Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

izledim
dedikleri kadar varmis. teyzenin sarildigi cocuk cirkin ama reklamdakiler iyiymis begendim
bu arada esimin turkce bilmemesi de buyuk rahatlik yazik ekrana baksa da ne konustugumuzu anlayamiyor
ahahaa..yazık onaaaa(reklamdakileri iyicene cilalamışlar , bu saldım çayıra mevlam kayıra versiyonu

..aynen böyle devam et minnoş..kemirgenliğe , otculluğa devam..

günaydın topiğim..hafta içi erken uyanmanın uzantısı olarak cumartesi sabahıda 07.43 itibarı ile buradayım..nöbetçi topikçiniz hoppiş size bol keyifli bir haftasonu diler efendim..

günaydın topiğim..hafta içi erken uyanmanın uzantısı olarak cumartesi sabahıda 07.43 itibarı ile buradayım..nöbetçi topikçiniz hoppiş size bol keyifli bir haftasonu diler efendim..

günaydın hopişim seni erken görmek ne kadar güzel .gece telden topige girmeye çalıştım teli ellime aldım açtım 2 dakika sonra uyku bastı beni tel yatakta kalmış uyurken ALLAHTAN ALTIMDA KALIP EZİLMEMİŞ

ay benden bahsetmişsiniz biran arkama baktım fadime aradım

murşum çok sağol canım. bu gün daha iyiyim. Heidi gibiyim kırmızı yanaklı ehuehe. ilaç epey işe yaradı ama sürekli gece uykudan kalkıp idrara çıktım

cidden kotu olmus canim kiyamam umarim kisa zamanda iyilesir..

teşekkür ederim fulyacım çok sağol canım iiyleşiyor =) bir de şu telefonumu çalan hırsız yakalansa içim rahatlıcak çok hemde.

Son düzenleme:
günaydın cicişleeeeeeeeer. bu gün daha mutluyum yüzümün şişliği iniyor =)
insan sağlığının kıymetini böyel zamanlarda anlıyor. inanırmısınız yüzüm insin de başka bir şey istemiyorum dedim kaç gündür. halbuki başka şeylere de canım sıkılıyordu ama hepsini unuttum hasta olunca

çok şükür Allaha iyi oluyorum. Allah herkesi korusn beterinden saklasın inşallah amin.

nişanlımda beni güldürmek için o haldeyken neler dedi canım benim ya. şu an senle evlenebilrim diyor şişlikler aşkımı daha bir arttırdı diyor =) böyle de güzelsin bitanem üzülme geçer dedi sağolsun moral verdi.
hatta ben güldükçe şey diyor ''bak geçmeye başladı bile gözün açıldı uyanık seni evlilik lafını duydun kapalı gözün bile açıldı'' falan diyor ahaha.

Son düzenleme:
kızlar fulya ya börek yapamadım ama tatlısı hazır..bugün kargoya veriyorum..merak edenler face baksın

havan batsın fadimeeeeeeeeeee...bizim afiili telimiz yoksa suçumuz ne????hoppişin suçu ne fadimee

o zaman "hemen evlenelim " deseydin ya sendebazı durumları lehimize çevirmek gerekiyo demi cicişş

hopiş o börekten tatlıdan bende istiyorummmmmmmmmmmm
sende yeterince var zaten..açgözlü fadimeeeee

kızlar fulya ya börek yapamadım ama tatlısı hazır..bugün kargoya veriyorum..merak edenler face baksın

ayyy ama bu da cok tatliymis gercekten yenmez mi nasil yenir hem de

yalniz o kolinin icine oturmus da zaman yolculuguna cikmis gibi bir havasi da yok degil, fotografin cekildigi tarihe bak 29 mart 2012

o zaman "hemen evlenelim " deseydin ya sendebazı durumları lehimize çevirmek gerekiyo demi cicişş

evet zaten ben de bu bahaneyle ona laf soktum . senin yüzünden bu hale geldim. beni üzüyorsun canımı sıktın ne hale geldim didim. =) halbu ki allerjik reaksiyon
burnu sürtsün biraz banane hep ben güçlü oluyorum onun arkasını topluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…