- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.041
geçemesin değil geçti bileeonun için hain planlarım var, börek yollayamıyorum ama börek tarifi vericem ona.. hem kendi yesin hem eşine yedirsin
regl oldun diye dukanı bırakma sakın fadime..durmak yok yola devam..(murçun hayat felsefesi:))
..nasıl yani fadime.??biz büyüklerin dedigi gibi durmak yok yola devam edicez her nekadar çocuk konusunda dinlemediysem bunda dinlicem
..demi fadimem ..doğru söylüyosun ..bizim metbolizma daha yavaş çalışıyo tabii..olsun bizde kaplumbağa gibi gideriz n'apalımhopişim biz seni gaza getirelim diye söyleyip duruyorduk ama senin onun gibi kilo vermen biraz zor nedeni hem dogumlar var hem fulya bizden yaşca çok küçük metobolizması güzel çalışır ama yinede vericegimize inanıyorum ALLAHIN İZNİYLE
..nasıl yani fadime.??
..demi fadimem ..doğru söylüyosun ..bizim metbolizma daha yavaş çalışıyo tabii..olsun bizde kaplumbağa gibi gideriz n'apalım
Kızlar gunaydınnnn ...
Herkese süper bir Perşembe...Sert çok sert hatta ıvana sert bır MART ayı diliyorum(Sert gecsınkı bol bol zyıuflayalım kcl yakalım )
Dün ısten cıktık çig kofte yemege gıttık...Güzeldı hatta uber guzeldı
Dünkü Menum ;
Sabah;
2 bardak elmalı karısım
1 lt su
Öğle;
1 kase k-fleks
yarım elma
yarım armut
kucuk kıvı
200 ml kakolu sut
(Meyve salatası)
Akşam;
1 durum cıg kofte (Durum cok cok ınce lavas gıbı degıldı)
1 ayran
3 yk fasulye pıyzı
hahaa..Allah iyiliğini versin fadime..ben tayyip abimide aştım diyosun yaniiihopi kim demişti 3 çocuk dogurun kim demişti durmak yok yola devam tabiiki tayyip abimiz
günaydın kızlarrr
dün de akşamı sadece 1 çikolata yiyip akşamyemegi yemedim :)
bugünde öyle ypmayı planlıyorum
salı sabah 69.1 kilo idim bu sabah 68.9 gittikçe iniyo..
bu hafta boyunca akşam yemek yememeyi denicem sanki gittikçe iniyo kilo gibi
:13:al bendende o kadar..cuma sabahına kadar tartıya çıkmama kararı aldım..aynı rakamı görürsem moralim bozulacak çünküTünaydııın...
Bugün evdeyim yeni uyandım bide üstüne hastayım oyüzden tembellik yaptım yatakta... Tartıya çıkmaya korkuyorum şişkinlik var
ohh yarasın bebeemmmenün güzel , bende menü yazmak istiyorum ama üşeniyorum off mart sert geçmesin murç yaa..güneş görmek istiyorum artık..güneş olunca benim konsantrasyonum tavan yapıyo..karda kışda kek moduna giriyorum hemen
günaydın hopişim artık uyuma şu fulya artık senide geçmesin .ben dün 97.5 çıktım bu sabah regl oldum şimdi 96.9 çıktım
geçemesin değil geçti bileeonun için hain planlarım var, börek yollayamıyorum ama börek tarifi vericem ona.. hem kendi yesin hem eşine yedirsin
yanında yogurt ye zero kola iç ama ben alıştım çok rahat geliyor bana dün yulaftan silikon kek kalıbında kek yaptım 2 ince dilim yedim 1 bardak sütle akşam yemegimi 5 de yemiştim kekimide 7 de yedim çok iyi gidiyor inşallah saglık sorunlarım çıkmaz .önümüzdeki hafta dr gidip tahlilerimi yaptırmayı düşünüyorum ozaman içim rahat eder
hopişim biz seni gaza getirelim diye söyleyip duruyorduk ama senin onun gibi kilo vermen biraz zor nedeni hem dogumlar var hem fulya bizden yaşca çok küçük metobolizması güzel çalışır ama yinede vericegimize inanıyorum ALLAHIN İZNİYLE
PEYNİRLİ KURU PASTA(her evre)
Tarif: 1 paket BİM Kaanlar lor peyniri (500 gr), 3 yumurta, 8 kaşık yulaf kepeği, 1 paket kabartma tozu, yarım demet dereotu, az çörekotu, yarım çay kaşığı kadar tuz.. 1 yumurtanın sarısı ayrılır, çörekotu hariç tüm malzemeler güzelce karıştırılır ve top top yapılarak yağlı yağıda yerleştirilir, üstlerine yumurta sarısı sürülerek çörekotları serpiştirilir. önceden 200 derecede ısıtılmış fırında 20-25 dakika kadar pişirilir. gerçekten tadı harika oldu, aynı pastane kurupastaları gibi oldu, 16 büyük parça çıktı, yani gün başına 4 adet
alıntıdır denicem ama yulafım bitmiş
Tünaydııın...
Bugün evdeyim yeni uyandım bide üstüne hastayım oyüzden tembellik yaptım yatakta... Tartıya çıkmaya korkuyorum şişkinlik var
[heyyyy nerdesiniz millet!!!!..gelinde iki lafın belini kıralım yaw..cee diyen kaçmış..hoppişde leslie yapmaya gider.....(öhhö öhhöööö)
günaydınnnnnn
gözüm şişti kapanmak üzere
sabah kalktım altı üstü kırmızı ve balon gibi
günaydın kızlarrr
dün de akşamı sadece 1 çikolata yiyip akşamyemegi yemedim :)
bugünde öyle ypmayı planlıyorum
salı sabah 69.1 kilo idim bu sabah 68.9 gittikçe iniyo..
bu hafta boyunca akşam yemek yememeyi denicem sanki gittikçe iniyo kilo gibi
kisin kek modunda mi oluyorsun hahahahaha ay kek modu ya koptum
tebrik ederim 96lari da gordun sen de yakinda bana yetiseceksin galibatabi ben duraklarsam (ki biraz durakladi su birkac gundur gram gram iniyor..)
olmaz, ancak kargoyla yollarsan yerim
Eki Görüntüle 358337
hangi degerlerini olcturuyorsun canim tahlil yaptirdiginda? ben de dukan yapcam ya bi ogreneyim ne olur ne olmaz.
ay iyi kuculeyim de cebinize gireyim29 yasindayim ayol senden 6 yas kucugum fadime minnosum
ben de bu versiyonunu deneyeyim bakayim yarin.. dereotu almam lazim. kaabrtma tozu burada oyle paket halinde degil yalniz koca kutu ile satiyorlar. kac kasik dokmem gerek?
gecmis olsun canim bende de var siskinlik ya dur bakalim, regl degilim ama.
tuvaletin yolunu unuttum diyelim. dun takviye bir ilac aldim dogalmis hamilelere falan veriyorlarmis eczaciya sordum. ondan alicaktim gece ama korktum :26: birden karin agrisi yapiyormus sabah ve de habersiz geliyormus onlem alin diyorbu ne demek ya dedim altima mi yapcam yani icmedim ben de... ama karnim tas gibi su an oof of ne dertli basim var ya
o kuru kayisilar, ilik sular, bitki caylari bana fayda etmiyor. sinameki bile ise yaramadi bende.
[heyyyy nerdesiniz millet!!!!..gelinde iki lafın belini kıralım yaw..cee diyen kaçmış..hoppişde leslie yapmaya gider.....(öhhö öhhöööö)
kisin kek modunda mi oluyorsun hahahahaha ay kek modu ya koptum
tebrik ederim 96lari da gordun sen de yakinda bana yetiseceksin galibatabi ben duraklarsam (ki biraz durakladi su birkac gundur gram gram iniyor..)
Eki Görüntüle 358337
hangi degerlerini olcturuyorsun canim tahlil yaptirdiginda? ben de dukan yapcam ya bi ogreneyim ne olur ne olmaz.
ay iyi kuculeyim de cebinize gireyim29 yasindayim ayol senden 6 yas kucugum fadime minnosum
ben de bu versiyonunu deneyeyim bakayim yarin.. dereotu almam lazim. kaabrtma tozu burada oyle paket halinde degil yalniz koca kutu ile satiyorlar. kac kasik dokmem gerek?
tuvaletin yolunu unuttum diyelim. dun takviye bir ilac aldim dogalmis hamilelere falan veriyorlarmis eczaciya sordum. ondan alicaktim gece ama korktum :26: birden karin agrisi yapiyormus sabah ve de habersiz geliyormus onlem alin diyorbu ne demek ya dedim altima mi yapcam yani icmedim ben de... ama karnim tas gibi su an oof of ne dertli basim var ya
o kuru kayisilar, ilik sular, bitki caylari bana fayda etmiyor. sinameki bile ise yaramadi bende.
fulya benim regl bitse 95 .9 olurmuyum acaba :26:kisin kek modunda mi oluyorsun hahahahaha ay kek modu ya koptum
Eki Görüntüle 358337
PEYNİRLİ KURU PASTA(her evre)
Tarif: 1 paket BİM Kaanlar lor peyniri (500 gr), 3 yumurta, 8 kaşık yulaf kepeği, 1 paket kabartma tozu, yarım demet dereotu, az çörekotu, yarım çay kaşığı kadar tuz.. 1 yumurtanın sarısı ayrılır, çörekotu hariç tüm malzemeler güzelce karıştırılır ve top top yapılarak yağlı yağıda yerleştirilir, üstlerine yumurta sarısı sürülerek çörekotları serpiştirilir. önceden 200 derecede ısıtılmış fırında 20-25 dakika kadar pişirilir. gerçekten tadı harika oldu, aynı pastane kurupastaları gibi oldu, 16 büyük parça çıktı, yani gün başına 4 adet
alıntıdır denicem ama yulafım bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?