Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

fulyacım ondan burda yoktur .hiç görmedim eczane en iyisi bu dedi olsa alırım

ya bende bitki çayı vs şekersiz içiyorumda kahveyi içemiyorum nerdeyse günde 2 fincanda kahvem var yani bende mi tatlandırıcı alsam faydası olurmu yoksa bu kadarcık şey için hiç bulaşmasam mı :44:
oleyyyyyy 8 dk sonra ben kaçar gelsin haftasonu yakışıklımla 2 gün bebeğimmmm cnm oğlummm

..off valla ben spordan nasıl koşa koşa geldim bir bilsen..Allah çalışan bayanların yardımcısı olsun..heleki çocukluların..

güle güle kullansın canım..benimde kızıma sözüm var..sbs yerleştirme puanı 430 üzeri olursa blackberry alıcam ona..

al çocuklara herşeyimiz feda olsun çikolata paralarını at köşeye...........hopiş dr bana yeni verdigi ilacı araştırdım sigara bıraktırıyormuş deneyenler memnun

bende tam tersi kahveyi şekersiz içerim çayı içemem .bizim haftasonu hep aynı geçiyor .bu hafta sonu bizim binanın merdivenleri mermer olucak 5 gün daha inşaat var

al çocuklara herşeyimiz feda olsun çikolata paralarını at köşeye...........hopiş dr bana yeni verdigi ilacı araştırdım sigara bıraktırıyormuş deneyenler memnun
..fadimetoş dün itibarı ile daha sigara içmeyecem diye kendi kendime söz verdim..hatta size yazacaktım , sonra vazgeçtim..benim ailemde genetik bir şekilde kanser var..ve en korktuğum şey de o..çocuklarımı düşünerek "artık içmiyorum " dedim kendi kendime..inşallah başarırım..

ilacın adını vereyim bak kk de paylaşmışlar

bende kahveyi kesinlikle şekersiz içemem..ama çayı içerim..totoşu kaldırsam gidip kendime çay yapıcam ama yoruldum sporda bee

maaşallah yewrumm46 olduğunuda görürüz inşallah..:13:

amin hopiş çarşamba kızlar anneme toplanmıştı bende gitmiştim ya orda ben bişe yemedim diye ablam bana dediki ben senin gibi diyet yapsaydım 1 ayda çooook kilo verirdim .ama orda beni çok kırdı bende sinirlendim napalım ben veremiyorum dedim

bu salı bize gelcekler ama ben bu hafta inşaat var diye ertelicem 2 hafta sonra çagırcam 3 kilo verip nasıl kilo verilirmiş göstercem

[

senin ilaç kullamdığını ablan bilmiyormu??ne biçim konuşmuş öyle..herkesin metobolizması farklı, herkes aynı olmazki..o zaman sende " ver de görelim " deseydin ya ...ben olsam derdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…