Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kahvaltı
1 minik kaşarlı tost

ara
kuru erik
1 bardak süt

öğle
haşlanmış tavuk
ayran

akşam
haşlanmış sebze
1 baget
ayran

spor
45 dakika yürüyüş

Kızlar mezura buldum ölçtüm annemin tarif ettiği gibi ölçülerimi söyleyeyim fazlamı değilmi söylesenize anlamıyorum ben :44:

Göğüs: 92
Bel: 64
Kalça: 90

bence topikcek dukana baslayin derim hem ac kalinmiyor hem de kilo veriliyor eksisozluk var ya o siteye girip bi dukan yaz sonra cikan yorumlari oku, herkes deli gibi kilo vermis. orayi okurken ben de acayip gaza geldim cumartesi gecesi okuyordum pazar hemen basladim. bide dukan tariflerine bakin pasta borek kek ne ararsan var hem yiyip hem kilo veriyoruz yani.

atak zaten maksimum 1 hafta suruyor canim dayanilmayacak gibi degil, sonra cok rahatliyor
bu arada bir arkadas vardi "yenibirumut" hatirlarsan, kisa sure katilmis sonra cikmisti. biz onunla hala gorusuyoruz facebooktan, birbirimize kilo bildirimi falan yapiyoruz. 15 kg verdi toplam iyi gidiyor o baya
o da gecen hafta dukana basladi bir haftada tam 3.700 verdi harika degil mi..
bence bir dene edda pisman olmayacaksin garanti ediyorum
metabolizmasi cok yavas olup da diyetisyenle 2 ayda 2 kg veren biri dukani denediginde ilk hafta 3 kgye yakin vermis. metabolizma da hizlandiriyor yani.

slm kızlar bugün temizlik yaptım camlar tüller derken akşam oldu topige ugrayamadım .fulyacım geçmiş olsun dukanın ilk günleri başagrısı oluyormuş bazılarında

evet ben de oyle duymustum sorun degil alisiyorum yavas yavas :) bas agrim gecti su an cok sukur. sabah kahvaltisi icin yulaf kepegi ile krep yaptim super oldu 2 koca krep cikti hem de 1.5 kasik kepekten. keske dukana dhaa once baslasaymisim 1 gunde de baya gitmis haftasonu kacamaklarinin getirdigi kilo hemen kaybolmus dukan diyorum baska da bisey demiyorum

kizlar bugun esimle ciktik ben biraz direksiyon calistim turk ehliyetimin buradaki gecerlilik suresi doldu o yuzden ingiliz ehliyeti almam lazim artik. korkuyorum :18:

sinavlari cok zor direksiyon sinavi tam 1 saat suruyormus en kucuk hatada birakiyorlarmis esim bile 2. girisinde zor gecmis. acayip korkuyorum hem de.. turkiyede direksiyon sinavim tam 5 dk surmustu ve ben 100 almistim 100 almama ragmen ehliyeti aldigimda henuz dogru durust suremiyordum annem kim verdi sana bu ehliyeti demisti arabayi ilk verdiginde turkiye'de hersey boyle isliyor ya yalap salap haydi al ehliyeti yallah.. neyse... simdi baya baya calismam gerekecek. hazir issizken onu da aradan cikarayim dedim. neyse ki burada motor vs calismak yok.. sadece onemli ve gerekli seyler var. onlari da cok iyi bilmek gerekiyor. insan sagligina onem veriyorlar cunku bizim gibi degil. ben ehliyet kursuna yazilmistim hic bir derse girmemistim sinavdan 1 gun once sorulara bakip hepsinden gecmistim motor bile 90 gelmisti. eh 1 hafta sonra hicbirsey hatirlamiyordum tabi uctu gitti aklimdan. ne kadar berbat bi sistemimiz var neysee su ehliyeti alayim da yeniden yollara cikayim

Fulya dukan konusunda çok katilıyorum .keşke daha önce dukan yapsaymışım .şimdi 2kûçük kek yaninda neskafe süper gitti .dukan yapmak isteyen gerçekten zayıflatıyor .başka diyetleri gözüm görmez artık yaşasın dukan:-D;-)

aynen oyle artik hedef kiloma inene kadar baska diyet denemek yok, aradigimi buldum kayinvalidem de bu haftasonu dukana basliyor benden ozendi 4-5 kilo fazlasi var ama dukan yapmak istiyor

kızlar babanem geldi, tahminen 1 hafta falan kalır...maaşallah kendisi pek bir iştahlı..şimdiden menüleri hazırlamaya başladı, yarın kıymalı börek yapalım diyo:18::18:

maalesef türkiye de insan hayatı çok ucuz canımdenetim sistemi gelişmemiş..insanımız yeterince bilinçlenmemiş..avrupalının hayvana verdikleri değer türkiye de insana verilmiyo maalesef..klasik ama "eğitim şart"....avrupa da araç kullanan arkadaşlarım maalesef istanbul da trafiğe çıkmaya korkuyorlar..neden??kurallara uyan yok denecek kadar az vatandaş var...maalesef durum böyle...

Ya dukanda bi yere kadar...
Meyveyi çok severim Ekmeğimide abartmadan yerim miktarlarımıda ayarlayınca al sana diyet...
hızlı kilo kaybı dengesizce geliyor. Protein ağırlıklı beslenmek resmen zorundasın! Reklamlardaki gibi söylüyorum ozmn Zorundamıyağğğğğğmmmmmm Zorundamıyağğğğmmmm

Boşverin dukanı miktarı azaltıp azda bizim ufaklığın deyimiyle KALDIR POPOYU! yeterli...

ah yavrucum ya herkeste sendeki irade yok malesef herseyden az az yiyip kilo veren bi annem var bi de sen sanirim ben malesef ipin ucunu hep kaciranlardanim. yoksa ben de biliyorum biraz miktar ayarlamasi ile hicbirseyden mahrum kalmadan kilo verilebilecegini. ama yok iste yapamiyorum beni dukan paklar

kız bize hava atma seni topugundan vurarım .senin popon küçük kaldırabiliyorsun bizimki penguen gibi yavaş ama birgün bizde burda hava atıcazşimdi spor zamanı net açık kalsın sonra gelirim

lionesse bir cümlede 2 kez tatlım dityince direk aklıma yalan dünyadaki beyazın nişenlısı geldi sesli güldüm :

ahahaha. nagi biliyormusun ben de kendimi ona benzetmiştim geçen akşam annemlerle otururken hepimzi güldük. inan bak onun gibi hızlı ve akıcı konuşabiliyorum arka arkaya ağzım laf yetiştirir kız çok fenayım kızınca ben de ahaha sonra da oturur ağlarım. ama normalde çok neşeli bir insanım benle otur gülme krizine gir yani

ellerine kollarına sağlık hamarat kızım benim. seni alan yaşamış anacım bende de acap bir şişkinlik ve karın ağırısı var ama regl olmamam gerek daha vardı ya..

kız siyamum deli etme beni .zayten alınşverinşe gidemiyoruuuuum şişkoluğum geçmedi diyerenkten

kahvaltı
1 minik kaşarlı tost
ara
kuru erik
1 bardak süt
öğle
haşlanmış tavuk
ayran
akşam
haşlanmış sebze
1 baget
ayran
spor
45 dakika yürüyüş

menün çok ölçülü bence tam bir diyet günü olmuş senin için.

Kızlar mezura buldum ölçtüm annemin tarif ettiği gibi ölçülerimi söyleyeyim fazlamı değilmi söylesenize anlamıyorum ben :44:

Göğüs: 92
Bel: 64
Kalça: 90

90-60-90-60 bu kızı kim yaratmış? ismail yk aahahaha

aynen bende böyle düşünüyorum duklan bana uymadı mesela. ben et balık yumurta sevmem çok fazla.

günaydın uykucu topik .kaptan bile gelmemiş .bu gemiyi kim sürecek .
ben kilomu yazayım sonra etrafı toparlıyayım
96.3

fadime abla dün akşam aklıma sen geldin annem balık yapmış. çorba vardı bir de bol yeşillik salata =)

günaydın cicicişleeeeeeeeeeer. günaydın topiiiiiiiiik. günaydın türkiyeeeee.

bu gün doktor günü. yüzüm için kontrolüm var. madde bağımlılarıı gibi göz altlarım mro ve kırışık. olsun buna da şükür.

benim kg da oynama yok 82 çıktım.

bu arada dün kendime bir çanta aldım çok beğenerek bööö

tam olarak böyle değil ama çok benziyor.askı şeritleri aşağı kadar devam ediyor benimkinin. kırmızı renk. şeritleri ve askısı taba rengi. uzun askısı da var yandan asmak için. tarz böyle ama.

Son düzenleme:

canım çantanı güle güle kullan
balık yerken benimi andın çok severim balık .özelikle salata zero kola üçlüsü ben ızgara yaptıgım için bol bol yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…