Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

fulya arkadaşın evde neti yok yarın işe gidince cevap verir sana.ben sabah girip bakarım

ay nekadar tatlılar annesi benim kedimden hiç kedi sevecegim aklıma gelmezken artık kediyle neşe mutluluk buluyorum .yanıma gelip balkon kapısını açmayı gösteriyor .ben artık kedi dili ögrendim kedimle

aynen fadime abla ben kedileri hiçs evmezdim dokunamazdım. ama kız kardeşim tam bri kedi hastası annemle ikisi bahçede tam 5 kedi besliyorlar her renk ve model var elimizde ahaha. sarışın kızımızda 3 tane doğurunca curcuna oldu.=)

ayy çok tatlı bunlar yaa..ne diyeyim..vatana millete hayırlı kediler olsunlar inşallah..

ohhh keyfe bak paşadaki...ay paşa değil hanimefendi demem lazım değilmi??[/B]

evet ablası ya çok kibar benim kızım ama ya =) teşekkür ederiz sağol bakalım yaşarsa bu 4 minik yavru çok mutlu olucaz.

ay trulyscrumptious benim de nişanlım kedi hastası aynen kendi de kedi gibi =)) ben de köpek hastasıyım kediyi son 2 senedir sever oldum ama leydim benim bitanem. işin kötüsü leydide mem kanseri var şu anda. bu salı ameliyat olucak geçicek inşalah ablası. elimizden geleni yapıyoruz onun için.

fulya arkadaşın evde neti yok yarın işe gidince cevap verir sana.ben sabah girip bakarım
tamam canim

aynen ben de kediyi 3 senedir cok seviyorum yani esimden sonra oldu cocuklugundan beri evinde hep 2 kedi olmus. tum cocukluk resimlerinde kucaginda bir kedi var.. turkiye'ye geldiginde her sokak kedisini kucakliyor mincikliyordu annem de arkasindan islak mendille kovaliyordu ellerini silsin diye annem cok titizdir de.. esim de hic umursamazdi cunku su an yasadigimiz yerde hic sokak hayvani yok. sokak kedilerini birilerinin ev kedisi de disari oynamaya cikmis saniyordu. burada kedilerin minik kapilari var eve girip cikabiliyorlar. orayi da oyle saniyordu yavrum neyse sonra farketti sokakta yasayan binlerce kedi oldugunu elinden gelse hepsini alip eve dolduracakti...

neyse zamanla ben de kedileri cok sevmeye basladim

fulya bizim kedi 8 aylık mart gelmiş apartmana bıraktım gitmiş eltimin kapısına miyavlıyordu korkuyorum ya gidip gelmese:18:

Liste yazıp çıkmaktan başka işe yaramıyorum k.bkmyn... Hastayım boğazlarımda azdı iyce...

Sabah: 1kaşık kızartma karışık
1 tatlı kaşığı sarımsaklı sos
1küçük çay bardağı siyah çay+2 şeker
3-4 dilim domates
1dilim kepek ekmek
Ara: 2 portakal (gribim şifa niyetine)

Ara: 1 çaybardağı 3in1 nescafenin yarısı

Akşam: 1 kase mercimek çorba bol limonlu
1 kaşık mantar
1 tatlı kaşığı pilav
1 porsiyon salata (roka,tere,maydonoz)

Ara: 1 elma...

fulya bizim kedi 8 aylık mart gelmiş apartmana bıraktım gitmiş eltimin kapısına miyavlıyordu korkuyorum ya gidip gelmese:18:
gelir canim ya kedi alismistir onca zamandir sana. burada 4 hafta kadar evden cikarmiyorlar sonra kedileri saliyorlar sokakta bir suru ev kedisi var hepsi acikinca uykusu gelince eve gidiyor gelir yani... yalniz kisirlastirmamissan isin biraz zor olabilir birinin pesine takilip gidebilir arkadasimin kedisi oyle evden kacmis 2 ay sonra gelmisti isi bitince dogurmustu sonra da....

gecmis olsun canim, menun de her zamanki gibi cok guzel ama o "1 tatli kasigi pilav"a koptum benim disimin kovuguna yetmez 1 tatli kasigi hehe

2 ayda 35 kilo verdirir mi bu pierre dukan amca?
vala 1güne dayanamayan ben 35 kilo için bile olsa bu diyeti asla yapamam. sanırım bu da balondu...

ilk alıntıya çok güldüm.

ben de yazarken epey laçkayım, işin garibi konuşurken de oldukça laçkalaşmaya başladım son zamanlarda. bunda sevgili öğrencilerimin payı büyük. tabi il il gezince dilim çok değişti. ben de başkalarından duyduğum kelimeleri kullanmaya bayılırım. özellikle iç anadolu ve doğu anadolu şivesini çok benimsedim. ankarada doğulu öğrencilerle. okulda bile angaralı gibi gonuşuyom,bilmem dalgasına, bilmem gerçek... ama arkadaşlar da azıttı, bana uydular...

gecmis olsun canim, menun de her zamanki gibi cok guzel ama o "1 tatli kasigi pilav"a koptum benim disimin kovuguna yetmez 1 tatli kasigi hehe

Dün karbonhidrat komasına girdim diye azar azar yedim hemde canım istemiyor hep annemin ısrarıyla yiyorum iyleşeyim diye... Saol cnm..

kızlar misafirlikten geldim..kekler, börekler havada uçuştu ....türk ün ateşle imtihanı bu olsa gerek:))iki sigara böreği, iki dilim kekle günü kurtardım..mı acaba??:26:

kızlar misafirlikten geldim..kekler, börekler havada uçuştu ....türk ün ateşle imtihanı bu olsa gerek:))iki sigara böreği, iki dilim kekle günü kurtardım..mı acaba??:26:

Kızma ama gün seni kendine çekmeyi başarmış Tadlarına baktım desen iraden beni bile hasta yatağımda spora teşvik ederdi :13:

Kızma ama gün seni kendine çekmeyi başarmış Tadlarına baktım desen iraden beni bile hasta yatağımda spora teşvik ederdi :13:
o kadar irade bende ne gezeerr...zaten o kadar iradem olsa bu kiloda olmazdım...spor yapmak istiyorsan yarını bekle, bugün zaten hastaymışsın.hem yarın daha motive edici mesajlar atarım size..ok??

siyamum bence sen kaburgadolmasının nikinide fazla görme..benim okudukça iştahım kabarıyo netekim

o kadar irade bende ne gezeerr...zaten o kadar iradem olsa bu kiloda olmazdım...spor yapmak istiyorsan yarını bekle, bugün zaten hastaymışsın.hem yarın daha motive edici mesajlar atarım size..ok??

Yarın bende motive edeyim grubuda hep beraber kurtulalım şu kilolardan... Yarın platesle devam edicem Resmen karın kaslarımın ağrısı geçince kilom sabitlendi oynuyordu salıya kadar tartılmayı düşünmüyorum hazır 36 bedenede girdim valla...

siyamum bence sen kaburgadolmasının nikinide fazla görme..benim okudukça iştahım kabarıyo netekim

Hihhihihih Yazmayın şöyle nickler harbiden hem canın istiyor hemde diyetini bozma bahanene ekleniyor

fulya

yeni farkettim benden zayıfsın

demiştin ya bekle beraber devam ederiz diye...

geçtin

oyle olmus ee ac gezdim 2 haftada verdim baya bi kilo. dukana da bugun basladim bakalim ne olacak...

oh ohhhh ye yavrum ye yag olsun selulit olsun (intikaaaaammm )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…