- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.301
fulya arkadaşın evde neti yok yarın işe gidince cevap verir sana.ben sabah girip bakarımgeldim uzunca bir merhaba yazisi yazdim ama kimse selam vermemis ben de bu topik gibi degil heralde dedim orasi bilmiyorum ki :26: neyse bakayim bahsettigin kisiyi gorursem konusurum sorarim yarisma olayini da
oiy leydi benimle istedigi pozisyonda yatabilir hic farketmez ben yillarca kopegimle ayni yatakta yattim artik aliskinim bi ben ona yastik oluyordum bi o bana
ebeett benim de kedisim var hatta bugun kil yumagi kustu eve sinir etti beniiiiiineyse ki ben temizlemedim esim sagolsun ben gormeden halletmis. Persie'yi de disariya koymus bidaha eve kusarsa diye... yazik yagmurda islanmis biraz simdi eve girdi kiyamam ben ona..
evet hatta ilgi alanimin buyuk kismini olusturuyor biz ailecek kedi hastasiyizben kopeklerle daha iyi anlasirim gerci ama esim tam bir kedi babasi. ona 10 tane kedi ver hayati boyunca mutlu olsun, bana bile ihtiyaci kalmaz yeter ki kedisi olsun yaninda. kendisi de kedi gibi zaten.. gordum canim yaaaaa daha ufaciklar kiyamam ben onlara coookkkk tatlilar cok
ay nekadar tatlılar annesi benim kedimden hiç kedi sevecegim aklıma gelmezken artık kediyle neşe mutluluk buluyorum .yanıma gelip balkon kapısını açmayı gösteriyor .ben artık kedi dili ögrendim kedimle
ayy çok tatlı bunlar yaa..ne diyeyim..vatana millete hayırlı kediler olsunlar inşallah..
ohhh keyfe bak paşadaki...ay paşa değil hanimefendi demem lazım değilmi??[/B]
oiy leydi benimle istedigi pozisyonda yatabilir hic farketmez ben yillarca kopegimle ayni yatakta yattim artik aliskinim bi ben ona yastik oluyordum bi o bana
ebeett benim de kedisim var hatta bugun kil yumagi kustu eve sinir etti beniiiiiineyse ki ben temizlemedim esim sagolsun ben gormeden halletmis. Persie'yi de disariya koymus bidaha eve kusarsa diye... yazik yagmurda islanmis biraz simdi eve girdi kiyamam ben ona..
evet hatta ilgi alanimin buyuk kismini olusturuyor biz ailecek kedi hastasiyizben kopeklerle daha iyi anlasirim gerci ama esim tam bir kedi babasi. ona 10 tane kedi ver hayati boyunca mutlu olsun, bana bile ihtiyaci kalmaz yeter ki kedisi olsun yaninda. kendisi de kedi gibi zaten.. gordum canim yaaaaa daha ufaciklar kiyamam ben onlara coookkkk tatlilar cok
tamam canimfulya arkadaşın evde neti yok yarın işe gidince cevap verir sana.ben sabah girip bakarım
ay trulyscrumptious benim de nişanlım kedi hastası aynen kendi de kedi gibi =)) ben de köpek hastasıyım kediyi son 2 senedir sever oldum ama leydim benim bitanem. işin kötüsü leydide mem kanseri var şu anda. bu salı ameliyat olucak geçicek inşalah ablası. elimizden geleni yapıyoruz onun için.
tamam canim
aynen ben de kediyi 3 senedir cok seviyorum yani esimden sonra olducocuklugundan beri evinde hep 2 kedi olmus. tum cocukluk resimlerinde kucaginda bir kedi var.. turkiye'ye geldiginde her sokak kedisini kucakliyor mincikliyordu annem de arkasindan islak mendille kovaliyordu ellerini silsin diye annem cok titizdir de.. esim de hic umursamazdi cunku su an yasadigimiz yerde hic sokak hayvani yok. sokak kedilerini birilerinin ev kedisi de disari oynamaya cikmis saniyordu. burada kedilerin minik kapilari var eve girip cikabiliyorlar. orayi da oyle saniyordu yavrum neyse sonra farketti sokakta yasayan binlerce kedi oldugunu elinden gelse hepsini alip eve dolduracakti...
neyse zamanla ben de kedileri cok sevmeye basladim
gelir canim ya kedi alismistir onca zamandir sana. burada 4 hafta kadar evden cikarmiyorlar sonra kedileri saliyorlar sokakta bir suru ev kedisi var hepsi acikinca uykusu gelince eve gidiyorfulya bizim kedi 8 aylık mart gelmiş apartmana bıraktım gitmiş eltimin kapısına miyavlıyordu korkuyorum ya gidip gelmese:18:
Liste yazıp çıkmaktan başka işe yaramıyorum k.bkmyn... Hastayım boğazlarımda azdı iyce...
Sabah: 1kaşık kızartma karışık
1 tatlı kaşığı sarımsaklı sos
1küçük çay bardağı siyah çay+2 şeker
3-4 dilim domates
1dilim kepek ekmek
Ara: 2 portakal (gribim şifa niyetine)
Ara: 1 çaybardağı 3in1 nescafenin yarısı
Akşam: 1 kase mercimek çorba bol limonlu
1 kaşık mantar
1 tatlı kaşığı pilav
1 porsiyon salata (roka,tere,maydonoz)
Ara: 1 elma...
dukana henuz baslamadim ama yakin bir arkadasim basladi atagin 4. gununde 3.300 verdi super gidiyor cok ozendim ben de basliyorum dukana
ben bu hafta ac gezdim diyebiliriz az once acisini cikardim yalniz misafirlerle birlikte borekler tatlilar vs.
2 haftadir yemek bile dogru durust yememistim iyi geldisefam olsun
.:ayy keşke gözlerini yoketmeseydin..gece gece ürktüm biraz:18:.
hee iyi o zaman..aramıza hoşgeldin:13:..vallahi kendimden utanıyorum ama bazen yazarken bayağı laçkalaşıyorum..konuşma diliyle yazıyorum diyecem ama konuşurken bile bu kadar kötü bir dil kullanmıyorum....
gecmis olsun canim, menun de her zamanki gibi cok guzel ama o "1 tatli kasigi pilav"a koptumbenim disimin kovuguna yetmez 1 tatli kasigi hehe
ooo minnoşum affiyet olsun..yağ olsun , selülit olsun..bu kadar çabuk tuzağıma düşeceğini tahmin etmemiştim yaw ..nazaramı geldin ne???
hahahaaa...her daim...zevkleeağzı dualı arkadaşım ağzından bal damlıyor
bu arada ben o reklami hic gormedim senden duydugum kadariyla bide bu resmi gordum isteyoutube'da varsa izleyeyim bi bakayim neymis
kızlar misafirlikten geldim..kekler, börekler havada uçuştu ....türk ün ateşle imtihanı bu olsa gerek:))iki sigara böreği, iki dilim kekle günü kurtardım..mı acaba??:26:
o kadar irade bende ne gezeerrKızma ama gün seni kendine çekmeyi başarmışTadlarına baktım desen iraden beni bile hasta yatağımda spora teşvik ederdi :13:
siyamum bence sen kaburgadolmasının nikinide fazla görme..benim okudukça iştahım kabarıyo netekim
o kadar irade bende ne gezeerr...zaten o kadar iradem olsa bu kiloda olmazdım ...spor yapmak istiyorsan yarını bekle, bugün zaten hastaymışsın.hem yarın daha motive edici mesajlar atarım size..ok??
siyamum bence sen kaburgadolmasının nikinide fazla görme..benim okudukça iştahım kabarıyo netekim
fulya
yeni farkettim benden zayıfsın
demiştin ya bekle beraber devam ederiz diye...
geçtin
kızlar misafirlikten geldim..kekler, börekler havada uçuştu ....türk ün ateşle imtihanı bu olsa gerek:))iki sigara böreği, iki dilim kekle günü kurtardım..mı acaba??:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?