Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

fulya benim regl bitse 95 .9 olurmuyum acaba :26:
bu gidisle kesin olursun

fulya sen 1 çay kaşıgı koy yeter kabartma tozunu
tamamdir canim :128:

burada yoktur ki elma sirkesi.. 1.5 yildir buradayim hic gormedim sirke mirke. bi bakayim ama....

aaa yine kimsecikler yok..5 milin 2 milini yaptım benim aşkitom uyandı..bu çocuk babasıyla anlaşmalı zaaarr

Evi topladım geldiiiimmmmmmm...

Ne yedim ne içtim :
Sabah(öğle12 civarı) 1 haşlanmış yumurta beyazı
1 üçgen light peynir
1 fincan yeşilçay
1 küçük domates
1 dilim kepek ekmek

Ara: 1 kaşık yoğurda 1 kayısı doğradım 1tatlı kaşığıda yulaf ezmesi

Öğleden sonra: 2 kaşık haşlanmış mantı
1 kaşık yoğurt+baharat

Ara: 2 kuru kayısı

birini topikte görmek sevindirici..canım senin hedefin kaç kilo??menün güzel ama bana azz

birini topikte görmek sevindirici..canım senin hedefin kaç kilo??menün güzel ama bana azz

Az önce mursh ta açıktı galiba Hedefim 50 idi ama verdiğimi görmeye başlayınca 48 yaptım... Bana yetiyor az yemek çünkü midem küçüldü artık fazlasını almıyor...

.Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)

hoppidicik, siyamum+ .
.gel minnoş geeeeelllll.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce mursh ta açıktı galiba Hedefim 50 idi ama verdiğimi görmeye başlayınca 48 yaptım... Bana yetiyor az yemek çünkü midem küçüldü artık fazlasını almıyor...
evet, bir hafta az yesek midemiz o "az yeme" olayına alışıyor..en azından ben öyleyim...normalde bugün yediklerimle dolaşsam midem açımmm diye sinyal verirdi..ama kendini şartlandırdıktan sonra midende sinyal vermiyo..2-3 günden beri az yiyorum ve gayet rahatım şu an...........boyun kaç canım??

Boyum 1.55 kısa oyüzden 50 bana yetmiyor aslında şuan bile şişman sayılmam normalim ama yinede hedefe kitlendim... Ben önceden midemi tıka basa doldururken yavaş yavaş aç bıraktım 4te 3 4te 2 diye azaltınca alıştı şimdi kendi kabul etmiyor fazlasını aslında daha iyi oldu kilomu inş geri almam böylelikle..

spor salonundaki bayanlar hocaya ideal kilo nasıl bulunur diye sormuşlardı..kilo ile boy arası 10 cm. olmalı dedi..ama bence bu kişiden kişiye değişir..bazı insanlar daha kemikli oluyorlar..hocanın hesaba göre 58 olmam lazım ki ben 58 kiloda berbat görünürüm..zaten en son evlendiğimde 58 dim..ondan sonra o rakamı göremedim..benim idealim 65 ama 70 olsamda idare ederim..hatta şükrederim

Kızlar son zamanlarda foruma fazla giremedim özür dilerim Erkek arkadaşımla problemlerimiz vardı ve mutsuzdum.. Sonunda bitti herşey ve çok mutsuzum.. Diyete bugün tekrar başladım. 70.3 kg ile.. Herşeyin hayırlısı

Evet bu var ama dediğin gibi kişiden kişiye değişir.. Bende öyle düşünüyorum 45 olsam kemik torbası gibi olurum zaten 50yede fazla kalmadı 22 nisana kadar 1ay 21 günüm var 48 olursam dünyalar benim olur gibime geliyor yani annemin deyimiyle 1 yağ tenekesini daha atmam lazım üzerimden

Geçmiş olsun... Üzülme varsa kısmetinde barışırsınız (yakın zamanda bende yaşadım) 1 gün ağladım 2.gün Allah verdi mutlu olcağım pek çok şey... Yinede üzülmemek elde değil...

Teşekkürler.. Bizim barışmamız çoook zor... Tek bir tartışma konumuz vardı oda "evlilik". Ve son olarak dün saatlerce konuştuk bu konu üzerine. Anlaşamıyoruz. Barışacak olsaydık şimdiye kadar bence razı olmuştu.. Kendi bilir, kendi kaybeder.

hayırlısı olsun cnm vardır her işte bir hikmet,zamanla geçiyo acısıda mutsuzluğuda yerini başka kalpler bile dolduruyo

bakın kızlar..depresyon hırkası

hopiş süpermiş bu çok komik ya

Erkekler evlilik deyince soğuyorlar buz gibi... Ama ilk baştada kendileri o gözle hatun arıyorlar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hesabı... Allah gönlüne hayırlısını nasip etsin...

Şu dipliner ı nasıl çekiyorsunuz ya bi türlü beceremedim... bulaştırdım göz çevreme uyduruk bi makyaj oldu

Erkekler evlilik deyince soğuyorlar buz gibi... Ama ilk baştada kendileri o gözle hatun arıyorlar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hesabı... Allah gönlüne hayırlısını nasip etsin...

Ben de seninle evlenmek istiyorum diyor, ama bahaneler uyduruyor. Evlilik için minimum şeyleri elde etmeden hayatının sonuna kadar evlenemezmiş, çok zengin olması, ayda 10.000 dolar kazanması lazımmış. Para olmadan mutlu olamazmışız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…