Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hiç üşenmemişsin kaptancım. kendimden utanıyorum. fur beni. hakettim. fulya sen naptın ya? dukan mı bunun sırrı?

hiç üşenmemişsin kaptancım. kendimden utanıyorum. fur beni. hakettim. fulya sen naptın ya? dukan mı bunun sırrı?

dukana henuz baslamadim ama yakin bir arkadasim basladi atagin 4. gununde 3.300 verdi super gidiyor cok ozendim ben de basliyorum dukana
ben bu hafta ac gezdim diyebiliriz az once acisini cikardim yalniz misafirlerle birlikte borekler tatlilar vs.
2 haftadir yemek bile dogru durust yememistim iyi geldi sefam olsun

.:ayy keşke gözlerini yoketmeseydin..gece gece ürktüm biraz:18:.

olabilürrr yok hayatım ben ingilisce örtmeniyim benim de Türkçem bozuk
hee iyi o zaman..aramıza hoşgeldin:13:..vallahi kendimden utanıyorum ama bazen yazarken bayağı laçkalaşıyorum..konuşma diliyle yazıyorum diyecem ama konuşurken bile bu kadar kötü bir dil kullanmıyorum....

ooo minnoşum affiyet olsun..yağ olsun , selülit olsun..bu kadar çabuk tuzağıma düşeceğini tahmin etmemiştim yaw..nazaramı geldin ne???

evet çok canım sıkılıyor
yüzünde öyle çok aman aman bir durum yok..yani seni hiç tanımayan biri (ki o kişi bende olabilirim) yüzünde şişlik olduğunu anlamayabilir...sen demesen ben anlamazdım nitekim..ama seni tabii ki rahatsız edecektir..ben fotoda gözlerini kapatmışsın ya onu dedim ürkütücü diyee..

ya göz kapaklarım zaten epey kapalı minicik açılıo gözlerim şişlikten. ama iyi olucak inşallah.
bütün gün şapkayla durdum dükkanda. önüne gelen ne oldu diye soruyor.

ilaçlarla iyi olucak inşallah hayatımda ilk kez başıma geldi böyle bir şey. buna şükür Allah beterinden saklasın. neler var..

ooo minnoşum affiyet olsun..yağ olsun , selülit olsun..bu kadar çabuk tuzağıma düşeceğini tahmin etmemiştim yaw..nazaramı geldin ne???

selulit mi tovbe de aman selulit olmasin en zor onlar gidiyor valla
nazar degil canim sen 2 hafta boyunca ac gez aksam yemegi yeme gunduzu 1 havucla gecir bakalim noluyor nasil saldiriyorsun o yemeklere
saka bi yana cok da yemedim patates puresinden soganli falan patates koftesi yapmistim sifir yagli, ondan 2 tane yedim. 3 tane de sigara boregi yedim o da yagsiz. tatli olarak da diyet biskuvi elma ve findigi yogurup elma toplari yapmistim 3 tane yedim. valla pisman degilim (henuz)

cidden kotu olmus canim kiyamam umarim kisa zamanda iyilesir..

diyetisyen bile haftada bir gün sınırsız yemek yemeye izin veriyor ki seninkiler zaten light şeylermiş..(fukara avuntusu))..sen yarın kaldığın yerden devam et, sakın diyeti bozma....topiğimizin tek medar-ı iftiharı sensin, senide kaybetmek istemeyiz..haaaa pardon birde fadime var..birde siyamum var..var oğlu var yanibir ben yokum

izledim
dedikleri kadar varmis. teyzenin sarildigi cocuk cirkin ama reklamdakiler iyiymis begendim
bu arada esimin turkce bilmemesi de buyuk rahatlik yazik ekrana baksa da ne konustugumuzu anlayamiyor

yok canim yarin kaldigim yerden devam merak etme 70leri gorene kadar durmak yok. 70lere bi ineyim kocaman bi cilekli cheesecake ile kendimi odullendirmeyi planliyorum. ince mince kesmicem soyle kalinca bi dilimi lupleticem.
evet haftada bir ogun oyle yapin diyorlar benim 2 haftada bir oldu normal heralde ya. normalde yediklerimi gorsen kus yemi gibi besleniyordum. esim tavsan diye dalga geciyordu surekli salatalik veya havuc kemirdigim icin yarin havuca kaldigim yerden devam

Bizede ver tarıfını bızede

ayh bu arada minnosum gecen bir resim gordum aklima sen geldin...

gel de yeme yani simdi bunu

biscolatayi yani ...

Ahhaha suoermıs bu yaww facede gormustum daha once sanırsam...

teyze cosmus kocalar el birligi ile reklami yayindan kaldiracaklar boyle giderse

Evvtt senın ıcın buyuk rahatlık ama reklamı bu kadar gec ızlemıs olman buyuk kayıp

Kızlarr gunaydınnn ...

Herkese mutlu neselı az kcl super bır hafta sonu olsun

Lıonesse cnm gercekten yuzun baya sısmıs ıste cok kurcalamamak lazım artık ılaclarını kullan 1 2 gun ıse gıtme ıstersen sısı ınsın yuzunun...Ama emınım sen bolede guzelsındır takılma cok taktıkca daha kotu gorunur gozune

Dünkü menüm ;

Sabah ;

Yok

Öğle;

ceyrek ekmekten soguk sand.
1 kutu lıght kola

Ara;

3 sıkım cıg kofte

Akşam;

1 kase tarhana corbası

Su;

1 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…