- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.401
mrb hanımlar çokkkkkkk özledim sizi nasılsınız bakalım??? beni soracak olursanız malesef kilo aldımsınav stresi,sürekli tatlı isteği derken 62 oldum pofffff tekrar diyete başladım ama bir türlü diyet moduna giremiyorum sabah çok güzel gidiyorum ama öğlen bozuluyo yada öğlende süper gidiyorum o zamanda akşam kesin bozuyorum diyeti ama kesin kararlıyım tekrar 92 kiloya çıkmak istemiyorum
Çok hastayım :2: Az bi yemek yedim ilaç aldım oda uyuttu terletti resmen kendime getirdi doktoruma teşekkür etcem çok etkili grip hapı ya...
mrb hanımlar çokkkkkkk özledim sizi nasılsınız bakalım??? beni soracak olursanız malesef kilo aldımsınav stresi,sürekli tatlı isteği derken 62 oldum pofffff tekrar diyete başladım ama bir türlü diyet moduna giremiyorum sabah çok güzel gidiyorum ama öğlen bozuluyo yada öğlende süper gidiyorum o zamanda akşam kesin bozuyorum diyeti ama kesin kararlıyım tekrar 92 kiloya çıkmak istemiyorum
Kot aramıyorsan keten kot karışımı oturan pantolonları Collezionedan alıyordum bide lcw tabiki... Bugün beden küçülüşümü örnekliycem resimle sizede motive olur belki...
Hadı cnm yaa cok uzuldum gel takıl bızle gene ama senı tkım lıstesıne alamayız mezun olan bırı bellı bı sure sonra tekrar yarısa katılıyor...Ama sen gene gel burda belkı yardımımız olur sana...
evet cnm ben de öyle düşündüm zaten vaktim oldukça buraya gelip neler yediğimi yazıcam böyle yapınca kaçamaklar minimum oluyo yoksa aldım başımı gidiyorum valla
geçmiş olsun cnm bol bol c vitamini al
aynen oyleartik hedef kiloma inene kadar baska diyet denemek yok, aradigimi buldum kayinvalidem de bu haftasonu dukana basliyor benden ozendi 4-5 kilo fazlasi var ama dukan yapmak istiyor
günaydın cicicişleeeeeeeeeeer. günaydın topiiiiiiiiik. günaydın türkiyeeeee.
bu gün doktor günü. yüzüm için kontrolüm var. madde bağımlılarıı gibi göz altlarım mro ve kırışık. olsun buna da şükür.
benim kg da oynama yok 82 çıktım.
bu arada dün kendime bir çanta aldım çok beğenerek bööö
Eki Görüntüle 361139
tam olarak böyle değil ama çok benziyor.askı şeritleri aşağı kadar devam ediyor benimkinin. kırmızı renk. şeritleri ve askısı taba rengi. uzun askısı da var yandan asmak için. tarz böyle ama.
Kaç kilo verdin ne kadar zamanda cnm? ben senden sonra geldim biraz bilgi alabilirmiyim?
evet cnm sen ben mezun olduktan sonra gelmişsin ben 1 sene içinde 92den 57ye düştüm 2010 ekim-kasım ayları gibi midemden rahatsızlandım endoskopi falan oldum midemde ülser oluşmuş bu yüzden kızartma,asitli içecekler,kahve-çay gibi şeyler dr tarafından yasaklandı ve bu rahatsızlık döneminde hiçbir şey yiyemiyordum 92 ile hastalandım kendime gelip ayağa kalktığımda 87 kilo civarındaydım birden 5 kilo gittti düşün yani halimi sonrada bu kilo verme işi hoşuma gidince spor yapmaya ve akşam 6 en geç 7den sonra birşey yememeye başladım beyaz ekmeği kestim ,porsiyonlarımı azalttım,meyve yeme alışkanlığım hiç yoktu düzenli olarak meyve yemeye başladım derken kilolar gitti tam kilo koruma sürecine girdim ağır bi grip geçirdim 55 kiloya kadar düştüm iyileştiğimde bayram zamanına denk geldi uzunnnnnnn bi diyet modundan sonra gelsin börekler,gitsin tatlılar derken bayram bitti sonra sınav stresiyle gene kaçamaklarım oldu ve şu an 62 kiloyum tekrar diyete başladım ama 57 ye düşmücem tekrar, 58 en ideal kilom
Malesef cnm cok fazla altarnetıf yok malesef.Bende pant larımı lcwdan alıyorum bazende rodi ama rodininkiler herzaman olmuyor.Çok sıkıntılı bı durum yawww
Kot aramıyorsan keten kot karışımı oturan pantolonları Collezionedan alıyordum bide lcw tabiki... Bugün beden küçülüşümü örnekliycem resimle sizede motive olur belki...
güle güle kullan cnm bu ara bende kıyafet alamayınca kendimi çanta ayakkabıya vurdum
hadi uykucu fulya kalk kilonu yaz merak ettim
Eki Görüntüle 361382 42 beden
Eki Görüntüle 361384 38 beden
Eki Görüntüle 361385 36 beden
Eki Görüntüle 361386 42-36 arası fark...
bu aralar çok yoğun iş yeri sık gelemiyorum kilo bildirimim reglliyim onunda altını çizeyim 68,7
dukana sıcak bakmaya başladım biraz araştırma yapayım fadime abla ve fulya ne yiyip içiyosunuz günlük örnek menüler falan yazın arada
canim sen facebooktan dukan diyet tarifleri sayfasina uye ol bir giren bir daha cikamiyor super seyler vardukan bence yenecek en cok cesitin oldugu diyet. sinirlama var deniyor ama aslinda herseyi yiyebiliyoruz, yani dukan versiyonunu yapiyoruz oyle yiyoruz diyeyim... ev yapimi nutelladan tutun kek pasta muffin hersey var, yani kacamak yapmana gerek kalmiyor o kisim iyi, abur cubura saldirmak istedigin bir an gelmiyor.
normal yemekler de protein agirlikli ama sebze de var (ilk hafta haric sadece)... sadece nisastalilar yok; patates yok, makarna yok. ben mesela cumartesi arkadasima gidiyorum o da dukanci, giderken cikolatali cheesecake yapicam tamamen serbest olacak yagsiz unsuz ve de sekersiz, ama cok da guzel
ben de kitabimi bugun aldim okuyorum yavastan, 2 gunde 2 kilo gitmis bu arada benden soylemesi. haftasonu aldigim kiloyu fazlasiyla verdim 2 gunde.
tşk ederim fulyacım işten face girme şansım yok evde de bıdığım var malum şuan kkdan okuyorum akşamlarıda iş çıkışı eve yürümem tam 20 dk oluyo havalarda düzelmeye başladı yürüyebilirim artık dukanada başlamaktan şu sebepten korkuyorum yarıda bırakırsanız aynen geri alırsınız diyoya onun içinbende biraz maymun iştahlılık var gerçi diyetisyeni bıraktığımda da almıştım çünkü sabitleme dönemine gitmedim diyeceğim o ki iyice motive olmadan başlamam lazım tatlandırıcı ve yulaf kepeğini metro marketlerden bulabilirim galiba orda ithal ürün çok oluyo
Eki Görüntüle 361382 42 beden
Eki Görüntüle 361384 38 beden
Eki Görüntüle 361385 36 beden
Eki Görüntüle 361386 42-36 arası fark...
harbi
bi de 46 bedenle koysan düşer bayılırım
canim evet dukan kiloyu verdikten sonra uzun bir sure daha devam ediyor yavas yavas ekleniyor tum besinler diyete. hedef kilodayken ama zaten sonlara dogru 6 gun normal 1 gun protein gunu yapiyorsun o da hic zor degil bence. vucudu alistirip yavas yavas diyeti biraktiriyor. yani uzun surecek bir diyet baglilik istiyor biraz. ama sonuclar harika ve de diyeti yapmak zor degil o yuzden deger diye dusunuyorum. ustelik dedigin gibi diyetisyenle bile versen o sabitleme donemini yapmak zorundasin yoksa geliyor kilolar geri. dukanla alakasi yok bence o sadece biraz gercekci davranmis, kilo aldirmaz demiyor diger diyetlerde oldugu gibi (ki hepsi de kilo aldiriyor bitince eger dikkat edilmezse)
facebooka girebilseydin o sayfada once-sonra resimleri var. herkes resimlerini paylasiyor ayda 5-10 kg arasi vermisler ustelik sanki daha fazlasini vermis gibi toparlanmis sikilasmislar. onlari gordukce motive oluyorum.
metroda olmasi lazim sanirim canim cagdas ve kipa'da da varmis diye duydum tam emin degilim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?