Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aa merak ettim şimdi..sizin oraya özel bişeymi??..çikolata trüfüne benzettim biraz

karşı komşunun kamerası vardı biraz çekebilmiş.. aşağılık haysiyetsiz adamın resmi bu..

HIRSIZ BU İŞTE

Eki Görüntüle 358507 Eki Görüntüle 358508

Koca adam ya alla alla ne anlıyorlar ınsanların emeklerını calmaktan anlamıyorum...Önemlı olan telefon deıl cnm ıcındekı numaralar bılgıler.Gecen yazmıydı neydı benımde odama kadar gırıp cantamı caldılar...O kadar cok aglamıstım kı anlatamam

yuuuh çantanı mı. o zaman sen epey uğraştın desene. paraydı nufüs cuzdanı çıkarmalar bilmem ne falan. ay geçmiş olsun murş sen benden de kötü atlatmışsın. ama bu bildiğin müşteri gibi geldi 15 dk oturdu sipariş yazdık falan düşün yani. telefonla konuşuyordu şarjı bitti bunun benimkinden çağrı atmak istedi verdim geri aldım sonra bir daha çağrı atmak istedi masanın üstünde duruyordu telefonuım. sonra bir ürüne bakmamı istedi tam ben arkamı döndüm bi baktım adam yok telefon da yerinde yok.

yaa cnm bıde ben calıstıgım ıcın herseyım cantanın ıcındeydı...Bıde ben genelde buyuk canta kullanırım ıvır zıvır herseyım ıcındedır yanı o derece.Zaten gıden makyaj malzemelerım 200 lıra felandı.Ozamankı sevgılımın yazdıgı notlr aldıgı ufak hedıyeler saat felan vardı.Baya ugrasmıstım senın anlıycanama gıden gelmıyo gerı malesef..Sanada buyuk gecmıs olsun

Son düzenleme:

ay murş çok geçmiş olsun =(

zoruma gitti inan ki ya canım sıkıldı çok. bu adam şu anda elini kolunu allayarak geziyor. sence face de paylaşsammı resmini ne dersin?

kızlar dün misafirim olduğu için giremedim (hoş bugün de misafirim var)
son sayfaya bi baktım hırsız resmi, pasta tarifi...

bir an yanlış yere gldiğimi düşündüm. :26:

bugünkü menüm

sabah salamlı 2 yumurta
beyaz peynir
kaşarpeyniri
2 siyah 1 yeşil zeytin
1 dilim ekmek

ara yok

öğlekaşar peynir ekmek çay

ara yok

akşam tavuk kızartma
ekmeksiz

ay murş çok geçmiş olsun =(

zoruma gitti inan ki ya canım sıkıldı çok. bu adam şu anda elini kolunu allayarak geziyor. sence face de paylaşsammı resmini ne dersin?

lionesse nolduu????????? geçmiş olsun seninmi bişeyini çaldı o adam
paylaş tabi adamııı
herkezde paylaşsın özellikle senin şehrinde olanların paylaşmalarını söyle
adamın kimliği çıkar meydanaa birinden biri tanır mutlakaa

bu ne bole super gorunuyor.benımde tatlı krızım tuttu ırazcık fındık ezmesı yedım yarında tartı gunu uf gıtmıyor kılolar yapıstılar sankı
....gelen pastayı görüyo yaw..sizin regl zamanınız yaklaşmış kanımca

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…