- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.081
Şu dipliner ı nasıl çekiyorsunuz ya bi türlü beceremedim... bulaştırdım göz çevreme uyduruk bi makyaj oldu
ohh yarasın bebeemmmenün güzel , bende menü yazmak istiyorum ama üşeniyorum off mart sert geçmesin murç yaa..güneş görmek istiyorum artık..güneş olunca benim konsantrasyonum tavan yapıyo..karda kışda kek moduna giriyorum hemen
günaydınnnnnn
gözüm şişti kapanmak üzere
sabah kalktım altı üstü kırmızı ve balon gibi
Ayyy uzun zamandr çiğ köfte yemedim ekmeksizmi yesem acaba ödül olarak bugün aldraym bariMenün güzel açıklamaya gerek yok zate meyve sebzenin arasına koymuşsun çiğköfteyi...
Kızlar son zamanlarda foruma fazla giremedim özür dilerimErkek arkadaşımla problemlerimiz vardı ve mutsuzdum.. Sonunda bitti herşey ve çok mutsuzum.. Diyete bugün tekrar başladım. 70.3 kg ile.. Herşeyin hayırlısı
bakın kızlar..depresyon hırkası
bende hiç beceremimm eyelıner diplıneryapanlar ne güzel yapıyo ya
Ben de seninle evlenmek istiyorum diyor, ama bahaneler uyduruyor. Evlilik için minimum şeyleri elde etmeden hayatının sonuna kadar evlenemezmiş, çok zengin olması, ayda 10.000 dolar kazanması lazımmış. Para olmadan mutlu olamazmışız.
Ben de seninle evlenmek istiyorum diyor, ama bahaneler uyduruyor. Evlilik için minimum şeyleri elde etmeden hayatının sonuna kadar evlenemezmiş, çok zengin olması, ayda 10.000 dolar kazanması lazımmış. Para olmadan mutlu olamazmışız.
Şu dipliner ı nasıl çekiyorsunuz ya bi türlü beceremedim... bulaştırdım göz çevreme uyduruk bi makyaj oldu
Kızlar bugun sıfır motıvasyonla basladım gune...bugun dıyet yapmadım dıyebılırım neyse ısler coktu burayada ugrayamadım :44: yarında youn olurum sonr gene duzene gırer ısler...
Bide cumartesı lansman varmıs ooofff gene kıyafet sorunu ve kılo problemı
Kızlar bugun sıfır motıvasyonla basladım gune...bugun dıyet yapmadım dıyebılırım neyse ısler coktu burayada ugrayamadım :44: yarında youn olurum sonr gene duzene gırer ısler...
bende sıfır motivasyon bölgem değişti sabahtan bir çıktım diz kapaklarıma kadar çamurla döndüm bu bana revamı
sabahtan beri tavuk sote
1 neskafe
1yeşil çay
1 çilekli soda
su
1 dilimde ekmek
başkada bişey yemedim tavuğu bile bitiremedim ama açta değilim hani yemeyince alışıyo insan
Hadi mursh sızlanma gitsin o kilolar fazla kaldılar yerlerinde... Ne yedin bakalım?
Alışıyor mide alışsın... Dışarısı buz gibi karda var hiç çıkasım yok evde açtım perdeyi spor yapıcam ev karanlığa gömüldü bodrum kat gibi 4.kattayım
hehehh..tam zamanında eklemişim değilmi:))tam benlikmiş.....
zengin olmadan evlenemezmiş yani..param olmadan mutlu olamam demiş kısaca....en doğrusunu yapmışsınız bence..ya da yapmışsın..boşuna vakit harcamaya değmez böyle erkekler için..Ben de seninle evlenmek istiyorum diyor, ama bahaneler uyduruyor. Evlilik için minimum şeyleri elde etmeden hayatının sonuna kadar evlenemezmiş, çok zengin olması, ayda 10.000 dolar kazanması lazımmış. Para olmadan mutlu olamazmışız.
geçmiş olsun canım hayırdır inş.??
..hergün aynı olmuyo murçum..yarın kaldığın yerden devam edersin..Kızlar bugun sıfır motıvasyonla basladım gune...bugun dıyet yapmadım dıyebılırım neyse ısler coktu burayada ugrayamadım :44: yarında youn olurum sonr gene duzene gırer ısler...
haniiiiiiiiiiiiiiii nerdeeeeeeeeeeeee???Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
siyamum, nagieymen+, hoppidicik+, mursh, nursahin92
Casusluk yapan yakaladım hopişşşşşşşşş
mutluluk topu neki??iyi bişeyse bizde yiyek murççç
Haklısın cnmm yaa hep bı mzeret hem bı bahane
2 pogaca
2 mutluluk topu
1 baklava
Butun gun yedıklerım bunlardı dahada bısey yemem ...
Haklısın cnmm yaa hep bı mzeret hem bı bahane
2 pogaca
2 mutluluk topu
1 baklava
Butun gun yedıklerım bunlardı dahada bısey yemem ...
sabahtan beri başıma gelenlerden haberiniz yok =((
arkadaşınız karakoldan geldi şimdi. cep telefonum çalındı dükkandamüşteri kılığında gelip beni kandırdılar
zaten sabah yüzüm gözüm şişmişti kızarmıştı üstüne bir de telefonum gitti
..hergün aynı olmuyo murçum..yarın kaldığın yerden devam edersin..
haniiiiiiiiiiiiiiii nerdeeeeeeeeeeeee???
mutluluk topu neki??iyi bişeyse bizde yiyek murççç
Mutluluk topu?
Çorba yada salata ye tansiyonun düşer...
ayyy kıyamam yaaa cok cok gecmıs olsun cnmmm..Allahh alana akıl fıkır versın nedıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?