- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.221
her zamanki gibi çok az ..gözleme vardı ve çeyrek gözlememi yedin??Merhaba hatunlaaar...
Kursa gittim hiç bi ödevimi yapmayarak ama orda yaptım önceden yapanların hepsine olmamış dedi 5 dk da yaptıklarıma süper dedi
Bugün karbonhidrat ağırlıklı beslendim akşamada dolma varmış oyüzden sadece peynirli salata yaparım...
Sabah: 1 kahve (3in1)
çeyrek yufka yağsız gözleme içinde patates haşlama vardı
1 fincan yeşilçaydan 3-4 yudum...
Öğle :4 tane form mısır gevreği
Akşam : 1 kase tavuk çorba limonlu
1 porsiyon salata
40 dk spor...
[
senin ilaç kullamdığını ablan bilmiyormu??ne biçim konuşmuş öyle..herkesin metobolizması farklı, herkes aynı olmazki..o zaman sende " ver de görelim " deseydin ya ...ben olsam derdim..
her zamanki gibi çok az ..gözleme vardı ve çeyrek gözlememi yedin??
bugün eşime dedimki yulaf kepegim bitmiş alırmısın tamam alırım dedi .inşallah yanlış bişe getirmez
6 dene mi??kendisi kızkanç oldugundan kilo almaz aynı boydayız 6 dogum yapmış 75 kilo
6 dene mi??abbow..
Valla alırsa hiç kızma ben bile yulaf kepeği bulamayıp yulaf ezmesi aldımAma wcye çıkartıyor lifli diye
Ay çok güzelmiş bu bendede olmalıSporu seviyorum zaten
aman cnm sen iyi olda istediğini taksın :)) bide dayına sorsana benimde dayım olur mu
üzme kendini kaptanım hem sever hem dövergeçen hafta beni tartakladı :) bu hafta ödül verdi haftaya tartaklar çünkü bendeniz 1 ileri 2 geri malumun
o dayıdan bizde isterüükkk...yada senin dayına dayı diyebilirmiyiz???kabul edermi bizide , basarmı bağrına yeğenim dermi..blackberry alırmı bizede
hopiş eskiden ben sigara içerdim ikizlere hamile kaldım tiksindim daha hiç içmedim kokusundan bile tiksinirim .bazen eşime birileri verir içince çok kızarım
fadime kaçar balık pişirmeye dün protein günümdü diye yapmadım bugün salata yiyim diye bugüne bıraktım ,eşim alışmış perşembe balık yemeye akşam balık nerde dedi bende yarın yicez dedim
Ayyy kızlarrr çalıştıgımız 3 buyuk fırmayla mutabakat yaptım :44: Kafam kazan oldu ma bole arastırmalı aksıyonlu ıslerı sevıyorummmmBitti şimdi birazdan eve gıdıcem ıns masallah
Bencede guzelde yapabılene guzel bı heves alıpta bı koseye bırakanlardanım malesef
Alırsan bızede fıkır ver cnmm
200 kcl????o zaman boşuna kendimizi kandırmayalım biz..diyet çikolata falan hikayeymiş
örtmenim o zaman haftasonu daha fazla online olmaya çalışırsınız sizde..olmamı?...(inşallah türkçe öğretmeni değilsindir )
şimdi 2 gündür 5te 5 diyeti yapan ben gururla bildirim yapıyorum 68
bugün 3.günüm meyve günü aslında amacım 3 gün yapıp bırakmaktı ama eksileri gördükçe mest olmaya başladım 5 günü tamamlamayı düşünüyorum inş başarırım 5 gitmesede 3 gider
kızlar benim moral zaten ''0'' .. verdiğim kiloda ''0''.. 82 çıkıyorum. 1 kg aldım gibi gözüküyor. bu arada kusura bakmayn dün ve bu gün pek brualarda olamıyorum. bu günde karakola gidicem ve hattımı yeniden çıkartmaya çalışıcam. sağ gözüm de tamamen kapandı şişlikten beni mazur görün. çok zor bir hafta. şapka takıyorum insanlar yüzüme garip garip bakıyor
Gunaydin kizlar
Telden giriyorum yari uyku halindeyim tarti resmini sonra ekleyeyim, gecmisi de sonra okuyayim
Bu haftaki kilom 86.2
:)
Biraz daha uyuyayim gozlerimi zor aciyorum
Simdi calisanlar bana kizacak
Mujx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?