- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.261
ahahaa..yazık onaaaaizledim
dedikleri kadar varmis. teyzenin sarildigi cocuk cirkin ama reklamdakiler iyiymis begendim
bu arada esimin turkce bilmemesi de buyuk rahatlikyazik ekrana baksa da ne konustugumuzu anlayamiyor
..aynen böyle devam et minnoş..kemirgenliğe , otculluğa devamyok canim yarin kaldigim yerden devam merak etme70leri gorene kadar durmak yok. 70lere bi ineyim kocaman bi cilekli cheesecake ile kendimi odullendirmeyi planliyorum. ince mince kesmicem soyle kalinca bi dilimi lupleticem.
evet haftada bir ogun oyle yapin diyorlar benim 2 haftada bir oldu normal heralde ya. normalde yediklerimi gorsen kus yemi gibi besleniyordum. esim tavsan diye dalga geciyordu surekli salatalik veya havuc kemirdigim icinyarin havuca kaldigim yerden devam
günaydın topiğim..hafta içi erken uyanmanın uzantısı olarak cumartesi sabahıda 07.43 itibarı ile buradayım..nöbetçi topikçiniz hoppiş size bol keyifli bir haftasonu diler efendim..
diyetisyen bile haftada bir gün sınırsız yemek yemeye izin veriyor ki seninkiler zaten light şeylermiş..(fukara avuntusu))..sen yarın kaldığın yerden devam et, sakın diyeti bozma....topiğimizin tek medar-ı iftiharı sensin, senide kaybetmek istemeyiz..haaaa pardon birde fadime var..birde siyamum var..var oğlu var yanibir ben yokum
Kızlarr gunaydınnn ..
Herkese mutlu neselı az kcl super bır hafta sonu olsun
Lıonesse cnm gercekten yuzun baya sısmıs ıste cok kurcalamamak lazım artık ılaclarını kullan 1 2 gun ıse gıtme ıstersen sısı ınsın yuzunun...Ama emınım sen bolede guzelsındır takılma cok taktıkca daha kotu gorunur gozune
Dünkü menüm ;
Sabah ;
Yok
Öğle;
ceyrek ekmekten soguk sand.
1 kutu lıght kola
Ara;
3 sıkım cıg kofte
Akşam;
1 kase tarhana corbası
Su;
1 lt
cidden kotu olmus canim kiyamamumarim kisa zamanda iyilesir..
havan batsın fadimeeeeeeeeeee...bizim afiili telimiz yoksa suçumuz ne????hoppişin suçu ne fadimeegünaydın hopişim seni erken görmek ne kadar güzel .gece telden topige girmeye çalıştım teli ellime aldım açtım 2 dakika sonra uyku bastı beni tel yatakta kalmış uyurken ALLAHTAN ALTIMDA KALIP EZİLMEMİŞ
havan batsın fadimeeeeeeeeeee...bizim afiili telimiz yoksa suçumuz ne????hoppişin suçu ne fadimee
kızlar fulya ya börek yapamadım ama tatlısı hazır..bugün kargoya veriyorum..merak edenler face baksın
o zaman "hemen evlenelim " deseydin ya sendegünaydın cicişleeeeeeeeer. bu gün daha mutluyum yüzümün şişliği iniyor =)
insan sağlığının kıymetini böyel zamanlarda anlıyor. inanırmısınız yüzüm insin de başka bir şey istemiyorum dedim kaç gündür. halbuki başka şeylere de canım sıkılıyordu ama hepsini unuttum hasta olunca
çok şükür Allaha iyi oluyorum. Allah herkesi korusn beterinden saklasın inşallah amin.
nişanlımda beni güldürmek için o haldeyken neler dedi canım benim ya. şu an senle evlenebilrim diyor şişlikler aşkımı daha bir arttırdı diyor =) böyle de güzelsin bitanem üzülme geçer dedi sağolsun moral verdi.
hatta ben güldükçe şey diyor ''bak geçmeye başladı bile gözün açıldı uyanık seni evlilik lafını duydun kapalı gözün bile açıldı'' falan diyor ahaha.
sende yeterince var zaten..açgözlü fadimeeeeehopiş o börekten tatlıdan bende istiyorummmmmmmmmmmm
kızlar fulya ya börek yapamadım ama tatlısı hazır..bugün kargoya veriyorum..merak edenler face baksın
o zaman "hemen evlenelim " deseydin ya sendebazı durumları lehimize çevirmek gerekiyo demi cicişş
o zaman "hemen evlenelim " deseydin ya sendebazı durumları lehimize çevirmek gerekiyo demi cicişş
sende yeterince var zaten..açgözlü fadimeeeee
yeni ilaçlarım beni sarhoş gibi yaptı başım dönüyor .:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?