Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

trulyscrumptious geçmiş olsun tatlım. evet biz diyeti hafta içi mesai saatleri arasında yapan, hafta sonu tatiliyle bozan bir grubuz

Arkadaşlar bu ara giremiyorum İşlerimiz yogun Aranızdan ayrılmaya karar verdim en azından gurup puanını düsürmem bu hafata gelinlik provam var
Kilo mu bu kiloda koruyacagım :13: Hepinizi seviyorum mucuxxx

tatlımmm hicran sen canını sıkma inşalah rüya gibi bir gelin olursun herşey gönlünce olsun tatlımmm. biz de seni seviyoruz

trulyscrumptious geçmiş olsun tatlım. evet biz diyeti hafta içi mesai saatleri arasında yapan, hafta sonu tatiliyle bozan bir grubuz

Arkadaşlar bu ara giremiyorum İşlerimiz yogun Aranızdan ayrılmaya karar verdim en azından gurup puanını düsürmem bu hafata gelinlik provam var

tatlımmm hicran sen canını sıkma inşalah rüya gibi bir gelin olursun herşey gönlünce olsun tatlımmm. biz de seni seviyoruz

koşucam kaptan. bu hafta kilo veremezsem bana ceza ver lütfen

hastalığına gülmüş olamam canım. hiç olur mu öyle şey.

lionesse bir cümlede 2 kez tatlım dityince direk aklıma yalan dünyadaki beyazın nişenlısı geldi sesli güldüm
hicrancım bu kilodada kalsan fıstık gibi gelin olursun arada uğra şimdiden mutluluklar cnm

kızlarrr bugün uyandım bir güzel hava var sanki yaz gelmiş
içime bir temizlişk hissi girdii
evi süpürdüm sildimm
toz aldım nevresimlerimi değiştimmmm
mutfagımın duvarlarını hep sildimmm
evimmis oldu sankiiii mis kokuyoo
bide temizliğin üstüne bir kek attım fırına üzümlü çikolata parçalı tarçınlı kek
ama karnıma bir agrı girdi regl olcammm
sancım çok

edda bir temizlik periside benim eve lazım camlarım perdelerim heryer beni bekler ama vaktim yok
ya bende mi şu dukana başlasam fulya fadime abla zormu bu diyet eşimde dukan yapalım tam bana göre diyo ee malum hep et yicek ya kitabınımı alsam ki ayrıntılı nerden bilgi alabilirim :26:

ay bende tencere yemeklerini pek sevmem akşam bile olsa kahvaltılık olayına bayılırım
zaten böyle oldugum için kilolar varya

bende çok isterim dukan yapmak ama başlangıçta adapte olmak zor
şuan fadime abla ve fulya dukanmı yapıyor????

bazen öyle üşengeç oluyorumkii elimi kaldırcak halim olmuyoo
ama böyle gaz gelipte temizliğim bitince benden mutlusu yok :)
çok güzel bir hiss bir kadın için evinin mis kokmasıı

Kurs bitimi attım AVMye kendimi 1 pantolon 2 hırka 3 tişörtle günü kapattım... Kıyafetlerim emanet gibi duruyor Yalnız pantolonda 38 denedim bol geldi 36 giydim az bi dar geldi baldır kısmım yani 2 kilo garanti gitmeli bende zaten eriyorum yavaş yavaş...

36 beden?

rüyamda bile 36 beden olamam. benim hatırladığım en küçük bedenim 40 .

maşallah canım.

Menümü yazayım yoruldum dinlenip spor yapıcam

Sabah: 1 çaybardağı nescafe(3in1 yarısı)

Öğle: yok

Akşam: 2 kaşık pilav
3 kaşık haşlanmış kuru fasülye
1 kaşık yoğurt
3-4 kuşbaşı et

Ara: 1 elma 1 portakal

Çok teşekkürederi Canım :13:

lionesse bir cümlede 2 kez tatlım dityince direk aklıma yalan dünyadaki beyazın nişenlısı geldi sesli güldüm
hicrancım bu kilodada kalsan fıstık gibi gelin olursun arada uğra şimdiden mutluluklar cnm

Cok Teşekkürederim canım ugrarım mutlaka sizi gelişmelerden haberdar ederim

slm kızlar bugün temizlik yaptım camlar tüller derken akşam oldu topige ugrayamadım .fulyacım geçmiş olsun dukanın ilk günleri başagrısı oluyormuş bazılarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…