Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım çantanı güle güle kullan
balık yerken benimi andın çok severim balık .özelikle salata zero kola üçlüsü ben ızgara yaptıgım için bol bol yiyorum

teşekkür ederim sağol abla.
palamut almıştı annem. çok güzeldi ama kola yoktu =) çok canım istedi kola ama babam izin vermior kolaya. zaten balığın yanında kola olmazsa bir tek turşu suyu içerim başka da bir şey istemem.

Arkadaşlar bu ara giremiyorum İşlerimiz yogun Aranızdan ayrılmaya karar verdim en azından gurup puanını düsürmem bu hafata gelinlik provam var
Kilo mu bu kiloda koruyacagım :13: Hepinizi seviyorum mucuxxx

Tmm cnm sana bu youn kosusturmlı gunlerınde kolay gelsın...Gene ugra arada unutma bızı

koşucam kaptan. bu hafta kilo veremezsem bana ceza ver lütfen

Tabıkıde zevkle

tanınmaz hale gelmemiş ama kadın üstüne para alıp zevkle şişmanlamış. ne mutlu ona

Aynen yaa kadın zayıflmıs sonra gene kılo lmıs bıde ustune para kazanmıs.Bızde ole bos bos kılo alıyozzz

Biri alısverısmı dedı Güle güle giy cnmm

Menun guzel cnm :128: tebrıkler...

kahvaltı
1 minik kaşarlı tost

ara
kuru erik
1 bardak süt

öğle
haşlanmış tavuk
ayran

akşam
haşlanmış sebze
1 baget
ayran

spor
45 dakika yürüyüş

masaalh allah nazarlardn saklasın menun super...
Kızlar mezura buldum ölçtüm annemin tarif ettiği gibi ölçülerimi söyleyeyim fazlamı değilmi söylesenize anlamıyorum ben :44:

Göğüs: 92
Bel: 64
Kalça: 90

90 60 90 olmussun sen cnmm superrr

kızlar babanem geldi, tahminen 1 hafta falan kalır...maaşallah kendisi pek bir iştahlı..şimdiden menüleri hazırlamaya başladı, yarın kıymalı börek yapalım diyo:18::18:

Eyvaaahhhh :18: hopıs gene yok gene kılo alacak ppöööffffff

Byıldımmmmmm bende ıstıyorummm

Çok hırslı başlamıştım gayet hırslı gidiyorum 52.0:119::119::119::122:

Tünaydın toppiiikkkk

Bugün işlerim baya youndu , öyle sanıldıgı gıbı uyumuyordum aksıne cvalısıyordum

Neyse bugün ar tartı günü şimdilik sadece fadime abla nbıldırım yapmış bide ben yapıcam şimdi...Ne oldu kızlarr unuttunuzmu tartılmayı yoksa

Ara tartı gunu ıcın kilo bildirimi...

Salı : 81 :18:

Hafta sonu kacamagı bana 1 kıloya mal oldu gercı wcyede cıkmamıstım ama olsun genede...

kaptan sende dukan yap ver şu kiloları artık hep beraber gitsin pis yaglar .günde 3 bardak zero kolamı içip kurabiyemi kekimi yiyerek veriliyor kilo benim ilaç yüzünden az gidiyor .kızım 6kilo verdi

bizim kedi 10 gün sonra gözlerini açtı

biz seviyoruz şimdi ama babam hiç dokunamaz kedilere. dün gece eve aldı kardeşim bir tane yavruyu sevdik. babam korktu ellemeye. valla gözlerini açıp yürümeye başlayınca tam sevilme zamanında oluyorlar.
biliyormusun bu bizim kedinin bahçedeki 4. doğumu. mahallede sevişmediği kedi kalmadı

Son düzenleme:
E normali o zaten ama ideal kilona ulaşmanıda dukan hızlandırıyor neyse sana bol proteinli günler...

kız bize hava atma seni topugundan vurarım .senin popon küçük kaldırabiliyorsun bizimki penguen gibi yavaş ama birgün bizde burda hava atıcazşimdi spor zamanı net açık kalsın sonra gelirim

Valla hava değil bak yaklaşık 10 kilom gitti hayal gibiydi resmen Poponun büyüklüğü küçüklüğü değil önemli olan zaman ayırabilmek spora... Nerde hareket orda bereket

Günaydınlar efeniiiiiiiiiim.... Çantana bittim... Ben çok seviyorum büyük bavulumsu çanta kullanmayı küçük elime alınca nereye koyacağımı nasıl tutacağımı bilmiyorum çantan bu renkse hele neon renk kıyafetlere çok yakışır güle güle kullan...

yok yaaa. sen bana aldınmıydını.

şaka bir yana sen de böyle bavul tipi çanta seviyordun dimi canım
?

Aşk olsun ne ıstedınde almadım

Evt cnm cok sevıyorumm kucuk canta bana gore deıl ....

kaptan sende dukan yap ver şu kiloları artık hep beraber gitsin pis yaglar .günde 3 bardak zero kolamı içip kurabiyemi kekimi yiyerek veriliyor kilo benim ilaç yüzünden az gidiyor .kızım 6kilo verdi

Fadıme ablaaa dukan ev kadınları ıcın guzel ama benım gıbı duzensız saatlerde calısanlar ıcın zor.Cunku sureklı ozel yemekler yapıyorsun dukan ıcın...Bıde maddı tarafı var oda ayrı tabı.Ben sıyamuma katılıyorum spor yapıp az yaglı beslendıgınde herseyın ılcusunu bıldıgınde zaten sorun olmuyor kılo vermek bız bunları yapamadıgımız ıcın veremıyoruz.Yapanlar verıyorlar bak orneklerıne dolu etrafta...

günaydın tatlım çok teşekkür ederim.
ben de dediğin gibi küçük çanta olunca kendime yakıştıramıyorum yan mı taksam çaprazmı taksam elimd emi tutsam bilemiyorum. en güzeli byük çanta bence kadınlara çok yakışıyor. havalı duruyor. küçük çantalar bana hep abiyede güzel gelmiştir.

Aşk olsun ne ıstedınde almadım

Evt cnm cok sevıyorumm kucuk canta bana gore deıl ..

o değilde murş pantolon nerden alıyorsun? bana her yerin kalıbı uymuyor ya =( bir tek lcw oluyor. tavsiye edebilecğein bir yer var mı pantolon sıkıntısı çekiyorum.

o değilde murş pantolon nerden alıyorsun? bana her yerin kalıbı uymuyor ya =( bir tek lcw oluyor. tavsiye edebilecğein bir yer var mı pantolon sıkıntısı çekiyorum.

Malesef cnm cok fazla altarnetıf yok malesef.Bende pant larımı lcwdan alıyorum bazende rodi ama rodininkiler herzaman olmuyor. Çok sıkıntılı bı durum yawww

Çok hastayım :2: Az bi yemek yedim ilaç aldım oda uyuttu terletti resmen kendime getirdi doktoruma teşekkür etcem çok etkili grip hapı ya...

mrb hanımlar çokkkkkkk özledim sizi nasılsınız bakalım??? beni soracak olursanız malesef kilo aldım sınav stresi,sürekli tatlı isteği derken 62 oldum pofffff tekrar diyete başladım ama bir türlü diyet moduna giremiyorum sabah çok güzel gidiyorum ama öğlen bozuluyo yada öğlende süper gidiyorum o zamanda akşam kesin bozuyorum diyeti ama kesin kararlıyım tekrar 92 kiloya çıkmak istemiyorum

Kot aramıyorsan keten kot karışımı oturan pantolonları Collezionedan alıyordum bide lcw tabiki... Bugün beden küçülüşümü örnekliycem resimle sizede motive olur belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…