Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Grip olmuşum haaappşiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuu
36 beden pantolon almanın hazzını yaşıyorum az bi dar geldi beli ama güzel oturdu bacak kısmını daralttırcam büyük ihtimal basenler gittikçe bollaşıcak zaten...

Ne yedim ne içtim:
Salıya çok var hesabı bugün ödül verdim 2 haftadır ödül yoktu...

Sabah yok geç kalktım
Öğle: 2 kaşık biber kızartma(1 kaşığı ödül)
yarım domates
3 dilim kepek ekmek(1 dilimi ödül)
1 kk peynir
1fincan tarçınlı yeşil çay

Ara: 1 elma
1 portakal

Ara: 1buçuk kaşık yulaf ezmesi
2 kayısı

Akşam: Kurutulmuş yeşil fasülye kavurması (2 kaşık)
2 kaşık yoğurt...
Salata...

Herkese iyi hafta sonları Happpppşşşşşşşşşiiiiiiiiiiiiuuuuuu

Son düzenleme:
ayyy ama bu da cok tatliymis gercekten yenmez mi nasil yenir hem de

yalniz o kolinin icine oturmus da zaman yolculuguna cikmis gibi bir havasi da yok degil, fotografin cekildigi tarihe bak 29 mart 2012
aaa bu sabah çektim, hiç farkında değilim..du bi bakiyim...

hopiş benimkiler çok büyüdüler nerelerini seveyim ikizlerin bıyıkları çıkmış 26 nisanda 14 yaşına giricekler
kaşınma fadime kaşınmaaa

hopiş her çocuguda sevmem ama seninki hem temiz hem tatlı maşallah
o senin tatlılığın fadimetoşş

..kız hapşırıp durmasanaaa ..bizede bulaştıracan hastalığını...geçmiş olsun canım..e o kadar ödülü biz hergün veriyoruz kendimize..affiyet olsun..

n'oldu minnoşşhayırdır??

sabah baya sessiz somurtuk vaziyetteydim sonra kocisle Arsenal - Liverpool macini izledik bide yendik keyfim yerine gelir gibi oldu..
hava da guzel disari ciktik biraz yuruduk bir iki alisveris yaptik yeni iceri girdik. moralim duzeldi yani, yalniz basim agriyor biraz. yemekten sonra ilac iceyim dinleneyim duzelirim

lionesse gözün nasıl oldu iyleştimi

iyileşiyor fadime abla çok şükür Allah'a bu gün daha da iyi. gözüm açıldı çok şükür. yanaklarım ve burnumda kızarıklık ve biraz ödem kaldı onu da atıcam ilaçla inşallah
teşekür ederim ilgin için

sen nasılsın? sana bir resim göstermek istiyorum özellikle sana

baaak =) dün doğurdu kızımız fadime teyzesi yaaa =) çok datlular

evet kızlaaaaar. bahçedeki kedilerimizden son durumu öğrendiniz. şimdide kızımın şu an ki koltukta tv izleme keyfine de bi bakın uykusu geldi. önünde de oyuncağı şirinler var =) o şirinler peluşu ağzında her yere taşıyor. kesinlikle elletmiyor biz kardeşimle alınca çok sinirleniyor

Son düzenleme:

oyyy cidden ya keyfe bak benim de yanina uzanip onunla beraber keyif yapasim geldi

bu günkü menüm;

HER SAAT: HERŞEY ..

AYNEN canim haha bugun valla costum da costum yarin buyuk gun dukan gunu

bana da goster benim neyim eksik ben de nisantasi cocuguyum, ben de kediliyim, hatta ben de panter emel modunda biriyim
saka bir yana cidden cok tatlilar kiyamam cok seviyorum insanin evinde soyle birkac tane bebek kedisi veya kopegi olsun kesinlikle depresyona giremez mumkun degil..

ahaha leydi çok sevinir ablası. zaten yalaka bizim kız hemen senin ya bacaklarının arasına girip yatmak ister ya da göbeğine yatmak ister. baktı ki yer bulamıyor illa bir yerine değmeye çalışır o da olmuyorsa göz teması kurup ağlamaya başlar numaradan

unuttum tatlım ben direk fadime ablanın kedisi var diye hatırladım. senin kediyi unuttum haklısın bu yavrular seninde ilgi alanına giriyor. gössleri bile kapalı fulya ablası yaaa açamıyorlar daha göslerini

Son düzenleme:
ay nekadar tatlılar annesi benim kedimden hiç kedi sevecegim aklıma gelmezken artık kediyle neşe mutluluk buluyorum .yanıma gelip balkon kapısını açmayı gösteriyor .ben artık kedi dili ögrendim kedimle

selam hopişim nasılsın bu sabah diyet nasıl gidiyor kaçamak yapmadın dimi.sabah sıcacık simit aldım evde eşim ben tektik kızlar ikizler yoktu eşim yedi ben kendi menümü yedim

:

Eki Görüntüle 359854

baaak =) dün doğurdu kızımız fadime teyzesi yaaa =) çok datlular
ayy çok tatlı bunlar yaa..ne diyeyim..vatana millete hayırlı kediler olsunlar inşallah..

ohhh keyfe bak paşadaki...ay paşa değil hanimefendi demem lazım değilmi??

dukan kitabimin siparisini verdim, ama gelmesini beklemeden hemen basliyorum yarin sabah dukanci olcam yani ben de artik aylarca boyle gidecek, baska diyete gecmeyi dusunmuyorum. menulerimi yazarim sen de elestirirsin artik
minnoş bende dukan kitabı alıp okumaya karar verdim..dukandiet sayfasına üye olucam şimdi..fazla ing. bilmiyorum ama translate yaparım artık..

selam hopişim nasılsın bu sabah diyet nasıl gidiyor kaçamak yapmadın dimi.sabah sıcacık simit aldım evde eşim ben tektik kızlar ikizler yoktu eşim yedi ben kendi menümü yedim
dün annemler gelmişti, kaçar gibi oldu ama sonra toparladım fadimem..ama bugün misafirliğe gidiyorum..durum vahim anlayacağın:18::18:

fulyacım sana katılıyorum keşke evim bahçeli olsa bikaç kedi daha beslesem

fulya sen dukan topigine gel yarış var oraya adını yazdır .....yarim ...arkadaşımız ilgileniyor orda çok yardım ediyorlar .ben kitabı aldım ama çok şeyleri karıştırıyorum büyük kızım yardım ediyor bana

hopiş ben böyle yavru kediyi buldum anası bırakıp gitmişti gözleri daha açılmamıştı .şırıngayla besledim .şimdi kimse evde çikolata yiyemiyor paketi görünce zorla alıyo .dün eşim badem yiyordu gidip zorla adamdan aldı öyle bir yiyişi var çok tatlı .tek sorun banyo ettirince beni tırnaklıcak korkusu

Son düzenleme:
geldim uzunca bir merhaba yazisi yazdim ama kimse selam vermemis ben de bu topik gibi degil heralde dedim orasi bilmiyorum ki :26: neyse bakayim bahsettigin kisiyi gorursem konusurum sorarim yarisma olayini da

oiy leydi benimle istedigi pozisyonda yatabilir hic farketmez ben yillarca kopegimle ayni yatakta yattim artik aliskinim bi ben ona yastik oluyordum bi o bana

ebeett benim de kedisim var hatta bugun kil yumagi kustu eve sinir etti beniiiiii neyse ki ben temizlemedim esim sagolsun ben gormeden halletmis. Persie'yi de disariya koymus bidaha eve kusarsa diye... yazik yagmurda islanmis biraz simdi eve girdi kiyamam ben ona..

evet hatta ilgi alanimin buyuk kismini olusturuyor biz ailecek kedi hastasiyiz ben kopeklerle daha iyi anlasirim gerci ama esim tam bir kedi babasi. ona 10 tane kedi ver hayati boyunca mutlu olsun, bana bile ihtiyaci kalmaz yeter ki kedisi olsun yaninda. kendisi de kedi gibi zaten.. gordum canim yaaaaa daha ufaciklar kiyamam ben onlara coookkkk tatlilar cok

kediler temizliyor kendini canim ya yaliyorlar ya antiseptik ozelligi varmis o tukurugun, yani banyo yaptirmana gerek yok. ama illa yaptircaksan bence once tirnaklarini kes o zaman bisey olmaz. ev kedisi ne de olsa disari cikmiyorsa eger tirnaklarina ihtiyaci yok, ucundan kesersin zaten sivri olmasin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…