- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.381
canım çantanı güle güle kullan
balık yerken benimi andın çok severim balık .özelikle salata zero kola üçlüsü ben ızgara yaptıgım için bol bol yiyorum
yeşil çayım bitmiş kendime rezene yaptım içiyorum rezene bende uyku yapar ama uyuma şansım yok ögle yemegi hazırlıcam .
afiyet olsun kolay gelsin. minnoşu öptüm bu arada.
senin torunlar nasılkedinin yavruları
Arkadaşlar bu ara giremiyorumİşlerimiz yogun Aranızdan ayrılmaya karar verdim en azından gurup puanını düsürmem bu hafata gelinlik provam var
Kilo mu bu kiloda koruyacagım :13: Hepinizi seviyorum mucuxxx
koşucam kaptan. bu hafta kilo veremezsem bana ceza ver lütfen
tanınmaz hale gelmemiş ama kadın üstüne para alıp zevkle şişmanlamış. ne mutlu ona
Kurs bitimi attım AVMye kendimi 1 pantolon 2 hırka 3 tişörtle günü kapattım... Kıyafetlerim emanet gibi duruyorYalnız pantolonda 38 denedim bol geldi 36 giydim az bi dar geldi baldır kısmım yani 2 kilo garanti gitmeli bende zaten eriyorum yavaş yavaş...
Menümü yazayım yoruldum dinlenip spor yapıcam
Sabah: 1 çaybardağı nescafe(3in1 yarısı)
Öğle: yok
Akşam: 2 kaşık pilav
3 kaşık haşlanmış kuru fasülye
1 kaşık yoğurt
3-4 kuşbaşı et
Ara: 1 elma 1 portakal
kahvaltı
1 minik kaşarlı tost
ara
kuru erik
1 bardak süt
öğle
haşlanmış tavuk
ayran
akşam
haşlanmış sebze
1 baget
ayran
spor
45 dakika yürüyüş
Kızlar mezura buldum ölçtüm annemin tarif ettiği gibi ölçülerimi söyleyeyim fazlamı değilmi söylesenize anlamıyorum ben :44:
Göğüs: 92
Bel: 64
Kalça: 90
kızlar babanem geldi, tahminen 1 hafta falan kalır...maaşallah kendisi pek bir iştahlı..şimdiden menüleri hazırlamaya başladı, yarın kıymalı börek yapalım diyo:18::18:
günaydın cicicişleeeeeeeeeeer. günaydın topiiiiiiiiik. günaydın türkiyeeeee.
bu gün doktor günü. yüzüm için kontrolüm var. madde bağımlılarıı gibi göz altlarım mro ve kırışık. olsun buna da şükür.
benim kg da oynama yok 82 çıktım.
bu arada dün kendime bir çanta aldım çok beğenerek bööö
Eki Görüntüle 361139
tam olarak böyle değil ama çok benziyor.askı şeritleri aşağı kadar devam ediyor benimkinin. kırmızı renk. şeritleri ve askısı taba rengi. uzun askısı da var yandan asmak için. tarz böyle ama.
ay sorma fadime abla parmak kadarlar. elimize alınca ciyak ciyak bağırıyorlar. gözleri hala kapalı. 2 tanesi kahveli siyahlı beyazlı böyle alacalı.
2 tanesi de sapsarı. ama şu anda fareye benziyorlar ahah
Byıldımmmmmm bende ıstıyorummm
Tünaydın toppiiikkkk
Bugün işlerim baya youndu , öyle sanıldıgı gıbı uyumuyordum aksıne cvalısıyordum
Neyse bugün ar tartı günü şimdilik sadece fadime abla nbıldırım yapmış bide ben yapıcam şimdi...Ne oldu kızlarr unuttunuzmu tartılmayı yoksa
Ara tartı gunu ıcın kilo bildirimi...
Salı : 81 :18:
Hafta sonu kacamagı bana 1 kıloya mal oldu gercı wcyede cıkmamıstım ama olsun genede...
bizim kedi 10 gün sonra gözlerini açtı
ah yavrucum ya herkeste sendeki irade yok malesef herseyden az az yiyip kilo veren bi annem var bi de sen sanirimben malesef ipin ucunu hep kaciranlardanim. yoksa ben de biliyorum biraz miktar ayarlamasi ile hicbirseyden mahrum kalmadan kilo verilebilecegini. ama yok iste yapamiyorum beni dukan paklar
kız bize hava atma seni topugundan vurarım .senin popon küçük kaldırabiliyorsun bizimki penguen gibi yavaş ama birgün bizde burda hava atıcaz şimdi spor zamanı net açık kalsın sonra gelirim
günaydın cicicişleeeeeeeeeeer. günaydın topiiiiiiiiik. günaydın türkiyeeeee.
Eki Görüntüle 361139
tam olarak böyle değil ama çok benziyor.askı şeritleri aşağı kadar devam ediyor benimkinin. kırmızı renk. şeritleri ve askısı taba rengi. uzun askısı da var yandan asmak için. tarz böyle ama.
yok yaaa. sen bana aldınmıydını.
şaka bir yana sen de böyle bavul tipi çanta seviyordun dimi canım?
kaptan sende dukan yap ver şu kiloları artık hep beraber gitsin pis yaglar .günde 3 bardak zero kolamı içip kurabiyemi kekimi yiyerek veriliyor kilo benim ilaç yüzünden az gidiyor .kızım 6kilo verdi
Günaydınlar efeniiiiiiiiiim.... Çantana bittim...Ben çok seviyorum büyük bavulumsu çanta kullanmayı küçük elime alınca nereye koyacağımı nasıl tutacağımı bilmiyorum çantan bu renkse hele neon renk kıyafetlere çok yakışır güle güle kullan...
Aşk olsun ne ıstedınde almadım
Evt cnm cok sevıyorumm kucuk canta bana gore deıl ..
o değilde murş pantolon nerden alıyorsun? bana her yerin kalıbı uymuyor ya =( bir tek lcw oluyor. tavsiye edebilecğein bir yer var mı pantolon sıkıntısı çekiyorum.
günaydın tatlım çok teşekkür ederim.
ben de dediğin gibi küçük çanta olunca kendime yakıştıramıyorum yan mı taksam çaprazmı taksam elimd emi tutsam bilemiyorum. en güzeli byük çanta bence kadınlara çok yakışıyor. havalı duruyor. küçük çantalar bana hep abiyede güzel gelmiştir.
o değilde murş pantolon nerden alıyorsun? bana her yerin kalıbı uymuyor ya =( bir tek lcw oluyor. tavsiye edebilecğein bir yer var mı pantolon sıkıntısı çekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?