün vucüt şoka girsin diye cuma eski sisteme devam çok zor bu be kolay gibi görünüyo ama değil
günaydınnnn hopiş
günaydın fadime abla ben bugün sırf protein yicem şöleki bir koca tavuk göğsünü yağsız tuz kekik ve kırmızı biberle soteledim akşama kadar sadece bunu yicem bide sıvı inş yarın tartıda eksileri görürüm ama vucüdum davul gibi reglim yanaştıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?