Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hopişim biz seni gaza getirelim diye söyleyip duruyorduk ama senin onun gibi kilo vermen biraz zor nedeni hem dogumlar var hem fulya bizden yaşca çok küçük metobolizması güzel çalışır ama yinede vericegimize inanıyorum ALLAHIN İZNİYLE

biz büyüklerin dedigi gibi durmak yok yola devam edicez her nekadar çocuk konusunda dinlemediysem bunda dinlicem
..nasıl yani fadime.??

..demi fadimem ..doğru söylüyosun ..bizim metbolizma daha yavaş çalışıyo tabii..olsun bizde kaplumbağa gibi gideriz n'apalım

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlarrr
dün de akşamı sadece 1 çikolata yiyip akşamyemegi yemedim :)

bugünde öyle ypmayı planlıyorum
salı sabah 69.1 kilo idim bu sabah 68.9 gittikçe iniyo..
bu hafta boyunca akşam yemek yememeyi denicem sanki gittikçe iniyo kilo gibi

PEYNİRLİ KURU PASTA(her evre)

Tarif: 1 paket BİM Kaanlar lor peyniri (500 gr), 3 yumurta, 8 kaşık yulaf kepeği, 1 paket kabartma tozu, yarım demet dereotu, az çörekotu, yarım çay kaşığı kadar tuz.. 1 yumurtanın sarısı ayrılır, çörekotu hariç tüm malzemeler güzelce karıştırılır ve top top yapılarak yağlı yağıda yerleştirilir, üstlerine yumurta sarısı sürülerek çörekotları serpiştirilir. önceden 200 derecede ısıtılmış fırında 20-25 dakika kadar pişirilir. gerçekten tadı harika oldu, aynı pastane kurupastaları gibi oldu, 16 büyük parça çıktı, yani gün başına 4 adet

alıntıdır denicem ama yulafım bitmiş

Ayyy uzun zamandr çiğ köfte yemedim ekmeksizmi yesem acaba ödül olarak bugün aldraym bari Menün güzel açıklamaya gerek yok zate meyve sebzenin arasına koymuşsun çiğköfteyi...

Tünaydııın...
Bugün evdeyim yeni uyandım bide üstüne hastayım oyüzden tembellik yaptım yatakta... Tartıya çıkmaya korkuyorum şişkinlik var

maaşallah de kuşum nazar değmesin..

Tünaydııın...
Bugün evdeyim yeni uyandım bide üstüne hastayım oyüzden tembellik yaptım yatakta... Tartıya çıkmaya korkuyorum şişkinlik var
:13:al bendende o kadar..cuma sabahına kadar tartıya çıkmama kararı aldım..aynı rakamı görürsem moralim bozulacak çünkü

[heyyyy nerdesiniz millet!!!!..gelinde iki lafın belini kıralım yaw..cee diyen kaçmış..hoppişde leslie yapmaya gider.....(öhhö öhhöööö)

kisin kek modunda mi oluyorsun hahahahaha ay kek modu ya koptum

günaydın hopişim artık uyuma şu fulya artık senide geçmesin .ben dün 97.5 çıktım bu sabah regl oldum şimdi 96.9 çıktım

tebrik ederim 96lari da gordun sen de yakinda bana yetiseceksin galiba tabi ben duraklarsam (ki biraz durakladi su birkac gundur gram gram iniyor..)

geçemesin değil geçti bileeonun için hain planlarım var, börek yollayamıyorum ama börek tarifi vericem ona..hem kendi yesin hem eşine yedirsin

olmaz, ancak kargoyla yollarsan yerim
Eki Görüntüle 358337

hangi degerlerini olcturuyorsun canim tahlil yaptirdiginda? ben de dukan yapcam ya bi ogreneyim ne olur ne olmaz.

ay iyi kuculeyim de cebinize gireyim 29 yasindayim ayol senden 6 yas kucugum fadime minnosum

ben de bu versiyonunu deneyeyim bakayim yarin.. dereotu almam lazim. kaabrtma tozu burada oyle paket halinde degil yalniz koca kutu ile satiyorlar. kac kasik dokmem gerek?

Tünaydııın...

gecmis olsun canim bende de var siskinlik ya dur bakalim, regl degilim ama.

tuvaletin yolunu unuttum diyelim. dun takviye bir ilac aldim dogalmis hamilelere falan veriyorlarmis eczaciya sordum. ondan alicaktim gece ama korktum :26: birden karin agrisi yapiyormus sabah ve de habersiz geliyormus onlem alin diyor bu ne demek ya dedim altima mi yapcam yani icmedim ben de... ama karnim tas gibi su an oof of ne dertli basim var ya

o kuru kayisilar, ilik sular, bitki caylari bana fayda etmiyor. sinameki bile ise yaramadi bende.

kuşum akşam olabildiğince az yemek tabiki kilo verdirir ama çukulata yeme güzelim..onun yerine havuç ye yoğurt ye sebze meyve ye süt iç ama şekerli şeyler yeme daha hızlı gider kilocuklar

Teşekkür ederim bende de elma sirkesi fayda etti... Şişkinliğim 1 hafta sürüyor wcye çıksamda hep bi şiş karın bölgem... Elma sirkesini öneririm 1 tatlı kaşığı fazlası zararmış sordum babama..

fulya sen 1 çay kaşıgı koy yeter kabartma tozunu

fulya benim regl bitse 95 .9 olurmuyum acaba :26:

tarifi aldım şekercik..izninle takımımda da paylaşıcam..emeğine sağlık şekercim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…