- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.361
edda bir temizlik periside benim eve lazım camlarım perdelerim heryer beni bekler ama vaktim yok
ya bende mi şu dukana başlasam fulya fadime abla zormu bu diyet eşimde dukan yapalım tam bana göre diyo ee malum hep et yicek ya kitabınımı alsam ki ayrıntılı nerden bilgi alabilirim :26:
bende çok isterim dukan yapmak ama başlangıçta adapte olmak zor
şuan fadime abla ve fulya dukanmı yapıyor????
bazen öyle üşengeç oluyorumkii elimi kaldırcak halim olmuyoo
ama böyle gaz gelipte temizliğim bitince benden mutlusu yok :)
çok güzel bir hiss bir kadın için evinin mis kokmasıı
slm kızlar bugün temizlik yaptım camlar tüller derken akşam oldu topige ugrayamadım .fulyacım geçmiş olsun dukanın ilk günleri başagrısı oluyormuş bazılarında
Fulya dukan konusunda çok katilıyorum .keşke daha önce dukan yapsaymışım .şimdi 2kûçük kek yaninda neskafe süper gitti .dukan yapmak isteyen gerçekten zayıflatıyor .başka diyetleri gözüm görmez artık yaşasın dukan:-D;-)
güzel menü..kahvaltı
1 minik kaşarlı tost
ara
kuru erik
1 bardak süt
öğle
haşlanmış tavuk
ayran
akşam
haşlanmış sebze
1 baget
ayran
spor
45 dakika yürüyüş
kızlar babanem geldi, tahminen 1 hafta falan kalır...maaşallah kendisi pek bir iştahlı..şimdiden menüleri hazırlamaya başladı, yarın kıymalı börek yapalım diyo:18::18:
maalesef türkiye de insan hayatı çok ucuz canımkizlar bugun esimle ciktik ben biraz direksiyon calistimturk ehliyetimin buradaki gecerlilik suresi doldu o yuzden ingiliz ehliyeti almam lazim artik. korkuyorum :18:
sinavlari cok zor direksiyon sinavi tam 1 saat suruyormus en kucuk hatada birakiyorlarmis esim bile 2. girisinde zor gecmis. acayip korkuyorum hem de.. turkiyede direksiyon sinavim tam 5 dk surmustu ve ben 100 almistim100 almama ragmen ehliyeti aldigimda henuz dogru durust suremiyordum annem kim verdi sana bu ehliyeti demisti arabayi ilk verdiginde turkiye'de hersey boyle isliyor ya yalap salap haydi al ehliyeti yallah.. neyse... simdi baya baya calismam gerekecek. hazir issizken onu da aradan cikarayim dedim. neyse ki burada motor vs calismak yok.. sadece onemli ve gerekli seyler var. onlari da cok iyi bilmek gerekiyor. insan sagligina onem veriyorlar cunku bizim gibi degil. ben ehliyet kursuna yazilmistim hic bir derse girmemistim sinavdan 1 gun once sorulara bakip hepsinden gecmistim motor bile 90 gelmisti. eh 1 hafta sonra hicbirsey hatirlamiyordum tabi uctu gitti aklimdan. ne kadar berbat bi sistemimiz var neysee su ehliyeti alayim da yeniden yollara cikayim
bende katılıcam bende..kitabı alayım okuyayım , sonra aranızdayım..Hopiş bak fulyada dukandan memnun
Ya dukanda bi yere kadar...
Meyveyi çok severim Ekmeğimide abartmadan yerim miktarlarımıda ayarlayınca al sana diyet...
hızlı kilo kaybı dengesizce geliyor. Protein ağırlıklı beslenmek resmen zorundasın! Reklamlardaki gibi söylüyorum ozmn Zorundamıyağğğğğğmmmmmm Zorundamıyağğğğmmmm
Boşverin dukanı miktarı azaltıp azda bizim ufaklığın deyimiyle KALDIR POPOYU! yeterli...
Meyveyi çok severim Ekmeğimide abartmadan yerim miktarlarımıda ayarlayınca al sana diyet...
hızlı kilo kaybı dengesizce geliyor. Protein ağırlıklı beslenmek resmen zorundasın! Reklamlardaki gibi söylüyorum ozmn Zorundamıyağğğğğğmmmmmm Zorundamıyağğğğmmmm
Boşverin dukanı miktarı azaltıp azda bizim ufaklığın deyimiyle KALDIR POPOYU! yeterli...
lionesse bir cümlede 2 kez tatlım dityince direk aklıma yalan dünyadaki beyazın nişenlısı geldi sesli güldüm:
kızlarrr bugün uyandım bir güzel hava var sanki yaz gelmiş
içime bir temizlişk hissi girdii
evi süpürdüm sildimm
toz aldım nevresimlerimi değiştimmmm
mutfagımın duvarlarını hep sildimmm
evimmis oldu sankiiii mis kokuyoo
bide temizliğin üstüne bir kek attım fırına üzümlü çikolata parçalı tarçınlı kek
ama karnıma bir agrı girdi regl olcammm
sancım çok
Kurs bitimi attım AVMye kendimi 1 pantolon 2 hırka 3 tişörtle günü kapattım... Kıyafetlerim emanet gibi duruyorYalnız pantolonda 38 denedim bol geldi 36 giydim az bi dar geldi baldır kısmım yani 2 kilo garanti gitmeli bende zaten eriyorum yavaş yavaş...
kahvaltı
1 minik kaşarlı tost
ara
kuru erik
1 bardak süt
öğle
haşlanmış tavuk
ayran
akşam
haşlanmış sebze
1 baget
ayran
spor
45 dakika yürüyüş
Kızlar mezura buldum ölçtüm annemin tarif ettiği gibi ölçülerimi söyleyeyim fazlamı değilmi söylesenize anlamıyorum ben :44:
Göğüs: 92
Bel: 64
Kalça: 90
günaydın uykucu topik .kaptan bile gelmemiş .bu gemiyi kim sürecek .
ben kilomu yazayım sonra etrafı toparlıyayım
96.3
günaydın cicicişleeeeeeeeeeer. günaydın topiiiiiiiiik. günaydın türkiyeeeee.
bu gün doktor günü. yüzüm için kontrolüm var. madde bağımlılarıı gibi göz altlarım mro ve kırışık. olsun buna da şükür.
benim kg da oynama yok 82 çıktım.
bu arada dün kendime bir çanta aldım çok beğenerek bööö
Eki Görüntüle 361139
tam olarak böyle değil ama çok benziyor.askı şeritleri aşağı kadar devam ediyor benimkinin. kırmızı renk. şeritleri ve askısı taba rengi. uzun askısı da var yandan asmak için. tarz böyle ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?