- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.281
aaa bu sabah çektim, hiç farkında değilim..du bi bakiyim...ayyy ama bu da cok tatliymis gercekten yenmez mi nasil yenir hem de
yalniz o kolinin icine oturmus da zaman yolculuguna cikmis gibi bir havasi da yok degil, fotografin cekildigi tarihe bak 29 mart 2012
kaşınma fadime kaşınmaaahopiş benimkiler çok büyüdüler nerelerini seveyim ikizlerin bıyıkları çıkmış 26 nisanda 14 yaşına giricekler
o senin tatlılığın fadimetoşşhopiş her çocuguda sevmem ama seninki hem temiz hem tatlı maşallah
..kız hapşırıp durmasanaaa ..bizede bulaştıracan hastalığınıGrip olmuşum haaappşiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuu
36 beden pantolon almanın hazzını yaşıyorum az bi dar geldi beli ama güzel oturdu bacak kısmını daralttırcam büyük ihtimal basenler gittikçe bollaşıcak zaten...
Ne yedim ne içtim:
Salıya çok var hesabı bugün ödül verdim 2 haftadır ödül yoktu...
Sabah yok geç kalktım
Öğle: 2 kaşık biber kızartma(1 kaşığı ödül)
yarım domates
3 dilim kepek ekmek(1 dilimi ödül)
1 kk peynir
1fincan tarçınlı yeşil çay
Herkese iyi hafta sonları Happpppşşşşşşşşşiiiiiiiiiiiiuuuuuu
n'oldu minnoşşooh kafam guzel desenebana da lazim oyle birsey moralim sifir bugun neden bilmiyorum..
n'oldu minnoşşhayırdır??
lionesse gözün nasıl oldu iyleştimi
evet kızlaaaaar. bahçedeki kedilerimizden son durumu öğrendiniz. şimdide kızımın şu an ki koltukta tv izleme keyfine de bi bakın uykusu geldi. önünde de oyuncağı şirinler var =) o şirinler peluşu ağzında her yere taşıyor. kesinlikle elletmiyor biz kardeşimle alınca çok sinirleniyor
Eki Görüntüle 359859
bu günkü menüm;
HER SAAT: HERŞEY ..
iyileşiyor fadime abla çok şükür Allah'a bu gün daha da iyi. gözüm açıldı çok şükür. yanaklarım ve burnumda kızarıklık ve biraz ödem kaldı onu da atıcam ilaçla inşallah
teşekür ederim ilgin için
sen nasılsın? sana bir resim göstermek istiyorum özellikle sana
Eki Görüntüle 359854
baaak =) dün doğurdu kızımız fadime teyzesi yaaa =) çok datlular
yeni ilaçlarım beni sarhoş gibi yaptı başım dönüyor .:78:
oyyy cidden ya keyfe bak benim de yanina uzanip onunla beraber keyif yapasim geldi
AYNEN canim haha bugun valla costum da costum yarin buyuk gun dukan gunu
bana da goster benim neyim eksik ben de nisantasi cocuguyum, ben de kediliyim, hatta ben de panter emel modunda biriyim
saka bir yana cidden cok tatlilar kiyamam cok seviyorum insanin evinde soyle birkac tane bebek kedisi veya kopegi olsun kesinlikle depresyona giremez mumkun degil..
ay nekadar tatlılar annesi benim kedimden hiç kedi sevecegim aklıma gelmezken artık kediyle neşe mutluluk buluyorum .yanıma gelip balkon kapısını açmayı gösteriyor .ben artık kedi dili ögrendim kedimleiyileşiyor fadime abla çok şükür Allah'a bu gün daha da iyi. gözüm açıldı çok şükür. yanaklarım ve burnumda kızarıklık ve biraz ödem kaldı onu da atıcam ilaçla inşallah
teşekür ederim ilgin için
sen nasılsın? sana bir resim göstermek istiyorum özellikle sana
Eki Görüntüle 359854
baaak =) dün doğurdu kızımız fadime teyzesi yaaa =) çok datlular
ayy çok tatlı bunlar yaa..ne diyeyim..vatana millete hayırlı kediler olsunlar inşallah..
ohhh keyfe bak paşadaki...ay paşa değil hanimefendi demem lazım değilmi??evet kızlaaaaar. bahçedeki kedilerimizden son durumu öğrendiniz. şimdide kızımın şu an ki koltukta tv izleme keyfine de bi bakın uykusu geldi. önünde de oyuncağı şirinler var =) o şirinler peluşu ağzında her yere taşıyor. kesinlikle elletmiyor biz kardeşimle alınca çok sinirleniyor
Eki Görüntüle 359859
minnoş bende dukan kitabı alıp okumaya karar verdim..dukandiet sayfasına üye olucam şimdi..fazla ing. bilmiyorum ama translate yaparım artık..dukan kitabimin siparisini verdim, ama gelmesini beklemeden hemen basliyorum yarin sabah dukanci olcam yani ben deartik aylarca boyle gidecek, baska diyete gecmeyi dusunmuyorum. menulerimi yazarim sen de elestirirsin artik
dün annemler gelmişti, kaçar gibi oldu ama sonra toparladım fadimem..ama bugün misafirliğe gidiyorum..durum vahim anlayacağın:18::18:selam hopişim nasılsın bu sabah diyet nasıl gidiyor kaçamak yapmadın dimi.sabah sıcacık simit aldım evde eşim ben tektik kızlar ikizler yoktu eşim yedi ben kendi menümü yedim
oyyy cidden ya keyfe bak benim de yanina uzanip onunla beraber keyif yapasim geldi
AYNEN canim haha bugun valla costum da costum yarin buyuk gun dukan gunu
bana da goster benim neyim eksik ben de nisantasi cocuguyum, ben de kediliyim, hatta ben de panter emel modunda biriyim
saka bir yana cidden cok tatlilar kiyamam cok seviyorum insanin evinde soyle birkac tane bebek kedisi veya kopegi olsun kesinlikle depresyona giremez mumkun degil..
dün annemler gelmişti, kaçar gibi oldu ama sonra toparladım fadimem..ama bugün misafirliğe gidiyorum..durum vahim anlayacağın:18::18:
ayy çok tatlı bunlar yaa..ne diyeyim..vatana millete hayırlı kediler olsunlar inşallah..
ohhh keyfe bak paşadaki...ay paşa değil hanimefendi demem lazım değilmi??
minnoş bende dukan kitabı alıp okumaya karar verdim..dukandiet sayfasına üye olucam şimdi..fazla ing. bilmiyorum ama translate yaparım artık..
geldim uzunca bir merhaba yazisi yazdim ama kimse selam vermemis ben de bu topik gibi degil heralde dedim orasi bilmiyorum ki :26: neyse bakayim bahsettigin kisiyi gorursem konusurum sorarim yarisma olayini dafulya sen dukan topigine gel yarış var oraya adını yazdır .....yarim ...arkadaşımız ilgileniyor orda çok yardım ediyorlar .ben kitabı aldım ama çok şeyleri karıştırıyorum büyük kızım yardım ediyor bana
ahaha leydi çok sevinir ablası. zaten yalaka bizim kız hemen senin ya bacaklarının arasına girip yatmak ister ya da göbeğine yatmak ister. baktı ki yer bulamıyor illa bir yerine değmeye çalışır o da olmuyorsa göz teması kurup ağlamaya başlar numaradan
unuttum tatlım ben direk fadime ablanın kedisi var diye hatırladım. senin kediyi unuttumhaklısın bu yavrular seninde ilgi alanına giriyor. gössleri bile kapalı fulya ablası yaaa açamıyorlar daha göslerini
hopiş ben böyle yavru kediyi buldum anası bırakıp gitmişti gözleri daha açılmamıştı .şırıngayla besledim .şimdi kimse evde çikolata yiyemiyor paketi görünce zorla alıyo .dün eşim badem yiyordu gidip zorla adamdan aldı öyle bir yiyişi var çok tatlı .tek sorun banyo ettirince beni tırnaklıcak korkusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?