- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.201
vaaay fadimee ..gözlerimi yaşartıyosun totoşş
[off benim mesajlarım bugün neden iki kere gidiyo yaw
fulyacım ondan burda yoktur .hiç görmedim eczane en iyisi bu dedi olsa alırım
..bir dahaki hafta içinmi??yoksa benim hedefim 70 zaten..hopiş sende hedef kilo belirle bakalım kim çok verir
o dayıdan bizde isterüükkk...yada senin dayına dayı diyebilirmiyiz???kabul edermi bizide , basarmı bağrına yeğenim dermi..blackberry alırmı bizede
..off valla ben spordan nasıl koşa koşa geldim bir bilsen..Allah çalışan bayanların yardımcısı olsun..heleki çocukluların..ya bende bitki çayı vs şekersiz içiyorumda kahveyi içemiyorum nerdeyse günde 2 fincanda kahvem var yani bende mi tatlandırıcı alsam faydası olurmu yoksa bu kadarcık şey için hiç bulaşmasam mı :44:
oleyyyyyy 8 dk sonra ben kaçar gelsin haftasonu yakışıklımla 2 gün bebeğimmmm cnm oğlummm
..bir dahaki hafta içinmi??yoksa benim hedefim 70 zaten..
güle güle kullansın canım..benimde kızıma sözüm var..sbs yerleştirme puanı 430 üzeri olursa blackberry alıcam ona..benim büyük kızımada bizim ikizlerin kivresinin hanımı dogumgünü hediyesi için 800 liralık telefon hediye etti .
..off valla ben spordan nasıl koşa koşa geldim bir bilsen..Allah çalışan bayanların yardımcısı olsun..heleki çocukluların..
güle güle kullansın canım..benimde kızıma sözüm var..sbs yerleştirme puanı 430 üzeri olursa blackberry alıcam ona..
haftayaaa???ne desemki??hopişim haftaya
fadimetoş ben yazın etek giyiyorum..en son eteğim 48 di..ama yakın zamanda 44 beden pantolona zar zor sığdım..hopiş kaç beden etek giyiyorsun
ya bende bitki çayı vs şekersiz içiyorumda kahveyi içemiyorum nerdeyse günde 2 fincanda kahvem var yani bende mi tatlandırıcı alsam faydası olurmu yoksa bu kadarcık şey için hiç bulaşmasam mı :44:
oleyyyyyy 8 dk sonra ben kaçar gelsin haftasonu yakışıklımla 2 gün bebeğimmmm cnm oğlummm
..fadimetoş dün itibarı ile daha sigara içmeyecem diye kendi kendime söz verdim..hatta size yazacaktım , sonra vazgeçtim..benim ailemde genetik bir şekilde kanser var..ve en korktuğum şey de o..çocuklarımı düşünerek "artık içmiyorum " dedim kendi kendime..inşallah başarırım..al çocuklara herşeyimiz feda olsun çikolata paralarını at köşeye...........hopiş dr bana yeni verdigi ilacı araştırdım sigara bıraktırıyormuş deneyenler memnun
haftayaaa???ne desemki??
fadimetoş ben yazın etek giyiyorum..en son eteğim 48 di..ama yakın zamanda 44 beden pantolona zar zor sığdım..
..fadimetoş dün itibarı ile daha sigara içmeyecem diye kendi kendime söz verdim..hatta size yazacaktım , sonra vazgeçtim..benim ailemde genetik bir şekilde kanser var..ve en korktuğum şey de o..çocuklarımı düşünerek "artık içmiyorum " dedim kendi kendime..inşallah başarırım..
maaşallah yewrummben hiç pantolon giymedigim için bilmiyorum ama etek 50 beden çok rahat oluyor
maaşallah yewrumm46 olduğunuda görürüz inşallah..:13:
senin ilaç kullamdığını ablan bilmiyormu??ne biçim konuşmuş öyle..herkesin metobolizması farklı, herkes aynı olmazki..o zaman sende " ver de görelim " deseydin ya ...ben olsam derdim..amin hopiş çarşamba kızlar anneme toplanmıştı bende gitmiştim ya orda ben bişe yemedim diye ablam bana dediki ben senin gibi diyet yapsaydım 1 ayda çooook kilo verirdim .ama orda beni çok kırdı bende sinirlendim napalım ben veremiyorum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?