- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.241
TakıM İçi BireyseL Dereceler
1 TrulyScrumptious 3,04
2 Nagieymen 2,44
3 Siyamum 0,76
4 Mursh: 0,74
5 Fadime02: 0,52
6 Hicranöztürk 0,00
7 BeyazBulut 0,00
8 Doksanaltmısdoksan0,00
9 Kaburgadolması 0,00 :88:
10 Edda1985: -0,15 :113:
11 Okyanusada -0,15
12 Hoppidicik -0,23:88:
13 Lıonessa -0,99:94:
hiç üşenmemişsin kaptancım. kendimden utanıyorum. fur beni. hakettim. fulya sen naptın ya? dukan mı bunun sırrı?
.:ayy keşke gözlerini yoketmeseydin..gece gece ürktüm biraz:18:.nagi resmimi yüklüyorum biraz kamufle ettim yanlız bu yüzümün ilk hali. şimdi daha şişti düşün. tanınmayacak bir hal.. buna da şükür yine de. çok üzülüyorum ama
Eki Görüntüle 359235
:
hee iyi o zaman..aramıza hoşgeldin:13:..vallahi kendimden utanıyorum ama bazen yazarken bayağı laçkalaşıyorum..konuşma diliyle yazıyorum diyecem ama konuşurken bile bu kadar kötü bir dil kullanmıyorum....olabilürrr yok hayatım ben ingilisce örtmeniyim benim de Türkçem bozuk
geçmiş olsun canım. ben olayı tam anlayamadım ama zor zamanlar geçirmişsin. umarım çabul atlatısın
.:ayy keşke gözlerini yoketmeseydin..gece gece ürktüm biraz:18:.
dukana henuz baslamadim ama yakin bir arkadasim basladi atagin 4. gununde 3.300 verdi super gidiyor cok ozendim ben de basliyorum dukana
ben bu hafta ac gezdim diyebiliriz az once acisini cikardim yalniz misafirlerle birlikte borekler tatlilar vs.
2 haftadir yemek bile dogru durust yememistim iyi geldisefam olsun
yüzünde öyle çok aman aman bir durum yok..yani seni hiç tanımayan biri (ki o kişi bende olabilirim) yüzünde şişlik olduğunu anlamayabilir...sen demesen ben anlamazdım nitekim..ama seni tabii ki rahatsız edecektir..ben fotoda gözlerini kapatmışsın ya onu dedim ürkütücü diyee..evet çok canım sıkılıyor
yüzünde öyle çok aman aman bir durum yok..yani seni hiç tanımayan biri (ki o kişi bende olabilirim) yüzünde şişlik olduğunu anlamayabilir...sen demesen ben anlamazdım nitekim..ama seni tabii ki rahatsız edecektir..ben fotoda gözlerini kapatmışsın ya onu dedim ürkütücü diyee..
ooo minnoşum affiyet olsun..yağ olsun , selülit olsun..bu kadar çabuk tuzağıma düşeceğini tahmin etmemiştim yaw ..nazaramı geldin ne???
ya göz kapaklarım zaten epey kapalı minicik açılıo gözlerim şişlikten. ama iyi olucak inşallah.
bütün gün şapkayla durdum dükkanda. önüne gelen ne oldu diye soruyor.
ilaçlarla iyi olucak inşallah hayatımda ilk kez başıma geldi böyle bir şey. buna şükür Allah beterinden saklasın. neler var..
diyetisyen bile haftada bir gün sınırsız yemek yemeye izin veriyor ki seninkiler zaten light şeylermiş..(fukara avuntusu))..sen yarın kaldığın yerden devam et, sakın diyeti bozma....topiğimizin tek medar-ı iftiharı sensin, senide kaybetmek istemeyiz..haaaa pardon birde fadime var..birde siyamum var..var oğlu var yaniselulit mi tovbe de aman selulit olmasin en zor onlar gidiyor valla
nazar degil canim sen 2 hafta boyunca ac gez aksam yemegi yeme gunduzu 1 havucla gecir bakalim noluyor nasil saldiriyorsun o yemeklere
saka bi yana cok da yemedim patates puresinden soganli falan patates koftesi yapmistim sifir yagli, ondan 2 tane yedim. 3 tane de sigara boregi yedim o da yagsiz. tatli olarak da diyet biskuvi elma ve findigi yogurup elma toplari yapmistim 3 tane yedim. valla pisman degilim (henuz)
teyzemde fena yapışmış biscolataya hahahaytttt
diyetisyen bile haftada bir gün sınırsız yemek yemeye izin veriyor ki seninkiler zaten light şeylermiş..(fukara avuntusu))..sen yarın kaldığın yerden devam et, sakın diyeti bozma....topiğimizin tek medar-ı iftiharı sensin, senide kaybetmek istemeyiz..haaaa pardon birde fadime var..birde siyamum var..var oğlu var yanibir ben yokum
Tabi yapma İçin heves lazım yoksa atıldığı yerde unutuluyor...
Annem yine saolsun
Yiyemediğim 1 paket yulaf ezmesini nasıl yiyebilrime tarifler verdi denedim süper oldu yedim hemde canım isteye isteye bide yedikten hemen sonra wcye çıktım tam bi müshil etkisi
teyze cosmuskocalar el birligi ile reklami yayindan kaldiracaklar boyle giderse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?