Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlarrrr
bu akşam naptım biliyonuzmuu
sabah peynirli yedik eşimle
öğlede uyuduk uyanınca akşam acıktık
ne yapalım ne yiyelim derken
bi tepsi börek yaptımm kaşar peynirli sosisliii ( ben börek yaparken eşimde tavuk gögsü yaptıı (
akşam akşam 1 dilim börek yedim çayla

GEÇMİŞ OLSUN CNM DIKKAT ET KENDINE MENÜNDE GÜZEL
bu günkü menüm;

HER SAAT: HERŞEY ..

Ahahahhaha

fulya

yeni farkettim benden zayıfsın

demiştin ya bekle beraber devam ederiz diye...

geçtin

Hadı ne duruyorsun kos arkasından koossss

Aferım sana

Lıonessecım kedılerıne kopeklerıne bayıldımmm bende cok severım hayvanları bence cogu zmana ınsanlardan daha akıllı ve sadıklar...

oh ohhhh ye yavrum ye yag olsun selulit olsun (intikaaaaammm )

..cumadan pazartesiye atlamak istiyorum ben yaaa...herkesde aynı durum

günaydın günaydın günaydın 9.takım....herkese az kalorili bir hafta dilerim..(öncelikle kendime)..haftasonu yapılan kaçamakların yerine +1 saat spor yapmayı düşünüyorum bugün ama tabii ki şu an koltukta zıplayan çocuğum uyursa...off iş çok bugün..pazartesileri sevmiyorum benn

Millettt Herkese günaydınnnn

Herkese bol neseli az kcl bir hafta olsun inş

Cumartesı ogleden sonr ısten cıktım eve gıttım amcalar babaneler geleceklerdı izmirden.Evde tm 18 kısıydık tabı yemekler ıckıler alemler havada ucustu.Yanı ısın ozetı hafta sonu dıyet yalan oldu...

Bide herkes kilo almıssın dedı eşofmn vardı uzerımde bıde ben kılo verdım dıyorum demekkı daha gozle gorunur bı degısım yok Çok moralım bozuk cokkkk

Hafta sonu pılavlr güveçler baklavalar gırla gitti bu haft bıttım ben bıttım

günaydın topigim saglıklı mutlu kalorisiz bol sporlu hafta diliyorum
güneşli bir gün içim kıpır kıpır baharın geldigindenmi nedir çooooook mutluyum

olamaz böle bişey herhalde sabah bi tartıldım 69.7 olurmu hiç hafta sonu çeşmede oteldeydik yedim ama çok kaçırmadım bide şişlik var herhalde sauna hamam sauna hamam sumu topladı vücudum 2 günde 2 kilo alama dimi kızlar:18:

Günaydın bebeklerimmm Bu gün çok daha iyiyim hem yüzüm düzeldi hem de diyetime kaldığım yerden devam edicem. Geçen hafta epey kaçırmıştım.
Ve tabi tekrardan anjelina culi moduma döndüğüm için sevinçliyimmmmmmm
Allah hastalıktan dertten uzak tutsun inşallah amin.

canm ilk alıntı da benim hastalığımdan bahsediyrodu hoppidicik. neye güldün anlayamadım..

kızlar misafirlikten geldim..kekler, börekler havada uçuştu ....türk ün ateşle imtihanı bu olsa gerek:))iki sigara böreği, iki dilim kekle günü kurtardım..mı acaba??:26:

sana bir şey diyemem çünkü ben de cumartesi akşamı börekler kekler yimiştim.

ovvv edda. sizin evde karılı kocalı bir mastır şef havası sezdim. afiyet olsun gençler

Lıonessecım kedılerıne kopeklerıne bayıldımmm bende cok severım hayvanları bence cogu zmana ınsanlardan daha akıllı ve sadıklar...

sağolasın benim canım agzını yirım senın

Üzülme canım biz her hafta bu hazin sonu yaşıyoruz. Bu gün sıkıd iyete başlıyoruz.

benimde bugün az yiyip spor yapmam lazım yoksa yandık valla yarına tartı günü haftaya uludaga gidiyoz ben istemiyorum eşim gidelim diyor en son spor salonu varsa gelirim dedim yoksa ne bu böyle kilolar hoooop geliyor

bu günkü menüm ; (düşman çatlatıyor yahuuu) ehuhehu

Sabah: 500 ml su. 1 elma.

öğlen: 1 poraiyon mısır gevreği.

ara: 1 portakal.

akşam: 1 kase çorba ve mevsim salatası.

gün içinde bol su.

aynen tatlım bende tartıda bitmiş gibi görünüyorum hafta sonu coştum yine halbuki gayette güzel gidiyodum

bizde dün kısa tatil dönüşü arkadaşım davet etti onlar izmirin köylerine yakın oturuyorlar gitmişken dedim köy yumurtası peyniri alayım nerden aldım eve geldik eşim dedi hadi bir yumurta kır peynir köy zeytini canım çekti kahvaltılık yapalım o zayıf olduğu için sorun yok bana ne oluyorsa ben de yedim oooh en son eşim yeter artık dediginde kendime geldim

slm kızlar sabahtan beri siteyi açamadım geçmişide okuyamadım regl oldum cumartesi hiçbişeycik kaçırmadım ama pazar arkadaş kahvaltıya davet etti 1 dilim su böreği yedim saat 17de de beşemer soslu makarna ama resmen kusucaktım o kadar çok geldiki 5te 5ten sonra
neyse bu sabah tekrar işe 1 poşet meyveyle geldim
1 ayva+1kivi+yarım portakal yedim
750 ml su +1bardak yeşil çay içtim
bu hafta çok dikkat etmem lazım ama şuan deli gibi açım öğlen yesemde akşama dokunmasam hiçbişeye

Kızlar bi ceee diyip kaçıcam iştahımda yok hemde kursa gitmem lazım bugün not alıcam tüm yaptıklarımdan gerçi hoca hepsini beğeniyor hiç olumsuz bişey söylemedi ama olsun hastada olsam gitmem lazım

52.2 çıktım 3gündür wcyede çıkmadım çok mutlu oldum umarım bu cuma 51li bi rakam görme şansım olurAz kaldı AZ!

hakketten ole walla kıskansımmm

aynen tatlım bende tartıda bitmiş gibi görünüyorum hafta sonu coştum yine halbuki gayette güzel gidiyodum

Sorma cnm yaa bende hopıs gıbı dırek cumartesıden pazrtesıye gecelım ıstıyorum pzar gunu ıster ıstemez oluyor kacamak...

aynen cnmm abımde bana ole bı uyrı yaptı bu aralar yıyorum yıyorum doymuyorumm ....

Sen sevdın bu 5 te 5 ı

nagicim selam canım. ben de bu sabah sıkı diyete başladım meyve doldurdum çantamı =)

hakketten ole walla kıskansımmm

sen de böyle yap yoksa sıkarım etlerini kız

Son düzenleme:
hopişe murccuma kısacası hepinize katılıyorum cumartesi pazarı direk geçip pazartesiye ulaşsak bütün hafta yaptığım diyet illaki haftasonu bozuluyo ya

selam kizlarr bas agrisi ile uyandim berbat haldeyim ilac iccem daha kahvaltimi yapmadim yalniz onu bekliyorum.. bugun spora gitme planimiz var tabi once agrimin gecmesini beklicez. dizim artik tamamen iyilesti sukurler olsun. siz nasilsiniz yine bol kalorili bir haftasonu olmus cogumuz icin. bu hafta ben de size katildim o konuda yani cuma cumartesi oyle gecti. pazar dukana basladigim icin toparladim neyse ki..

Arkadaşlar bu ara giremiyorum İşlerimiz yogun Aranızdan ayrılmaya karar verdim en azından gurup puanını düsürmem bu hafata gelinlik provam var
Kilo mu bu kiloda koruyacagım :13: Hepinizi seviyorum mucuxxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…