Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba hatunlaaar...
Kursa gittim hiç bi ödevimi yapmayarak ama orda yaptım önceden yapanların hepsine olmamış dedi 5 dk da yaptıklarıma süper dedi

Bugün karbonhidrat ağırlıklı beslendim akşamada dolma varmış oyüzden sadece peynirli salata yaparım...

Sabah: 1 kahve (3in1)
çeyrek yufka yağsız gözleme içinde patates haşlama vardı
1 fincan yeşilçaydan 3-4 yudum...

Öğle :4 tane form mısır gevreği

Akşam : 1 kase tavuk çorba limonlu
1 porsiyon salata

40 dk spor...

hopiş eskiden ben sigara içerdim ikizlere hamile kaldım tiksindim daha hiç içmedim kokusundan bile tiksinirim .bazen eşime birileri verir içince çok kızarım

her zamanki gibi çok az ..gözleme vardı ve çeyrek gözlememi yedin??

her zamanki gibi çok az ..gözleme vardı ve çeyrek gözlememi yedin??

Evet çeyrek yedim 1 yufkayı 2 ye böldü annem onuda tekrar 2 ye böldürdüm 1 tanesini yedim yağ yoktu içinde hiç patates de olduğu için karbonhidrat deposuydu Az yememin nedeni kursta olmak ve gelince zaten akşam yemeğime 1 saat oluyor boşyere yemek yiyip kilo almıyım diyorum...

fadime kaçar balık pişirmeye dün protein günümdü diye yapmadım bugün salata yiyim diye bugüne bıraktım ,eşim alışmış perşembe balık yemeye akşam balık nerde dedi bende yarın yicez dedim

Ayyy kızlarrr çalıştıgımız 3 buyuk fırmayla mutabakat yaptım :44: Kafam kazan oldu ma bole arastırmalı aksıyonlu ıslerı sevıyorummmm Bitti şimdi birazdan eve gıdıcem ıns masallah

nagi resmimi yüklüyorum biraz kamufle ettim yanlız bu yüzümün ilk hali. şimdi daha şişti düşün. tanınmayacak bir hal.. buna da şükür yine de. çok üzülüyorum ama

o dayıdan bizde isterüükkk...yada senin dayına dayı diyebilirmiyiz???kabul edermi bizide , basarmı bağrınayeğenim dermi..blackberry alırmı bizede

dur bi önce ben aliyim telefonu yahu madurum

hopiş eskiden ben sigara içerdim ikizlere hamile kaldım tiksindim daha hiç içmedim kokusundan bile tiksinirim .bazen eşime birileri verir içince çok kızarım

fadime abla ben seni hiç sigara içen bir insan olarak düşünmemiştim. bırakmakla en iyisini yapmışsın. konuşmalarından aksine böyle sigaradan uzak durmuş bir insan gibisin =) aman içme gözünü seviyim =)

bizim evde de balık çok fazla sevilmez sadece buğlama hamsi falan yenilir. size afiyet olsun

Ayyy kızlarrr çalıştıgımız 3 buyuk fırmayla mutabakat yaptım :44: Kafam kazan oldu ma bole arastırmalı aksıyonlu ıslerı sevıyorummmm Bitti şimdi birazdan eve gıdıcem ıns masallah

senin mutabakatını yeyim ben tombişim benim

Eklentiler

• $01032012(008).webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Bencede guzelde yapabılene guzel bı heves alıpta bı koseye bırakanlardanım malesef

Alırsan bızede fıkır ver cnmm

Tabi yapma İçin heves lazım yoksa atıldığı yerde unutuluyor...

Annem yine saolsun
Yiyemediğim 1 paket yulaf ezmesini nasıl yiyebilrime tarifler verdi denedim süper oldu yedim hemde canım isteye isteye bide yedikten hemen sonra wcye çıktım tam bi müshil etkisi

benim arkadaşım da yapıyor bu diyeti. 4 günde 2,5 kilo verdi

geçmiş olsun canım. ben olayı tam anlayamadım ama zor zamanlar geçirmişsin. umarım çabul atlatısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…