- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.321
Grip olmuşum haaappşiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuu
36 beden pantolon almanın hazzını yaşıyorum az bi dar geldi beli ama güzel oturdu bacak kısmını daralttırcam büyük ihtimal basenler gittikçe bollaşıcak zaten...
Ne yedim ne içtim:
Salıya çok var hesabı bugün ödül verdim 2 haftadır ödül yoktu...
Sabah yok geç kalktım
Öğle: 2 kaşık biber kızartma(1 kaşığı ödül)
yarım domates
3 dilim kepek ekmek(1 dilimi ödül)
1 kk peynir
1fincan tarçınlı yeşil çay
Ara: 1 elma
1 portakal
Ara: 1buçuk kaşık yulaf ezmesi
2 kayısı
Akşam: Kurutulmuş yeşil fasülye kavurması (2 kaşık)
2 kaşık yoğurt...
Salata...
Herkese iyi hafta sonları Happpppşşşşşşşşşiiiiiiiiiiiiuuuuuu
bu günkü menüm;
HER SAAT: HERŞEY ..
fulya
yeni farkettim benden zayıfsın
demiştin ya bekle beraber devam ederiz diye...
geçtin
Kızlarrrr
bu akşam naptım biliyonuzmuu
sabah peynirli yedik eşimle
öğlede uyuduk uyanınca akşam acıktık
ne yapalım ne yiyelim derken
bi tepsi börek yaptımm kaşar peynirli sosisliii( ben börek yaparken eşimde tavuk gögsü yaptıı (
akşam akşam 1 dilim börek yedim çayla
oh ohhhh ye yavrum ye yag olsun selulit olsun (intikaaaaammm)
..cumadan pazartesiye atlamak istiyorum ben yaaa...herkesde aynı durumKızlarrrr
bi tepsi börek yaptımm kaşar peynirli sosisliii( ben börek yaparken eşimde tavuk gögsü yaptıı (
ilk alıntıya çok güldüm.
ben de yazarken epey laçkayım, işin garibi konuşurken de oldukça laçkalaşmaya başladım son zamanlarda. bunda sevgili öğrencilerimin payı büyük. tabi il il gezince dilim çok değişti. ben de başkalarından duyduğum kelimeleri kullanmaya bayılırım. özellikle iç anadolu ve doğu anadolu şivesini çok benimsedim. ankarada doğulu öğrencilerle. okulda bile angaralı gibi gonuşuyom,bilmem dalgasına, bilmem gerçek... ama arkadaşlar da azıttı, bana uydular...
kızlar misafirlikten geldim..kekler, börekler havada uçuştu ....türk ün ateşle imtihanı bu olsa gerek:))iki sigara böreği, iki dilim kekle günü kurtardım..mı acaba??:26:
Kızlarrrr
Lıonessecım kedılerıne kopeklerıne bayıldımmm bende cok severım hayvanları bence cogu zmana ınsanlardan daha akıllı ve sadıklar...
Millettt Herkese günaydınnnn
Herkese bol neseli az kcl bir hafta olsun inş
Cumartesı ogleden sonr ısten cıktım eve gıttım amcalar babaneler geleceklerdı izmirden.Evde tm 18 kısıydık tabı yemekler ıckıler alemler havada ucustu.Yanı ısın ozetı hafta sonu dıyet yalan oldu...
Bide herkes kilo almıssın dedıeşofmn vardı uzerımde bıde ben kılo verdım dıyorum demekkı daha gozle gorunur bı degısım yok Çok moralım bozuk cokkkk
Hafta sonu pılavlr güveçler baklavalar gırla gitti bu haft bıttım ben bıttım
günaydın günaydın günaydın 9.takım....herkese az kalorili bir hafta dilerim..(öncelikle kendime)..haftasonu yapılan kaçamakların yerine +1 saat spor yapmayı düşünüyorum bugün ama tabii ki şu an koltukta zıplayan çocuğum uyursa...off iş çok bugün..pazartesileri sevmiyorum benn
Millettt Herkese günaydınnnn
Herkese bol neseli az kcl bir hafta olsun inş
Cumartesı ogleden sonr ısten cıktım eve gıttım amcalar babaneler geleceklerdı izmirden.Evde tm 18 kısıydık tabı yemekler ıckıler alemler havada ucustu.Yanı ısın ozetı hafta sonu dıyet yalan oldu...
Bide herkes kilo almıssın dedıeşofmn vardı uzerımde bıde ben kılo verdım dıyorum demekkı daha gozle gorunur bı degısım yok Çok moralım bozuk cokkkk
Hafta sonu pılavlr güveçler baklavalar gırla gitti bu haft bıttım ben bıttım
Kızlarrrr
bu günkü menüm ; (düşman çatlatıyor yahuuu) ehuhehu
Sabah: 500 ml su. 1 elma.
öğlen: 1 poraiyon mısır gevreği.
ara: 1 portakal.
akşam: 1 kase çorba ve mevsim salatası.
gün içinde bol su.
aynen tatlım bende tartıda bitmiş gibi görünüyorum hafta sonu coştum yine halbuki gayette güzel gidiyodum
bizde dün kısa tatil dönüşü arkadaşım davet etti onlar izmirin köylerine yakın oturuyorlar gitmişken dedim köy yumurtası peyniri alayım nerden aldım eve geldik eşim dedi hadi bir yumurta kır peynir köy zeytini canım çekti kahvaltılık yapalım o zayıf olduğu için sorun yok bana ne oluyorsa ben de yedim oooh en son eşim yeter artık dediginde kendime geldim
slm kızlar sabahtan beri siteyi açamadımgeçmişide okuyamadım regl oldum cumartesi hiçbişeycik kaçırmadım ama pazar arkadaş kahvaltıya davet etti 1 dilim su böreği yedim saat 17de de beşemer soslu makarna ama resmen kusucaktım o kadar çok geldiki 5te 5ten sonra
neyse bu sabah tekrar işe 1 poşet meyveyle geldim
1 ayva+1kivi+yarım portakal yedim
750 ml su +1bardak yeşil çay içtim
bu hafta çok dikkat etmem lazım ama şuan deli gibi açım öğlen yesemde akşama dokunmasam hiçbişeye
slm kızlar sabahtan beri siteyi açamadımgeçmişide okuyamadım regl oldum cumartesi hiçbişeycik kaçırmadım ama pazar arkadaş kahvaltıya davet etti 1 dilim su böreği yedim saat 17de de beşemer soslu makarna ama resmen kusucaktım o kadar çok geldiki 5te 5ten sonra
neyse bu sabah tekrar işe 1 poşet meyveyle geldim
1 ayva+1kivi+yarım portakal yedim
750 ml su +1bardak yeşil çay içtim
bu hafta çok dikkat etmem lazım ama şuan deli gibi açım öğlen yesemde akşama dokunmasam hiçbişeye
hakketten ole walla kıskansımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?