- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.341
selam kizlarr bas agrisi ile uyandim berbat haldeyim ilac iccem daha kahvaltimi yapmadim yalniz onu bekliyorum.. bugun spora gitme planimiz var tabi once agrimin gecmesini beklicez. dizim artik tamamen iyilesti sukurler olsun. siz nasilsiniz yine bol kalorili bir haftasonu olmus cogumuz icin. bu hafta ben de size katildim o konuda yani cuma cumartesi oyle gecti. pazar dukana basladigim icin toparladim neyse ki..
Arkadaşlar bu ara giremiyorumİşlerimiz yogun Aranızdan ayrılmaya karar verdim en azından gurup puanını düsürmem bu hafata gelinlik provam var
Kilo mu bu kiloda koruyacagım :13: Hepinizi seviyorum mucuxxx
selam kizlarr bas agrisi ile uyandim berbat haldeyim ilac iccem daha kahvaltimi yapmadim yalniz onu bekliyorum.. bugun spora gitme planimiz var tabi once agrimin gecmesini beklicez. dizim artik tamamen iyilesti sukurler olsun. siz nasilsiniz yine bol kalorili bir haftasonu olmus cogumuz icin. bu hafta ben de size katildim o konuda yani cuma cumartesi oyle gecti. pazar dukana basladigim icin toparladim neyse ki..
Arkadaşlar bu ara giremiyorumİşlerimiz yogun Aranızdan ayrılmaya karar verdim en azından gurup puanını düsürmem bu hafata gelinlik provam var
GEÇMİŞ OLSUN CNM DIKKAT ET KENDINE MENÜNDE GÜZEL
Ahahahhaha
Hadı ne duruyorsun kos arkasından koossss
Aferım sana
Lıonessecım kedılerıne kopeklerıne bayıldımmm bende cok severım hayvanları bence cogu zmana ınsanlardan daha akıllı ve sadıklar...
Günaydın bebeklerimmmBu gün çok daha iyiyim hem yüzüm düzeldi hem de diyetime kaldığım yerden devam edicem. Geçen hafta epey kaçırmıştım.
Ve tabi tekrardan anjelina culi moduma döndüğüm için sevinçliyimmmmmmm
Allah hastalıktan dertten uzak tutsun inşallah amin.
canm ilk alıntı da benim hastalığımdan bahsediyrodu hoppidicik. neye güldün anlayamadım..
sana bir şey diyemem çünkü ben de cumartesi akşamı börekler kekler yimiştim.
ovvv edda. sizin evde karılı kocalı bir mastır şef havası sezdim. afiyet olsun gençler
sağolasın benim canım agzını yirım senın
Üzülme canım biz her hafta bu hazin sonu yaşıyoruz. Bu gün sıkıd iyete başlıyoruz.
trulyscrumptious geçmiş olsun tatlım. evet biz diyeti hafta içi mesai saatleri arasında yapan, hafta sonu tatiliyle bozan bir grubuz
tatlımmm hicran sen canını sıkma inşalah rüya gibi bir gelin olursun herşey gönlünce olsun tatlımmm. biz de seni seviyoruz
kızlarrr bugün uyandım bir güzel hava var sanki yaz gelmiş
içime bir temizlişk hissi girdii
evi süpürdüm sildimm
toz aldım nevresimlerimi değiştimmmm
mutfagımın duvarlarını hep sildimmm
evimmis oldu sankiiii mis kokuyoo
bide temizliğin üstüne bir kek attım fırına üzümlü çikolata parçalı tarçınlı kek
ama karnıma bir agrı girdi regl olcammm
sancım çok
bizde dün kısa tatil dönüşü arkadaşım davet etti onlar izmirin köylerine yakın oturuyorlar gitmişken dedim köy yumurtası peyniri alayım nerden aldım eve geldik eşim dedi hadi bir yumurta kır peynir köy zeytini canım çekti kahvaltılık yapalım o zayıf olduğu için sorun yok bana ne oluyorsa ben de yedim oooh en son eşim yeter artık dediginde kendime geldim
edda bir temizlik periside benim eve lazım camlarım perdelerim heryer beni bekler ama vaktim yok
ya bende mi şu dukana başlasam fulya fadime abla zormu bu diyet eşimde dukan yapalım tam bana göre diyo ee malum hep et yicek ya kitabınımı alsam ki ayrıntılı nerden bilgi alabilirim :26:
Kurs bitimi attım AVMye kendimi 1 pantolon 2 hırka 3 tişörtle günü kapattım... Kıyafetlerim emanet gibi duruyorYalnız pantolonda 38 denedim bol geldi 36 giydim az bi dar geldi baldır kısmım yani 2 kilo garanti gitmeli bende zaten eriyorum yavaş yavaş...
36 beden?
rüyamda bile 36 beden olamam. benim hatırladığım en küçük bedenim 40 .
maşallah canım.
trulyscrumptious geçmiş olsun tatlım. evet biz diyeti hafta içi mesai saatleri arasında yapan, hafta sonu tatiliyle bozan bir grubuz
tatlımmm hicran sen canını sıkma inşalah rüya gibi bir gelin olursun herşey gönlünce olsun tatlımmm. biz de seni seviyoruz
lionesse bir cümlede 2 kez tatlım dityince direk aklıma yalan dünyadaki beyazın nişenlısı geldi sesli güldüm
hicrancım bu kilodada kalsan fıstık gibi gelin olursun arada uğra şimdiden mutluluklar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?