Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menu yazmaya usenıyomusun duymamıs olayım

günaydınnnnnn

gözüm şişti kapanmak üzere

sabah kalktım altı üstü kırmızı ve balon gibi

Gecmıs olsun tatlımm arpacık cıktı galıba :94:

Ayyy uzun zamandr çiğ köfte yemedim ekmeksizmi yesem acaba ödül olarak bugün aldraym bari Menün güzel açıklamaya gerek yok zate meyve sebzenin arasına koymuşsun çiğköfteyi...

ya 2 sıkımdan bısey olmaz ye

Genemı cnm yaa dah sık gel takmamaya calıs...Üzme kendını duzelır takma kafana

bakın kızlar..depresyon hırkası

Bayıllldııımmmm

valla cnm o kaçmaya yer aramış türkiye şartlarında kaç kişinin geliri 10.000 dolar ya
bu konuda açtığın konuyuda okumuştum daha önce hemde nerdeyse bütün sayfaları o sadece gününü güzel geçirmek istiyo anı yaşayalım ama evlenmeyeleim diyo hiçç üzülme bitanem sen kazandın o kaybetti bir dahada dönme ondan başka adam mı yok amasyanın bardaaa biri olmazsa biridaaa işte o kadar

Bukadar bahaneyle o evlilik olmaz olsada yürümez evet maddi kısmı var işin ama kimse 10bin dolarla evlenmiyor ablam nisanda evlenicek hiç kimseden 5 kurş almadan kendi yapıyor maaşıda 1.800 tl... Onun ağlaması lazım ozmn açıııımmm diye

Şu dipliner ı nasıl çekiyorsunuz ya bi türlü beceremedim... bulaştırdım göz çevreme uyduruk bi makyaj oldu

cnmmm avon bı urun cıkarmıs klem seklınde ben cok rahat kullanıyorum cokta guzel oluyor tavsı ederım al

ahh cnm genemı ynı muhabbet bırak allasen turkıyede o kadar para kazanan bırı varsa bende evlenıyım

Kızlar bugun sıfır motıvasyonla basladım gune...bugun dıyet yapmadım dıyebılırım neyse ısler coktu burayada ugrayamadım :44: yarında youn olurum sonr gene duzene gırer ısler...

Bide cumartesı lansman varmıs ooofff gene kıyafet sorunu ve kılo problemı

bende sıfır motivasyon bölgem değişti sabahtan bir çıktım diz kapaklarıma kadar çamurla döndüm bu bana revamı
sabahtan beri tavuk sote
1 neskafe
1yeşil çay
1 çilekli soda
su
1 dilimde ekmek
başkada bişey yemedim tavuğu bile bitiremedim ama açta değilim hani yemeyince alışıyo insan

Kızlar bugun sıfır motıvasyonla basladım gune...bugun dıyet yapmadım dıyebılırım neyse ısler coktu burayada ugrayamadım :44: yarında youn olurum sonr gene duzene gırer ısler...

Bide cumartesı lansman varmıs ooofff gene kıyafet sorunu ve kılo problemı

Hadi mursh sızlanma gitsin o kilolar fazla kaldılar yerlerinde... Ne yedin bakalım?

Alışıyor mide alışsın... Dışarısı buz gibi karda var hiç çıkasım yok evde açtım perdeyi spor yapıcam ev karanlığa gömüldü bodrum kat gibi 4.kattayım

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
siyamum, nagieymen+, hoppidicik+, mursh, nursahin92

Casusluk yapan yakaladım hopişşşşşşşşş

Haklısın cnmm yaa hep bı mzeret hem bı bahane

2 pogaca
2 mutluluk topu
1 baklava

Butun gun yedıklerım bunlardı dahada bısey yemem ...

tam benlikmiş.....
hehehh..tam zamanında eklemişim değilmi:))

zengin olmadan evlenemezmiş yani..param olmadan mutlu olamam demiş kısaca....en doğrusunu yapmışsınız bence..ya da yapmışsın..boşuna vakit harcamaya değmez böyle erkekler için..

sabahtan beri başıma gelenlerden haberiniz yok =((

arkadaşınız karakoldan geldi şimdi. cep telefonum çalındı dükkanda müşteri kılığında gelip beni kandırdılar

zaten sabah yüzüm gözüm şişmişti kızarmıştı üstüne bir de telefonum gitti

..hergün aynı olmuyo murçum..yarın kaldığın yerden devam edersin..

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
siyamum, nagieymen+, hoppidicik+, mursh, nursahin92

Casusluk yapan yakaladım hopişşşşşşşşş
haniiiiiiiiiiiiiiii nerdeeeeeeeeeeeee???

Haklısın cnmm yaa hep bı mzeret hem bı bahane

2 pogaca
2 mutluluk topu
1 baklava

Butun gun yedıklerım bunlardı dahada bısey yemem ...
mutluluk topu neki??iyi bişeyse bizde yiyek murççç

ayyy kıyamam yaaa cok cok gecmıs olsun cnmmm..Allahh alana akıl fıkır versın nedıyım...

..hergün aynı olmuyo murçum..yarın kaldığın yerden devam edersin..

haniiiiiiiiiiiiiiii nerdeeeeeeeeeeeee???

mutluluk topu neki??iyi bişeyse bizde yiyek murççç

Mutluluk topu?

Çorba yada salata ye tansiyonun düşer...

Kızlar mutluluk topu doyuran dıye bı tatlı var dehset bısey onun cevız kadar toplar halınde ve ustune cıkolata sosu dokulmus halı Neyse kotu ornek oluyorum ama gercekten adının hakkını verıyor...

Bende aksama cok acıkırsam corba ıcmeyı dusunuyorumm..Neyse hopısın dedıgı gıbı yarın yıne yenıden dıyet

ayyy kıyamam yaaa cok cok gecmıs olsun cnmmm..Allahh alana akıl fıkır versın nedıyım...

çok sağol murş telefona üzülmüyorum. dolandırıldığıma sinirleniyorum. gittim şikayet ettim ifade verdim başkalarına zararı olmadan yakalansın diye. resmine bak zaten ekledim hırsızın resmini pislik adam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…