Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaç kilo verdin ne kadar zamanda cnm? ben senden sonra geldim biraz bilgi alabilirmiyim?

Hadı cnm yaa cok uzuldum gel takıl bızle gene ama senı tkım lıstesıne alamayız mezun olan bırı bellı bı sure sonra tekrar yarısa katılıyor...Ama sen gene gel burda belkı yardımımız olur sana...

Kot aramıyorsan keten kot karışımı oturan pantolonları Collezionedan alıyordum bide lcw tabiki... Bugün beden küçülüşümü örnekliycem resimle sizede motive olur belki...

Super olur cnmm collezıondan hıc pnt lmadım bıdahakı gıttıgımde bakıcam bedenı yoktur dıe dusunmustum

aynen oyle artik hedef kiloma inene kadar baska diyet denemek yok, aradigimi buldum kayinvalidem de bu haftasonu dukana basliyor benden ozendi 4-5 kilo fazlasi var ama dukan yapmak istiyor

fulyacım atak döneminde mesela bir günlük örnek menü yazabilirmisin rica etsem sonuçta sınırsız yemiyoruz dimi :26:

güle güle kullan cnm bu ara bende kıyafet alamayınca kendimi çanta ayakkabıya vurdum

bu aralar çok yoğun iş yeri sık gelemiyorum kilo bildirimim reglliyim onunda altını çizeyim 68,7
dukana sıcak bakmaya başladım biraz araştırma yapayım fadime abla ve fulya ne yiyip içiyosunuz günlük örnek menüler falan yazın arada

Kaç kilo verdin ne kadar zamanda cnm? ben senden sonra geldim biraz bilgi alabilirmiyim?

evet cnm sen ben mezun olduktan sonra gelmişsin ben 1 sene içinde 92den 57ye düştüm 2010 ekim-kasım ayları gibi midemden rahatsızlandım endoskopi falan oldum midemde ülser oluşmuş bu yüzden kızartma,asitli içecekler,kahve-çay gibi şeyler dr tarafından yasaklandı ve bu rahatsızlık döneminde hiçbir şey yiyemiyordum 92 ile hastalandım kendime gelip ayağa kalktığımda 87 kilo civarındaydım birden 5 kilo gittti düşün yani halimi sonrada bu kilo verme işi hoşuma gidince spor yapmaya ve akşam 6 en geç 7den sonra birşey yememeye başladım beyaz ekmeği kestim ,porsiyonlarımı azalttım,meyve yeme alışkanlığım hiç yoktu düzenli olarak meyve yemeye başladım derken kilolar gitti tam kilo koruma sürecine girdim ağır bi grip geçirdim 55 kiloya kadar düştüm iyileştiğimde bayram zamanına denk geldi uzunnnnnnn bi diyet modundan sonra gelsin börekler,gitsin tatlılar derken bayram bitti sonra sınav stresiyle gene kaçamaklarım oldu ve şu an 62 kiloyum tekrar diyete başladım ama 57 ye düşmücem tekrar, 58 en ideal kilom

Anladım cnm. Hastalıktan hayır beklenmez tabiki ama senin açından faydalı olmuş bi bakıma özgüvenin gelmiş hastayım yapamam edemem dememişsin. Bende senin anlattığın şekilde verdim kısmadım asla yemem demedim miktar küçülttüm meyvemi sebzemi zorlada olsa çoğalttım... Yeni başlangıcın hayırlı olsun bende 48e yeni hedef koydum 2mizinde 4 kilosu var verelimde gitsin en azından sayı olarak mutlu olalım...

Malesef cnm cok fazla altarnetıf yok malesef.Bende pant larımı lcwdan alıyorum bazende rodi ama rodininkiler herzaman olmuyor. Çok sıkıntılı bı durum yawww

aynen sürekli pantolon da stres çekiyorum. ya dar olur ya potluk yapar bol olan şişko gösterir iyice

gülşeker hoşgeldin canım. ben sana ne kadar imrenirdim kilo aldığına inanamıyorum. aşkolsun ya. ama iyi ettin de geldin. birlikte kilo veririz bi sürü inşalah

Kot aramıyorsan keten kot karışımı oturan pantolonları Collezionedan alıyordum bide lcw tabiki... Bugün beden küçülüşümü örnekliycem resimle sizede motive olur belki...

tamam tatlım sağol. sana da çok imreniyorum valla

güle güle kullan cnm bu ara bende kıyafet alamayınca kendimi çanta ayakkabıya vurdum

teşekkürler tatlım. ya nagi bu arada gerçekten güzem bir pantolona ihtiyacım var. ayakkabıda da ben sıkıntı çekiyorum 41 numara giyiyorum ben. 40 numara çoğu zaman sıkıyor acıtıyor.

Son düzenleme:
selam kizlar aslinda 1 saat once kalkmistim ama kendime guzel bir dukan krep yaptim (hatta 2 ) sonra da dukan tariflerine baka baka yerken 1 saat nasil gecti anlamamisim
kilom 85.800, sonunda 85leri gorebildim cok sukur. nisanda 70leri ucundan gormek istiyorum bakalim dukan sayesinde olur gibime geliyor

hadi uykucu fulya kalk kilonu yaz merak ettim

sabah 4e kadar oturunca boyle gec kalkiyorum iste malesef

ay super ya gercekten motive edici oldu benim 42ye bile giremedigimi dusunursek fena haldeyim

canim sen facebooktan dukan diyet tarifleri sayfasina uye ol bir giren bir daha cikamiyor super seyler var dukan bence yenecek en cok cesitin oldugu diyet. sinirlama var deniyor ama aslinda herseyi yiyebiliyoruz, yani dukan versiyonunu yapiyoruz oyle yiyoruz diyeyim... ev yapimi nutelladan tutun kek pasta muffin hersey var, yani kacamak yapmana gerek kalmiyor o kisim iyi, abur cubura saldirmak istedigin bir an gelmiyor.

normal yemekler de protein agirlikli ama sebze de var (ilk hafta haric sadece)... sadece nisastalilar yok; patates yok, makarna yok. ben mesela cumartesi arkadasima gidiyorum o da dukanci, giderken cikolatali cheesecake yapicam tamamen serbest olacak yagsiz unsuz ve de sekersiz, ama cok da guzel

ben de kitabimi bugun aldim okuyorum yavastan, 2 gunde 2 kilo gitmis bu arada benden soylemesi. haftasonu aldigim kiloyu fazlasiyla verdim 2 gunde.

tşk ederim fulyacım işten face girme şansım yok evde de bıdığım var malum şuan kkdan okuyorum akşamlarıda iş çıkışı eve yürümem tam 20 dk oluyo havalarda düzelmeye başladı yürüyebilirim artık dukanada başlamaktan şu sebepten korkuyorum yarıda bırakırsanız aynen geri alırsınız diyoya onun için bende biraz maymun iştahlılık var gerçi diyetisyeni bıraktığımda da almıştım çünkü sabitleme dönemine gitmedim diyeceğim o ki iyice motive olmadan başlamam lazım tatlandırıcı ve yulaf kepeğini metro marketlerden bulabilirim galiba orda ithal ürün çok oluyo

canim evet dukan kiloyu verdikten sonra uzun bir sure daha devam ediyor yavas yavas ekleniyor tum besinler diyete. hedef kilodayken ama zaten sonlara dogru 6 gun normal 1 gun protein gunu yapiyorsun o da hic zor degil bence. vucudu alistirip yavas yavas diyeti biraktiriyor. yani uzun surecek bir diyet baglilik istiyor biraz. ama sonuclar harika ve de diyeti yapmak zor degil o yuzden deger diye dusunuyorum. ustelik dedigin gibi diyetisyenle bile versen o sabitleme donemini yapmak zorundasin yoksa geliyor kilolar geri. dukanla alakasi yok bence o sadece biraz gercekci davranmis, kilo aldirmaz demiyor diger diyetlerde oldugu gibi (ki hepsi de kilo aldiriyor bitince eger dikkat edilmezse)

facebooka girebilseydin o sayfada once-sonra resimleri var. herkes resimlerini paylasiyor ayda 5-10 kg arasi vermisler ustelik sanki daha fazlasini vermis gibi toparlanmis sikilasmislar. onlari gordukce motive oluyorum.

metroda olmasi lazim sanirim canim cagdas ve kipa'da da varmis diye duydum tam emin degilim :44:

selam kızlar.
okuldan yeni geldim pilimbitmiş durumda. yemek yicem.
bugün diyete devam ediyorum. menüm

sabah
1 kaşarlı tost (okulaerken gittim evde tost yapıp anca çıktım)

ara
kuru erik (mükemmel bir lezzet annem kurutmuştu)
süt

ara

5 etiform (saman gibi olandan)

öğle yemeği

fırında kaşarlı mantar
ayran

akşam
kuru fasulye
çok az bulgur pilavı
salata

ara
1 meyve (belki yerim)

spor: 45 dakika yürücem (tekrar şarz olduktan sonra)

ben de zayıflarım dimi

fulyacım epey okudum resmen gözlerim karardı kkdan okudum :)
şimdi sabahları 1,5 kaşık yulaf kepeği+süt+yumurta+tuz ile krep yapıp içine peynir koyup yemek falan mantıklı geldi sonra öğlen için yanımda taşımadan dışardan tavuk şiş tavuk ızgara söyleme imkanımda var akşamlarıda eşim son bir haftadır et yiyerek diyet yapıyo ben yemiyodum bende ona uyarım yapılması kolay gibi ama öncesinde alışverişe çıkmam lazım yarın değilsede en geç perşembe başlarım haftada 2 akşam balık yesem,2 hafta et+köfte(yulaf kepeğiyle köfte yapıyolar)+2 akşam tavuk ohh mis bide benim amacım 10 kg 68im 58 e inmek okuduklarıma göre 3 gün atak bana yetiyo dimi balım
heee kola sever olarak zero kola olması benim için nimet nimet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…